Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.10.2006 20:07:19
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Aja-jaz bi popoldan, med tednom, ker drugače nimam prevoza.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 14.10.2006 21:36:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Kaj, a rečemo pol recimo četrtek popoldan? Zaradi gužve na cesti mislim, ker v petek popoldan je kr štala. Sicer je meni vseeno, ko grem peš, samo zaradi drugih, ki pridete z avtom?
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 15.10.2006 22:46:48
|
|
|
|
Alisa
|
Men bi četrtek odgovarjal, povejte še ostale. Sašaš če tebi odgovarja bi bila vesela če bi se lahko z Anžetom s tabo peljala. Zdaj grem pa spat, ker sem danes še posebej kaput. Nočka!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.10.2006 8:08:55
|
|
|
|
kapesanta
|
četrtek popoldne bi tudi meni odgovarjal
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.10.2006 9:04:10
|
|
|
|
pearl
|
Tudi meni četrtek popoldan odgovarja.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.10.2006 18:36:46
|
|
|
|
sašaš
|
Ojla! Meni četrtek pop. odgovarja, ampak še nič ne obljubim, ker ne vem, kako bo z mojim . A bo še kakšen oči? Jančika, vsaj ti ga pripelji - moj je najprej vprašal, če boste vse očije s sabo pripeljale, pa sem nekaj mutila, da ne vem še, da nekaj jih sigurno bo... Alisa, tebi pa res hvala za tale recept - je pa kar komplicirana reč s tem testom. Ampak enkrat se ga bom že spravila skup spravit. Pa zs poglej... Samo toliko danes od mene - moram zrihtat goro cunj!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.10.2006 19:44:16
|
|
|
|
kapesanta
|
moj bi prišel, samo je odvisno od ure - od 16-17 pride šele iz službe. Mogoče ga bom pa vseen nahecala da bi prišel kasneje, če se bomo prej dobile.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.10.2006 20:31:00
|
|
|
|
Alisa
|
No za dan smo se zmenle. Še uro pa bo. Sašaš midve sva se zmenle. Glede recepta sem ti pozabla napisat da lahko uporabiš lisnato testo, da ti ga ne bo treba delat, ker potem res malo dlje traja. Anže se tko veselo smehlja. Včeraj sva bila v Trbovljah pri starših pa je nečak rekel da se mali tako smeji kot sonček pri Telebajskih. Je pa razlika iz tedna v teden kako je bolj živahen. A jih ve že kaj posedate da sedijo. Moj sicer leži na pol v gugalniku, sam na rokah pa hoče sedet , sploh noče bit več da bi ga na rokah držal in bi ležal, takoj nastane cela panika in . Pa rokico skoz tlači v usta, a mislite da glede na to da se sicer proti večeru bolj slini in mu slina teče iz ust, pa skoz rokco v usta mnde ne bodo kaki zobki? Čao
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.10.2006 21:05:31
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Men bi pasalo okrog 17, 18 ure - sej vem da je pozno, sam moj šele ob 16 pride domov. Bo pa moj definitivno zraven, ker morem oba zraven pripeljat in ju sama ne folgam... Tak da bo kr nekaj atijev. No Jančika - katera ura bo potem?
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.10.2006 23:44:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz moram biti ob sedmih najkasneje doma, da spravim otroke spat, tako da bi ob 17ih bil zame že kar skrajni čas - ampak saj se lahko pač začnemo zbirati, pa pridete, ko lahko, a ne. Povejte, kdaj lahko najbolj zgodaj. Mislim, da bomo mi kar vsi štirje, če ne bo kaj vmes prišlo. O ostalem se mi pa zdajle ne da pisati, ker se moram še stuširat in sploh ne vem, zakaj še tu visim, ko bi še davno morala spat...mož je pa isti lolek kot jaz in se tudi noče spravit spat, tako da visiva vsak za svojim kompjutrom, zjutraj bo pa panika...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.10.2006 11:22:26
|
|
|
|
pearl
|
Pozabila sem, v četrtek imava v Konjicah zobozdravnika in če ne bomo rabli dolgo čakat pridemo vsi trije. Odg. Alisa tudi naša tlači rokico v usta, pa se že od prvega dne slini. Smo že mislili, da je zobek. Najbolj hiti prstke vleči ko je lačna, nekaj časa še zadostuje, pol pa v jok. Dude pa noče, tak da še bodo kolobocije, ko jo bomo hoteli od tega odvaditi. Dudo skriješ, prstki so zmeraj s seboj. Kak kaj spijo vaši sončki čez dan? Naša ima vsak drugi dan obdobje spanja. V nedeljo smo bili s kolegi v Tušu v Celju in naša je spala od petih pa do pol devetih zvečer, pa bi še kar spala, če ne bi šli, bi lahk šli komot v kino . Včeraj pa je bila skoraj cel dan budna.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.10.2006 16:17:06
|
|
|
|
Angellina
|
Danes dopoldan sva z Kapesanto svoja sončka peljale na sprehod. Pa nas poglejte...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.10.2006 16:23:51
|
|
|
|
Angellina
|
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.10.2006 19:45:22
|
|
|
|
malicki
|
Mene pa ne bo na srečanje. Sem sama, ker je dragi v šoli, mala mi pa itak ni rada v jajčki in v avtu, se dere ko jesihar, nasploh če je sama vzadaj. Tako da mi ni da bi se podala sama na pot, nasploh ker je hitro tema. Angellina in Kapesanta ful ste lušni. Moja Zala se že nekaj časa slini, včasih ima celo majčko okrog vratu mokro, včasih pa čisto nič. Slinčka pa ji še ne dajem ozir. vedno ko ji ga dam gor, se nič ne slini. Upam da še zobki ne bodo kmalu, bi si rada še spočila od jokca od krčev. Ji je pa tudi rokica zelo zanimiva in si jo tišči v usta. S prsti naredi figo in potem kazalec lepo cuza. Ji vztrajno popravljam rokico in upam da jo bo minilo. Tudi ležat v naročju skorajda več noče, razen kadar se pogovarjamo. Mi pravimo da hoče bit že velika punca . Tako si jo postavim pokonci in podprem ritko. Posedam je pa še ne, tudi v ležalniku imam čisto malo dvignjen naklon. Koliko pa vas ima v posteljici dvignjeno ležišče pri glavici? A se še kateri jokca po kopanju pri oblačenju? Meni se včasih že meša od njenega kričanja, pri kopanju ful uživa in v masiranju tudi, ampak kak ji dam plenico gor je konec veselja. Mislim da lahko na eno roko preštejem kolikokrat se mi ni jokala in sem jo lahko v miru zrihtala. Pa še nekaj - Zala čez dan sama sploh noče zaspati, izjema je v vozičku. Zaspančka le, če se skupaj vležema in ji dan joškico. Ampak kakor hitro grem od nje vstran, ni 5 minut ko se že prebudi in me kliče. A je pri vas isto? Danes sem v katalogu od Baby centra vidla da imajo v Lj 50% znižanje zimskih vreč. A jih je katera šla pogledat in kakšne so? Naslikani so 3 modeli. Pa kakšna je potem cena? Jaz sem v Mb zamudila to akcijo in če so OK bi svakinji naročila da mi jo gre iskat. A še vse vozite v košarah ali je že kdo v športnem delu?
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.10.2006 21:39:41
|
|
|
|
klaja
|
Zdravo! Tudi mi ne bomo mogli prit na srečanje, upam da se še kdaj dogovorite, pa bomo poskusili priti takrat. Včeraj smo bili na pregledu v Ljubljani, pa so nas kar hitro odpravili. Zato pa morama prit v torek, da ji naredijo vse preiskave in po vsej verjetnosti boma ostali tam kak dan. Nam je zdravnik rekel, tako sedaj pa je pripravljena za operacijo, saj je dovolj pridobila na teži. Šele sedaj sem se pričela zavedat, kaj vse nas še čaka in me kar začenja panika grabit. Ne vem kako bom vse to prenesla....... Tudi Julija že pridno rokico nosi v usta, pa slini se tudi, ji pravim da je pravi polžek. Kadar pa jo imamo na rokah, pa ni šanse da bi bila v ležečem položaju, je jok in stok, ko pa je pokonci pa je vse ok in radovedno obrača glavico v vse strani. Danes je tudi pri pasenju kravic nekoliko dvignila glavico, vendar je ne smem pustit dolgo v tem položaju, ker se zelo utrudi. V vozičku pa sem ji na strani namontirala rožico, tako da jo lahko opazuje, ker drugače ne vem kako bi bilo, verjetno bi se kar oglasila, da ji ne paše, ker nič ne vidi. LP
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 8:05:10
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Malicki - kaj pa če daš malo spredaj? A se potem tudi joče? Po kopanju pa se mi joku pri oblačenju izognemo tako, da mami na veliko govori in grimase dela, tako, da mala nima časa jokat! Poskusi. A potem se dobimo jutri popoldan v Planetu navrh? Od recimo 16- naprej?
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 15:38:21
|
|
|
|
kapesanta
|
Z Angellino bova verjetno tudi okrog 16 v Planetu - prej greva še v H&M ali pa Ariela (se bova po poti zmenili). Se vdimo. Malicki, Rok tudi noče sam spat - v vozičku ali v avtu bi prespal dan, doma pa ni variante niti pol ure - kakor hitro ga prestavim z zize se zbudi in je ves brihten. Slinček je pa obvezna oprema, drugače ma v pol ure bodi do popka premočen. Je pravi avtomat za kapučino. Vozimo se pa še vedno v košari, razen kadar gremo v šoping vzamem marelo. Bomo še vztrajali v košari, ker je fino toplo in nič ne piha. Pri oblačenju pa (zaenkrat) nimamo nobenih problemov, tudi pri kopanju ne, je pa res, da ga tako zmatra, da je alarm takoj ko se oblečemo v pižamico, moramo takoj spat. Klaja kdaj pa imate potem operacijo?
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 16:56:09
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja A potem se dobimo jutri popoldan v Planetu navrh? Od recimo 16- naprej? Zdaj sem gruntala, da če prideta najina tavečja zraven, bi jima bilo bolj zanimivo v Džungli? V vsakem primeru bosta atija dežurna, samo v Tušu ni kaj drugega zanju kot vrtiljaki. A se prestavimo vseeno v City, mogoče v tisto kavarno pri Džungli v kotu, tam je kar nekaj prostora, pa malo od rok je, tako da ni gužve? Pa še previjalnica je takoj zraven.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 18:27:09
|
|
|
|
kapesanta
|
tudi lahko, meni je vseeno. Sam da ne bomo na koncu na obeh koncih
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 18:53:27
|
|
|
|
sašaš
|
Punce, dajte zdaj povedat kje - pa kako se do tja pride iz lj. strani (pa saj verjetno so table za te šoping centre, a ne?). Če imate Ariel tam, mi pa res prav pride, ker v Lj. ene stvari od Haucka ne dobim (Hauck ima pa samo Ariel, kolikor jaz vem). Sploh pa nisem še 100%, če pridemo - upam!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 19:48:51
|
|
|
|
Alisa
|
Čao, no upam da se jutr vidmo. Sam odločite se kje zdaj. Mi ko smo z Ljubljanskega konca se boo že tako bolj lovil. A je City Park na Resljevi ulici? Planet Tuš pa nasproti? Sem gledala na zemljevidu pa nisem čist zihr. Kaj ura pa ob 16h. No sporočite. Upam da bo sonček.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 19:50:26
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja, potem pa v City centru, velja. Saša - ti se kr po avtocesti pelji do izvoza za center Celja (Zdej po novem je prej še en izvoz Lopata, pa tam ne dol it!) in na izvozu zavij pri semaforju levo, proti centru, potem pa kr naravnost čez tri semaforje, pri četrtem pa zavij levo v City center - je tak velik in čist za cesto, da nimaš kaj zgrešit! Na krožnem pa levo not in v parkirno hišo parkirat! Tale gostilnica je pa v prvem štuku, zraven igralnice za otroke. Ariel je pa v pritličju. Tak da ti kr pridi - če druga ne v Ariela po tiste dele! Sicer dvomim,da bodo imeli, ker so ful slabo založeni! Mimogrede pa še na kavico. Se vidimo - upam, da v čimvečjem številu!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 19:54:09
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Alisa tudi za tebe je tamle opis poti do City centra. Drugače pa če se pripelješ iz tega dovoza, je najprej na levi strani Merkur, potem A2S, pa Planet in potem še City! Pa ne morte zgrešit, ker ni tu tako kot v LJ, ko je polno teh ulic, predelov.... Tu pri nas je samo ena glavna cesta iz avtoceste do centra in so shoping centrčki ob njej! Se vidimo, drugače pa me pokličite na tel. - vama ga sporočim na zs!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.10.2006 20:39:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Je Naty vse podrobno razložila, dodala bi samo, da je to v 2. nadstropju, če greš z dvigalom (pritisneš tipko 2). Ali drugače - v istem štuku kot otroški oddelek H&M . Je v kotu pri igralnici, tam, kjer je cela stena okno. Mi pridemo vsi štirje tam nekje okoli 16.30, da se v miru zrihtamo, ko pride Vasja iz vrtca.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.10.2006 0:13:33
|
|
|
|
pearl
|
Evo, še našo pupo prilepim - pasenje kravic nam že uspeva. Upam, da se nam bo jutri izšlo in se vidimo v Celju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
SREČANJE NEDONOŠENČKOV (MOSTEC)Miška2006Se boste oz. ste se udeležili letošnjega srečanja nedonošenčkov v Mostecu?da (
5%)
ne (
20%)
nimam nedonošenčka (
75%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!