solatja
|
kdo me je pogrešal???????? joj, kolk ste napisale... nimam časa za nič... v četrtek sem dopolnila 24 let (ja, vem ja!! sem še mlada ), pol sm bla v petek s tamlao v lj na probi in šoping (moji čevlji, srajca in kravata za moža-to-be ipd.), pol na hitrco skočla v Velenje, od koder sem prišla že v nedeljo... tuki je ful gužva... še vedno nameravam v četrtek na izpit (itak grem po obleko pa bomo vidli, če se da še kej sproti naredit, mogoče zadnji izpit kot gdč. , ker mamo 30. že poroko in pol še 6. 7. še ta drugo.). vožnje mi še kr grejo, predvsem pa me zaposluje tale poroka!! sem rekla, da se ne bom več poročila, ker je res velik dela nikol več!! (sploh pa če se vse spraviš zrihtat v 2 mescih ). naš ritem: ob 8h nekje dojenje čez kako uro zajtrk (kruh z maslom in marmelado/ kruh s sirom) po sprehodu mala malca (kak keks s sadjem al pa kaka mlečna zadeva (activia, jogobela ipd.), kolkr že vmes ne prigrizne preveč keksov (obožujemo plazmo ) po spanju najprej dojenje, pol pa (ko se skuha ) kosilo (krompirjevi svaljki, češpljevi knedli, pašta, meso, rižote, krompir, bla blabla) popoldne še kako sadje al pa jogurt (odvisno od tega, kaj je mela za malico) ob kakih pol 9h večerjica (kak kruhec s čim al pa tud kaka paštica, kar pač mama midva) (včasih kr izpustimo) po kopanju instant mlečna kašica in direkt za njo dojenje (zaspi okrog pol 10h) za jest ji dajem že skoraj vse, kar midva jema, čeprav opažam, da ima včasih kake izpuščajčke, ampak se ne obremenjujem preveč, ker jih je zelo malo (niti nisem prepričana, če so od hrane, lahko da so od vročine ). je pa za vikend pojedla ogromno domačih malin, ki jih pa doma ni hotla jest in isto je z melono kr neki... zgleda, da so si gospodična začeli zelo zmišljevat!! ne vem, kdaj se bom spet oglasila, verjetno kej po poroki, mogoče pa vas prej kej presenetim imejte se zelo zelo lepo!!!