|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.6.2007 11:30:39   
Jančika_
Vesna, moj tavečji je bil cele noči na joški, čez dan ni pa nič jedel - dokler mu nisva nočne joške enostavno ukinila. No, ni bilo ravno čisto enostavno, ker je bilo kar nekaj dretja, a že naslednjo noč se je namesto ziljonkrat zbudil le 1x, od takrat naprej je pa spal. Tako da ni druge, kot malo zobe stisnit, atija poslat v dežurstvo, pa boste spali.

Karamela, pozdravljenauser posted image !

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.6.2007 12:36:40   
Balerina
Joj men se je pa včer skor zmešal. Mislm se mi zdi da mava štir otroke Gaja je pa igrača ki se jo puljo. Sta šla mojedva na morje pa je blo treba it po avto ker se ne bosta vračala po isti poti. Pa sva midva prej rekla ja bomo šli pa še mal v vodo prej preden gremo domov. Ja seveda je Gaja zaspala po kusilu in to v avtu in ker cel dan ni nič spala sva se odločla da gremo domov in nič v vodo. Pa sej sta nekak zastopla ampak a res nebi še mal počakal sej se bo htr zbudila kej pa če jo damo v voziček, mislm halo pa midva ne ker se bo zbudila in bo pol sam utrujena pa nov vedla kaj bi sama s sabo.
Ja kar je blo še najhuje ko smo se vračal smo se ustavl še pri od mojga pri stricu in mu dali vabilo, ker da v enem dnevu opravno več stvari ne pa da mer tednom lavfamo. Ja so njegovi zvedl pa smo mogl počakat sam 5 min, ki se je seveda razvlekr v skor pol ure, da so prišli domov. Pol pa še ja zakva pa morte že dam saj tamala je še čist živahna, ja ampak mamo še eno uro do doma pa že tko je čez nje običajni urnik.
Ko smo pa dam pršli je pa moja mat klicla, kr tko mal, in seveda se je moj zareku da smo šele dam priški, čeprav smo bli že eno uro doma in je Gaja že spala, pa seveda moja mat ''a šele zdej, ja a Gaja pol ni celo pot spala'' no pa smo opravl v enem dnevu vse. Tamala zmatrana, midva slobo vest, tastari pa vsi z dolgimi nosovi. Sem rakla mojmo najraj jo nebi nikol več k nobenmo priprljala pa da jo vidjo dvakrat na leto pa bo mer. Joj so me tko razkurl še posebi moji ker teko neb mel nič od ne če je spala sam midva bi bla egoistična če bi šla v tisti vročini v vodo tamala bi se pa kuhala. Včas res ne vem kdo je večji otrok ali Gaja pri 10 mescih ali tastari pri 50-60 letih.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.6.2007 9:51:57   
Alisa
oj,
da se javim malo na hitr dokler Anže še spi. Imamo celo štalo, Anže je prehlajen, kašlja, kiha, joka, tečnari. Kot v norišnc je. Spi zlo slabo, sploh ponoč je cela katastrofa ker spi in se joče ter lovi zrakuser posted image . Pri zdravniku sva dobila operiil kapljice pa se je mal zboljšal sm zjutraj ko se zbudi ima dobesednoo čist zagiftan nosek, sploh ni nosne luknce ampak strjen-posušen smrkelj. Očke ima zaleplene od gnojčka, vročino pa ima večinoma skoz 37,5-38 in mu naj ne bi dajala Dalerona dokler ne bo 38,3user posted image , pa sem mu ga dala vseeno ker vsaj tako mu malo zbijem in ne joče tok.
Zdaj pa se počasi bova morala odpravit na alergološko kliniko na Pediatrično, na kontrolo.
Lep dan vsem , hladite se, kajti jutr bo 34 stopinj - gagal bomo.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.6.2007 10:36:39   
Alisa
Še obljubljene slike iz maratona.

Polna energije pred štartomuser posted image
user posted image

Anže čaka štart da vidi mamico.
user posted image

In končno na cilju.

user posted image

Moj čas; dolge 4 ure.
user posted image

No nakoncu smo dobili medalje, pijačo in kosilo. user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.6.2007 13:31:38   
solatja
kdo me je pogrešal???????? user posted image user posted image user posted image

joj, kolk ste napisale... nimam časa za nič...

v četrtek sem dopolnila 24 let (ja, vem ja!! sem še mlada user posted image user posted image ), pol sm bla v petek s tamlao v lj na probi in šoping (moji čevlji, srajca in kravata za moža-to-be user posted image ipd.), pol na hitrco skočla v Velenje, od koder sem prišla že v nedeljo... tuki je ful gužva... še vedno nameravam v četrtek na izpit (itak grem po obleko user posted image user posted image pa bomo vidli, če se da še kej sproti naredit, mogoče zadnji izpit kot gdč. user posted image user posted image , ker mamo 30. že poroko in pol še 6. 7. še ta drugo.). vožnje mi še kr grejo, predvsem pa me zaposluje tale poroka!! sem rekla, da se ne bom več poročila, ker je res velik dela user posted image user posted image nikol več!! user posted image (sploh pa če se vse spraviš zrihtat v 2 mescihuser posted image ).

naš ritem:
ob 8h nekje dojenje
čez kako uro zajtrk (kruh z maslom in marmelado/ kruh s sirom)
po sprehodu mala malca (kak keks s sadjem al pa kaka mlečna zadeva (activia, jogobela ipd.), kolkr že vmes ne prigrizne preveč keksov (obožujemo plazmouser posted image )
po spanju najprej dojenje, pol pa (ko se skuhauser posted image )  kosilo (krompirjevi svaljki, češpljevi knedli, pašta, meso, rižote, krompir, bla blabla)
popoldne še kako sadje al pa jogurt (odvisno od tega, kaj je mela za malico)
ob kakih pol 9h večerjica (kak kruhec s čim al pa tud kaka paštica, kar pač mama midva) (včasih kr izpustimo)
po kopanju instant mlečna kašica in direkt za njo dojenje (zaspi okrog pol 10h)

za jest ji dajem že skoraj vse, kar midva jema, čeprav opažam, da ima včasih kake izpuščajčke, ampak se ne obremenjujem preveč, ker jih je zelo malo (niti nisem prepričana, če so od hrane, lahko da so od vročine user posted image ). je pa za vikend pojedla ogromno domačih malin, ki jih pa doma ni hotla jest user posted image in isto je z melono user posted image kr neki... zgleda, da so si gospodična začeli zelo zmišljevat!!

ne vem, kdaj se bom spet oglasila, verjetno kej po poroki, mogoče pa vas prej kej presenetim user posted image user posted image

imejte se zelo zelo lepo!!!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.6.2007 21:51:15   
Naty*Taja
Evo, pa mi je ratal! Postati profesorica matematike namreč!!! user posted image user posted image  
Madona sem lažja za par kil - ne bo treba nič več hujšat user posted image .
V glavnem zaenkrat je tole vse, ker sem še v transu in sploh ne dojemam, da se mi ne bo treba več učit za šolo!
Zdej pa v peto prestavo za pripravami dekliščine in poroke. Solatka se bova obe kmalu fino imeli, a ne?
Imejte se in spite kak deci na mojo diplomo! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.6.2007 22:59:11   
karamela
Naty Taja čestitam . Alisa tebi tudi čestitke  za uspehe pri kolesarjenju. Evo danes sem sama z mojima user posted image . Moj dragi je šel do sobote jadrat s prijatelji. V četrtek gre Anej na letovanje na morje. Ja, bova sami z Zojo cele 2 dni.
Najin jedilnik pa je sledeč
ob 6 dojenje, ob 9 različno, jajčka oz. rumenjak,včasih jogurt, ali skutka, včasih žitna kašica, ob 11 sadje in piškot (tudi mi obožujemo Plazma piškote), sadje pa niti ne, ampak par žličk že poje, ob 13 kosilo (juhica,riž,zelenjava, solata. meso ..)ob 16 jogurt,skutka , polenta, ob 19 večerja žitna kašica, čokolino, gres,
ob  20-21  dojenje.

Imam občutek, da skozi nekaj pripravljam, ribam, režem, lupim, kuham. Probam ji ponudit čim večkrat hrano ker je taka suhica, da pomoje večje ni 7,5 kg pri  skoraj enem letu.

Že  par dni prakticiram s tem, da dam Zojo spat tam okorg 20 ure.  Se je dogajalo, da mi je zaspala šele ob 10 ih zvečer. Pa tudi s tem, da jo položim v posteljo in potem se ona joka oz. krega jezi, ampak je pa trmasta. Tudi po eno uro joka... Potem pa ko pridem notri jo primem za rokico in od utrujenosti zaspi.

Držite pesti, da mi bo ratal ta poskus, da sama zaspi ob 20 uri. Čez noč je pridna spi. Le enkrat se zbudi pa jo podojim.

Lepo se imejte in uživajte s svojimi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2607
20.6.2007 8:02:33   
ElaM
Naty-Taja, iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa kapo dol pred tabo, ne samo da imaš dva majhna čmrlja, ti je uspelo še tak težek faks nardit. Bravo, še enkrat.
Čeprav, če sem poštena, tega res ne razumem, kako lahko nekdo gre študirat matematiko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
20.6.2007 8:46:16   
Balerina
Naty-Taja iskrene čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
20.6.2007 10:13:17   
solatja
joj, Naty-Taja, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pa pridružujem mnenju od EleM: ni mi jasno, kk kdo to lahka gre študirat, da pa še celo doštudira... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
20.6.2007 12:27:05   
plenicka
NATY TAJA, ISKRENE ČESTITKE! Si pa res SUPER MAMA!!!

Alisa, ti pa tudi - si čist nora na kolesarjenje in resnično te občudujem, da si prikolesarila iz LJ do Trbovelj!!! In za vse ostale trase!

Uživajte nekje v senčki!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
20.6.2007 12:58:34   
Jančika_
Čestitke, gospa profesoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.6.2007 7:14:16   
Naty*Taja
Hvala punce! Ja, ElaM, ne moremo bit vsi čist normalni, a ne? user posted image  
Mene osebno matematika zbava. Pri kakih inštrukcijah kr not padem in rešujem tiste easy naloge brez konca. user posted image  Bog ne daj, pa da mi omeniš kak jezik, al pa zgodovino, al pa geografijo.... Ja kaj češ tak pač je in fajn je, da je tak.
Naša mala trenutno not spravlja, ker je imela celo noč pižama party. Jaz enostavno ne razumem, zakaj hudiča ne more spat? Res ima malo zamašen nosek, sam sej ji ga odštofam, pa še kr nič ne spi. Po moje bom res mogla čakat do leta in pol, tak kot pri Marcelu! Da bi jo dala v postlo in bi zaspala, ni šans!! Me tak čudno gleda - pa ka si ti na glavo padla, da bom jaz sama od sebe zaspala. Ne vem no. Tolk izkušenj imam, pa mi kej takega ne rata!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.6.2007 8:27:12   
Angellina
Hellou!

Najprej: NATY TI SI RES CARICA!!!! ČESTITKE STARA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sicer pa, brez besed, za tako mamco user posted image user posted image user posted image user posted image
Alisa, emmmm noro...iz Lj do Trbovelj user posted image . Dobra si, mene iz zgornjih Trbovelj, do Hrastnika 3 x kap zadane.
Občudovanja vredno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Solatja, držim pesti za izpit user posted image

Nosečke, upam, da se lepo "redite" in da se dobro počutite.

Tak, prebrala sem samo zadnjo stran, več nimam časa. Urnik imam tako zabasan, da diham sam še čez nos, ker mi čez usta vzame preveč časa user posted image
Drgač, pa mislim, da mi ne bo treba več načrtno hujšat, saj sem te dni pod tako hudim stresom, ki bo trajal do nadaljnega, da gramčki, kar sami od sebe letijo dol iz mene.
Pogrešam porodniško in dneve z mojim čmrlom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A sem kaj jamrala takrat? Kr pozabte na tist...zdej bi vse dala, da bi bilo kot je bilo!

Ajdi pupe, lepo se imejte, Mark vam pošilja enga slinastega cmokeca, jst pa tut user posted image

ČauBau

Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.6.2007 9:06:06   
malicki
Pozdravljene,

se bom samo na hitrco oglasila, z Zalo imava danes pediatra za eno leto in bo tudi cepljena. Se kar bojim kakšne reakcije, bova danes malo več doma, da se bo punca naspala in ne bo mami tečnarila user posted image

Vesna mi gremo konec avgusta v Grčijo in si tudi že razbijam glavo kako bomo s hrano. Bom fruteke kar zraven nesla, ker ne bi rada laufala naokrog in iskala trgovin, no pač odvisno tudi kam bomo šli.
Ampak 100% pa namreavam vzeti zraven tisti vrč za prekuhavanje vode, meni jo še filtrira, da ji bom lahko kakšno mlečno kašico naredila. Sem pa tudi o kuhalniku razmišljala, ampak še nisem videla takšnega z samo eno ploščo.
Aja pa v Mullerju sem vidla da imajo eno kašico v prahu s krompirjem in zelenjavo. Ampak je še nisem preizkusila in ne vem če je okusna, se mi zdi pa fajn za kakšno potovanje.

Glede spanja pa sem jaz ta teden tudi začela prakticirati da ji dam vodo. Včasih jo noče, mi flško kar odriva, ampak danes sem malo vztrajala in je potem spila in nazaj zaspala. Sicer prespi celo noč, ampak se je zadnji mesec začela zbujati že ob 5h zjutraj. Danes pa sva se dojili šele ob 7.30 user posted image

Tole o nočnem hranjenju pa nisem vedela. Bom povedala naprej, ima ena prijateljica ful težave.

Lepo se imejte, Anže naj se čimprej pozdravi user posted image , Naty čestitke za diplomo - bravo punca user posted image , pa Alisi čestitke za maraton - bravo punca user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.6.2007 9:27:38   
Balerina
No jez mam še eno vprašanje. Kako maste vaše malčke obute? Gaja je doma kar bosa, če je potleh hladno je v nogavičkah, znaj pa je v čevlčkah. Pa bosa hodi dosti bolje kot obuta ampak se mi postavlja vprašanje ali je sploh prav da hodi bosa ali bi morala biti skoz v čevljih.

No drugače je pa naši Gaji tako vroče, sva bili včeraj mal z avto okoli pa je bila čist prešvicana ji je kar dol teklo. Pa jo dajemo kar pod tuš, tako uživa.  No drugače smo ji pa kupli kopalke in fredijev obroč pa bomo ta vikend poskusili.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.6.2007 9:30:24   
Jančika_
Balerina, najboljše je, če so čimveč bosi. Naš je doma skoz bos, zunaj mu dam pa sandalčke iz H&M, ker puza po kolenih, pa da si ne pošora prstkov.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.6.2007 9:44:53   
ElaM
Ojla, punce.
Naty-Taja, da ne boš kaj zamerila, k se malo hecam. Te resnično občudujem, da si diplomirala iz matematike.user posted image  Jaz bi ta faks delala doživljenjsko.
Naša je tudi skoz bosa, v stanovanju ima obute nogavičke, ker imamo v večini parket, pa je kar hladen. Zunaj na travi je pa bosa.
A kdo od julijčkov že hodi?
Zdaj imam pa še eno malo čudno vprašanje. Jančika in Naty, vidve imasta majhno razliko med otrokoma, a sta bili takrat že noseči, ko sta imela tavelika cepljenje OMR? Mi ga imamo v kratkem, pa sem malo razmišljala, če se ji slučajno naredijo kakšni izpuščaji, kot reakcija, a je to zame kaj nevarno?user posted image  Samo kolikor jaz razumem ta ceplenja, so ti izpuščaji le reakcija, ni pa nalezljiva. Joj, mati malo se bo treba izobrazit, kar se tega tiče.user posted image
Zdaj grem pa še malo delat, sem ravno včeraj razmišljala, kako sem lani gagala v vročini z ogrooomnim trebuh, letos pa enako gagam, le da je trebuh še malo manjši.
Lepo bodite.

:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.6.2007 13:34:53   
Balerina
Joj a kšna ve kje majo te naši otroci gumb za off? Ja mal heca sam sem res dons čis fertig joj bi tko za ene pol ure zaspala. Tamala pa razmeče cel stanovanje se mi zdi da celega ene petkrat na dan pospravim, na eni strani pospravljam na drugi pa razmetavauser posted image

Solatija pa še eno vprašanje zate oziroma bolj prošnjo. Enkrat si nam prav skomine delala z enimi školkami in škampi. Pa ne zanima ali veš na primorskem za kakšno dobro restavracijo z morsko hrano. Mi gremo jutri na morje pa bi šli nekaj pojest, seveda mora bit morsko. Mislim da si takrat omenjala nekaj v Strunjano.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.6.2007 14:03:49   
plenicka
Oj punce - tale vročina pa res ubija! Še dobro, da obstajajo klime!

Malicki, saj verjetno veš, da je vnos tekočine in hrane na letalo zelo omejen, zato ti svetujem, da si hrano in podobno spakiraš v kovček, ki ga boš ob "čekingu" oddala. Drugače se ti zna zgoditi, da ti bodo kar vse zaplenili. Na žalost ne vem točno kakšne so omejitve, najboljše da se obrneš direktno na letališče ali pa na agencijo, kjer boste potovanje rezervirali. Glede kuhalne plošče - takšne, ki imajo samo eno kuhalno ploščo sem videla v Merkurju in v Intersparu - sicer v LJ, vendar ne dvomim, da tega ne bi imeli v MB. So pa res majhne in simpatične ter nadvse uporabne te plošče.

Žigi je v glavnem bos, le zunaj po asfaltu hodi obut v Cicibanove sandalčke...itak glede tega kakšne čeveljce naj nosijo otroci, pediatri tudi niso usklajeni tako, da smo prepuščene svoji lastni pameti...meni se zdi nenormalno dobro, da hodi bos.

En hladen pozdrav vsem!

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.6.2007 14:05:03   
plenicka
Aja, še to ElaM - moj Žiga še ne hodi sam - samo, če ga držim pod pazduhami, takrat pa šiba kot sam Ferrari. Mislim pa, da mu do samostojne hoje manjka še kar nekaj mesecev.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.6.2007 14:15:41   
Balerina
No še to sem hotlela vprašat. Ali se tudi vaši user posted image  skoz na prste dvigujejo. Gaja je res veliko na prstkih in tud stabilna je na prstkih lih tako kot če stoji na celem stopalu. Je tko smešna k ena mala balerina. Še bol smešn je to da sva jo tako krstila že pred skoraj dvema letoma, ko je še sploh na vidiku ni blo.

No naše prehrambene navade so se pa v tej vročini kar stopile in jemo bol malo. Poskušam pa se držat urnika:
ko se zbudi - flaša mleka
9h zajterk -  kaj mlečnega
11h malica sadne
13h kosilo - kar pa imamo
16h malica sadje ali skutica
19h flaša in spanje (poskušava spanje prestavt na 20h pa kakšen dan zdrži večinoma pa ne)

Ker je pa vroče in ji ne paše preveč jest, danes kosila sploh ni jedla tud frutek ki sim ji ga ponudla je pojedla ene tri žličke, ji dam pa tudi čez dan kakšno flašo mleka namesto kakšne obroka. Mleko vsaj popije čene pa joka ker je lačna pa ne paše ji jest in vse odriva.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.6.2007 17:11:37   
solatja
lambada je v strunjanu, čist na plaži. v bistvu se zapelješ na plažo (tisto glavno) in se pelješ kar skozi njo in na koncu te čaka restavracija, ki je bila letos obnovljena in majo fajn hrano...  pa ribič v luciji (ampak se je treba včasih naročit, pa mal dražji je). mi smo redni obiskovalci strunjanske plaže, ki je tud za otroke še kr fajn.
in v kp  na poti na markovec je gostilna rodica (za gradom). iz hitre ceste zaviješ dol za semedelo in slediš tabli... baje, da je tud zelo dobra hrana...

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.6.2007 18:03:42   
Alisa
oj, en grozn soparn pozdravček iz ljubljaneuser posted image

Naty draga najprej moram obdelat tebe! Res si mi v ponos da si dokončala faks in to matematiko, poleg dveh otročkov in seveda moža, ki tudi zahteva svoje. Res moj idol boš zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ¨

Ja ta vročino bo pokopala mene in mojga Anžeta. V stanovanju imava 28,6 stopinj user posted image user posted image . Ne morem nič prižgat, ker je Anže tak grozn prehlajen, še kar ima vnete očke, pa nosek nagaja, pa še kašlja za povrh.
No tko pa ne more spat, ker zakuha in pol spi kake 15 min in tečka.
Jutr pa tud mi pičimo na morje in upam, da bo vreme uredu, ne preveč vroče in ne dež. A mislte da bo šlo?
No pa moram jit ker tečka neki.

To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.6.2007 18:29:26   
Naty*Taja
Balerina, naša je skoz bosa, kolker je le lahko! Noter imamo vse lesene pode brez estrihov in je ful toplo - sem tudi jaz bosa! Zunaj pa itak. Drugače sem ji pa danes kupila cicibanove čeveljčke in naša pupa od danes naprej čisto zares HODI!!!! Ja kr gre od danes zjutraj. Pa mislim, da zaradi čeveljčkov tudi, ker ji ful lepo nogico držijo.
Ma ne Ela, veš,da ti ne zamerim! Sej se jaz tudi hecam.
Joj Aliska user posted image . Hvala. Ja pa vsem ostalim tudi še enkrat hvala za čestitke.
Morem jaz tudi it, ker sta tečna za ven...čao

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?