solatja
|
na hitrco.... en dolg poročni post vas še čaka.... torej, Gaja Helena je izredno uživala in je bila zelo zelo pridna. mal težje je zaspala, ampak vseen je bla ful ful pridna. je pa mela celo sranje zdej. namreča pred kakimi 1 dnevi sem se odločla, da je res že čas, da jo pri previjanju neham umivat še z vodo in res ni mela nobenih težav. kupla sem ji tud tiste pamperske, ki so na hlače, ki so velik velik debelejše, ampak zdej, ko med previjanjem več stoji kot leži so kr fajne. dokler ni v četrtek dobila še driske (al od živčkov al od zobkov al od nevemčesa ), skratka posledica vsega tega je bila, da ima zdej popolnoma rdečo ritko oz. vse, kar spada v pleničko. prav take maroge in že prav na temno rdeče vleče , ampak na samo srečo bepanthen dela svoje... pa tud mal več je na zraku, pa je kr bolje. res, ne moreš verjet. pa ne sprašujte, ako se zdej previjamo, ko se že prej ni nikl hotla... en čas smo jo dajali kr v bide, da se je vsedla, pa je nehalo palit, ampak sej zdej je res že boljše. je pa res, da se totalno pozna, kdaj za njo skrbi mama in kdaj kdo drug. npr. js sm vse spakirala za poročno-krstni dan, vse flaške, vso hrano, cel nahrbtnik za preoblečt, ampak ko smo prišli na ladjico, smo ugotovili, da nimamo za njo nič za oblečt, da je vse ostalo v avtu potem je pa moj mož ( ) potem slekel rekelc, da je ni zeblo, ko je končno zaspala. tisti, ki je pakiral, bi mogel ves dan skrbet za njo, ap ne bi bilo težav. popolno pa lahko spakirajo samo starši (beri: včasih pa res samo mama ). jutri gremo torej pokazat ritko in še na sistematiko pri enem letu (in cepljenje). a ma kera kak luškan recept za torto, kako lahko sadno? js bi jo v soboto, na njen rojstni dan, spekla... plenička, vidiš... čestitam Žigcu!!!