|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.6.2007 13:42:34   
Naty*Taja
Oj Pearl, si se le malo pokazala. Sem vidla, da ti je všeč otok v kuhni - sam moje mnenje: tole je sam modni hit, ki pa niti pod razno ni praktično! Namreč non-stop je po tleh umazano, ker moraš nosit iz enega pulta na drugega.... Jaz osebno ga nebi imela. Bom pri gradnji bolj kot na lepoto in modernost gledala na kvaliteto in uporabnost. user posted image  Še nekaj mojih nasvetov, oz. kako bi jaz imela: - hladilnik in pomivalni na višini (ker se moram v to dvoje največkrat
            sklanjat in trpi moj križ), pečico pa zaradi tamalih.
         - hladilnik na levi, ker jemlješ ven. potem delovni pult pod oknom (tam ti svetloba največ pomeni), potem sledi štedilnik, kamor devaš zrezano, pripravljeno za kuhat, potem pa umivalnik na desni od štedilnika, da imaš čimmanj umazano!
         - pomivalni stroj pod delom umivalnika (imam takega z eno luknjo in eno odlagalno ploščo - tam spodi bo stroj) Tole je tudi ful priročno, zaradi napeljave vode in zaradi posledične umazanije, ko v stroj zlagaš.
         - Kuhalne plošče ne devaj v kot (tak da je v diagonalo), ker je kot za njim težko dosegljiv in vedno zamazan  (beri maščoba od kuhanja, para, špricanje od mešanja....) Po moje, če že imaš tak diagonalen element, naj bo tam delovni pult, al pa umivalnik.
         - napa naj pokriva cel štedilnik.
         - spodnji elementi so vsi predali, da se ni treba puzat, da dobiš kako skledo iz kota zadaj.
         - čimmanj poličk in okrasniz zaključkov, ker je z njimi samo pucanje, uporabni so pa poanvadi za kake razstavne eksponate, s katerimi imaš samo še več pucanja.
         - vrata elementov naj bodo gladka, da ni tolk pucant vseh režic na onih zrezljanih....

Pa še pa še bi se našlo, sam nimam več časa, pa še verjetno se nobeni ne bo dal brat tegale mojega nakladanja.
Si bom pa tale post spravla, da bom vedla, kaj vse me moti pri zdejšnji kuhni! user posted image

Joj, ElaM naša pupa že kr lep čas je jajca. Mislim, da je že nek pri 6 m rekla pediatrinja, da ji damo rumenjak. potem pa si mami naredi umešana jajčka in mala zraven fehta... valda da ji dam!

Janči, naša mala je tudi čist na meso mahnjena!

MONTIGNAC

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
27.6.2007 15:52:07   
Alisa
oj,
kako smo? No pa je konc morčija. Včeraj smo priracali lepo domov in zdaj gremo šele 12.7., en dan pozneje ko bomo praznovali 1. roj. dan. Luštn a ne?

Ja na morju smo se imeli super, Anže je dol skoz nekaj grickal, tak da je vsaj dol kaj pojedu, ker doma mu nisem zaradi vročine nič spravla v njega. Dol smo šli pa k plaži in je lepo vse pojedel pa še na tekočem je bil - da ni kakšne punčke zamudu na plaži. Je tak pacal otroke da ga nisi spravil stran od njihuser posted image .

Ja tale brohitis je boljš, vsaj ne davi se za vsako stvar ko jo da v usta, in ne kašlja več velik. Očitno je malo morje pomagal mal pa antibiotik.

ElaM naš še nekaj časa ne bo jedel jajca ker ima alergijo, tak da ti tukaj ne morem glih nič kaj pametnega odgovorit.

Kapesanta - naš je tud včeraj nekaj driskal. Vsakič ko sem mu pogledala plenico je bil pokakan, ampak čist mal driskice. Lahko da je zardai tega, ker velik spije user posted image . No vsaj naš spije vode ene 3 flaške na dan.

Tud Anže je v gostilni kar jeva midva, tako da mu večinoma vzamem kakšno omakico, mesek, pa pire krompir, pa včas še solato mal čika. Mislim da so zdaj že dost stari, da lahko včas pa le jedo hrano v gostiln.

Zdaj pa če ima kakšno idejo, kak naj Anžeta prepričam, da mora grist. Od kar je bil bolan in se mu je vse zaletel, ne zna več jest, da bi sam zgrizu? Če nima čist zmiksan kar ven špukne in za boga ne odpre več ustuser posted image , palčke, kruh to pa mu greuser posted image .
Ja nič fajn bodte, grem.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
27.6.2007 18:09:43   
karamela
Deževen pozdrav!

Se oglašam pred morjem, jutri gremo v nabavo, v petek pakiramo v soboto pa gas na morje. Upam na lepo vreme brez dežja. Mi tudi že jemo jajčka kar nekaj časa. Pa tudi hrenovko in ribo sem ji dala prejšnji teden prvič, pa je bilo vse vredu nobenih težav.  Prejšnji teden sem 2 dni skupaj iskala Zojino flaško, pa že kupila novo ker sem mislila, da sva jo na sprehodu zgubili. LumPa jo je skrila v kuhinjski predal. Je očka našel flaško. Naučila se je tudi z glavo pomigat v smislu neee. Ko ne želi več jesti to pokaže. Smo ji tudi napihnili bazenček v obliki kužka Dalmatinčka ga je imel  že Anej pa se reva taaakoo boji tega bazena in vode, da me kar skrbi kako bo na morju. Sem stala jaz notri in jo imela v rokah, pa se me je držala kot klop.

Jutri pride iz kolonije moj prviuser posted image . Lansko leto se je poročil z Laro, bomo videli kaj bo pa letos? Komaj čakam da ga objamem.  Vsem želim lepe počitnice in se oglasim po 15. juliju.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
27.6.2007 19:25:15   
Alisa
Karamela uživaj na morju in fajn spakiraj, da kaj ne pozabiš.

To je čudež življenja.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
27.6.2007 20:11:21   
karamela
Se moram še enkrat oglasit. Zoja je danes zdajle  dobila (zdajle  sem opazila) drugi zobek zgornjo enko. Sem ful vesela. No počasi pa bomo dobili vse zobke.

Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
27.6.2007 21:26:12   
klaja
Hajli halo!

Da se še jaz malo javim pred odhodom na morje. Karamela kam pa greste (če ni skrivnost)?
Mi smo pa danes nabavljali še vse potrebno za na pot. Smo iskali prenosno posteljico, ki bi bila ugodna, pa smo jo komaj našli. V Baby centru mi jo je ponujala za 99 evrov, pol sma pa v Šparu dobla še zadnjo za 33 evrov. Teh 10 dni bo pa že zdržala.

Glede hrane se pa sploh ne obremenjujem, saj Julija najraje je tisto, kar jemo mi. Ni šanse, da bi jedla kar ji naredim posebej za njo. Fruteki so tudi aktualni, tako da za dopust nimam strahov, sicer si pa bomo sami kuhali in bo tako jedla z nami.

Še čestitke Zoji za drugi zobek. Mi še zmeraj čakamo na prvega.

Torej lepo se imejte in naj vaši malčki  uživajo ob praznovanju prvega rojstnega dne!

< Sporočilo je popravil klaja -- 27.6.2007 21:27:16 >

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
27.6.2007 21:41:03   
karamela
Klaja mi gremo na Pag v Povljano. Hodimo sem že 4 leta (razen lani, ker sem rodila julija), in smo bili na začetku fascinirani, ker je bilo malo ljudi in veliko sence. No lepo in super je še vedno, je pa vsako leto več ljudi, plaža je odlična primerna za otročke, apartma pa imamo 30 m od glavne plaže.

Joj, sem mislila da smo edini, ki nimamo še zobkov, pa vidim da jih  tudi Julija še nima.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
27.6.2007 22:27:52   
klaja
Očitno ne bomo daleč narazen, mi pa gremo v Gajac. 

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.6.2007 9:12:51   
Alisa
Jutr,
kam ste pa vse zginle? sem pričakovala da bom imela full za prebrat, ko imam zdaj glih čas ko Anže še spi.

Danes imava kontrolo zaradi bronhitisa, da vidmo če je zdaj uredu. kašlja ne več, malo še smrka ampak ni panike. Je pa tud že lepo vse počas, tk da na prvi pogled je cool.

Včeraj sva ga s Sašaš lumpale po BTC in spet cel dan zabile v trgovinah in temu primerno potem imele tud nabasan avto kot bi bile na Madžarskemuser posted image . Je bilo pa super, tk da Sašaš ko boš še kaj hotla it, ti kar povej.

pri nas drugače nič novega. Imamo še kar sam 6 zobkov, hodimo ne, se pa vsake tuk časa mal spusti in stoji ves trd kot kamen in proba naredit korak pa mu rata nekaj na pol in potem varno pristane na rit.
Je pa še kar najbolj aktualno, zlaganje perila iz omare in tolčenje z rokico po pokrovu od smeti (se mu dopade ker se zavrti pokrov) in seveda Wc, rad flikne kakšno stvarco notr, pol pa gleda pa se steguje notuser posted image .
Grem še nekaj popapcat dokler spi. Pridne bodite, pa se beremo.

To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
1.7.2007 0:31:38   
plenicka
Oj punce...imam kar nekaj novičk - sva bila z Žigcem na morju od torka in  ta otrok je bil tako srečen, da sem postala še jaz! Tako uživa v slani vodi (izgleda, da ni nič po mamici, ker zame mora imeti morje najmanj 26 stopinj, da grem jaz brez problema v morje)...na morju je dobil 7 zobek, se naučil vsesti iz lezečega položaja, tako da me je v posteljici počakal sede, danes pa ko sva prišla domov pa se je fant končno začel plaziti!!!Aha, pa skoz bi hodil ta moj fantek - se za eno lepo ne naveliča, meni bo pa itak križ ven vrglo, ampak to njega nič ne skrbi.
Glede hrane pa je takole - jaz mu dam za jesti vse, je tisto, kar pač jem jaz...včasih poje veliko, včasih malo, sedaj, ko je vroče pa vsak dan bolj malo. Ker je zdrav, se s tem ne obremenjujem. Naslednjo soboto pa greva spet na morje. Tokrat planirano. Že komaj čakam. Žiga pa tudi.

Aja, pa še to: vsak dan se čudim ob tem, da moj sonček razume popolnoma vse! Vsako mojo besedo...moj dojenček postaja fantek!!!

Drage moje, uživajte poletje!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
2.7.2007 0:45:17   
kapesanta
jeeee plenička, to - a vidiš da ne bo Žiga nč ven spustu. Pa nč ne poveš da šibaš na morje... zgleda da si res že čist na naj pozabla user posted image .

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
2.7.2007 8:49:12   
Balerina
Žiga bravo to je pa kar velik skok v enem tednu.
Naty kako pa kaj pri vas sedaj ko Maruša hodi. Mene je kar mal strah, posebej za na morje, kako jo bomo lovili.
no drugače pa naša mala princesa že kar nekaj časa lepo sama stoji pa naredi kak korak ali dva, rekord ma tri korake, ko se pa spomni, da si ničesar ne drži pa se kar na rito vsede. Je tok ziher da že kar mal pretirava. Men pa po eni strani kar paše ker mi res ni jasen kako jo bom lovila pa pri vsej njeni trmi in polni idej, to tistih pri katerih se ji kar očke posvetijo.
Se je pa včeraj s skirojem vozila. Joj se je smejala sama usta so jo bla. Je na skiroji stala, pa balance smo znižali da se je lahko držala, pol jo je pa en porival, pa seveda držal. Je bratranec začel delat brrrr, ga je uponašala pa še ona brrrr in smo šli.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
2.7.2007 13:18:56   
Alisa
aloha,
kaj ste že vse na morju? Vam je luštn a ne. Jaz tud komaj čakam da gremo na morje in to bo čez 13 dni. Jupiiii! Res komaj čakam.

Kapesanta a vi greste na Ugljan? A ste se spremislil?
No mi gremo letos v Kraljevico, v avtokamp kjer imamo postavljeno prikolico. Tak da gremo tja, verjamem da bomo užival, se vozil s čolnom, plaval, smučal na vodi, raziskoval. Prav fletn zna bit.

Žiga res lep podvig, bravo si po vsej verjetnosti presenetil mamico. No naši so to počeli že nekaj časa pa so tuki tud ostal in počakal Žigata. Ja so ena lepa skupinca otročkov, ni kej. Hm, sm Maruška nam je spet nekam ušla. Sicer pa mora en tud bit, ko nas seznanja kaj lahko pričakujemo za naprej.

Spet blebetam neumšne a ne? Nič pol pa šibam še kej počekirat po RR.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
2.7.2007 23:28:48   
solatja
na hitrco.... en dolg poročni post vas še čaka.... user posted image user posted image

torej, Gaja Helena je izredno uživala in je bila zelo zelo pridna. mal težje je zaspala, ampak vseen je bla ful ful pridna. je pa mela celo sranje zdej. namreča pred kakimi 1 dnevi sem se odločla, da je res že čas, da jo pri previjanju neham umivat še z vodo in res ni mela nobenih težav. kupla sem ji tud tiste pamperske, ki so na hlače, ki so velik velik debelejše, ampak zdej, ko med previjanjem več stoji kot leži so kr fajne. dokler ni v četrtek dobila še driske (al od živčkov al od zobkov al od nevemčesauser posted image ), skratka posledica vsega tega je bila, da ima zdej popolnoma rdečo ritko oz. vse, kar spada v pleničko. prav take maroge in že prav na temno rdeče vlečeuser posted image user posted image , ampak na samo srečo bepanthen dela svoje... pa tud mal več je na zraku, pa je kr bolje. res, ne moreš verjet. pa ne sprašujte, ako se zdej previjamo, ko se že prej ni nikl hotla... en čas smo jo dajali kr v bide, da se je vsedla, pa je nehalo palit, ampak sej zdej je res že boljše. je pa res, da se totalno pozna, kdaj za njo skrbi mama in kdaj kdo drug. npr. js sm vse spakirala za poročno-krstni dan, vse flaške, vso hrano, cel nahrbtnik za preoblečt, ampak ko smo prišli na ladjico, smo ugotovili, da nimamo za njo nič za oblečt, da je vse ostalo v avtu user posted image potem je pa moj mož (user posted image user posted image user posted image user posted image ) potem slekel rekelc, da je ni zeblo, ko je končno zaspala. tisti, ki je pakiral, bi mogel ves dan skrbet za njo, ap ne bi bilo težav. popolno pa lahko spakirajo samo starši (beri: včasih pa res samo mama user posted image user posted image ). jutri gremo torej pokazat ritko in še na sistematiko pri enem letu (in cepljenje).

a ma kera kak luškan recept za torto, kako lahko sadno? js bi jo v soboto, na njen rojstni dan, spekla...

plenička, vidiš... čestitam Žigcu!!!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
2.7.2007 23:59:28   
Naty*Taja
Hojla punce. Sem misla, da ne bom mogla vse prebrat, pa ni bilo tako hudo. Se vidi, da je poletje.
O Solatka, ti si že rešena - ja, men je tole že prava muka, ko tule pri mojmu take priprave potekajo, pa vse je živčno, kot da bo konec sveta...., res ni luštno! Men se zdi, da lahko vse lepo v miru pripraviš, če le začneš pravi čas in se dobro organiziraš! Jaz vedno pravim: za dobro izvedbo je važna dobra predpriprava!! in to tudi vedno drži. No ja upam, sam da hitro mine in da se dam potem povsem na of!! Dekliščina v soboto je bila pa super! So mi tak faj zrihtala moje babike! Res je bilo enkratno. Mogoče drugič napišem podrobnosti, ker zdejle imam že čist drobne učke. user posted image
Ja, naša mala že zelo faj hodi. Tudi zunaj. Men kr paše, ker mi je ni treba nost. Čeprav pride večkrat do mene in tak glavico proti gor obrača češ, vzemi me na roke. user posted image  Glede tega, kako je, ko že hodi - jaz imam že od Marcela vse tak poštimano, da lahko gre povsod in ni panike, da bi kej bilo narobe. Ponavadi jo šiba iz kuhne v dnevno al pa v otroško in se tam igra. Vse neprimerne igrače so pa v shrambi in jih vzamemo ven samo takrat, ko je mami zraven. Pa noži morajo bit kake 20 centi od roba, ker se smrkla prime za rob mize, pulta in se vzpne gor pa hitro kej zgrabi!! Je treba bit ful previden. Drugače pa men res ni panike. Mam bolj mir, ker je mobilna in se zamoti sama. user posted image  Pa omarice imam zaklenjene z raznimi ključavnicami in pride samo do one s piskri, potem pa ropota!!!
Grem zdej spat in čakat, da že končno mine tale sobota 14.!!!user posted image
LEpo se imejte na morju, čestitke vsem za dosežke in en prijeten pozdrav s štajerskega konca. (bi mogla rečt savinjskega, pa se imam bolj za štajerko user posted image )

MONTIGNAC

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.7.2007 0:14:11   
kapesanta
Alisa, prejšnji teden smo bili na Ugljanu in septembra gremo spet.
Rok pa doma šiba po vseh 4, obožuje noge od mize in muči mojo mamico, ker lahko samo njo naheca za hojo.

A ima katera izkušnje z vajetmi za hojo?

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 3.7.2007 0:16:01 >

l.p. Mateja

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
   [Brisano sporočilo]
3.7.2007 21:41:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.7.2007 9:41:22   
malicki
Mi pa smo včeraj praznovali Zalin 1. rojstni dan user posted image  

Sploh ne morem verjet da je moja pupa že tako velika punca.

Povabili smo samo familijo, spekla sem 2 pladnja piz in pa seveda torto.
Pred tem pa sva se šli še slikat v foto studio in sem že prav firbčna kakšne bodo fotografije.
V soboto pa imamo piknik in bo malo večja zabava.

Solatja jaz ti lahko napišem kak recept za torto. Sem jih že kar nekaj naredila, ampak mislim da jim je bila ful všeč kombinacija marelice in borovnica - lahko pa poljubno kombiniraš
Če potrebuješ recept za biskvit mi javi.

Za nadev pa jaz uporabim 500g skute in 500ml sladke smetane (od Lj mlekarn) in sadje.
Smetano zmiksam, med mešanjem dam noter 1 utrjevalec za smetano in 1 želatino v prahu. Potem smetano zmešam v skuto, sladkam in dodam sadje (npr. marelični kompot - narežeš na kocke).

Potem pa prvo plast biskvita namočiš z sokom od kompota, daš čez obod od modela za torto, namažeš z zmesjo, potem pa po vrhu posuješ borovnice in malo sladkaš. Potem isto druga plast in zaključiš s tretjo plastjo biskvita, ki ga tudi dobro namočiš. Potem pa daš čez noč v hladilnik da se dobro utrdi.

Zjutraj pa torto vzamamem iz oboda (še prej grem en krog z nožem ob strani da ločim) premažem s smetano, okrasim s kakimi rožicami (imaš v Intersparu), potem dam spet za nekaj ur v hladilnik da se smetana stdi, potem pa napišem še napis (imaš tudi v Intersparu barve za pisat).

OK upam da sem ti pomagala. Jaz sem včeraj Zali naredila eno plast z marelicami in po vrhu z malinami, drugo plast pa z ananasom in malinami in je bilo tudi njami.

Bom zdaj slikce dol potegnila in vam jih nekaj pokazala user posted image

< Sporočilo je popravil malicki -- 4.7.2007 9:46:00 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.7.2007 9:50:12   
malicki
evo slikice:

user posted image

user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.7.2007 10:01:30   
Alisa
oj,
Ja čestitke Zali za prvo svečko!user posted image
Malički kaj je Zala tisto na stolčku? Ja kak cuker veliki je že? Mi mamao pa še 7 dni do 1. roj. dneva ja res gre hitr.

Sašaš ne morem poslat slikic iz morjauser posted image , ne potegne tvoj mail, noče jih. Jih bom spekla na Cd in ti jih dala ko se vidmo. A greš jutr kaj v BTC?
Jaz nimam kaj počet doma, zunaj pa dežuje in Anžko hoče vn.
Jao ušou mi je v kopalncouser posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.7.2007 11:48:15   
Alisa
Oloha user posted image

Naty kako je z vašo miško? Kaj ste zvedl pri zdravniku? Upam da je vse ok, in da na Vrazov trg ne bo več treba it.
Daj pripopaj kakšno slikico tvoje Maruškeuser posted image , že dolgo tega je kar se m jo videla.
Punce dajte vse pripšopat kakšno slikico, da vidim kakšni so ti naši skoraj enoletniki.

Jaz bom dala gor dve slikici iz morja so najbolj sveži.

V svojem čolnu.
user posted image

Jem pica burek.
user posted image

In še dve ko smo bili z Elo in Sašaš skupi na morjuuser posted image
user posted image  

http://shrani.si/files/img365313br8.jpg

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 17.7.2007 10:11:18 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.7.2007 14:02:05   
kapesanta
ja nč punce, vidim da se ni nobena odzvala - sporočite če imate kaj proti, da jutri moderatorki Nalin sporočim, da našo temo prestavi na drugi forum.

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.7.2007 14:58:06   
Alisa
Kapesanta meni se zdi boljš da oni prestavijo kot da mi tam odpiramo novo temo. Sm upam da to kar smo piale ostane?
Jančika a ti kaj veš če to kar smo do zdaj pisale ostane če oni premaknjejo.

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.7.2007 15:43:16   
kapesanta
sej je tko napisala - da če hočemo da temo prestavi - meni to pomeni, da vse ostane tako kot je, samo na drug forum gremo iskat.

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Pozdravljene,

Sicer malo zamujam, ampak vseeno bi vas rada vrašala, ali vašo temo prestavim na forum: Čvekamo o naših otrocih, ali boste same odprle novo temo na omenjenemu forumu.

Prosim, da mi ena izmed vas na zs sporoči skupno odločitev v nekaj dneh.

Pa čestitke vsem enoletnikom.

l.p. Mateja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.7.2007 19:24:57   
Jančika_
Ja, če se premakne, vse ostane. Jaz sem za.

Nič se ne javljam, ker - hja, ne, nismo bili na morju, ampak kaj rečete kaj??? Jaaaa, BOLNIIIIIIIIIII. Popizdiš, resno. Jaz mam tega tak poln kufer, da vam ne morem povedat. Tokrat je kompletno razširjeno familijo položila trebušna viroza. Začelo se je z mojim fotrom, potem cela bratova familija, pri nas pa samo še moj mož ni zbolel. Cel teden perem perem perem pokolzlane in posračkane cote, Kajči je namreč v petek bruhal, od takrat pa ima skoz drisko. Srčno upam, da bo OK do torka, ko gremo na morje.

U, pa imamo enoletnikeuser posted image ! Zala in malicki, čestitke! Jaz sem pri vsej tej bruhanciji čisto pozabila, da ima Kajči v nedeljo rojstni danuser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.7.2007 19:25:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?