ElaM
|
Ojla, babuške, da se malo javim po dolgem času. Zdaj sem bolj na forumu Čvekanje v pričakovanju , pa itak zmanjkuje časa za net, dopoldne službe, popoldne tamala, zvečer sem pa tako utrujena, da samo padem v posteljo. Tudi Tinkara ima samo 2 zobka, spodnji enkici, zgoraj se pa že vidijo bele črtice, vendar predrli še niso. Je pa naša miška pravi mali vragec, ni primeru niti sekundo, skoz v akciji, puza, hodi ob opori, včasih se tudi spusti za kakšen korak. Glede hrane je pa pri nas tako, dajem ji navadno mleko, ker je adaptiranega začela zavračati. Urnik hranjenja je nasledni, ob pol 6-ih zjutraj flaša mleka, dopoldne keksolino ali čokolino, skratka nekaj od lino, včasih tudi sadje, vendar ni prevelika ljubiteljica, je bolj po meni kar se tega tiče, potem kosilo, zelenjava, juha, meso,..., popoldanska malica skuta s sadjem, jogurt, sir, piščančja salama in kruh,.. zvečer pa spet kakšna kaša in potem, ko je že v postelji dobi še flašo mleka. Se mi zdi, da veliko poje, vendar ker je skozi v pogonu, tudi veliko pokuri, tako da spet pričakujem v posvetovalnici, da je predrobna. Za rojstni dan bo od naju dobila torto in babyborna, rada bi jo čimprej navadila na dojenčka, da ne bo pozimi prevelik šok, ko bomo prinesli domov malega vreščača. Drugače pa tudi buši pridno raste, sem že v 14t, za nami NS,.. ni nam dolgčas. Punce, lepo se imejte, lep vikend, pa lubčka vsem julijčkom in julijam.