|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
14.6.2007 9:39:46   
darja75
aja jančika, enkrat si me spraševala po podpisu (kar osem nas je):
2 odrasla, 3- je otroci, 2 zlati ribici, en pes.

kar osem nas je

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
14.6.2007 9:51:15   
Jančika_
O, Darja, a od nas ste dobili norice, ja šit nouser posted image . Pa hvala za razlago o osmih članihuser posted image .

Pri nas ni nič posebej novega. Mali je zdrav; odkar se ne doji več, žere kot zmešan, ima že skoraj 11 kil (10800 po domači vagi), divja, bezlja, pleza na kavč in dol z njega (to sva ga hitro naučila, da nama ne bi padal dol in je takoj zakapiral). Danes je prvič prespal celo nočuser posted image , od 19.00 do 6.00user posted image . Drugače se ponoči enkrat zbudi in spije flašo mleka, pa čori dalje.

Klajauser posted image ! Meni pa kr slabo rata ob misli na faks. Čaka me nekaj takega kot Solatjo - tile diplomski izpiti pri nas so ubitačni. Poznam ljudi, ki so se za enega učili 6 mesecevuser posted image . Huh, ne bom sploh mislila na to, to je moj sistemuser posted image . Sicer je pa še daleč do tedaj.

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.6.2007 16:56:09   
Naty*Taja
Hu, Janči a ti imaš tudi tako zajj... diplomo? Pa zakaj bo še dolgo trajalo? A boste res še enega takoj?
Aja še glede šotorčka-  to zna bit tudi zanimivo za tele naše plezalčke. Je pa res, da je naprimer mojemu Marcelu ful všeč zdej pri dveh letih skoz tunele lazit. Ka pa vem, sej je res, da so si ful različni. Tamala je naprimer bila danes kake pol ure na ziba-konjičku! Aja - vidiš, to je tudi dobro darilo za enoletnika! Tisti leseni konjiček, na katerem se da zibat! To je naš dobil lani letos za božička na atijevi firmi in je bil tudi ful navdušen.

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.6.2007 9:06:29   
tvis
no končno smo tudi mi dobili prvi zobek, user posted image user posted image user posted image , sem  mislila da bomo že brez.user posted image

lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.6.2007 13:06:41   
carice
tvis čestitke, pa še enkrat hvala za vzorec!

Mi smo pa še vedno tečni(zobki,trebušna viroza in bronhi hkrati)user posted image

uhhh komaj čakam da bo mimo da se malo naspimo in oddrinemo na morjeuser posted image user posted image

kakpne tunelčke ste pa kuple,naša bi rada porivala vse drugo kot porivalčkauser posted image user posted image ,samo je te dni čisto zanič in ji sploh ne damo poganjalčka!

Še eno vprašanje punce,kakšen ritem imate in kaj jim date za jesti zjutraj in zvečer, se mi zdi da mamo mi večerje čist mim? Pa se sprašujem kako kaj drugi?

Lep in sončen dan še naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.6.2007 15:01:02   
plenicka
Carice, najprej ti želim, da se mala čimprej pozdravi in da bo kmalu spet začela riniti poganjalca!
Žigatov ritem glede hranjenja pa je sledeč: med 6 in 7:30 se zbudi in takrat spije po steklenički 270 ml aptamila, okrog 9:30 ima malico - v glavnem sadje, kar v njegovem primeru pomeni kupljene sadne kašice (doma narejene zavračauser posted image ) ali pa sadne skutke in sveže žemljice, okrog 11:30 gre spat in ko se zbudi ima kosilo, je pa v glavnem vse, kar mu mamica skuha, okrog 17-ih ima še eno malico, ki je največkrat tudi sadna, okrog 19-ih pa ima večerjo in takrat zopet dobi 270 ml aptamila. Zaenkrat mu še dajem prilagojeno mleko in sicer iz 2 razlogov: prvi je, da ga ne zavrača in drugi, da ima to mleko ogromno vitaminov, mineralov, je hranljivo...saj vem, da bo tole sedajle slišati zelo grdo, ampak tale steklenička je tudi najbolj enostavna za pripravo, pa še hitro poje...ko bo pa začel zavračati mleko, pa mu bom začela za zajtrk dajati kakšne mlečne pripravke-pripravljene z vodo ali mlekom, bom pač videla, kaj mu bolj ustreza. No, s tem se bo verjetno morala ukvarjati varuška, ker se tudi moj odhod v službo nezadržno bliža. To je glede hranjenja.

Glede daril za 1. rojstni dan pa bo Žiga dobil en super poganjalec iz Pikapolonice, sedež za moje kolo, čelado, bazenček, lesene kocke, oblačila, bager,...no, to sem pač odgovorila vsem tistim, ki so me prijazno vprašali, kaj naj mu kupijo...kaj bo pa res dobil, pa ne vem. Prepričana sem, da bo dobil sedež za kolo in čelado, ker mu bom to kupila jaz.

Lep vikend vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil plenicka -- 15.6.2007 15:03:30 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu carice)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.6.2007 22:31:26   
Jančika_
Naty, glede faksa ti bom morala v živo povedat, je preveč vsegauser posted image .

Tvis, user posted image za zobek. Kajetan končno dobiva še zgoraj nekaj ven, drugače ima pa samo spodaj dva.

Naš jedilnik in ritem hrajenja: zjutraj skutice, dopoldan sadna kašica (made by mama), opoldan ostanek malice zmešan z jogurtom ali flaša mleka, potem kosilo (meso, krompir, zelenjava, kar pač je), popoldan ponavadi frutek ali kakšen rogljiček (smo ponavadi zunaj), zvečer instant mlečna kašica, pred spanjem flaša adaptiranega mleka in ponavadi še ena ponoči (naredim zelo redko, da je za žejo). Kaj čemo, mali papca na dve uriuser posted image , pa še vmes kdaj kaj malegauser posted image . Skoz je lačenuser posted image . In je spet prišel nazaj na 10.800g...

U, ja, slik že dolgo nisem prilepila:

Takole so zgledale kozeuser posted image :

user posted image

user posted image

Zdaj je pa spet dobre volje in navihan:

user posted image

user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.6.2007 23:04:28   
Jančika_
Aja, pa še glede adaptiranega mleka. Jaz mu ga tudi še dajem, ker ima precej več stvari not kot navadno. Sploh, ker ima mali nizko železo in je tudi to vir. Dajem mu pa DM-ovo, se mi prav dopade. Vasja je pil Hipp in ne vidim kakšne posebne razlike, razen v ceniuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.6.2007 23:37:49   
karamela
Pozdravjene,

tudi jaz sem "odkrila" RR in tudi moja srčicauser posted image je julijka. Zoja še ne hodi, ji manjka pa še čiiisto malo. Pri skoraj enem letu imamo samo en zobek spodajuser posted image user posted image , mislim pa de se bo kmalu pokazal še kakšen. Tudi Zoja je že prebolela norice pri 7 mesecih, dobila pa jih je od bratca Aneja, ki je moj prvi  user posted image . Bilo je kar težko a smo preživeli. Jaz sem že na dopustu in ne več na porodniškiuser posted image user posted image . Zojin rojstni dan bomo preživeli na morju, žurko pa bomo imeli v začetku septembra. Kar se darila tiče se še nismo odločili, ampak najverjetneje ji bomo kupili kaj za obleči igrač ima ogrmno še od bratca.  A bi mi lahko katera napisala, če imajo otroci pri enem letu še sistematski pregled? Meni  pri 9 mesecih, ko sem bila pri pediatru niso nič rekli. Pozabili so me poslati v laboratorij, pa mogoče so še kaj pozabili pa ne vem. Sem jaz naknadno čez 14 dni klicala in smo naknadno uredili vse O.K.
Jaz jo še zelo veliko  dojim. Kupujem tudi kašice že s prilagojenim mlekom, 2-3 krat na teden pa dobi kakšen čokolino ali polento, ali gres z kravjim mlekom.

Sem zasledila, da se obetajo poroke čestitam!!user posted image  Upam, da nisem edina večna koruznicauser posted image .

Zdaj grem pa spat. Se veselim vikenda, bomo vsi 4 mušketirji skupaj......

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.6.2007 9:45:11   
ElaM
Ojla, babuške, da se malo javim po dolgem času.
Zdaj sem bolj na forumu Čvekanje v pričakovanjuuser posted image , pa itak zmanjkuje časa za net, dopoldne službe, popoldne tamala, zvečer sem pa tako utrujena, da samo padem v posteljo.
Tudi Tinkara ima samo 2 zobka, spodnji enkici, zgoraj se pa že vidijo bele črtice, vendar predrli še niso. Je pa naša miška pravi mali vragec, ni primeru niti sekundo, skoz v akciji, puza, hodi ob opori, včasih se tudi spusti za kakšen korak.
Glede hrane je pa pri nas tako, dajem ji navadno mleko, ker je adaptiranega začela zavračati. Urnik hranjenja je nasledni, ob pol 6-ih zjutraj flaša mleka, dopoldne keksolino ali čokolino, skratka nekaj od lino, včasih tudi sadje, vendar ni prevelika ljubiteljica, je bolj po meni kar se tega tiče, potem kosilo, zelenjava, juha, meso,..., popoldanska malica skuta s sadjem, jogurt, sir, piščančja salama in kruh,.. zvečer pa spet kakšna kaša in potem, ko je že v postelji dobi še flašo mleka.
Se mi zdi, da veliko poje, vendar ker je skozi v pogonu, tudi veliko pokuri, tako da spet pričakujem v posvetovalnici, da je predrobna.
Za rojstni dan bo od naju dobila torto in babyborna, rada bi jo čimprej navadila na dojenčka, da ne bo pozimi prevelik šok, ko bomo prinesli domov malega vreščača.user posted image
Drugače pa tudi buši pridno raste, sem že v 14t, za nami NS,.. ni nam dolgčas.
Punce, lepo se imejte, lep vikend, pa lubčka vsem julijčkom in julijam.user posted image

:)

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.6.2007 15:36:00   
Alisa
En soparen pozdrav iz Ljubljane.

Tvis ja bravo pa le ne boste pri enem letu brez zobkov.user posted image

Jančika a tak zgledajo noriceuser posted image , jao kok bogi so naši sončki ko zbolijo.

Mi smo ga pa danes ponoči žural user posted image . Anže se je jokal in imel zaprte oči user posted image (nč jasn), Sašaš tak kot je Ela jokala na morju eno noč. In pol sva ga po 3 uraj joka in stoka vzela k sebi in skoz guncala in božala tak da sva z mojim obadva zjahana od prečute noči. Spala pa sva od 5h ko je končno nehal jamrat in jokat pa do 8h, ko je mali princ začel po naju šarit s prstom v ušes, pa usta. Mislim adijo. Zdaj pa je bolan, očitno ga je to matralo. Ima zamašen nos, bruha in vročine pa ima zaenkrat 37,5. Tk da zdaj skoz čekirava da mu ne bi slučajno naraslo.user posted image

Glede hrane pa tak.

- Zjutraj ko se zbudi ob 8h dobi 200ml adaptiranega mleka,
- ob 9h z mano je mal kruhka in sirčka al pa kej drugega.
- Ob 11h dobi malico, večinoma fruzwerge ali pa skuto z podloženim sadjem.
- ob 14.30 dobi kosilo ( zelenjavne juhe, pire, špinača in 3x na teden meso), smo pa zaradi krvi jedli (za izboljšanje) jetrca +pire+bučke in je zmazal ko še nobeno reč do zdaj.
- ob 17-18h enkrat dobi mlečne kaše, gres, ali pa sadje s piškotom
- ob 20h pa dobi 200ml mleka in treba spat.user posted image

Zdaj pa šibam še kaj naredit dokler moja dva sončka spita in smrčita (Anže zaradi noska- zamašenga), dragi pa ne vem kaj mu je. Očitno skupaj kakšno špilata-muziko. Kdo bi veduuser posted image .
Lep vikend,
jutr pa držte pesti da pridem cela na cilj. 

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.6.2007 15:36:46   
Alisa
Še to; karamela dobrodošla user posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.6.2007 19:41:12   
klaja
Zdravo!

Saj ne vem kje naj začnem, če ste pa toliko vsega napisale.
Najprej še hvala za čestitke za diplomo. Tiste, katere pa vas to še čaka, pa kar pogumno, da bo čim prej za vami, saj je zdaj pravo olajšanje.
Sašaš ti si spraševala katero smer sem doštudirala in sicer za poslovno sekretarko. Za to pa sem se odločila predvsem zaradi plačila šolnine, ker je bilo cenovno najbolj ugodno in še na obroke. Če bi bilo več denarja bi vsekakor šla kaj druga, pa takrat nisem bila finančno zmožna.

Čestitke vsem za zobke, mi jih še nimamo in mislim, da jih še en čas ne bo.

Dobrodošlica novi julijki!

Naš ritem hranjenja:
-ob 8.00 čokolino
-ob 11.00 sadje
-ob 15.00 kosilo
-ob 18.00 sadje ali kruh
-ob 20.00 puding ali mlečni riž

Imama namreč resne težave s hrano, saj noče več jest zelenjave, pa še marsičesa drugega ne. Jedla bi samo sadje in pudinge in podobne zadeve. Upam da jo kmalu mine. Saj tudi s težo ni šla kaj dosti gor v tem mesecu, tako da ima sedaj 8400g. Vse pa ji delam na navadnem mleku že od sedmega meseca, saj je adaptirano začela zavračat.

Aja glede hiške, ja ni še končana. Moj se je cel teden mučil z njo, pa nikamor ne pride. Bo počasi, morama še dokupit par stvari, tako da upam da bo ta teden. Tobogan sva namreč dobila od moje sestrične in sma ga zato mogla porabit, bo pa predvsem za obiske namenjen. Drugače pa se je Julija že tudi peljala z njim z atijom in se ji je zelo dopadlo. Gugalnico pa v razvojni ambulanti zelo priporočajo, zaradi ravnotežja.
Malicki-moj ima te hiške poln kufer, tako da ni navdušen, da bi mogel še eno delat. Saj tudi pri nas je hotla babica kupit to plastično, pa se je nama bolj dopadla lesena, zdaj pa ima babica dolgi nos... Hi, hi

Ok, dovolj za danes, lepo bodite!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
17.6.2007 18:34:15   
Alisa
oj,
sm na hitr sem preživela tale Maraton Franja. Več bom napisala jutr in pripopala kakšno slikico, sm zdaj grem pa spat.
Nočka!

To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
17.6.2007 19:26:29   
Jančika_
Alisauser posted image user posted image user posted image , bravo!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
17.6.2007 21:25:29   
Vesna
živjo ženske.jaz se vsake toliko vrinem med vas in vas kaj vprašam.
ma bom še jaz povedala od mojega valčka,koliko je točno velik ne vem,prejšnji mesec je mel 75cm,vem pa da ima 10 kg.
ima 8 zobkov,star je 10 mesecev,plazi se,se že dviguje ob klubski mizi,omari,bidejuuser posted image .reče mama,tata,deda,nono,dejte in nenee.user posted image
danes mi je padel iz naše  postelje,sem zaspala,ko sem že 3ič ponoči vstala,sem ga podojila in zgleda zraven zaspala in potem zjutraj samo pok in jok,,sem ga opazovala,ni bruhal in ni spal več kot običajno.upam da je vse v redu.
zanima me pa naslednje,drugi teden grem za 10 dni na morje v šibenik,v hotel.z možem umava polpenzion,jaz sem nameravala vzet s sabo mali električni kuhalnik in valu kuhat kosilo in večerjo.kaj pravite,ali preveč kompliciram,naj se drugače organiziram,sicer ne vem kako.zdaj sem videla da ste pisale kako jejo vaši user posted image .ni nujno da je kosilo okrog 12-13ih.val itak do 10ih dopoldan noče jest,ker se ponoči doji, logično ni lačen,in potem okrog 13ih poje kosilo,potem okrog 16 sadje,ali puding,ali jogurt,in okrog19ih večerja,ali mineštra,ali kaj na mleku,gres,polenta,čokolino.
dejte mi plis kake pametne nasvete za na morje,kako in kaj glede hrane,bojim se bolj zaradi kake zastrupitve,zato nočem da bi jedel z nami,pa tudi zato ker noče pojest če ni fajn zmečkano,mi kar zavrača ali pa celo pobruha če je kaj bolj grobo nasekljano.noče gristuser posted image .
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
17.6.2007 21:59:05   
Naty*Taja
Hojla Vesna. Jaz na tvojem mestu nebi nič komplicirala - če ti ni, da bi z vama jedel, pa mu fruteke daj! Sej deset dni bo pa že preživel, še sploh, ker praviš, da ima rad spasirano. Naša namreč noče spasiranega, mora bit samo zmučkano. Za malice pa kakšno sadje (npr banano mu lahko kr z žličko nastrgaš), jogurte, kekse,kruh. Drugače pa po moje če sta v polpenzionu bi skor morali imet ok hrano, čeprav res nikoli ne veš. Kako juhco, ak kaj takega nerizičnega bi mu po moje tudi lahko dala?!

MONTIGNAC

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
17.6.2007 22:09:32   
Jančika_
Vesna, jaz mu ne bi kuhala po moje. Zvečer bi jedel z nami, čez dan pa pač kaj hladnega. Saj otročki so prilagodljivi in tudi ne vidim razloga, da bi se bala zastrupitve. Edino mogoče bi mu opoldne kakšno instant župo naredila, tisto gosto  zelenjavno. Če bi ravno moralo bit kaj toplega takrat. Kaj več pa ne. 

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
17.6.2007 22:12:58   
Jančika_
Evo, Vesna, verjemi nama z Naty, ki imava dva froca in pri drugem ziher 100x manj komplicirava kot pri prvemuser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
18.6.2007 6:54:43   
Naty*Taja
Ja, Janči a ne?  user posted image  

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
18.6.2007 7:47:53   
plenicka
Vesna, jaz imam sicer prvega otroka in se mi zaradi mene ne da preveč komplicirati - za prvomajske praznike sem tudi jaz imela podoben aranžma kot ga boste sedaj imeli vi - polpenzion, zajtrk in večerja. Čez dan je pač jedel skutke in frutke (ker svežega sadja ne mara), pri večerji pa je dobil kakšno juhico  ali karkoli je pač želel-kašne testenine...pred mojim zajtrkom in po večerji pa je dobil stekleničko adaptiranega mleka.
Lepo se imejte na morju!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
18.6.2007 8:49:34   
Balerina
Ja Vesna se strinjam z napisanim. Morda bi jaz na tvojem mestu le preverila če imate hladilnik v sobi, saj zna bit v sobi kar vroče in je za skutke bolje da so mal na hladnem. Mi smo kar en tak mini hladilnik nabavili za v avto pa ga lahko priklopimo tudi na 220. Pa še morda bi vzela kako kašico, ki se z vodo meša pa bi lahko pri zajtrku to pojedel. Načeloma lahko v hotelu dobiš prekuhano vodao mislim da to mebi pokplicirali pa frutke pa bo.
Tako kot sta Janička in Naty napisali čim manj komplicirat pa je.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
18.6.2007 8:58:13   
Balerina
Alisia bi pa user posted image user posted image  za včerejšni podvig.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
18.6.2007 9:02:00   
Vesna
hvala ženske bom res tako naredila,bolj ko kompliciraš slabše je ponavadi.
pa še ena za izkušene,kako naj ga navadim ponoči spat?!!da se ne bo več zbujal,ne vem ali delam kaj narobe,samo on ponoči je na veliko,s čajem ali vodo se ne potolaži.dejte mi povedat kak pameten nasvet.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
18.6.2007 9:49:20   
Naty*Taja
Vesna, dokler mu boš ponoči dajala jest, ne bo spal. se bo zbujal ob tistih urah, ko dobi mlek, al kar pač mu daš, tak da vztrajaj kak teden samo na vodi ponoči pa bo!! Ponavadi rata. Čist spal pa bo ko bo prek dve leti! user posted image  Resno tole s hrano in sladkimi napitki ponoči je pa meni zobozdravnica povedala. Se navadijo na tak ritem in se potem zbujajo, ker so takrat navajeni jest in so potem res lačni. Potem pa ko mu daš jest, se pa prebavni trakt sproži in ... posledično se zbuja na kratek čas!! Poskusi, mogoče boste pa kmalu spali. Je pa tudi res, če so "joškarji" jaz pravim, da pač ne spijo, ker so se navajeni cartat na zizi pa še najedo se zvečer ne verjetno tak kot po flaši. Ja v vsakem dobrem je neki slabga! Če dojiš, prišparaš, pa zdravi so otročki ponavadi bolj, slabo je pa to, da kaki dve leti pač ne spiš, imaš non stop mokre majčke, nosit moraš modrc petek in svetek, stare cote ti  niso kmalu prav, ker je obseg večji.....Bi človek pomislu, da je res lažje na flašo?

MONTIGNAC

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?