|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
3.2.2007 20:31:02   
sposa
bravo!!! bravo!!! pridne punce..Jas nič nisem pucala. Včeraj sem posteljino preslekla, posesala in zdaj konec.....danes mi se nič neda jutri pa gremo k mami....(moji)..
--JA nisem še omenila da bom TETA (prvič) od mojega brata žena bo marca rodila tudi punčko...

danes sem slikice na računalnik spravila in bi rada pokazala kako so Maji zobeki zrasli..ZDI Se mi da sta zelo narazen (a se bo to skup stisnolo???)user posted image .

drugač je vse po starem spima tak tak na 3 ure se zbudi in hoče zizati ,malo pocarta pa je v 15 minutah nazaj  v pojstlici...(eh!!)

GH nama še ne gre dobro... danes sma jedle ribo in je pridno jedla   zelenjava pa je bek!!!

Zdaj že spi  ker je danes spala samo 2krat po pol ure...upam da neboma že ob 6 pokonci....

ZA zdaj lepo sedimo se obračamo  stezamo  ,, na trebuščki smo zelo malo ampak ko smo se kotali in ritko že dvigne pa odzaja leze ...

jas vas več nebom mantrala...grem spat..Lahko noč!!!!

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.2.2007 20:34:42   
Erdbeere
Evo a danes, pa ne bo nobena nič novega več napisala??? Evo jaz sem danes cel dan pospravljala, sem kompletno hišo generalno pospravila in sedaj - BOJKA zate - likam user posted image user posted image user posted image evo večerna ura, vse štima user posted image user posted image samo to ne štima, ker sem že kar malo utrujena pa noče zmanjkat perila....matr čisto malo je bilo sem pa dane s2 stroja zjutraj pobrala pa potem se 2 oprala in je zdaj kar veliko za zlikat....

trenutno sem si vzela malo pavze, ati ravno Tejo kopa, tako da paše malo, Žiga pa že spi......

evo naj bo toliko zaenkrat, mogoče se kasneje še oglasim.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.2.2007 20:38:03   
Erdbeere
Sposa, kar se zobkov tiče sploh niso tako narazen, boš videla, ker niso še popolnoma zunaj, pa tudi mlečni se potem okol 3 leta začnejo sploh "razraščat" in postjajo vse bolj narazen, ker morajo, ker se mora narediti prostor za stalne ki jih je pa kar nekaj več (mlečnih 24, stalnih 32). Tako, da mislim, da je to čisto ok. Sicer pa okorg 1. leta je tako ali tako obisk zobozdravnika in vprašaj pa boš videla kaj ti bo rekla zobozdravnica. 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.2.2007 8:05:18   
Anonimen
Dobro jutro punce. Kako spale? Mi po starem. Tako-tako. Smo pa zjutraj ob moji pomoči (beri:vztrajno trepljanje po ritki) potegnili do šestih. Aleluja. To se ni zgodilo že dooooolgo. In je zdaj precej boljše volje. Sva že skoraj vse pripravili za kosilo, no ja motovilec še čaka, pa se noče sam očistit (ne maram tega delat, priznam). Maruša že sita gleda Živ žav.
Erdbeere user posted image user posted image user posted image  buuuuu, sem te. Jaz pa nimam nič za peglat. Zdaj pa maš. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem bila skoraj fraj od kuhanja, tak da mi je uspelo vse zlikat že čez dan. No, ja. Danes perem zopet dva stroja, tako da....user posted image  Je včeraj ati vrgel na žar meso, ko je prišel domov, zraven sem naredila še paradižnikovo solato s papriko. In ugotovila, da tole kuhanje, če se spraviš delat tapravo kosilo, vzame vsak dan veliko časa. Včeraj mi je čudno kar nekaj manjkalo ko ni bilo kuhanja.user posted image  Ah, danes pa bo rižota, pa pečen piščanec, pa juha, pa solata. Sara bo pa prvič piščančja jetrca jedla s pire krompirjem.
Pa še nekaj. Naša tamala pupa že od četrtka po malo kuha. Nekje 37,2 do 37,5. Nič več. Normalno razpoložena, normalno papca, ampak temperatura pa ostaja malo povišana. Me ima da bi se šli danes, ko ni gužve k dežurnemu pokazat, saj ne druga. Da pogleda uhice in grlo. Ker jutri bo pri njeni popoldan obup. In je nočem še čemu drugemu izpostavljat. Kaj pa vem. Bomo videli, ko pride ati iz službe. Je le že četrti dan, ko ni ok. Kaj pravite ve? Če ne bo nič našel, počakamo še kak dan, potem pa itak navalimo do njene, da vzame kri.
Še eno vprašanje. A vašim date za probat kak smoki? Naša se trese ko vidi, da jih sestrica mljaska. Sem v Sparu našla take, ki imajo zelo nizek procent vsebovanih arašidov in zdaj ji dam. Je cela nora. Ok, ni ravno zdravo, ampak....user posted image
Sposa meni se ne zdijo zobki narazen. To se bo vse uredilo. Ima pa jih naša Maruša res malo bolj narazen kot njeni vrstniki, pa mi je zobozdravnica rekla, da ni panike. Pa še očistim jih lahko super.
Ok, grem pogledat zdaj če se je motovilec mogoče že premaknil kam iz vrečke user posted image
Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
4.2.2007 9:17:36   
monika30
Dobro jutro!

KAko ste?
Erdbeere, vidim, da si bila pridna. Sem kar utrujena ratala, ko sem brala, koliko si naredila user posted image .
JAz še nisem zlikala, bo že. Kosila mi tudi danes ni treba skuhati, bo tašča user posted image .

Naš Klemen je zadnje 2 dni bolj ali ali manj priden, glede na to da ga vsepovsod vlačimo. V petek je bil celo dopoldne z atijem v službi, ker je bila mami pri zdravniku. Ga je ati dal v avtosedež v službeni kombi in sta se vozila od gradbišča do gradbišča. Včeraj pa sva bila pri mojih starših.

Zvečer sva šla z možem malo naokoli 2 ženski povprašati, če bi pazile Klemna od junija do septembra, pa nobena ne more. Pri nas namreč poleti redčijo in nonstop menjujejo skupine in so mi vsi rekli, danaj ga ne dajem junija v vrtec, ampak šele septembra. Vmes pa ne vem, kako bom. Blagor vsem, ki imate babice, mame, tete...

Aja, pa še nekaj me zanima (vse iste, ki že imate otroke v vrtcih). A je res, da jih dajejo šele ob 12h spat? NAš ne vem, kako bo zdržal, ker vstaja ob 6h in je ob 9h že grozno zaspan. PA še to me zanima, a morajo v vrtcu sami jest, ali jih vzgojiteljice hranijo, ko so stari 1 leto npr.

Ma, se opravičujem sem zatežila.
Nas5, sodelavke so prišle, čist navdušene nad Klemnom. On je bil pa pravi cukrček, smejkal se je.. Že zdej osvaja punce.

Sposa, zobki so prav simpatični, bravo za Majo.

Lepo nedeljo vam želim. Čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.2.2007 9:46:30   
planinc1978
Dober dan punce,

Ah, Erdbeere, ti si res zakon. Ko berem tvoje poste in vidim kako si pridna, me je kr sram, k jaz še pol toliko ne nardimuser posted image  Res PRIDNA.

Sposa, lepi zobki, ni kaj. Po moje tud niso preveč narazen. Se spomnim, da sem sama mela, še mlečne in potem tud na začetku stalne nekoliko narazen, pa jih imam zdej čist ok, normalno skup.

No, da se še jaz malo pohvalim z našim tamalim. Danes je prespal celo noč, brez vmesnih zbujanj za dudo, od 19.30 - do 6h, ob 6.30 je jedel in zaspal nazaj do 8.30user posted image user posted image user posted image .Upam, da to hvaljenje ne prileti nazaj, kot bumerang. Kje je razlog? Ne vem, mogoč to, da zdej spet ene dva dni spi na trebuhuuser posted image .

Aha, sposa- ČESTITam bodoči tetiuser posted image , lep feeling kaj, ne??

Življenje je lepo

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.2.2007 11:15:36   
Erdbeere
JOj joj punce, zdej mi bo pa nerodn, pa sej sploh nisem tok pridna no....sicer včeraj sem bila, druače pa samo na brzino pospravim, pa mi skoraj zmeraj časa zmanjka....se vidi da preveč na RR visim....sej ko bo hiška, gotovo ne bom mogla tok tuki viset, ker tam bo pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik več za pospravit. Grem naprej kuhat 

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.2.2007 11:23:17   
Anonimen
Monika, glede vrtca. Po mojih izkušnjah in ko poslušam okrog, je čisto različno. Ampak po moje se jim v jaslih prilagajajo. V to sem sigurna. Pa še nekaj. Monika, tam se bo Klemen zelo hitro (boš presenečena) vklopil v njihov urnik. Ko mi Marušo pripeljemo in škilim skozi okno jasličnih skupin, eni že ob sedmih počivajo na blazinah, drugi se igrajo, tretji crkljajo. Čisto različno. Glede hranjenja pa. Jih naučijo samostojnosti, tisti ki pa še ne znajo držat žlice, pa jih hranijo. To sem jaz videla. Ampak, Monika, nič skrbi. Se bo naučil več samostojnosti kot si ti zdaj sploh lahko predstavljaš. Zato nič bat.
Tudi mi se še nismo odločili. Do septembra bo ziher pri babici. Potem pa. Malo me skrbijo bolezni. Ker ko je Maruša začela je bil živ obup. In eto. Je že tretje leto v vrtcu in še kar pobira vse živo in nosi domov.
Monika, kot prvo pa moraš biti ti vesela da gre v vrtec, nič skrbet in se sekirat kako bo. Ker, saj veš....otrok tole presneto čuti in boš imela jok in stok. Ampak ne veš kako paše zjutraj odpeketat v službo, ko vidiš kako z veseljem se je otrok zagnal eni vzgojiteljici v objem. Si čisto pomirjena. Pa ko bo prišel domov in pokazal kaj zna. Boš videla, da bo fajn. Jaz Marušo res z veseljem puščam tam. In bom Saro tudi. Ojej, pred časom smo debatirale kako nam lasje po porodu izpadajo, zdaj pa že o varstvu. Noro. user posted image

(odgovor članu planinc1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
4.2.2007 19:00:57   
monika30
Joj, hvala Bojka, si me potolažila.
Včasih malo preveč kompliciram. A kaj čem, sem prvič mamica, pa tud med taboljšimi prijateljicami sem prva mamica, tak da nimam glih kog vprašat.

Res hvala, sej vem, da se bo privadil. Sicer je pa to tam še 3 mesece in njegov urnik se lahko čisto spremeni.

user posted image user posted image , Planinc in Luka za prespano noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.2.2007 7:04:08   
Anonimen
Dobro jutro punce.
Mi smo odkrili vzrok naših neprespanih noči zadnje štiri dni. Ni bila kriva moja hruška, niti špinača, niti nobeno napenjanje, ampak ima naša pupa vneto uho user posted image user posted image . Mam kar malo slabo vest da je nismo prej peljali k zdravniku. Tale malo povišana temperatura bi mi lahko dala malo mislit. Ampak imam vedno v glavi tisto....ko sestra že pred pediatrom drži pridigo, da če je drugače otrok dobro razpoložen, naj se čaka tri dni z vročino, šele potem se pride user posted image . Kaj čem, zdaj je kar je. Upam, da je ni preveč bolelo. user posted image user posted image
In kako ostale? Ste uživale v sončnem vikendu? Upam, da se nam to ne bo maščevalo in bomo na morju v dolgih hlačah skakale okroguser posted image .
Tako, zdaj pa telovadba kličeuser posted image .
Mimogrede, a me s hujšanjem še vztrajamo???? No, jaz sem pridna, res pridna. Se držim zastavljenih ciljev. Danes je ravno 14 od tega kar sem začela  in verjetno bom prvič preverila na tehtnici. Pa druge?
Lep dan vsem skupaj, se še beremo.

(odgovor članu monika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
5.2.2007 7:20:53   
nas5
Dobro jutro!!! Po 3-4 nočeh smo spet spali celo noč.  Včeraj zvečer smo se kopali in sem ji vztrajno govorila, da če ne bo spala, je ne grem kopat. Očitno je zaleglo!user posted image Se je pa tut naša včeraj božala za desno uho, tko da sem tut že pomislila na ušesa. Ampak dons še ni nič videti. Smo v stajci, popili smo flaško benkota, maluser posted image , a bo že. Ja fantje pa gredo spet v šolo, čeprav Žak še skoz jamra. Ne vem kaj bo to.
Očitno so tile naši junijčki kar nekak enotni. Se beremo še kasneje.Lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.2.2007 7:47:40   
nina166
Dobro jutro

Kako ste pridne s pisanjem user posted image ...jaz pa čez vikend kar poniknem.

sposa kako sta lepa zobeka...sta že kar velika...mi pa imamo samo enega na drugega pa še čakamo...ja pa še to...zobki niso tako narazen...prav lepi biserčki so

Erdbeere user posted image  za pospravljanje...jaz pa sem se v petek matrala, da sem imela potem fraj vikend...ker navadno imam čas samo ob nedeljah kar pa je bolj tak...moja dva sončka se crkljata, jaz pa pucam...bi pa se reje še jaz crkljala...tako da bo treba pospravljanje prestavit na čez teden zvečer, ko pride ati...zraven Domna tako ne naredim nič

bojka kako pa je z vašim uhecam...je že kaj boljše?

Hujšanje: se držim cilja...samo včasih se pregrešim user posted image  user posted image
bojka kako pa je pokazala tehtnica user posted image  user posted image  

nas5 bravo za spanje. Kar pa se našega spanja tiče pa je tako: kadar je ati dežuren spi celo noč...če pa sem dežurna jaz pa se zbudi 2-3 krat na noč in ga je treba mal nosit, da zaspi nazaj...ne vem kako ve, kdaj je dežuren ati...bom vidla kako bo ta teden, ko gre samo trikrat v službo in bo potem dežuren do konca tedna...komaj čakam

Včeraj pa sva imela z dragim prosto popoldne...dopoldan smo šli na sprehod...kuhala je babica (moja mama), po kosilu pa sva napokala Domna in se je šel zraven babice in starega ata potepat (so šli mal k mojim starim staršem in še enim dobrim kolegom na obisk), midva pa sva šla na bovling in v kino...sva prišla šele ob 8-ih zvečer user posted image  user posted image . Domen je baje zelo užival, pa celo popoldan ni nič spal...ni imel časa...ko pa sva midva prišla, sva ga oblekla v pižamico, umila in je atiju na rokah v momontu zaspal...sem mislila, kako bo pal celo noč, ker je tak matran, pa se je vseeno 3-krat zbudil. Tud midva sva se mela fajn, samo meni je kar dolg čas in me zanima, kaj Domen dela...mamica pač user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravite

Lepo se imejte

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.2.2007 8:15:28   
Erdbeere
No punce, se še jaz na hitro oglasim....danes je pa naš Žiga  star 8 mesecev...in ne boste verjele, kaj je dobil za darilo....oz. jaz upam, da je bil to vzrok slabega spanja zadnji teden user posted image user posted image user posted image aja dobil je 2 zobka zgoraj...ja oba sta naenkrat pokukala ven, danes ponoči sva jih pa z očijem otipala. user posted image user posted image user posted image Žiga, zdej pa boš lahko grizel.

Pridem kasneje se kaj napisat, grem k možku, k je danes dopoldan doma (ima sluzbo popoldan)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.2.2007 8:51:41   
nas5
Čestitke Žiga za 8 mesecev! Ja Erdbeere mi nonstop gledamo v ustka in tiplemo, pa ni nič. Upam da naša ne bo brez zob! Nina166 super za frej popoldne! Veš sej smo vse mame glih, ampak otrok se kar zamoti pr babicah. Sposa ja tvoja ma pa lepe zobke, že drgnete s krtačko? Ja smo ta vikend spet bolj za sprot pospravljali, no za vsest in ležat je še dost prostora ter za hoditi, tko da ni kritično.!
 Planinc super za mirno noč!
Monika 30, kar se tiče vrtca, pr nas so šli otroc spat ob9-10, sploh pa jasli. Sej vejo, da je otrok zaspan in hranjo jih tut one.
Grem fruštkat!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.2.2007 9:28:23   
Anonimen
Hja saj nisem zdržala, da ne bi. Sem sicer nekaj časa hodila mimo tehtnice, ampak ni šlo. user posted image Po zajtrku pokazalo  2,5 kg manj. Sem zeloooo zadovoljna in zdaj komaj čakam pomlad, da začnem laufat, zdaj pa pridno treniram mišice z jutranjo telovadbo.

Nina, naš ušesek je tak tak. Ponoči je še bolelo, ker smo imeli burno noč. Čez dan pa se nekak zamoti. In končno smo dočakali da se je v nosu odprlo in začelo tečt ven. To je meni najhuje. Nekje znotraj čujem da je vse zamašeno, ven pa nič ne dobimo. In ja. Pol pride zaradi tega do vnetja ušes. Sem včeraj postavila cel kup vprašanj pri pediatrinji in je rekla, da je vse kar lahko naredim, čistim s fiziološko (itak je porabimo litre) in vlivam in vlivam, da se začne tisto zapacano brozgo redčit. In bo slej ko prej prišlo ven. Joj, ko bi lahko uporabila operil. Marušo tako hitro rešimo, da se odpre nos. Tule pa nam ostane le fiziološka. user posted image
Ah, saj bo. Zdaj je božica zaspala. Se grem še jaz spravit zraven nje ležat, če mi bo ratalo, ker sem totalno nenaspana. Atija danes cel dan ne bo, torej se mi prestavi "tapravo" kuhanje na večer in imam zdaj malo fraj.

(odgovor članu nas5)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
5.2.2007 9:35:47   
Erdbeere
Joj punce blagor vam, ki tako lepo hujšate...jaz trenutno nimam volje. Sem 2 dni že tako živčna, da upam, da bo šel tudi kakšen kg dol. Namreč moj preljubi sosed nama take pogoje za gradnjo postavlja, da bom en dan živčen zlom fasala....očitno z našo hiško ne bo še nič letos....ali pa bo taščica še malo zemlje dala, pa bo, samo to potegne spet marsikaj za sabo pa predvsem čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.2.2007 11:11:55   
sposa
zdravo..

ERDBERE-ne živčanit sreČko kupit.....ma hecam se...(verjamem) PA VSE najboljše   ................ŽIGI!!!!!
nas 5-  ja drgnemo že kar nekaj časa ker mamo spodne tudi že ....Maja se        tak      veseli   zobne ščetke in se smeji ko "drgnema"...
bojka- bravo za kilogramčke jas nisem še nič shujšala ker  očitno nisem dosti "močna"(premagajo me ..((sladice,)),......

Vikend je zelo hitro minil, v soboto je ati delau tak da pravzaprav ni bilo vikenda, včeraj pa sma hodile k mami na obisk....Jutri pa grema "same" k prijateljici na kosilo in na sprehod (v ljutomer) ..upam da Maja nebo tečna ker pol vse odpade.. se že veselim ..pa vreme????user posted image

spale smo vredi 2krat jedle  pa je šlo...samo čez dan zelo malo spima 2krat po pol ure....samo jas itak vse delam polek nje (razen posode mi ne pusti pomivat)..tak da zdaj ko spi jas počivam....(trkam v les))...

aha!!!!jas še nimam MPuser posted image a je katera tudi še brez????? se že malce bojim .. 

lep dan vam želim!!!!!user posted image .

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 742
5.2.2007 11:32:14   
nina166
Čestitke Žigu za 8 mesecev user posted image in za zobka user posted image  user posted image user posted image
Še mal pa bomo pihali prvo svečko na tortici...čas tako hitro beži.

Erdbeere je kar hudo če ti sosedi nagajajo...tam ko boma misva verjetno zidala (ne še prav kmalu) tud imamo enga taga soseda, ko bo verjetno delal kar velike probleme...že sedaj ima celo dvorišče na naši zemlji...nekateri pač uživajo, če zaj... druge

sposa bodi vesela, da še nimaš M...jaz jo imam že pol leta

Domen se je zbudil tako da šibam

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.2.2007 11:33:00   
nina166
Sposa mogoče pa boste spet zibali user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.2.2007 11:59:36   
Anonimen
Vse lepo Žigecu tudi iz moje strani, pa čestitka za nova zobka. Zdaj pa se te le naj bojijo....korenčki, bobi-palčke in vse drugo user posted image user posted image user posted image .
Ah, Erdbeere sosedje. Povsod se najde kak tak primerek. Kaj vse enega našega takega primerka moti. Pa saj vem. Če ti zaradi takih padejo načrti v vodo, je pa hudič. Mogoče bo prespal, pa le prišel k pameti. Držim pesti, da se vam vseeno dobro izteče.
Sposa.....pa ja ne. A nimaš še vsakomesečnih težav??? Hmmmmm....nekam sumljivo tole. user posted image  Hecam se, ne mi zamerit. Pa tudi  ne bi bilo nič slabega, a ne?
Punce, julijke že ena za drugo prihajajo z veselimi novičkami o dveh črticah. No, katera se bo opogumila? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
5.2.2007 13:01:49   
Erdbeere
Sposa jaz še tudi nimam menstre user posted image user posted image user posted image tko da ne vem....a greva skupaj test kupit, čeprav jaz sem jo pri Teji tud pozno dobila....aja pa jaz se zaenkrat nebi z dvema črticama hvalila, mormo najprej hiško zrihtat potem pab bi še enga bejbija mela. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.2.2007 13:13:01   
monika30
Pozdravljene!

Erdbeere, vse najboljše za 8 mesecev in zobke. Sem rekla, 8 mesecev je že star???? Pa sem se spomnila, sej bojo naši tud kmalu. Joj, kak gre čas.

Bojka, za julijke sem nekaj brala, ja. JAz še nisem čist pripravljena, sem pa že bolj pozitivno usmerjena kot par mesecev nazaj user posted image .
Čestitke za kilogramčke. Jaz sem se vmes mal prekršila, pol sem pa v petek zvedela, da imamo z zborom en nastop, meni pa uniforma ni prav. Tak da zdej hujšam 100/uro. JAz pa ne zdržim tak dolg, da ne bi na vago stopla. Najraj bi se kr vsak dan tehtala.
Glede bolezni: upam, da se ušesek čimprej pozdravi. Vnetje res boli, en objemček Sari še v mojem imenu. Mi tudi vlivamo fiziološko kot nori. Pa se mi skoz zdi, da ima še nekja zadaj. Nima pa vročine.

Sosedje: mi zaenkrat nimamo problemov (trkam), verjamem pa da je to sranje, če ti težijo.

Sposa, tudi jaz sem se navadila, da vse delam, ko je Klemen buden, ker tudi spi 3x po pol ure.

Uživajte na sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.2.2007 14:09:13   
bipsy
Živjo punce!!!

No saj ne vem kaj  naj, ste pa pridne mi je komaj ratalo vse prebrat, me ni med vikendom nč tukaj, pa je že vse popisano, user posted image ....bravo ste pa pridne!!!user posted image user posted image user posted image
Čestitke Žigu za 8.mesecev.user posted image user posted image user posted image .. ...čas tako leti,da kar ne moreš
verjet,še mal pa bodo toree in prve svečke na vidiku!!!Je pa Žiga dobil enkratno darilo, dva zobka kar obenem, ni kaj, je pa pravi korenjak!!!Mi jih še nimamouser posted image ,...še čakamouser posted image ......in bomo enkrat tud dočakali...upam!!!!
Drugače pa punce, vidim da ste kar pridne pri pospravljanju, še posebej ti Erdbeere,.... jst sem pa danes dopoldne mela čistilno akcijo....no saj pri nas je treba itak vsak dan sesalec primit v roke in cunjo, za po tleh brisat.....ker drugače je grozauser posted image ,...danes sem vse lepo počistla in pospravla, zvečer me čaka še kup cunj, jih bo treba zlikatuser posted image , ni druge.....a se tolažim s tem, da bo spet mal mir,za neki časa!!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa naj povem, da ima naš Jan  mal učke prehlajene..jih izpiramo s kamilico in gre na bolje!!!!
Hujšanje, je pri meni zelo uspešno, sem kar ponosna sama nase, 4kg so že šli doluser posted image user posted image user posted image ,tako da sedaj kar nadaljujem,še kakih 5kg upam,da mi rata nekje do poletja spravit stran,!!!user posted image

Joj, zdaj pa letim, ati pride kmal iz službe, je treba kosilo dokončat!!!

...en lep sončen pozdrav za vse vas!!!!user posted image user posted image user posted image

Lp

Sposa, Maja ima pa res lepe zobke,se svetijo kot kakšni biserčki,bravouser posted image , vi jih kar lepo krtačte naprej, da bojo vedno tako lepiuser posted image user posted image user posted image

Erdbeere,držim vam pesti, da se vam zadeve čimprej uštimajo,.....no na srečo mi nimamo nobenih problemov s sosedi,se kar lepo razumemo, ....ti pa verjamem, da te je iz tira vrglo, a se ne dajuser posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.2.2007 19:55:24   
bori1
Pozdravljene mamice!

Se še jest nahitro javim dokler tale moj pc dela.user posted image Navadno vas preberem, potem pa začne kaj svirat, anpak zaenkrat nič ne kaže po novem, so drugi stroški v prednostiuser posted image user posted image user posted image ,...

Od zadnjega javljanja smo vseskozi nekaj bolni, Maruša gre teden dni v vrtec, potem pa kaj prinesuser posted image in se teden do dva cartama in ponovnouser posted image . Trenutno imamo močan voden kašelj in zamašena noska. Pijemo Prospan in pihamo v nos Operil p.user posted image
Čestitke vsem za zobke moj fantek je pa še kar škrba brba. Pa drgne in se slini, ampak če bo po sestri bova čakala junij, oz. prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image ,... Sedaj je najlepše čebljati - tatata, papapa, in seveda aktualno evri, evri, evriuser posted image user posted image user posted image . Navadno sedi v dnevni in premetava igrače. O plazenju ni ne duha ne sluha, še vedno ne mara pasti ovc, se je pa začel "vlečti gor" kot da bi hotel vstat. Jemo vse, trenutno ima najraje močnikuser posted image in fižolovkouser posted image - ločeno seveda. Noči so slabe, kljub temu, da spimo v 3 sobah, mami ponoči pridno obiskuje otroški 2 in zavije večkrat tudi v kopalnico. Je pa tole nočno pohajanje po stanovanju odlična kontracepcija,... z možem se le redkokdaj srečava pod kjovtrom,user posted image user posted image ...Pa bo že,...

Bliža se pust in moja štiriinpol letna punca želi biti kaj?............. seveda, princeska in moj škrat bo medo, ker je pač to sestrin najmanjši kostum.user posted image user posted image Ko bo znal povedati, da hoče bit kavbojec, se bom temu podredila,....

Evo bom končala, ker moram it hčeri pomagat "skladat". Božične voščilnice in novoletne okraske je najprej zamenjalo izdelovanje verižic, sedaj smo na ustvarjanju slik iz Hama perlic. Počasi nam sicer zmankuje zidovuser posted image user posted image user posted image za obeša nje izdelkov. Glih prov, sem prebrala da bo Jagodka hišo zidala,... bomo kaj na ogled pri vas postavli,...

Alo, Čestitke vsem skoraj OSEMMESEČNIKOM;::::

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.2.2007 7:27:07   
nas5
Dobro jutro! Evo spet nismo spali. Ma je bla dolga noč. Očitno ji moram zvečer nekaj obljubiti, da pol spi. Tko kot sem ji prejšnjo noč, da jo bom skopala sam če bo spala. Ja in prejšnjo je! Lačna še ni, tako da se mi smeje zdej iz stajce. Nič ni še ne duha ne sluha o plazenju, sam prekobali se do tam kamor želi. Včeraj smo bile na sprehodu, punca tako zaspana, pa je sam jokala. In smo šle kar lepo noter in je noter zaspala. Tudi sonček ji ni pasal. Piskamo ne več, mal še kihamo in rdeči smo v obraz, ko kakamo.No tko je pr nas. Ah, ja tut k nam bo nabrž pršla tetka s Krvavca, sem bla včeraj popoldne ful pridna. S tavečjim sva delala plakat, pito sem spekla, šla sem v deželo likanja, še v spalnici sem posteljnino preoblekla. Ja nekaj je v zraku.
Tina ima dons 8 mesecev. Kako gre hitr čas, še mal pa bomo odštevali dneve. Danes smo spet cel dan sami. Kako ste pa ve? Bom mal prečekirala za nazaj, da vidim kaj se dogaja pr vas. Se oglasim še kasneje!.(dons sem pa jaz prva!!!!!!)

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?