bipsy
|
Živjo punce!!! No saj ne vem kaj naj, ste pa pridne mi je komaj ratalo vse prebrat, me ni med vikendom nč tukaj, pa je že vse popisano, ....bravo ste pa pridne!!! Čestitke Žigu za 8.mesecev. .. ...čas tako leti,da kar ne moreš verjet,še mal pa bodo toree in prve svečke na vidiku!!!Je pa Žiga dobil enkratno darilo, dva zobka kar obenem, ni kaj, je pa pravi korenjak!!!Mi jih še nimamo ,...še čakamo ......in bomo enkrat tud dočakali...upam!!!! Drugače pa punce, vidim da ste kar pridne pri pospravljanju, še posebej ti Erdbeere,.... jst sem pa danes dopoldne mela čistilno akcijo....no saj pri nas je treba itak vsak dan sesalec primit v roke in cunjo, za po tleh brisat.....ker drugače je groza ,...danes sem vse lepo počistla in pospravla, zvečer me čaka še kup cunj, jih bo treba zlikat , ni druge.....a se tolažim s tem, da bo spet mal mir,za neki časa!!!! Drugače pa naj povem, da ima naš Jan mal učke prehlajene..jih izpiramo s kamilico in gre na bolje!!!! Hujšanje, je pri meni zelo uspešno, sem kar ponosna sama nase, 4kg so že šli dol ,tako da sedaj kar nadaljujem,še kakih 5kg upam,da mi rata nekje do poletja spravit stran,!!! Joj, zdaj pa letim, ati pride kmal iz službe, je treba kosilo dokončat!!! ...en lep sončen pozdrav za vse vas!!!! Lp Sposa, Maja ima pa res lepe zobke,se svetijo kot kakšni biserčki,bravo , vi jih kar lepo krtačte naprej, da bojo vedno tako lepi Erdbeere,držim vam pesti, da se vam zadeve čimprej uštimajo,.....no na srečo mi nimamo nobenih problemov s sosedi,se kar lepo razumemo, ....ti pa verjamem, da te je iz tira vrglo, a se ne daj
|