bipsy
|
Živjo!!! No, da najprej povem, da sem se tokrat tej službi odpovedala,saj če bi bila to služba tista ta prava,ki si jo želim,verjemite,da bi jo zgrabila z vsemi štirimi , to je služba,(ki ni ravno 100%,mogoče bi trajala samo 2-3mes.)tako,da bom raje počakala na drugo priložnost,saj je res, da je v današnjem času s službami ,ampak,tako sem se za zdaj odločila in mislim,da je tako prav!!! In danes je zopet tako lepo vreme,sonček sije že kar ves dopoldan,sem včeraj hodila okrog svojih rožic,in sem vidla,da že vse ven,rine,tulipani,narcise,zvončki...prava pomlad,upam,da snega več nebo,da mi ne pokvari spomladanskega vzdušja Naj še povem, da naš Jan tudi brblja ba-ba,pa-pa,a-da,...no ma-ma pa še noče,on raje vztraja pri teh svojih izjavah in noče ponavljat za mano, ko mu jst govorim ma-ma ...no saj bo že, se ne obremenjujem, je pa vsak dan bolj hiter s hojkico, , o plazenju pri nas nč ne kaže,ko sedi na tleh in se igra, se obrača po ritki v vse smeri,a da bi se plazu o tem ni govora......,no ja saj ta večja se je tud plazla šele pol, ko je že skor shodila, nekje okrog 10mes.tako da ni panike!!! Nas5 jst, te tudi zelo občudujem, kako ti to vse rata sfolgat,...vsa čast, !!! Zdaj pa šibam kosilo pripravit, pol pa na sprehod!!! Lp
< Sporočilo je popravil bipsy -- 2.2.2007 12:08:19 >
|