Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 11:34:49
|
|
|
|
zvesta
|
Mi smo v hiši nad mojimi straši. In nikoli ne hodimo dol, niti ne oni gor. Pa tudi k tastu in tašči nismo nikoli povabljeni na kosilo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 11:39:47
|
|
|
|
neanja duo
|
Ampak včasih bi pa zapasalo malo crkljanja z njihove strani,a ne?
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 11:46:26
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo Ampak včasih bi pa zapasalo malo crkljanja z njihove strani,a ne? Ma, a vešš, da niti ne pogrešam takšnega crkljanja. Je pa res, da sem včasih malo žalostna, ker ko pa pridejo njegovi, s epa vedno nacrtajo v času kosila in se pustijo streči.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 11:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri mojih ponavadi skoraj vsako nedeljo, pri njegovih pa sva povabljena bolj redko, ampak še to vedno na nedeljo, čeprav točno vejo, da greva ob nedeljah k mojimi. Da bi slučajno naredili v soboto pa ni variante. Saj včasih ne vem al sem jaz tečna al kaj..
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 11:59:36
|
|
|
|
Neža7
|
Mi se dobimo 1-2 na mesec Da ne bi bilo preveč rutinsko.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 12:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se kaj praznuje potem ja drugače nikoli ne hodimo nikamor niti nikogar ne vabimo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 12:36:52
|
|
|
|
CatJa
|
Praktično nikoli.
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 12:52:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo ...pri starših ali tašči(tudi tisti,ki ste v hiši s starši ali taščo).Kolikokrat jih vi povabite?No bolj me zanima kolikokrat ste povabljeni vi.Pa ne samo za kakšne praznike,rojstne dneva,ampak tudi kar tako.Mi smo pri mojih starših velikokrat(včasih večkrat na mesec),pri njegovih pa 2-3 letno. mi smo vsako nedeljo pri tašči,edino če nas ni doma....drugače pa vedno. Mi pa ne vabimo nikoli nikogar...
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 12:58:53
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Če se kaj praznuje potem ja drugače nikoli ne hodimo nikamor niti nikogar ne vabimo. Enako.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 13:05:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo vsako nedeljo pri tašči,edino če nas ni doma....drugače pa vedno. Mi pa ne vabimo nikoli nikogar... pri nas je enako..razen če je tašča na morju pol smo povabljeni k mojim staršem...
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 13:08:57
|
|
|
|
debeluška
|
Mi smo vsak vikend in praznike na kosilu pri tašči. lp
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 13:16:18
|
|
|
|
amaya
|
zeloooooooooooo redko...skoraj nikoli. Če gremo gremo k moji babici...pa še to se samopovabim
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 13:19:50
|
|
|
|
Spark
|
Moji nas kar povabijo ob vikendih, da pridemo na kosilo. Tast ina tašča pa nikoli. Živimo z moževimi starši v hiši. Sedaj cartajo moževega brata in njegovo drago, ker bo ta kmalu rodila.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 13:33:50
|
|
|
|
elevitka
|
Vsak vikend (sobota pri mojih, nedelja pri njegovih - ali obratno) redkokdaj smo doma
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 14:05:06
|
|
|
|
neanja duo
|
To pa ni lepo,samo enega obrajtat,enega pa ne!
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 14:22:00
|
|
|
|
natasarobi
|
K mojim kar pogosto (mogoče ne ravno na kosili, bolj na kavo, potem rata pa še večerja,..) - ne samo med vikendom tudi čez teden, k njegovim skoraj nikoli (mora biti kaj posebnega), tudi na kavo ne greva nenajavljena.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 14:57:45
|
|
|
|
end1
|
k mojim staršem gremo vedno ob sobotah sama z otrokoma, v nedeljo skupaj in pol nas je za mizo polno in ful lepo, ker brat živi doma, sicer v drugem štuku, ampak jemo skupaj. Skupaj pripravimo, pojemo, pospravimo, se mal posmejimo in pol vsak k sebi. Lušno še posebej sedaj ko je lepo vreme in smo lahko na terasi in se otroci skupaj igrajo. je ni gostilne, kjer bi se lahko lepše imeli. K tašči gremo redko kdaj, ker pravi, da nima časa, v nedeljah rada počiva, pa mal dlje pospi, pol pa tečnari da nikoli otrok ne vidi in da kaj nič ne pridemo. Greš pač tam kamor ti je všeč in se maš lepo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 15:28:06
|
|
|
|
Gina
|
2x na leto me fotr povabi na kosilo, sam pa ne pride k nam nikdar, niti samo na obisk, oz. je bil 2x v sedmih letih. Tašča ne more kuhat, ker je bolna, pa tudi posebej nas ne vabi, do nas pa ne more. Mame in tasta nimam več. Pogosto pa imam na kosilu ali večerji sosedove otroke - z veseljem. Pa moji otroci hodijo tudi k sosedom na kosila ali večerjo, kadar kaj diši.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 15:34:03
|
|
|
|
otročnica
|
Skoraj vsako nedeljo gremo k tašči na kosilo. JOJ kako paše malo crkljanja, da je vse na gotovo, samo vsedeš se k mizi. To občutim sedaj, ko imava 2 otroka, ko je tooolk enih opravil. Prej, ko sva bila še sama mi je bilo pa že mal odveč vsako nedeljo iti tja.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 15:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
mi živimo nad mojimi starši in imamo kosilo vsak dan skupaj. se nam zdi brezveze,da bi si ata in mama samo za sebe kuhala mi 3je pa zgoraj za sebe. pa vsako nedeljo gremo k tašči na kosilo, pa praznike si tudi nekako delimo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 17:17:22
|
|
|
|
pipic
|
Vsako nedeljo
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 18:49:49
|
|
|
|
ThinkPink
|
Moji starši - vsak vikend, ker sta ločena imamo v soboto kosilo pri očetu, v nedeljo pri mami. Njegovi - samo za večje praznike, cca. 2-3x na leto. Glede na to, da nama pazijo otroka med tednom, jima ne zamerim, da želita vikend oddiha, brez nas. Povabima jih nikoli, razen tu in tam ven na kosilo, je pa res, da vedno kaj prineseva s sabo - npr. tortice za sladico, sladoled, če imamo piknik kosilo, vedno prineseva kaj mesa ipd. Tako imamo že od nekdaj tradicojo, ko sem bila mala, smo s starši hodil k omi in dediju, tako sedaj jaz s svojo družino k mojim.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 18:55:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
K mojim staršem nikoli, ker jih nimam, k njegovim pa zelo poredko, odkar imava otroka. Ob by-the-way-obisku pa ponavadi vprašajo, če bomo še kaj pojedli.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 18:57:36
|
|
|
|
rija
|
vsak vikend pri mojih starših, pri tašči samo za velike cerkvene praznike in rojstne dneve.
|
žandežaleimeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?sara (
19%)
lea (
20%)
lana (
25%)
eva (
36%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!