Anonimen
|
se z dragim dogovoriva ,da letos ko je otrok,pa prihaja božiček in nosi darila,si bova tud midva en drugemu kaj kupla.OkMojmu jaz predčasno kupim,kar si je želel že lep čas,teden za ten ga vprašam,če misli reno,da si bova letos kaj 24.dala pod jelkico.On meni reče,seveda da bova,ampak ti si meni že itak kupla.pravim saj vredu,pa si dajva vsak malenkost,pač zaradi vzdušja,otroške sreče,pozornosti.Smo na poti domov,nakar on meni pravi:ej oprosti,upam da neboš jezna,nisem ti kupil darila,ke mi šef ni denarja nakazal. Jaz sem skoraj poknila od jeze.Pa kaj hudiča celo leto si vedel,da je danes božič,mar nisem niti toliko vredna,da bi mi eno čokolado zavil pod jelkico.Sploh vam ne morem opisat mojega počutja,kako bedno se počutim.Tisto še eno malo presenečenje,ki sem mu nameravala dat pod jelkico,sem mu zabrisala v njega.Pokvaril mi je cel božic,celo novoletno vzdušje,uničil mi je vse veselje,ki je bilo v meni.Nevem ali mu sploh oprosti,drugače je super očka,ni kaj rečt,samo take malenkosti pa so prisotne vsako leto.Naj raje vse skupaj prespim,pa pozabim?Nekomu sem morala zaupat svojo žalost
|