Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen nisem ena mala cmeravka.Ampak pač mi pozornost osebe,ki jo ljubim nekaj pomeni.Ni poenta v darilu in kaj bi na kupil.Ampak v tem,da je vedel,kaj planiram,večer,ko bomo doma nastavili darilca,se imeli lepo,uživali,on pa vse uniči.imam tak bedn feeling v sebi,da se dela norca z mene enostavno.Tjazi,kako lahko vse popravim??Kar tako?? Oprosti anonimna, ker bom mal groba se bojim... Ti si tipični primerek moje mame. Ona je mela in še kar ma za praznike neka pričakovanja. In plane. Tko kot ti. In vedno jih je imela. In pol je bla živa katastrofa ko ni blo tko kot si je zamislila. In nimam niti enga lepga spomina na praznike. In končalo se je tko, da sem danes sama doma, proč od družine, ker mi MOJ mir več pomeni kot njena pričakovanja in fiksne ideje kako bi ONA praznovala. Ker vedno se je končalo v solzah, ker se pričakovanja niso uresničila. In ti počneš isto. Pričakuješ. In planiraš. In če ni vse tako (pa čeprav samo čokolada) je že katastrofa, razočaranje in konec enega sveta - tvojega sveta. Pa a si pomislila, da si tvoj tebi želi dat kaj res lepega. In da TO njemu nekaj pomeni. Tebi bi nekaj pomenilo da se spomni nate, morda pa njemu nekaj pomeni (morda je to tudi planiral) da ti da nekaj res lepega in ker ni dobil denarja tega pač ni mogel uresničit. Pozabi na razočaranje in zamero in se pejt k njemu stisnit, ga kušni, mu reči, da ga imaš rada pa čeprav je en bučko z lučko, ki mu ne sveti in da naj ti darilo da ko ga bo imel, da ti bo isto tako pomenilo. Pol ga še enkrat kušni in mu zlezi v naročje....
|