Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Gina Vaša vrednota vam je ok, njena pa zanič. Pa kolikokrat smo predebatirali, da so vse vrednote ok, Tudi njena bi bila ok, če ne bi zaradi nje bila pripravljena uničiti vsega....vsaj tako piše. Nasilna vrednota ni dobra vrednota, meni ne. Pa niti ne vem, če je vrednota, če ni bolj enoletna želja....ker prej je bilo drugače. Vsaka vrednota je nasilna na nek način, ker če katerekoli vrednote ne dobivaš, pa je tvoja vrednota, ne boš zadovoljen v svojem bistvu. Vsi mi smo zelo pogojni. Z nekom smo zato, ker nam nekaj daje, pa če se še tolk neromantično sliši, tako je. Če nam tistega ne bi dajal, bi bili z drugim, ki nam to daje. Ker nisi bila srečna tam, si šla sem. Tvoja vrednota je zelo nasilna, točno enako mnogo nasilna kot moja vrednota, ker nisem dobivala dovolj čustvene in fizične bližine, sem šla. Kako bi lahko bilo drugače pri anonimni: če ne bo dobivala dovolj tisteg,a kar rabi, bo šla, če je pametna. Nasilje je del nas. Vrednote morajo biti v zakonu podobne, sicer ni šanse, da stvar funkcionira. Kar se tiče tega, ali njej to prej ni nič pomenilo, kot si sklepala, ali je tako, kot se meni zdi, da ji je že prej ogromno pomenilo, vendar je zavoljo ljubezni zatirala to v sebi, vendar ker je to vrednota je slej ko prej moralo udariti ven, ne morem sodit. Morda imaš prav, da ji ne pomeni toliko, v tem primeru se je totaolno brez smisla zato sekirat potem. Če pa je tako, da je to njena vrednota, potem pa je pametno to možu dati na znanje. Saj ne more tega sploh vedeti, če prej sploh ni dajala tega vtisa, ali se mu je prilagajala kar tako, zaradi njegovih navad. V končni fazi, a mu bo krona iz glave padla, če se malo potrudi, pa kak euro našpra zanjo? Njemu to ni big dil, njej pa morda, če se ne motim lahko ogromno pomeni. V vsakem primeru se pa seveda strinjam, da se zato sekirat ne splača, še manj si pokvarit dneve zaradi tega. Vsekakor pa mu je treba na nek normalen človeški način sporočit, kaj si želi. Če je to njena vrednota, česar še zdaj ne vem. Bo povedala sama.
|