Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:34:06
|
|
|
|
Kepica83
|
Ti pa tvoje vesolje Tjazy
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:34:19
|
|
|
|
baguSka
|
da sta Baguska pa Tjazy prisotna, ko zastopita določene stvari ja pa zatezena sva al kaj ze ?
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:35:39
|
|
|
|
Kepica83
|
Ne zatežena. Nenasitena (drug drugega). Rezultati? Če pa me full zanima če naši nasveti kaj pomagajo ali brez veze luft mešamo.
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:36:18
|
|
|
|
Kepica83
|
oziroma ali brez veze računalnike kurimo
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:36:51
|
|
|
|
baguSka
|
ja.. en brez drucga ne gre ja.. to pa itka da vedno luft mesamo, sej zato pa je rr konc koncev.. :))
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:37:37
|
|
|
|
baguSka
|
računalnike kurimo a ti ga ze kuris?? joj pa ne no.... sej mogoce pa dobis kaksen odgovor.. ne bit tok razocarana!!
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:40:08
|
|
|
|
Kepica83
|
Ja počasi bencin na kup nosim
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jao,ko vaše odgovore berem,sem se prav od srca nasmejala.Pa prija.Ma ni mi k njemu za it,sta s tamalo zaspala ko klade.Sva pa cel halo imela,sem pozabla prej dodat,sem se kar veliko zdrla na njega,je bil čist nizko. Da bi ga izučilo?Težko verjame,če ga po 14 -ih letih ni,ga po moje nikoli ne bo.Ampak jaz bom prej obupala,kot kaj takega doživela
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:40:48
|
|
|
|
Kepica83
|
aja baguska zakaj pa si spet sama doma?
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:42:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka da sta Baguska pa Tjazy prisotna, ko zastopita določene stvari ja pa zatezena sva al kaj ze ? Falota.. Drugac pa lahko midva skor vse resiva.. samo sebe ne..
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:43:31
|
|
|
|
baguSka
|
sta s tamalo zaspala ko klade a ni to neki najlepsiga kar se ti je dons lahko zgodilo? da gledas svoja najdrazja kako spokojna spita... :)))))
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, jst močno upam, da mu zdej že na kolenih sediš in počneš neki zabavnega. Punce zdej pa čist resno... življenje je tako kratko, da bi si ga še krajšali z brezveznostmi... danes to vem. Par let nazaj bi pa tud jst nardila urnebes, če bi bila 'pozabljena'. Dans bi pa v naročje zlezla mu mašnico na čelo prlimala in si kar sama vzela darilo. ****, premal časa nam je dano, da bi zgubljala čas... resno.
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:44:05
|
|
|
|
baguSka
|
aja baguska zakaj pa si spet sama doma? bom vidla k bo domov prsu zakaj.. :))
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:45:44
|
|
|
|
baguSka
|
bravo pikec je pa res, da takrat ko vre, se tezko spomnis takih besed... je fino ce si zmozen 5x fajn vdihnt pa izdihnt, pa lepo premlet svojo jezo.. :)) in potem vidis da sploh ni tok hudo.. :)) samo naucit bi se blo treba tega :))
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:45:44
|
|
|
|
Kepica83
|
Zakaj pa se dereš na njega? Saj pa ni pes. Kaj neveš na miren način situacijo rešit. Ker pol se jaz ne čudim zakaj se ne ozira na tvoja čustva in potrebe če se ti na njegove tudi ne.To dretje mu ziher ne paše.
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:46:41
|
|
|
|
baguSka
|
To dretje mu ziher ne paše. Sej zato je pa zaspal kot klada.. se je prevec utrudu..
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:50:49
|
|
|
|
Kepica83
|
ja pikec tudi jaz sem pristaš tega mnenja. Življenje je prekratko. In jaz se tega zavedam že kar nekaj časa, zato so moje ljubezni in dobre volje deležni prav vsi okoli mene. Ko si najbol jezna anonimna se zamisli da se zbudiš in veš da dragega več ni. In takrat te bo jeza v hip minla. Moj dragi še od mene ene grde besede ni slišal pa mi je naredil že kar nekaj ****rij. Vpitje na njega? Tabu tema. Midva imama pač miren odnos poln ljubezni predvsem pa spoštovanja. In tebi kaj od tega tudi nebi škodlo.
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ma majke ej,če pa sem pod gasom,kako naj bom mirna.Spokojno ajčka ja,saj zaradi takih srčkanih dogodkov pa ponavadi vse oprostimo.Ma nema ništa,v četrtek si grem sama po darilo,pa pika.
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:52:01
|
|
|
|
Kepica83
|
Sej zato je pa zaspal kot klada.. se je prevec utrudu.. Nevem jaz pa kaj takega nebi naredila. Da bi ga nadrla. Bi se mi moj cartek preveč zasmilil.
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Se kaksna zalostna?
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:53:00
|
|
|
|
Kepica83
|
ma majke ej,če pa sem pod gasom,kako naj bom mirna.Spokojno ajčka ja,saj zaradi takih srčkanih dogodkov pa ponavadi vse oprostimo.Ma nema ništa,v četrtek si grem sama po darilo,pa pika. kljub trmi si faca in me veš nasmejati!
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:53:11
|
|
|
|
baguSka
|
v četrtek si grem sama po darilo,pa pika. sej lohk ze v sredo, so stacune odprte pa ne pozabi potem njemu rect, ko mu sef nakaze, da ti vrne
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko Ti pa tvoje vesolje Tjazy In ti se ne smes porocit pred 28 tim..
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:54:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Se kaksna zalostna? Kako le, ce me mas pa rad?
|
|
|
|
RE: jaz pa sem tako žalostna.... 24.12.2007 22:55:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ma majke ej,če pa sem pod gasom,kako naj bom mirna.Spokojno ajčka ja,saj zaradi takih srčkanih dogodkov pa ponavadi vse oprostimo.Ma nema ništa,v četrtek si grem sama po darilo,pa pika. Bejba pa fajn mu kartico sprazni, ker očitno si res tolk pod gasom, da sploh ne dojemaš kar ti pravmo...ergo nej se desc skešira... (Pejt pod hladen tuš... da se shladiš, rukni en pir in pejt k njemu!) Dans je moja toleranca očitno na -0. Namest, da bi se mel radi... Ja sej ko zgubiš tist kar maš za samoumevno pol pa ti je žal...matr
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?