eva1
|
Oj, kok ste pridne, sem komej vse prebrala ! jaz sem imela včeraj NS-vse ok, je velik 57mm, NS 1.6, tveganje okoli 1:11000! za splol nismo izvedeli, bomo pač počakali drugi UZ, ampak imam ful filing da bo pupa, pa ne vem zakaj-sicer mi je pa čist vseeno kaj bo! Počutje-kakšen dan ful ok, spet drugi bruham k zmešana, sploh ne vem, lahko bi se že nehalo zdaj! Glede hrane-samo ne pretiravajte, ker je brezveze-kavo valda da kašno skodelico lahko brez slabe vesti spijete, ne bo prav nič narobe! Se mi zdi, da nosečke sedaj al pa 30 let nazaj sploh ne moreš primerjati-sedaj vsi nekaj kompliciramo, pa kaj se sme in kaj ne, še dobro da so par desetletji nazaj vse rodili, kolkr niso nič komlicirale! časi se res spreminjajo! Ja mene tudi vse nekaj tišči v trebuhu, kakšen dan ko preveč delam, pa malega veliko nosim prav čutim kako me vse dol tišči, k da bi v trebuhu imela 100kilsko skalo! Ampak mal počijem, pa je takoj bolje! Glede kg sem še vedno na istem, in sem ful vesela, itak pa se ne nameravam do 20 tedna nič zrediti, upam,da mi uspe-no glede na apatit pomoje ni panike, ker mi itak nič ne paše! Luna-daj mi prosim popravi PDP- na 12. 1! aja, rodit pa si ful želim po naravni poti, ker prvič sem imela CR, pa imam sedaj ful željo, da bi tako vaginalno rodila! Sicer mi po CR ni bilo hudega, ampak vseeno! Želja pač! Ekola nekaj sem natipkala, zdej pa šibam okna umivat, pa zavese prat imam lih možnost, ker je mali v vrtcu, pa je mir ! Lepo se imejte, se beremo še kaj!
|