|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
4.7.2006 21:09:31   
tanja24
zojaB hvala za podatek o tabletkah, takoj jutri jih grem kupit. Jst še nisem nič kupovala, ker sem malo vraževerna pa pravijo da ni dobro do 4 meseca kupovati. Drugače pa tudi sama že malo pogledam za coticami in bom prav kmalu kaj malega kupila. Zibelko imam tudi jaz še tisto v kateri sem se jaz zibala in je full lepo ohranjena, tako da mi je brez zveze kupovati novo.
Pa ti greš kaj na morje?
adriana_m glede lubenice pa res prvič slišim da ni zdrava, pa saj ima full vode v sebi in se mi zdi  da ne more škoditi.

A so vam kaj rekli da ni dobro jesti sladoleda po slaščičarnah in da bolj priporočajo sladoled kupljen v trgovini - zaradi salmonele?!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 476
4.7.2006 23:40:08   
husa
Hvala punce za vse odgovore glede moje prebave. Res poskusim prav vse! No zjutraj se bašem z jogurtom in lanenim semenom- sem ga 1x namočila v vodo ampak je tko sluzast, da sem šla bruhat namesto kakat.....user posted image ! Kupila sem sok za prebavo v lekarni-suhe slive, jabolka,...., pojem sadja na tone-pa ne pomaga kaj dosti.
Danes sem znorela in kupila v lekarni prašek, ki je primeren in ga priporočajo tudi za nosečnice.Bom poročala....
Ja, poleg tega, da mi izpadajo lasje sem pa tud en velik mozoljuser posted image , Sem kot v puberteti-pa sem mislila, da sem se jih do konca življenja rešila...
Glede poroda pa ne vem...Po moje Postojna, samo ne vem a v vodi, epiduralno ali naravno? A je katera že imela epiduralno.Nekaj mojih znank jo je zares pohvalilo! Ne vem kako je pa z lajšanjem bolečin pri normalnih porodih...Lahko katera kaj pove?
No, grem spat. Smo bile zadnje dni res pridne....user posted image
Nočko.

(odgovor članu tanja24)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.7.2006 8:36:18   
bucka01
Dobro jutrouser posted image !
Husa če ti iz lastnih izkušenj povem nisem pri prvem rabila nobene epiduralne ker je to tako hitro potekalo , fant me je pripeljal v postojno okrok 19-h zvečer ob 22in5 min se mi je že rodil fantek glede na to da ko sem prišla v porodnišnico so opravili še vse ostalo CTG pa britje pa klistir potem si lahko predstavljaš da sem imela super brzinski porod in samo želim si lahko da bi tudi v drugo šlo tako lahko. Za blažitev bolečin sem imela edino masko ali kako pravijo temu smejalni plin vendar jo nisem uporabljala ker sem tako hitro dihala da mi je kar zraka zmanjkovalo pa se mi je začelo kar vrteti.
Grem pa absolutno v Postojno ker imam dobre izkušnje upam da bo tudi v drugo tako,pustimo se presenetiti.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.7.2006 8:55:10   
bučkica
Živijo nosečke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se po dolgem dolgem času spet oglašam. Pri meni je vse ok. V ponedeljek sem bila na 2. pregledu, moja pikica je že velika 55mm.

Danes imam NS, in me je že kar strah. user posted image Kolikor sem prebrala na forumu, ti naredijo skozi trebuh, ne?

Ali je lahko partner zraven? Moj si zelo želi.  user posted image user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.7.2006 10:02:29   
adriana_m
Dobro jutro srečkice kaj delate,

jaz sem ravno pojedla svoj kos lubenice pa mlečni gres. Šturdla mi še sedaj ni uspelo speči, ker sem imela včeraj dolgo obiske, pa še te češnje je kar dolgotrajno prebirat. Danes sem tudi misla iti obiskat eno nosečko prijateljico, ki je v 5.mesecu, ampak še kar odlašam. Jutri bo pa vročina baje spet pritisnila in ne bo nič.

Jaz sem tudi opazila, da mi je od raznih vitaminčkov lahko hitro slabo. Buh. Mogoče pa kvas lahko jem. Tanja 24 jaz sem tudi slišala to od sladoledov, da smo trgovinkskega. Ampak po esnici povedano se tega ne držim čist, če je npr. V Poetu ga jem ali pa v kaki bolj solidni slaščičarni, nikakor pa ga ne bi jedla pri šiptarju.

Drugače pa sem se spet malo poredila 1 kilco, ker tok rada papcam. Od veliko punc sem slišala, d bi kruh kar naprej jedle, jaz tega ne razen kadar mi ga moj dragi ne kupi, ker sama si ga raje ne.

Energija se mi počasi vrača, ampak slabo mi je pa na trenutke še vedno. Pa jokcasta sem. Včeraj sem kar jokala nekaj...

Čao, se vidimo!

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 5.7.2006 10:09:07 >

(odgovor članu bučkica)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.7.2006 15:43:24   
LUNA06
Matejci – 1.1.
anckabancka - 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1.
loja + 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Barbid - 10.1
husa - 10.1.user posted image
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
ajja - 13.1.
eva1 - 14.1.
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 16.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
bucka01 - 22.1.
tanja24 - 23.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
solzica - 26.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.

Če sem katero izpustila, naj se prosim javi.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.7.2006 15:52:46   
bucka01
Ojla user posted image !
Zanima me če katera ve ali je kaj škodljiva lokalna anastezija nekje sem brala da ne.Danes sem bila pri zobarju pa mi je dala lokalno jaz upam da ne bo kaj narobe saj itak deluje samo lokalno al kaj?
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.7.2006 16:01:58   
LUNA06
Ojla user posted image !

Pismo, ste ble tok pridne, da sploh ne vem kje naj začnem.Pohvalno!

Loja, tanja24 in  solzica čestitke in dobrodošle!

Jagoda80 čestitke za službo.Sama sem novo službo odklonila, ker bi bilo predvsem terensko delo.Drugače sem pa tudi sama čisto brez energije in se tudi moj kup cunj za likanje povečuje, ampak bom že...

Husa koliko pa stane tak UZ v Postojni?

Urša08 nameravala sem roditi naravno, in sicer v Trbovljah.Sedaj pa so me vključili v neko preiskavo nosečnic, se mi zdi da se imenuje NOFRA.To pomeni, da bojo stalno spremljali mojo nosečnost, mi pregledovali kri in vodo, delali UZ.To se mi zdi ful fajn, k bom skoz na tekočem kaj se dogaja.Ampak zato bom mogla rodit v Ljubljani, ker bodo tudi pri porodu zraven.V vsakem primeru pa če se bo le dalo naravno in seveda ob prisotnosti mojega user posted image .

Imena imava že zbrana, si pa zelo želiva najprej punčko.Potem misliva imeti še dva otroka, če bo vse OK.

Lasje mi sploh ne izpadajo, se mi zdi da še manj kot prej.Sem si pa ravno zdaj omislila novo frizuro.Iz temno rjave sem šla na oražno-rdečkasto, pa frfru imam, sm ful zadovolna.

Glede hrane je pa tako, tako.Že celo večnost nisem jedla mesa, mi sploh ne diši, pa ceu dan se mi potem riga po njem, če ga slučajno jem.Moram pa nujno čez dopoldne nekaj grizljat, drugače mi je slabo.Kave pa nisem čisto odpisala, bi jo morala?Popijem max. eno na dan, in še ta je bela.

Cunc še nimam, tudi zase ne.Se mi pa dogaja zadnji teden da ne morm več hlač zapet.Grem drug teden v H&M v Celje pogledat če imajo kaj, pa še razprodaje so.Za otročka pa še ne mislim nič kupovati.
Aja, kakšen darilni paket boste pa izbrale?Ali katera ve kakšen je voziček iz paketa?

Torej pridne bodte in oglaste se še kaj!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.7.2006 16:33:53   
adriana_m
Mene ni na seznamu user posted image ? PDP 22.1.2007.

Kar se pa kave tiče, jaz sem v številnih virih prebrala, da je škodljiva. Mi je zelo hudo, ker je ne smem piti, pa tudi zelo težko se je bilo odvaditi. Če mi pa kakšen dan res zapaše jo popijem. v drugi polovici nosečnosti bom pa spila kak kapučinček več kot enega na teden?

Kar se pa paketov tiče, pa nič ne vem. Mika me voziček not tikolesnok od peg perego. Ampak saj je še čas.

Veliki Pozdrav!

A.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.7.2006 21:08:10   
jasnika
pozdravljene

tako pa je moj 2 pregled za mano, se je ginekologinja začudila ko mam tak velik trebuh, ampak je vse ok, pa srčka sem poslušalauser posted image user posted image
sem res vesela da je vse ok, sedaj pa komaj čakam na ns

lepo se mejte

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
6.7.2006 9:56:13   
karolina*
ooo, januarčice, kako lepo vas je bilo po dolgem času prebrati. Nekaj časa sem bila na dopustu (sem imela še nekaj lanskega za porabit) potem pa gužva v službi, tako da mi enostavno ni uspelo skočit še sem gor.

Počutim se prekrasno in uživam v nosečnosti kolikor se le da. Prejšnji četrtek sem imela NS, kjer so mi izračunali tveganje za DS 1:4456, dala sem tudi kri za DHT, izvide pa dobim najverjetneje naslednji teden, ko imam tudi pregled pri moji G.

Povejte mi nosečke, ki greste na dopust v tujino- kakšno zavarovanje si boste uredile. Nekaj sem preverjala na Corisu pa so mi odgovorili, da coris ne pokriva pregledov, ki bi nastali zaradi težav v nosečnosti, tako da ne vem kaj storit. Sicer upam, da zdravniške pomoči ne bom sploh potrebovala a vseeno je dobro biti pripravljen. Res da ne grem daleč, a vseeno bi bila bolj mirna, če bi imela to poštimano.

Drugače pa vse krasno, hlač že ne moram več zapenjat, širša okolica že ve zame, tako da zdaj samo še uživam.

Pozdravček

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.7.2006 11:55:31   
husa
Ojla!
Pregled v Postojni stane 12.000, traja cca 30 min, tukaj ti pošiljam pa še link:
http://www.bolnisnica-po.si/akcija.html#film

Fajn zgleda, a ne?

Nekaj me zanima....A katero zabolijo trebušne vezi, če nahitro vstane ali se zravna?
Tole se mi dogaja že 2 dni, pa ne vem, a zaradi prebave, raztezanja maternice....
Me pa od bolečine včasih kar zvije...Pa ponavadi na desni strani. No, ni še za zjokat.
Kaj mislite?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.7.2006 12:47:47   
jagoda80
Oj!
Sem se že nekaj hvalila, da se mi energija vrača in da mi je že manj slabo, pa sem šla danes malo na sprehod po soncu in sem komaj prišla nazaj domov. Me je kar vročina oblivala, ful sem se utrudila, pa še slabo mi je postalo. Najboljše se počutim doma, na hladnem, pa s knjigo v roki. Bom danes tudi to prakticirala. Včeraj sem se zamislila, da je letošnje poletje najbrž zadnje brezskrbno (se kruto sliši) - se bom kar prepustila lenarjenju in dolgočasenju, predvsem pa branju.
LUNA06: tudi jaz se nekako ne morem odpovedati kavi. 1x na dan spijem eno instantno z mlekom. Baje, da to naj ne bi škodovalo. Tudi sicer se ne obremenjujem preveč s tem, kaj smem jesti in česa ne. Se držim načela, da jem, kar mi paše.
LP

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.7.2006 12:52:26   
jagoda80
husa: meni se je včeraj zgodilo, ko sem res na hitro vstala,  da me je nekaj zabolelo v trebuhu. Najbrž kakšne trebušne vezi, ali pa kake mišice, al kaj. Drugače me pa včasih malo zaboli, če fejst kihnem. Mislim, da ni panike, ni pa najbolj prijetno. Smo prej premalo trebušnjakov delale.

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.7.2006 13:29:59   
Teja K.
Danes se vam pa jaz malček javim. Včeraj sva imela NS v Ljubljani pri dr. Babnikovi. Moram reči, da sem navdušena nad njo, zelo fajn ženska, ki nama je vse razložila in pokazala na UZ. Rezultati so dobro, kar je tudi zelo pomembno. Midva pa presrečna si ogledujeva slikce najine pikice, ki je zdaj že velika 5,5, cm. Pravi velikan user posted image . Takšen lep občutek je narediti UZ in videti kaj raste v tebi, vse to opazovati in ko smo skoraj končali, se je user posted image  pretegnil/a in naju pozdravil ter se obrnil. Tako sva se smejala.
Drugače smo vsi super in komja čakamo dopust, ki ga resnično potrebujemo.

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.7.2006 16:06:02   
LUNA06
Ojla!

Kako ste kej?

Mene je pa danes zagrabilo kupovanje otroških cunjic.Pa ravno včeraj sem pametovala kako to nima smisla.No hvalabogu sm dala stvari nazaj in šibala ven iz trgovine.Sem pa v katalogu Quelle našla začetni komplet za dojenčka, tm noter je usega po malo-bodiji, majčke, hlačke, kapice, slinčki, copatki, skratka use-75 kosov, stane pa 32 čukov.Sam to me skrbi ker je v belo-rumeno-temno modri barvi.A lahko tud punčko oblečeš v temno modro-belo?Zaenkrat namreč še ne veva kaj bo, čeprav sva ful ferbčna.Zaenkrat veva samo to da je biu prejšnji teden velik 6,7 cm, danes je verjetno že večuser posted image .

Ja saj tudi moja je instant kava, ni tista turška, tko da se mi zdi, da ne bi smelo bit panike.

Danes je prišla k nam sodelavka z 17 dni starim fantkom.Joj kok je biu luštn pa tak mičken, komi čakam.Je bla pa tok vesela k sm ji povedala, kr objela me je.

Pozdravček!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.7.2006 16:33:12   
adriana_m
Husa mene tudi uscipne na desni strani, ce hiter gib naredim. Tudi vaja zasuk pri jogi mi vcasih isto povzroci. Najprej sem se ful ustrasila, sedaj pa vidim, da nisem edina. Izgleda je to malo bolj obcutljivo. Sem se pa pogovarjala s frendico in je rekla, da kadar ima naporen dan, da ima kar krčke zvečer.

Danes me je obiskala naj frenda iz srednje sole, ona je ze v 4,5 mesecu. Ima ze lusten okrogel trebuscek. Cel dan sva cvekali o nosecnosti, je prav sedlo. To vam privoscim, da se dobite s kako frendo, ki je tudi noseca in si vse izkusnje lahko delite. Jaz sem ful hepi, ker imava midve s to mojo frendo tako blizu PDP-je, le malo vec km-jev je med najinima domoma, da se ne moreva vsak dan videvati user posted image .

Jagoda08. Tole kar opisujes mi je precej znano. en dan dobim krila, drug dan pa bi ves dan spala. Pocutje niha. Upala sem, da bo po 1.tromesečju boljše, vendar nekatere nosečnice imajo enake simptome ves čas nosečnosti. Bomo videli kaj bo čas pokazal. Da bi le lahko preživljale čimbolj mirno nosečnost, brez skrbi in pretresov.

Jasnika tudi jaz se ze veselim 17.7 in z mojim oba komaj cakava! Danes sem videla slikice z NS, ki so bile narejene v Podutiku. Ssicer same slikice niso dobre locljivosti, amapak baje je pa v zivo gledat ful hudo.

Zanima me (tiste, ki ste ze bile na nuhalni) koliko se vam je kaj PDP prestavil?

Drugače pa sem končno spekla češnjev štrudl in moj user posted image  ga je takoj pojedel 3 kose pa jaz 2,5, potem še zjutraj vsak 2 kosa in za v službo sem mu dala še v posodici 3,5 kosa za malico in pladenj se je kar spraznil. Ne morem verjet. Je bil pa res mnjmi mnjami. Sedaj morava pa začeti pazit na prehrano spet.

Dan hitro mine, malo pospravim, posurfam, kaj preberem, skuham in potem ze user posted image  pride iz sluzbe in je zabava.

Pocitnice bodo prestavljene na september, ali oktober. Saj baje nosecnice lahko do sedmega meseca letijo z avionom. Potem jih prevozniki ne spustijo vec na letalo. Ali ste slisale, da je ena malezijka na Avionu rodila? Ne vem kako ji je uspelo vkrcati se? To je nasel moj user posted image  na netu:
http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=6&article_id=1606070518360565&cid=108&pgn=2

Se beremo punce, uživajte maksimalno pa pazite na svoje trebuščke.

Bye, bye

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 6.7.2006 16:38:04 >

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.7.2006 9:10:16   
Urša08
Ojlauser posted image !

Kok ste pridne. Je prav luštno prebirati, je vsak dan kaj novega.
Kar nekaj nas je že opravilo NS, ostale pa pridno poročajte, ko jo boste. Moj trebušček kar pridno raste, tako da spravim nase samo še hlače na elastiko. Bo treba malce po trgovincah po novo zalogo.
Moje počutje je kar solidno. Zjutraj mi je malce slabo, a ko popijem mleko oz. kakav mi takoj odleže. Edino zvečer kar padem v posteljo in takoj zaspim.
Vsi okrog mene me sprašujeko, če user posted image že čutim. Pa non stop ponavljam da je še prezgodej. Baje konec 4 meseca začutimo user posted image . komi čakamuser posted image user posted image user posted image .

Lep dan!
PaPauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
7.7.2006 9:36:59   
eva1
Oj, kok ste pridne, sem komej vse prebralauser posted image user posted image user posted image !

jaz sem imela včeraj NS-vse ok, user posted image je velik 57mm, NS 1.6, tveganje okoli 1:11000! za splol nismo izvedeli, bomo pač počakali drugi UZ, ampak imam ful filing da bo user posted image pupa, pa ne vem zakaj-sicer mi je pa čist vseeno kaj bo!

Počutje-kakšen dan ful ok, spet drugi bruham k zmešana, sploh ne vem, lahko bi se že nehalo zdaj!

Glede hrane-samo ne pretiravajte, ker je brezveze-kavo valda da kašno skodelico lahko brez slabe vesti spijete, ne bo prav nič narobe! Se mi zdi, da nosečke sedaj al pa 30 let nazaj sploh ne moreš primerjati-sedaj vsi nekaj kompliciramo, pa kaj se sme in kaj ne, še dobro da so par desetletji nazaj vse rodili, kolkr niso nič komlicirale! časi se res spreminjajo!

Ja mene tudi vse nekaj tišči v trebuhu, kakšen dan ko preveč delam, pa malega veliko nosim prav čutim kako me vse dol tišči, k da bi v trebuhu imela 100kilsko skalo! Ampak mal počijem, pa je takoj bolje!

Glede kg sem še vedno na istem, in sem ful vesela, itak pa se ne nameravam do 20 tedna nič zrediti, upam,da mi uspe-no glede na apatit pomoje ni panike, ker mi itak nič ne paše!

Luna-daj mi prosim popravi PDP- na 12. 1!

aja, rodit pa si ful želim po naravni poti, ker prvič sem imela CR, pa imam sedaj ful željo, da bi tako vaginalno rodila! Sicer mi po CR ni bilo hudega, ampak vseeno! Želja pač!

Ekola nekaj sem natipkala, zdej pa šibam okna umivat, pa zavese prat imam lih možnost, ker je mali v vrtcu, pa je miruser posted image !

Lepo se imejte, se beremo še kaj!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.7.2006 13:38:47   
zojaB
no, krasno jest planiram, kako bom vikend lepo preživela nekje za obalo in se namakala v morju do nezavesti se pa vreme pripravlja na nevihto in baje bo še  v soboto cel dan slabo vreme user posted image
Drugače pa šibam na un tavelik dopust zadnji teden v juliju in prva dva v avgustu...komaj čakam

tanja24, si kupila tablete? Upam, da ti bo boljše.

Kar se počutja tiče sem na isti valovni, kot pravite ostale en dan sem naspidirana in polna energije že naslednji dan komaj vstanem iz postelje.
Zdej bomo v drugem trimesečju in pravijo, da je to najlepše obdobje v nosečnosti, slabosti bodo minile, dobre volje in energije bo na pretek, tako da punce uživajte.

eva1 vidim na tvojem avtarju, da imaš doma že enega luškanga cotka. Koliko let pa ima?

no šibam ven na teraso, ujet zadnje sončne žarke     user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.7.2006 13:58:15   
adriana_m
Hojla srečnice!

Vsem, ki ste ze vstopile v 2. tromesečje iskrene čestitke! user posted image  user posted image   user posted image  Ostale pa ki še boste, pa držim pesti, da bo potekalo vse naj naj. Malo se bo gotovo umirila ta sinusoida slabosti in dni brez slabosti...

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

Jaz sem bila pa danes spet pri gin na pregledu, ker se mi je pojavilo blažje vnetje nožnice, zaradi jemanja antibiotikov. Na netu sem prebrala, da je dobro obiskat gin in sem ga. Napisala mi je svecke in canesten, pa da ni nic hudega je rekla. Spet sem videla svojega bebija: 5,1 cm! Juhuhu Ze pravi korenjak, vse se lepo vidi. Zdrav kot dren, uziva kot se nikoli prej, ker je mamica spocita in dobre volje.

Zdravnica mi je rekla, da bi bilo optimalno, da grem na NS ze naslednji teden. Poskusila se bom prenarociti. Ker dr. Strahove ta teden ni in ce se mi ne bi uspelo dogovoriti za Domzale bom sla v Dravlje. Imam katera tel stevilko od Dravelj in h kateri dr. moram iti? THX!

Pa še eno pomembno obvestilo za nekatere bodoče mamice, ki imajo PDP cca. v drugi polovici januarja.. Če hodita v službo, potem bo za vaju tale info koristna: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

Izgleda, da bomo me morale na porodniški dopust že 15. decembra letos (42 dni pred porodom), če bomo drugo leto hotele koristiti dopust iz leta 2007, sicer nam bo propadel. Zakon naj bi določal, da ga moraš nastopiti 14 dni pred novim letom, sicer ti propade.

Drugače pa kako ste kaj? Kaj dolgčas? Meni čisto ni. Včeraj sem nabrala 1,5 litra borovnic, tako da bom lahko spet kaj pekla :)

Pišite še kaj,
pa-pa user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 7.7.2006 16:11:06 >

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.7.2006 14:53:14   
LUNA06
Matejci – 1.1.
anckabancka - 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1.
loja + 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Barbid - 10.1
husa - 10.1.user posted image
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 12.1.
ajja - 13.1.
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 16.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
bucka01 - 22.1.
adriana_m - 22.1.
tanja24 - 23.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
solzica - 26.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.

Neposredna povezava do sporočila: 497
7.7.2006 15:52:17   
LUNA06
Hej souser posted image !

Pa smo le dočakali petek, še eno dobro urco, pol ap domov, komi čakam!

Danes sem izvedla še rezultate krvi (baje je to nek presejalni test), tveganje za Downov sindrom se mi je še zmanjšalo na 1:18800, za uno drugo stvar (a mogoče katera je kaj je tisto drugo tveganje?) pa 1:33000, super!

Drugače pa se slabosti in bruhanja še kar pojavljajo.Sem ful fouš tistim, ki so lepo doma na bolniški.Sama pridem ob šestih domov čisto fuč, pol pa še nekaj pojem in je še slabše.

Uživajte!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.7.2006 16:12:52   
bucka01
Ojlauser posted image

Adrijana_m hvala ti za info. za porodniški dopust. Jaz sem doma že od 19.6. ker sem imela daleč službo pa mi vožnja ni najbolj ugajala. Pa mi je sedaj G dal bolniško do 21.7 ko imam spet pregled.Ena sodelavka je pa tudi že bila na bolniški jo je pa G kar nazaj poslal delat pa se ful slabo počuti.
Jaz sem rekla da če bi mene G dal nazaj delat bi mu kar rekla da bom pa odpoved dala al pa naj mi plave pišejo če pač ne moraš delat te ne morejo kar prisiliti.
Drugače pa tudi pri nas nič novega  počutje sprejemljivo mogoče je samo zvečer mal kriza ker tako zelo rada papcam pa se preveč najem potem me pa ful želodec boli saj vem da ni dobro pa kaj če mi vse ful diši. Glede kakšnih kg pa pojma nimam prej ko sem še delala sem se na šihtu tehtala sem jih mela tam od 61-63 zdaj pa nisem bila na tehtnici že ful časa pa me prav zanima koliko mi bo pokazalo vam že še sporočim.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.7.2006 16:17:00   
bucka01
Adrijana_m tukaj imaš tel.št.  v Dravljah 01-510-68-00 jaz grem k dr. Babnikovi. Če se boš naročala pa sestro vprašaj katera zdravnica bo.
ČAW-ČAW

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 7.7.2006 16:19:31 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?