adriana_m
|
Ohoj srečke nosečke, Kraljice Prosinca ! super je postalo tukajle na našem forumu. samo naprej še tak GAS punce. Da še jaz odgovorim, rodila bom naravno. Se mi zdi, da je epiduralno preveč tvegano in tudi mati narava je že tako ustvarila kot mora biti. Na enem CD-ju sem gledala, da se začne materi po porodu izločati nek hormon, ki poskrbi, da mama pozabi na vse bolečine ob porodu. Mati narava je zakon! Razmišljam pa vse bolj, da bi šla rodit v Postojno, ker pohvalijo, medtem ko Lj. precej grajajo, neprofesionalen odnos, si samo brezpravna številka itn. Kaj pa vem, časa je še kake 7 mesecev, pa bom upam, do takrat zbrala dovolj informacij za dokončno odločitev. Kar se tiče gibanja. Jaz nisem taka srečka, da bi me zadovoljili samo sprehodi, sem športnica drugače in potrebujem " A little more action", pa še nizek pritisk me daje in zato moram sploh veliko migat, da se dobro počutim, ker če po moji krvi skos ne šibajo endorfinčki je že panika. Hi, hi . Kaj čes sto ljudi sto čudi. Tko, da če je še kaka taka iz Lj. se lahko zmeniva za kak izletek s kolesom, ali na Šmarno, ali kam že. Druga reč zakaj bi pa rada hodila na vaje za nosečnice pa je v tem, da sem trdno prepričana, da vaje za medenico in mišice, ki jih potrebuješ pri porodu še zdaleč niso larifari. Dokazano je, da pomagajo k lažjemu in hitrejšemu porodu. saj je logično, če si fit imaš kondicijo in ti ni težko potisnt ven štručko al pa dolge ure rojevat. No zame bo to prvič in si to predstavljam po svoje v svojem filmu . Po izkušnjah svojih predhodnic pa sem si ustvarila mnenje, da je zelo bistveno, da si v formi in to v posebni formi (mišice spodaj). Drugače pa je bil danes krasen dan. Obiskala me je prijateljica, ki ima že deset mesecev starega angelčka in sem ga tok stiskala kot bi bil moj. Komaj čakam, da dobim eno tako živahno, prisrčno kepico. To je res božji dar. Tolko je bil živ in vse ga je zanimalo in vse je moral prijeti, sprobati, raziskati. Prijateljica pravi, da neverjetno hitro zrastejo. To vsi rečejo, eni da nosečnost hitro mine, eni da zrastejo, meni pa se tile trije meseci že tako vlečejo in bi rada imela že kar velikega bauhija in da bi brcal... Kar se pa tiče las -meni nič ne izpadajo, ker so mi že vse prej izpadle. Včaih sem bila skodrana kot ovčka, ko sem nastopila v službo, so se zradi stres zravnale. V nosečnosti sem upala na ponovno kodranje, amapak zaenkrat ni še nič. Kupovali nismo še nič, ker bomo raj počakali, Bucka01 to je dober nasvet, hvala. Znima me ali ima morda kakšno idejo zakaj naj se ne bi smelo lubenice jesti? Jaz bi samo še lubenico jedla, ampak nekateri pravijo, da za nosečnice ni priporočljiva. a zaradi sladkorja? Juhej, juhej, še kaj napišite. Pa-pa
< Sporočilo je popravil adriana_m -- 4.7.2006 19:12:33 >
|