|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
5.7.2006 16:00:08   
TINA ZAJEC
ojla, babnce:)

tud mi bli na morju, skor križ odpadu od vožnje, ampak je blo fino:)

vidm, da nekatere že pridno kupujete in hodite v materinske šole, jst pa še nič:)
sej, a lahko kr uletim naslednji ponedeljek, čeprav bom eno spustila? verjetno ni panike, ne?
ja, pa baje je v Italiji res precej ceneje, bova šla midva tud....vsak tolar bo na konc prov prišel:)

evo, šele zdele iz službe, grem se crkljat, fajn se imejte, pa smo na vezi

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
5.7.2006 16:54:30   
naja78
ej punce kje pa ste!!!???user posted image
no očitno se momo mogle navadit ,ker je čas dopustov.
mi smo ok.
moje dete ful reagira če potrkam po trebuhu in rečem:Brcni mamico Lan! in brcne......
tudi na lajež obeh user posted image reagira.če lajajo,ali pa če ful intenzivno naglas govorim.čudovit občutek.user posted image

punce mejte se.

(odgovor članu TINA ZAJEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
5.7.2006 17:23:30   
mtina
Po dolgem času - hojla!

Vse, ki ste na dopustu UŽIVAJTE. user posted image

Prebiram, da ste že večina v pripravah nakupovanja. Tako je prav. Midva sva tudi že naročila voziček Jane in lupinico Maxi cosi cabrio, saj se mi zdi, da od jane ni dobra. Vsaj po rezulatatih sodeč.

Za oblečt pa sedaj, ko so razprodaje.

Lp, Tina 

< Sporočilo je popravil mtina -- 5.7.2006 17:24:11 >

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.7.2006 19:17:35   
muki1
Halo.
Jaz sem že dva dni čisto povožena. Nič ne morem. Samo spala bi, sem ziher da je hemoglobin padel pod kritično mejo, pa še nizki pristisk imam in smo tam.
Danes sem bila na pregledu. Poslušali  smo srčeka, merili pritisk, višino maternice, se tehtali( + 2 kg od zadnjega pregleda pred enim mesecem, je rekla, da je to okej user posted image  ). Dala sem vodo, kri pa bom enkrat v prihodnjih dnevih, ker sem se že brez tega načakala, sem bila tešča, pa se mi je že fuzlalo od lakote, če bi dala kri, bi morala čakat še eno uro, na ponovni odvzem.

KAM GRESTE NA MORJE?

Midva sva imela rezerviran in že plačan dopust v Tučepih, zdaj pa sva obadva cviknila, ker je to kar precej daleč, šli pa bi od 22. do 29. julija. Zdaj je mož rekel, da je boljše da gremo nekam bliže, tako da smo odpovedali user posted image  in zdaj panično iščeva dopust na otoku Krku. Šli pa bi nasledno soboto 15. julija.
Ve, ki se odpravljate, a greste kam zelo daleč ali bolj blizu?
Mi smo Prekmurci, nam je že pot v Ljubljano pravo popotovanje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.7.2006 19:31:16   
frrrr
ojla,

ker sm že v štartu imela nizek hemoglobin, mi je ginekolog predpisal Retafer... pol sm mela en mesec premora... in ko bi mogla dobit drugo dozo, sm bla tolk lena, da nism šla na odvzem krvi en dan prej in brez izvidov pač ni nič -> moja krivda user posted image jem pa veliko špinače, rdeče pese, suhe marelice, pa vsake tolk časa še kak CentraMed Mami...  me pa prav zanima kolk lahko dvignem raven hemoglobina s hrano in kako je trenutno stanje... še mau...
upam, da bomo v petek pr nas tut meli kak pregled... čeprav kr mau dvomim, ker je moj G na dopustu in ga ena nadomešča...

dans sm full dobro juhico skuhala... kitajsko... z veliko zelenjave, piščančka... njami user posted image sm tak velik lonec naredila, da jo lahk še jutri jeva, al pa v skrinjo dava za drugič.

drugače pa nč kaj več energije... pritisk imam tut js full nizek - 60/90 je pr men normalno... mah, pač več počivamo in je... je pravi užitek sedet v senčki na balkonu user posted image grem dalje uživat!

pridne bodite! razvajajte se!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.7.2006 21:31:46   
@lina
Ojla,

vidim da ste čist v nakupovalni fazi... kolk se mate fajn! En čist dobronameren nasvet, ki sem ga jaz ubogala od izkušnejših mamic že v prvi nosečnosti: ne kupujte preveč, predvsem tistih prčkarij, kot so prsna črpalka, sterilizator stekleničk, dude, flaške itd. Vse prepogosto se zgodi da obstanejo nekje na policah brez da bi jih rabile. Naš npr. dude sploh ni maral, flaško je začel uporabljati pri 8. mesecih.... cunjce št. 56 so nekaterim dojenčkom majhne že ob prihodu iz porodnišnice... pri takih pikolinotih niti ne zgleda tako hudo če malo zavihamo rokavčke ali nogavičke, zato raje kupite več št. 62 

Jaz se bom pa konec avgusta spravila na cunjce, verjetno jih bom morala dokupiti, saj je bil ta prvi poletni novorojenček, ta bo pa jesenski, skoraj zimski. Pa tudi ne zgleda, da ne bi imel tudi ene svoje nove cunjce.

Povejte mi, a ima še katera probleme z išiasnim živcem? Mene včasih v levi ritnici tako boli, da kar šepam... Spomnim se, da se mi je občasno to dogajalo v prvi nosečnosti, ampak zdaj je kar malo hudo tako vsak dan. Pa brala sem na Pušenjakovem forumu, da se lahko zgodi, da so bolečine tako hude, da te hospitalizirajo in zdravila dajejo z injekcijami (ko smo pa tako omejene pri jemanju analgetikov ali antirevmatikov).
Sicer pa so se začeli tudi tisti "prijetni" krči v mečih, predvsem ponoči ali proti jutru, zato vsak večer sedaj vzamem centramed mami in se jim nekako izogibam...

No, zdaj sem spet začela jamrat...sej bom nehala!

Sicer pa tiste, ki ste na dopustu, uživajte!
Mojceca, pdp imava na isti datum - 16.10. mi je G kar zapisal v materinsko, tako da je zabetoniran datum, kljub začetnim odstopanjem UZ za en teden...

Lepo se imejte, grem pogledat če so moji favoriti Francozi že kaj zatresli mrežo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.7.2006 6:27:54   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Zadnje čase sploh ne morem spati.... ves čas nekaj sanjam, se premetavam, potem pa sem okrog šestih že gor.... še user posted image  me čudno gleda, češ, daj greva še malce spat, pa se samo carta.....Danes sem celo noč sanjala da oblačim bebico in nisem in nisem gor dobila pajacka...!!!!  Pa hodim res pozno spat, pa pred spanjem nič ne jem.... pa se zbujam ful lačna...

Mala beba pa ful brca!!!! HAHAHA.... Mogoče gledam preveč nogometa?!... jutri imam pregled, ker gre nato moja g. na dopust.....

Midva bova najverejtne šla 24.7 v bližino Biograda na morje... za tam 5-7 dni... rada hodiva čim dlje na morje, vendar sva letos rekla da raje malo in blizu.... da ne bi kaj tvegali.. ker nesreča nikoli ne počiva...

Zdaj grem pojest veliko skledo corn flakesa, ker se mi že pošeno meša od lakote...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.7.2006 7:35:39   
muki1
Dobro jutro user posted image .
Pri nas se je že začelo obdobje nenehnega letanja na WC. Včeraj pred spanjem - obvezno praznjenje mehurja, spim dve uri, me že nekaj zbudi...ja poln mehur, kaj pa drugega. Gremo lulat user posted image . Spimo par ur...spet me negaj žgečka v mehur, sem si mislila, ne grem se več. počakalo bo do jutra, sem stisnila mišice in zaspala nazaj user posted image . Me detece brca kot mali hudiček, včasih prav čutim, da mi koplje po mehurju kot kakšen črviček user posted image .
Toliko od mene. Danes akcija, grem na otvoritev nove pisarne, zvečer pečemo ribe na žaru user posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.7.2006 7:47:54   
tasha23
Jutro pupce, kako kaj?

Mene še vedno krči dajejo neglede na vitamine in zdravo prehrano - pa hoja in plavanje...user posted image user posted image user posted image
Že dva sni pa me neka čudna bolečina, kot neki rahli krči okoli sramne kosti in kolki, špa ves čas imam občutek, da se bom polulala. Na trenutke me je skoraj strah, da bi mi puščala plodovnica, sam je mini vložek rahlo obarvan, tako, da je po vsej verjetnosti urin, ki mi uhaja. user posted image  veselo brca (danes me je celo zbudiluser posted image ) in se veselo naslanja na mehuruser posted image . No saj bo user posted image user posted image
Sem pa to noč sanjala, da imam prelepega otročka, ki pa je bil zelo težek in ko sem se trudila, da bi ga dvignila, mi je neka gospa (tujka) rekla:''ja gospa, kaj pa ste pričakovala, ko pa je že ob rojstvu tehtal skoraj 5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image ''
Upam, da ne bo v resnici tako, saj to je ogromno dete potem, kajne?!!

Punce lepo se imajte, jaz grem malo na plažo in se oglasim kaj kasneje.

Uživajte v brcikah.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.7.2006 8:21:15   
A_A
Živijo, punce!

Pri meni je tudi tako, da mora bit WC vedno v bližini. Tamalček se mi tako lepo usede na mehur in še skače po njem, tako da me včasih tako stisne lulat, da imam občutek, da se bom kr polulala in komaj držim. No, potem grem pa na WC in spustim par kapljic user posted image

Se pa tudi jaz skušam igrati s user posted image  , npr. če je vse mirno, malo pretresem trebuh in začne brcat in obratno, če me brca in ga božam, se čist umiri. Ampak čist 100% pa ne vem, če je to to. Lahko da je čist slučajno. Bo treba še mal trenirat user posted image  user posted image  user posted image  Je pa res, če je moj dan malo bolj aktiven, da veliko hodim in se mi veliko dogaja, potem je tudi user posted image  bolj živahen in veselo brca. Joj, kok je to fajn user posted image  Ja, pa to mi je hecno, ko se zjutraj zbudim v postelji, moram vedno mal posedet na robu postelje, da se mali lepo obrne in inštalira v trebuhu predno vstanem. Včasih sem kr skočila vn iz postelje, sedaj pa se morava oba malo uskladit user posted image

Tud moj mož se je kr spremenil sedaj, ko mi je že zrastel trebuh ( user posted image  pravi, da imam hruškico user posted image  ) in vedno sprašuje, če kej brca in me prijemlje za trebuh. Še pred kakšnim mesecem sem mu skušala razložitii, kakšni občutki so, ko me user posted image  brca, pa je dal roko na trebuh in je nehal brcati user posted image   in potem ni blo tko zanimivo. No, čeprav se sliši malo čudno, ampak se mi zdi da od začetka ni tako sprejemal user posted image  kot sedaj, ko ga lahko čuti in tudi jaz imam že kr veliko hruškico. Pa ne da se od začetka  ne bi veselil user posted image  , ampak sedaj se mi zdi da ga bolj doživlja. Ne vem, če sem se prav izrazila, upam da razumete kaj hočem povedati.

No, naslednji pregled imam v torek, 11. julija, sedaj hodim v Materinsko šolo v LJ, nekaj stvari sem že nakupila prejšnji teden, nekaj bom še ta vikend (pred gužvo na razprodajah), nekaj pa naslednji vikend, ko se bo gužva od razprodaj polegla (upam, da še kaj robe ostane user posted image  , da ne boste vse pokupile user posted image  ).

Lp. Uživajte!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.7.2006 8:42:51   
psaša
Dobro jutro punce.
Sem bila tri dni na dopustu in sem vse odklopila. Sem prav uživala, čeprav sem bila doma. Tale ohladitev mi je prav všeč. Med dopustom sem dala še kri za pregled tokmoplazme, upam da bo vse OK. Čez 14 pa še pregled pri G.
Ja, tudi jaz že malo nakupujem za user posted image . Sem rekla, da bom vsak mesec malo zapravila, da potem na koncu ne bo prevelik denarni šok.
Mojega user posted image  že bolj močno čutim, ni še tistih močnih brc. Sem ga pa v nedeljo prvič čutila, ko se je premaknil. Moj user posted image  me tudi že boža po trebuščku, ker ga tudi on hoče čutiti, pa je potem razočaran.

Imejte se, uživajte kjer koli že ste in se tipkamo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.7.2006 12:24:51   
vava

dan!
Midva tudi hodiva v šolo. Tina ne vem, če bo šlo takole kot si si ti zamislila. Če boš prišla na predavanje v ponedeljek, boš zamudila že skoraj polovico tečaja - v juliju je zaradi dopustov zelo skoncentrirano in imamo predavanja 4x na teden.
@lina - sem se spraševala kaj je to pikanje v desni ritnici - no pa si mi ti odgovorila. Ni ves čas. Vsake toliko - niti ne vsak dan - me tako pikne, kot bi mi kdo pletilko zaril, ampak od znotraj .... user posted image , 2x, 3x potem pa konec....
tasha23 - če te skrbi zaradi plodovne vode. V lekarni se dobijo neki indikatorji - podobno kot nosečniški testi (3 v pakiranju), s katerimi lahko preveriš ali je tekočina plodna voda ali urin. Bom popoldne doma pogledala pa ti sporočim kako se jim reče in koliko stanejo. Jaz sem jih dobila od stričeve ženke, ki je bila tudi nekaj v skrbeh pa se je s tem kar lepo pomirila.

do popldne lep pozdrav
vava

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.7.2006 12:45:16   
naja78
ojla.
kako smo.
jaz sedaj že sama uživam z mojo bebo in kužikami.odštevam dneve za na morje.

no moje mnjenje je:pojdite kam bližje.saj lahk da ne bo nič in tud doma se ti lahko kaj zgodi,lahko pa.........ziher je ziher.midva greva na KRK.in to kmalu čez most.

drugač pa opažam,da sem grozno štorasta,vse polivam,nujno kakih 2x na dan najmanjuser posted image ,mal sem ratala tečna,kr neki bluzim in nič mi ni prav,hitr se tud zjokam.....user posted image pa lulat,da o tem ne govorimo,me tok na 1x prime,da če ne grem v istem hipu,bi bla poplava........

midva sva za 1x mal nehala z nakupi,bo prišlo v upoštev avgusta in septembra.p'a še razprodaje so in je gužva,itak pa lahk oblečem le nos.stvari,ki jih mam za bolš,ostalo pa kombiniram doma....

tasha23:pri pušenjaku sem brala da lahko občutek odtekanja plodne vode zamenjaš z iztekom vode(morje,bazen...),če se res hodiš kopat pol je to-to.mislim da plodovnica ni.....pa kr tako....

morm kr nehat ker sem že tečna in morm spet lulat......user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.7.2006 13:08:27   
lucika
pozdravcek se od mene!

se kuham na vrocini, da je veselje. nic me ne ohladi:(
sem se ravno vrnila iz poste (cca.400 metrov), in sem ugotovila, da na eno stran se gre, na drugo pa ne vec... se poctim, kot bi bila stara 80. pa hodim cist pocasi mimo folka, pa si mislim, bog ve, ce vidijo kak mene vse boli; ali si mislijo, da nisem cist ok... samo res, kak hodim malo vec ko par metrov, mi otrdi trebuh, pa boli me spodaj, pa srce mi not nabija, pa tezko diham...ma, sem ze mislila vmes malo pocivat. med tistimi narejenimi 800 metri! pa se nekaj mi je ful fino: ko dobim brciko v mehur; takrat pa res ne vem, al se naj sesedem, al naj naprej hodim. pa delam strategije kam naj grem na vc....
kaj sele bo, ce je zdaj v 86. mesecu tako.... malo racunam na to, da bo boljs, ko bo hladneje:)

ko sem glih pr veceju: sem sla prejle, ne glih lulat...in potegnem vodo..in vode ni. zdaj ne vem, kaj se naj bojl sekiram, ko mi je vroce, pa se ne morem stusirat; al ko bojo naredli evakuacijo bloka, ker bo nekaj zacelo fuuul smrdet:)no, upam, da voda hitro pride:)

po kaj boste ve to hodle na razprodaje: po cotke za sebe ,al cotke za male? ker za bejbije predvidevam da imajo poletne, to pa nam ravno ne pride v upostev, al ja? jaz se vedno nimam pojma...
za sebe mi je zdaj super. sem mela prej kak kg prevec, ok, velik kg prevec...pa sem si kdaj kako majcko kupla, ki je bila prevec oprijeta. vse tiste zdaj ful ponosno nosim. zdaj mam razlog za trebuh!

vse ki greste na moreje, maksimalno uzivajte! vse ostale, ki bomo v kaki senci, pa tudi!
hm, ne vem, ce si ne bom kar kufra spakirala, pa grem k njegovim ali mojim do jeseni. samo spima se doma...kak se moj vrne iz sluzbe, se najeva in greva. ker v bloku ni za zdrzat!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.7.2006 13:09:56   
lucika
seveda ni 86. mesec; ne vem kak se mi je uspelo tako zatipkat:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.7.2006 13:45:51   
A_A
86. mesec, ta bi bla pa dobra user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.7.2006 16:21:05   
mtina
hej.

Midva bova nabaljala bodije, saj so baje dober nadomestek za spodnjo majčko. Pa žabice in to in ono se dobi.
Vsekakor pa jaz nujno rabim neke kratke hlače - imam same oblekce.

Mi gremo na morje v bližino Pule, tako da tudi ne daleč. Komaj čakam zadnji teden julija!

A, to je to kar me v riti špikne, saj sem vedela, da ni beba user posted image  

Ejte punce, jaz sem se že zredila za 9kg, pa ve? user posted image

Lp, Tina

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.7.2006 17:36:50   
moci
oh sem se že bala da so moji simptomi čudni. celo nosečnost ok, čeprav so vsi govoril o bruhanju pa vrtoglavidi pa utrujenosti,... včer mi pa otečejo noge, vrti se mi, dons sem se cmerala v službi, pa prej doma, ker je moj foter nor in hoče barvat najine balkone (pa jih ne more, ker je kronični pijanec in vse polije) no in ker ga ne spustiva v stanovanje si bo prinesel lojtro.user posted image  pa ne me.... vse živce mi požre. noro. je hudo če nisi na svojem. midva imava stanovanje pri mojih na podstrehi, računava na svoje sam ne še. ni money... če nebi blo fotra bi šlo, sam...
drugač pa komaj čakam, da kikiwelt pride z dopusta user posted image  in nam pošlje voziček. pa še posteljico bo treba uredit, nimava posteljnine. kje ste vi nakupovale takšne stvari?
kar se kg tiče - zadnjič sem jih imela 6 več, po mojem je zdej mal več, ker samo jem user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.7.2006 19:51:15   
tasha23
Ojla punce, jaz sem pa malo firbcala bo štracunah danes in v Kopru imamo trgovino Soča, kjer se že pripravljajo na popuste, na otrosškem oddelku pa jih že imajo - taki lepi pajacki, pa kompletki za dojenčke user posted image ... jaz pa sem največ gledala posteljnino za zibko in posteljico. Res, da mi mama večino šiva, vendar si vseeno želim nekaj kupljenega - za dušo. Dala sem si na stran komplet (prevleka za kovter, blazino in zaščita za posteljico) na stran - tako lepi medvedki z žirafico in drugimi živalcami v modro rumeni barvi, pa kompletek za košaro (zibko) v rumeni barviuser posted image user posted image , cene pa se vrtijo od 3000 - 10000 sit. Ta mesec imam rojstni dan in bom vsem rekla, da želim denar, da si lahko kaj kupim za user posted image . tako rada bi kupovala za dojenčka, zase sploh ne potrebujem ničesar - vsaj za sedaj.

No lepo se imejte in uživajte

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.7.2006 20:33:36   
frrrr
ojla,

midva še čakava avgust, september in bova takrat začela z nakupi... se sicer težko obvladam, ampak gre no... pač ne smeš blizu trgovin hodit in je user posted image sicer sem čez dan itaq v službi, potem se mi pa nič več ne da...

dans sm šla zjutraj v laboratorij dat kri in vodo... ker sem menjavala dokumente ob poroki, imam tut zdravniško izkaznico drugo... in pol je bil kr majhen problemček, ker sem imela papirje za odvzem na star priimek, zdravstveno pa novo... se je mogla iz laboratorija direkt do G zmenit kaj bodo naredili user posted image
še enih 14 dni bo štala, potem pa upam ,da se vse uredi... morm še na kliku preverit kaj so spedenali... upam, da bodo dinarčki in mi niso starega računa kar ukinili user posted image

jutr po službi pa pičim na morje... verjetno bom šla kr sama s taščo in tastom, ker ne vleče kaj preveč... men je čist preveč vroče doma in mi bo prav pasalo lenarjenje ob prikoli ter namakanje v morju.

beba tolk skače, da se morm intenzivno z nji  ukvarjat user posted image ... ne gre tipkat zraven user posted image samo božat...

mejte se!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.7.2006 7:36:11   
tasha23
Jutro punce, kako kaj? Jaz sem se dokaj naspala, le ob 3 zjutraj naš user posted image  je poskrbel, da se mama sprehodi do Wc-jauser posted image user posted image user posted image . Je sicer malo oblačno in ne vem, če bi šla na plažo s takim vremenom.
user posted image  se je ponovno ulegla spat in tako počne skoraj cel dan, sploh ne mara ven iz hiše - je prava muka, da jo spravim na sprehoduser posted image .
Danes in cel vikend imam v načrtu šivanje križcev na slinčke (kupila sem si 9 lepih slinčkov z že pripravljenim trakom za vezenje). Tako lepo je ustvarjatuser posted image , v soboto pa grem po posteljico in stajico k prijateljici, da bomo preverili, če je potrebno kaj popraviti ali prefarbati, nato pa počasi v nabavo nevega jogi-jauser posted image user posted image user posted image  (to je seveda v načrtu v avgustu mesecu). Komaj čakam avgust -  september, ko grem v nabavo manjših stvari in vozičkauser posted image .
No, po vsej verjetnosti se bomo malo porazgubile ta vikend - želim vam, da čimlepše preživite te vroče dni in da vas vaši/naši user posted image  lepo brcajo in se igrajo z našimi trebuščkiuser posted image user posted image user posted image

Ciaoooooouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.7.2006 8:00:24   
Arabela
dobro jutro user posted image !

Pri nas je že oblačno user posted image ... sonček se bo prikazal šele v nedeljo....
Danes imam kontrolni pregled, preden gre moja g. na dopust... joj, komaj čakam da bo vsega konec, imam dovolj teh pregledov, pa laboratorijev....

Pupike, lepo se imejte čez vikend, pa se beremo v ponedeljek....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.7.2006 9:01:41   
muki1
Evo še mene, se javljam iz službe. Gužva, bo vsaj prej minilo.
Jutri gremo na en rojstni dan, v nedeljo pa po vsej verjetnosti lenarjenje doma, kar mi bo zelo pasalo.

Lep vikend, pa se beremo v ponedeljek.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 7.7.2006 9:02:29 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
7.7.2006 11:01:58   
naja78
user posted image user posted image OJ.
JAZ SEM PA SMOTANA VSA IN SLABE VOLJE,KER ŠE NISEM DOBILA OD kikiewlta paket.NAJ BI GA V PARIH DNEH,PA JE ĆE 14 DNI MIM.user posted image user posted image

katera ve kako to gre.vse štima,plačilo so dobili,naslov je pravi,paket je težek okol 5 kg,če pridejo vozički,ki majo 17 kg v LJ ,pol bo tud ležalniček.????????????????????????????????????????????????????????????

sem jim pisala pa,vem da so na dopustu,samo to sem jaz že urihtala prej......

no grem na kosilo,se beremo!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.7.2006 13:04:08   
Maxica
Joj, kolk ste pridne za pisat, človek se komaj prebije skozi.user posted image
Jaz se danes dobesedno dolgočasim v službi, tako da komaj čakam, da odpeketam domov. Pa da začnem uživati vikend. Čeprav je to vreme pa tudi kr neki. En čas lije kot iz škafa, no, zdaj pa spet sonce sije.user posted image
Otroček je ful živahen, bi pa rekla, da še vedno prečno leži, vsaj tako čutim. No, saj ima itak še čas, da se obrne na glavo.
Drugače sem pa tudi jaz vsa jokava. V soboto sem morala na prijateljičini poroki v cerkvi prebrati ene par stavkov, ki sem jih napisala kot "popotnico", nakar sem pogledala po cerkvi in videla, da so vsi ganjeni, no, je pa še mene čisto zvilo. Lih da sem prebrala do konca, s cmokom v grlu in čisto solznimi očmi. Kr neki.user posted image
Me pa že lepo dajejo večerni krči v nogah, pa ne vem, a imam tolk nizek pritisk ali pa nič železa, ker sem kakšne dneve prav nikakva. Se prav bojim v avto usest, pa domov iz službe pripeljat. Kr črni se mi pred očmi.
Sem si pa že mal računala, da bom delala maksimum do 1.9., pol pa koristim še dopust, pa je že porodniška tu. Juhuhu.user posted image
Bomo pa tudi mi morali še kaj v nabavo, saj določene stvari naš skoraj 2 letnik še uporablja, user posted image  jih bo pa tudi, tako da bomo spet malo zapravljali. Ah, saj je fino.
A je katera že šla na CSD urejat papirje?
No, lepo se imejte, tiste, ki greste na morje, se boste itak, tiste, ki boste doma, pa pazite nase in na svoje trebuščke debeluščke.user posted image
Lep vikend!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......