A_A
|
Živijo, punce! Pri meni je tudi tako, da mora bit WC vedno v bližini. Tamalček se mi tako lepo usede na mehur in še skače po njem, tako da me včasih tako stisne lulat, da imam občutek, da se bom kr polulala in komaj držim. No, potem grem pa na WC in spustim par kapljic Se pa tudi jaz skušam igrati s , npr. če je vse mirno, malo pretresem trebuh in začne brcat in obratno, če me brca in ga božam, se čist umiri. Ampak čist 100% pa ne vem, če je to to. Lahko da je čist slučajno. Bo treba še mal trenirat Je pa res, če je moj dan malo bolj aktiven, da veliko hodim in se mi veliko dogaja, potem je tudi bolj živahen in veselo brca. Joj, kok je to fajn Ja, pa to mi je hecno, ko se zjutraj zbudim v postelji, moram vedno mal posedet na robu postelje, da se mali lepo obrne in inštalira v trebuhu predno vstanem. Včasih sem kr skočila vn iz postelje, sedaj pa se morava oba malo uskladit Tud moj mož se je kr spremenil sedaj, ko mi je že zrastel trebuh ( pravi, da imam hruškico ) in vedno sprašuje, če kej brca in me prijemlje za trebuh. Še pred kakšnim mesecem sem mu skušala razložitii, kakšni občutki so, ko me brca, pa je dal roko na trebuh in je nehal brcati in potem ni blo tko zanimivo. No, čeprav se sliši malo čudno, ampak se mi zdi da od začetka ni tako sprejemal kot sedaj, ko ga lahko čuti in tudi jaz imam že kr veliko hruškico. Pa ne da se od začetka ne bi veselil , ampak sedaj se mi zdi da ga bolj doživlja. Ne vem, če sem se prav izrazila, upam da razumete kaj hočem povedati. No, naslednji pregled imam v torek, 11. julija, sedaj hodim v Materinsko šolo v LJ, nekaj stvari sem že nakupila prejšnji teden, nekaj bom še ta vikend (pred gužvo na razprodajah), nekaj pa naslednji vikend, ko se bo gužva od razprodaj polegla (upam, da še kaj robe ostane , da ne boste vse pokupile ). Lp. Uživajte!