Pikabu
|
Čez vikend je pa res zatišje tukaj. Jaz izkoriščam čas, ko čakam, da se mi likalnik ogreje. S službo sem za nekaj časa zaključila, oddala vse papirje, doma sem tudi že vse pospravila, zdaj se pa začenja pripravljanje za prihod našega novega člana. No, ne še čisto takoj. Trenutno hitim in pospravljam in pripravljam, ker bo naša družina za en teden mrknila. Pa ne skupaj. Ati odhaja na pevsko turnejo v Belgijo, midve z Emo greva pa k mojim staršem na počitnice. Joj, kako ne maram tega pakiranja. Imam danes prav čuden občutek. Vsega se s tako težavo lotevam, pa toliko moram narediti. Pa bo že. Ko bomo vsak na svojem koncu, bo že dobro, čeprav vem, da bova obe zeloooooooooooo pogrešali atija in jaz moža. Drugače sem pa v redu. V sredo sem imela pregled. Bila je sicer druga G, ampak tudi super. NAredila je UZ in naš ima še vedno idealne mere. Menda ima točno take, kot ustrezajo tem tednom, čisto po knjigah, nič ne odstopa. Upam, da tako tudi ostane. Malo me pomojem hoče sladkor hecati, res, da sem postala nepazljiva, pa vseeno. Saj še ni panike, se pa vrednosti malo zvišujejo, tako da bom morala zdaj še bolj paziti. Počutje je pa tudi kar v redu. Občasno me hoče kaj špikati, pa mine. Opazila sem, da zelo pomagam, če vsak dan pijem magnezij. Čim ga kakšen dan pozabim, je špikanje močnejše in bolj moteče. Začenja me tudi zgaga peči, je rekla G, da lahko vzamem rupurut. Do zdaj ga še nisem, ni še tako zelo hudo. Ema je pa prav zanimiva. Midva jo že kar navajava na spol in na ime, ki ga bo imel dojenček. Danes zjutraj sem ji rekla, če je že kaj pozdravila ..... (te pikice so ime otročka), pa pride do trebuha, se nasloni nanj in reče: "Daaaaaaan, ......". Potem je pa dala še lubčka, pa igrače je že začela nosit. Včasih ji komaj dopovem, da jih zdaj še ne rabi, da jih bo kasneje. Včasih pa kar začne govoriti, da mora priti dojenček ven, k Emi. Ko pa gremo kakšnega pogledat, jih pa sicer pogleda, potem se pa ne zmeni kaj dosti zanj. Me prav zanima, kako bo, ko ga bomo imeli tudi mi. Nič, punce. Uživajte. Vem, da bom morala veliko prebrati, ko pridem nazaj, se že veselim. Naj bodo same lepe stvari.
|