|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
29.6.2006 8:49:30   
naja78
ojla pupe! jaz umiram od vročine...tok sem že jezna na to sparjeno vreme! ko bi se vsaj za par dni ohladilo,potem pa je lahko spet nekaj dni sonca....user posted image

tasha23: jaz verjetno Uz ne bom imela,ker v porodnišnici delajo uz samo 2x na nosečnost,razen če ni drugače indicirano.
si bom pa okoli 30 tena plačala spet uz,in malo preverila stanje.tako pač je.v tem imajo tiste,ki hodijo privat-prednost.

zdaj pa šibam k frizerju(pa ne za lulkouser posted image user posted image ,ampak za mojo bučo,me pa tudi že ovira in brijem na slepo,...user posted image )

mejte se se še kaj beremo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
29.6.2006 9:36:03   
TINA ZAJEC
oj, evo sem dobila povabilo na podforum in se vam pridružujem..sicer je moj uradni datum 1.11.2006, ampak sej, 10 dni gor al dol, pa smo oktobra::))

torej, še mal jst zajamram: križ boli in po nogah me trga.....očitno rabim kalcij, ker gospodična ga veselo papca::))))

vam je kej vroče, ste še v službi?

ja, pa tud jst moram k fizerju, sem že čist zanemarjena, ampak najprej mal na morčija, pol se bomo pa urejal...

razmišljam, da bi šla na depilacijo, ker se mi ne da brit in se mi bo tudi vedno manj dalo, kaj pravte? pol k bo buhek še večji, bo pa še težje-sicer mamo dedca doma, ampak že tko je skos neki bizi z mano::))))

pa lep dan vam želim

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
29.6.2006 10:16:20   
muki1
Ojla.
Tina, welcome [sm=smiley31.gif" border=0>, smo vesele vseh novih članic.
Jaz sem še samo malo mičkeno v službi, pa se na brzino poslavljam do nedelje zvečer. Zdaj še skočim z Nežo k zdravniku, ker je včeraj v vrtcu stopila ne nek trn, ali na neko sranje, ne vem kaj, nima nič v podpladku, samo cel ji je zatekel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif]. Sama pravi, da jo peče, pa v vrtcu je rekel pomočnik, da ji je on vzel ven trn. Se greva pokazat, rajši, da ji ne bi na morju ful zatekla noga, ker ne bom potem tam okrog zdravnikov še letala. Ja, vedno kaj. Pa še dežek nam napovedujejo, upam, da ga na Rabu ne bo. Ob 16.00 šibamo.

Punce,fajn se ohladite, saj bo še vroče....... Uživajte s svojimi brcajočimi malčki in dragimi.

Alivederčiiiiiiiiiiiiiiiiii  .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu TINA ZAJEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
29.6.2006 10:17:22   
muki1
Jaz res ne vem, zakaj mi smajliji ne delajo grrrrrrrrrrrrr.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
29.6.2006 11:05:48   
Arabela
Končno dežek!!!!!

Kar celih 6stopinj imamo manj.... se je ful lepo ohladilo... prav paše.... edino toča mi je uničila skoraj vse rožice user posted image ... a takoj ko je nehalo deževati, sva z mojo user posted image  pohitele ven in norele na svežem zraku... kako je pasalo...

zdaj se pa odpravljam v mesto, moram kupiti darilo za rojsntni dan in dan je kot nalašč za potepanje....

muki uživaj na morju še za nas...
tina dobrodošla.... saj jaz sem tudi nekje na meji ampak med septembrom in oktobrom, hahaha..

upam da bo osvežilo tudi vas....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
29.6.2006 12:41:18   
psaša
Pri nas pa nobene ohladitve.

Kakšno smolo imam. Ravno sem našla pravi vozek za user posted image . Seveda je v tujini full cenejši in sem na dveh nemških straneh hotela kupiti ta voziček in kot zanalašč je razprodan in ga sploh ne bodo več dobili. Tako, da mi ostane nakup v Slo. Vendar pa ga grem danes kupiti ali pa rezervirati, ker če mi ga še tukaj razprodajo, ne vem kaj bom.user posted image user posted image

Muki fajn se imejte na morju.
Tina - dobrodošla. Jaz sem tudi na meji med oktobrom in novembrom.

Lep dan še naprej

< Sporočilo je popravil psaša -- 29.6.2006 12:42:32 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
29.6.2006 13:29:56   
gaya

dannnn user posted image

jst sem si pa uspela zrihtat da delam sam še po 4 ure user posted image  in moram povedat da veliko lažje živim.... zdaj pridem ob 6 v službo, lepo v hladnem jutru delam za službo, ko pa začne sonček gret pisarno pa zviz domov v hladno spalnico user posted image ,... ravn sem se zbudila in sedaj je na vrsti kosilo user posted image

user posted image  veselo brca in moram rečt, da so to kr konkretne brce,.... priznam da so mi bli uni nežni mehurčki na začetku bolj všeč user posted image , ampak samo da je aktivno in zdravo user posted image ,....

Jst tud čakam dežek danes, pa nič kaj ne kaže, da se me bo usmilil user posted image ,....

Včeraj sem si kupila podloga za previjalno mizico, danes pa se bom lotila risanja načrta, upam, da bo pol možek znal razbrat kaj mora naredit user posted image ,....

Tko to je za enkrat vse, zdaj grem pa naprej knjigo brat... Madona, tale nosečnost je res en sam užitek zdajle,... se je splačal potrpet prve mesece bruhanja in slabega počutja...

Aja, pa dobrodošla Tina user posted image

In muki1, namoči se še za mene, ker jst dvomim da bom letos videla kaj morja,...

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
29.6.2006 13:35:46   
Maxica
Tina, dobrodošla med oktoberkami.user posted image
Muki, ti pa res uživaj, sto na uro, še namesto nas, ki se kuhamo v tej neznosni vročini.user posted image  (ne jokam, tolk mi teče od glaveuser posted image )
Ti, kaj pa če je Neža kakšno čebelco pohodila, morda ji je zato oteklo stopalo?user posted image
Uf, včeraj sem si pa privoščila pedikuro. Matr, sem uživala, še sedaj se mi zdi, kot da hodim po oblakih.user posted image
Drugače pa komaj čakam jutrišnji pregled zjutraj, čakam na same dobre novice.
Pol pa končno vikend in poroka moje najboljše prijateljice. K sreči napovedujejo bolj hladno vreme, sicer se res ne vidim, da bi se kuhali v tej vročini na poroki.user posted image
Pa pa, sotrpinke.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
29.6.2006 14:38:57   
TINA ZAJEC
kok je fino vedet, da nas je več, se prec boljše počutim....

jst sem še kar v službi, sicer sem se zmenila za 4 ure, ampak me jutri ni, tko da moram dons do konca odgurat:)ampak ko pa pridem domov, pa takoj v horizontalo...klele v centru se neki čudn oblčai, da ne bom na konc še buškasta dam prišla:)))

jutri gremo pa na morčijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

moja mala tudi vedno bolj brca, čeprav zdajle ziher spi-sej, komu se pa da v tej vročini boksat okol:::)))

vidm, da nekatere žepridno hodite na materinske šole in kupujete stvari....no, jst bom počakala do avgusta in bova potem letala okol-oz. gledava že sedaj, sam takrat bova v enem dnevu vse kupila, nisem ravno tip za skakat po štacunah........

materinska pa tudi po moje takrat, al pa že julija, drug teden torej......kaj pa vem, kot bodo rekli hormoni:)

grem nazaj še mal v papirje buljit........

fajn bodite in naj vas fino brcajo:)))))))

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
29.6.2006 16:24:59   
beki24
ojlauser posted image !

upam, da mi bo zdejle ratalo tole napisat, ker me je prej ven vrglo in me je potem vse minilo!

najprej - če bi bil danes oktober bi bila jst že sigurno v porodnišnici- tolk stresa na enmu kupuuser posted image

No sej ni toooolk hudo. Zjutri sem imela izpit, sicer je blo vse ok, ampak stresuser posted image , pol že čist vesela, da danes ni tako vroče in kaj se zgodi- dež, no superuser posted image , ampak ker so napovedoval točo sm šla in avto preventivno zaparkirala pod drevo in ga mal pokrila z dekami- no kolk je to dejansko pomagal bomo pa še videliuser posted image  in ne moreš verjet sredi vsega neurja, dežja, toče in vetra nam za blokom podre še brezouser posted image  in potem  sploh ni blo več važno kakšen bo avto od toče ampak, kaj pa če drevo nanjga padeuser posted image , no ta bi bila pa za v pavliho!

Sred vsega pa še tamal/a začne prav intenzivno brcat in se prekopicevat, kot da sm jaz kriva, da ma noter tolk mal prostorauser posted image - no mal heca ampak ga je pa luštno gledat in čutiti kako se prekopicava notriuser posted image . Mislim pa da je mal jasnoviden, zato ker vsakič ko hočem komu pokazat, kako se mi hribčki delajo po trebuh, neha- ful je faca neuser posted image , po moje si misli- FIRBCI!!!

Uživajte tiste, ki greste na morje in še mal zame zaplavajte, pa upam, da bo tam lepo vreme!!

(odgovor članu TINA ZAJEC)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
29.6.2006 17:44:44   
frrrr
Tina, dobrodošla... sm samo opazila, da si v 23. tednu in sem te avtomatsko med oktobrke dala... js sm en dan pred tabo - 31.10. user posted image

se je kr fajn ohladilo, je lažje živet user posted image
drgač je moglo bit pa fejst hudo, saj me je mucek ob prihodu domov čakal ves prestrašen pri vratih. ko se je najedel, pa se je skril pod sedežno. sva ga mogla kr neki časa nagovarjat, da je prišo vn. zdej pa sedi tu zravn mene in se ne makne... pa take vlke okice ma - ubožček.

jutri imam js tut dopust... zjutraj grem na občino dokumente zamenjat, potem pa pičiva na morje user posted image komi čakam...

pridne bodite!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
29.6.2006 18:23:56   
naja78
Tina welcome!

punce kolk paše...dež v lj je lilo kot iz škafa,tekle so mi solze sreče od veselja,ker se je shladilo...tipično za user posted image .
moj mali Lan se je kr zbudu in začel brcat,pišček bogi kolk mu je blo vroče......user posted image

se beremo,
užuvajte na morju,midva morva še počakat 14 dni....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
29.6.2006 22:34:00   
mis
Po res zelo dolgem casu pa se jaz. Res se veliko dogaja in sedaj sem rabila najprej eno uro, da sem prebrala vse zamujeno. V petek ponoci sem sla na sindikalni izlet v dubrovnik in se vrnila v ponedeljek ponoci. Super smo se imeli, je blo kar vroce in vsi so rekli kako sem dobra da zdrzim vrocino in voznjo. Pa vsi so me razvajaliuser posted image  in skrbeli zame.

Vceraj pa sva z mozem sla na lent v Maribor in se danes zjutraj vrnila. P akonec solskega leta je in mam ogromno dela s to pisarijo in vsemi papirji. No, saj imamo jutri zakljucno konferenco in piknik, pol pa sem frej do naslednjega septembra (ce bo seveda vse po sreci). Res dolg dopustuser posted image .

Tina, dobrodosla!

Jaz se sicer pocutim OK, sem bolj utrujena in sem ter tja mi noge zatekajo. najboljs je hodit ali lezat. Sedenja in stanje pa je zelo utrudljivo. Pregled imam 10.7.

Naslednji teden pa skociva na dopust.

Uzivajte v nosecnosti. To je super obdobje!user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
30.6.2006 6:55:46   
@lina
Dobro jutro! Danes sem pa jaz prva user posted image , razen če katera ravno zdaj ne tipka tako vneto kot jaz!user posted image

Sem že v službi, ne morem spati! Ker ne rabim peljati malega v vrtec, sem šla že prej da bom šla lahko prej domov! V pisarni, ki je v mansardi, nimam klime, pol si lahko predstavljate, kako vročino mam čez dan! Mi je šefica rekla, da bodo samo zaradi mene nabavili klime, da jim ne uidem na bolniško!user posted image

Pogrešam svojega smrkolina! Z babiko, teto in bratrancema ter sestrično je včeraj odpotoval na počitnice na Gorenjsko! In to prvič za več dni, brez naju! Po prvih informacijah je meni veliko bolj hudo kot njemu, njemu pravzaprav ni nič hudo in se ima super, jaz sem pa včeraj popoldne tuhtala, kaj počne, pa zvečer če je kaj jedel, pa če je lepo zaspal... Pa sem mislila, da se bom bolj odklopila, pa storila kaj zase, se spočila, naredila tisto, kar me že dolgo čaka... pa nič! user posted image  No, mogoče bom danes, ko sem pa res čist sama, saj ima tudi mož eno službeno žurko in pride enkrat ponoči domov.

Sicer me je ta vročina res ubijala, sploh zaradi vroče pisarne, pa pridem domov čist zmahana in brez energije. Upam, da se bo zdaj ta vročina malo umirila - saj mam ful rada poletje, ampak ne tako, ko tudi dihat ne moreš!

Pregled imam čez 10 dni, ko bo že polnih 26t. A si predstavljate, kako hitro bo oktober?

Lepo se imejte in se beremo!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
30.6.2006 8:44:35   
naja78
jutrček.

še majhen pozdravček pred vikendom,ker vem da smo bolj lene med njem.pa nič zato,si imamo saj cajt kaj zapisati v ponedeljek.
vse ki grete na morje,lepo uživajte.namočite še rit za naju.user posted image
danes se je bolš spalo,sem pa spala kot že dolgo v dnevni,kot kraljica na kavču,zraven pa moja kužka.
lubi spi v spalnici in bolj trpi,ke ni prepiha.....in še 1 psička.....user posted image user posted image user posted image

se beremo v pondeljek....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
30.6.2006 10:39:42   
psaša
Živjo punce.
Kako? Danes je mogoče malo bolje za dihat. Včeraj že ob 8h zjutraj nisem mogla dihat.

No, tko, da se malo povalim. Včeraj sem kupila voziček oz. bi ga bo bodoči dedek. Ravno tak kot sem ga hotela. user posted image user posted image user posted image

Kakšno oz. katero kozmetiko za user posted image  boste uporabljale? Jaz se kar ne morem odločiti. Ali Nivea ali pa Bubscen (upam da sem prav napisala).

Lep vikend želim vsem. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
30.6.2006 11:27:27   
Arabela
Hojla user posted image !

Pri nas zunaj že pošteno spet žge sonce... ampak v stanovanju pa je prijetno hladno... ampak ni volje in energije za pospravljanje, hahhaha....

Nam so v šoli dejali, da je za začetek najboljše da otroka mažeš z mandljevim ali olivnim oljem....da je najbolj zdravo.... pa da kasneje poskusiš kreme.... jaz se bom verjetno tega držala, nato pa je meni tudi všeč kozmetika tako od Nivee kot od Bubchen... oboje tudi sama uporabljam za svojo kožo..

Vse ki greste na  morje UŽŽIIVAJTE!!!!.... mi se bomo hladili kar v bazenčku na vrtu...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
30.6.2006 12:13:33   
vava

Dan dečve!
Še jaz po nekaj dneh. Danes sem imela pregled. Žal uz tokrat ni bilo na sporedu user posted image . Pa sem mu 2x rekla, če bi šlo, ker do sedaj najino dete še ni blagovolilo razkriti svojega mednožja ... pa je moj g. kar vztrajal, da bomo naslednjič pogledali in me tolažil s tem, da bo naslednjič bolj ziher, saj bo dete "staro že" 29 tednov. No prav ....
Sva pa poslušala srček. Z mano je pa tudi vse ok (pritisk in voda). Malce me je samo okregal zaradi kil (zdaj že + 11.5) - od zadnjega pregleda sem pridelala dobre 3. Do naslednjič bi bili sprejemljivi +2. Prav se bomo pa malce bolj čuvali (če bo šlo...)user posted image
V ponedeljek začnem s šolo. Po tem, ko bom vsa naštudirana - torej v avgustu pa začnemo s šopingom in zbiranjem stvari. Mi je prejšnji teden stričeva ženka prinesla paket stvari (pumpico za mleko-če bo treba, krpice, 2 paketa ta najmnanjših plenic, ki jih je njun 2mesečni sinček že prerasel, indikator za plodno vodo... ) pa sem rekla, da bom vse po šoli pregledala, ker se mi za 1x bolj malo sanja  vseh teh tehničnih stvareh.
No toliko. Do naslednjič lep pozdrav. Aja pa še: dobrodošla tina in lep vikend vsem!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
30.6.2006 12:39:51   
tasha23
Ojla punce, na obali ne neznosno vroče in soparno!!!!! Še dobro, da malo pihlja, tako, da se da vsaj malo dihat. Danes sem imela zadnji dan materinske šole in je bilo res kruto zaradi sopare... Pa noge mi tako grdo otekajo, da komaj hodimuser posted image .
Jutri gremo z mojo mamo pa s taščo gledat vozičke (cene) v Trst, ker imajo baje popuste.  Bomo vidliuser posted image .
Joj punce, ko sva z ljubim gledala kako posteljco naj kupiva ali si sposodiva, sva bila vsa zmedena kako in kaj, zdaj pa imava kar 4 skoraj nove posteljce in sva rešena pri vseh sorodnikih user posted image user posted image user posted image user posted image . Od vseh 'tehničnih' stvari nama manjkajo samo še voziček, stolček za v avto banjica in previjalna blazina.

Punce lepo se imejte in uživajte brcike vaših user posted image  .

P.s. Tina WELCOMEuser posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
30.6.2006 16:45:35   
frrrr
čao, nosečke!

sm ugotovila o čem vi to govorite - zatečene noge, bolečine v križu user posted image sm šla urejat dokumente in se načakala v vrstah... sm rabla 5 ur za zamenjavo potnega lista, vozniške, prometne, zdravstvene mi pa niso hotli upedenat, ker more možek v službi zrihtat. je lažje it v službo in 8 ur sedet za PCem na klimi... vsake tolk časa pa se mau po firmi sprehodit, pobrat kej papirjev in jih kej oddat user posted image
sm bla tolk utrujena, da sm se kr odjavla od torkovega izpita user posted image bo še ta na september počakal... čez vikend bom raje uživala na morju in prebirala novo številko Moj malček user posted image
cunjice za bebo js še nč ne nabavljam... ta teden sm šopingirala zase, in to kr privat  pri znanki, ki nosečniških oblačil ne bo več potrebovala user posted image sem na hitro kupila pet majčk in troje hlač... nosečniške cunjice so tolk luštne, da bom imela kr parado okrog hiše vsak dan user posted image

lepo se mejte... grem js spakirat, ker sta tast in tašča že blizu in potem pičimo na morje.

lep vikend!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 30.6.2006 16:48:16 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.7.2006 13:27:19   
Pikabu
Čez vikend je pa res zatišje tukaj.

Jaz izkoriščam čas, ko čakam, da se mi likalnik ogreje. S službo sem za nekaj časa zaključila, oddala vse papirje, doma sem tudi že vse pospravila, zdaj se pa začenja pripravljanje za prihod našega novega člana. No, ne še čisto takoj. Trenutno hitim in pospravljam in pripravljam, ker bo naša družina za en teden mrknila. Pa ne skupaj. Ati odhaja na pevsko turnejo v Belgijo, midve z Emo greva pa k mojim staršem na počitnice. Joj, kako ne maram tega pakiranja. Imam danes prav čuden občutek. Vsega se s tako težavo lotevam, pa toliko moram narediti. Pa bo že. Ko bomo vsak na svojem koncu, bo že dobro, čeprav vem, da bova obe zeloooooooooooo pogrešali atija in jaz moža.

Drugače sem pa v redu. V sredo sem imela pregled. Bila je sicer druga G, ampak tudi super. NAredila je UZ in naš user posted image ima še vedno idealne mere. Menda ima točno take, kot ustrezajo tem tednom, čisto po knjigah, nič ne odstopa. Upam, da tako tudi ostane. Malo me pomojem hoče sladkor hecati, res, da sem postala nepazljiva, pa vseeno. Saj še ni panike, se pa vrednosti malo zvišujejo, tako da bom morala zdaj še bolj paziti. Počutje je pa tudi kar v redu. Občasno me hoče kaj špikati, pa mine. Opazila sem, da zelo pomagam, če vsak dan pijem magnezij. Čim ga kakšen dan pozabim, je špikanje močnejše in bolj moteče. Začenja me tudi zgaga peči, je rekla G, da lahko vzamem rupurut. Do zdaj ga še nisem, ni še tako zelo hudo.

Ema je pa prav zanimiva. Midva jo že kar navajava na spol in na ime, ki ga bo imel dojenček. Danes zjutraj sem ji rekla, če je že kaj pozdravila ..... (te pikice so ime otročka), pa pride do trebuha, se nasloni nanj in reče: "Daaaaaaan, ......". Potem je pa dala še lubčka, pa igrače je že začela nosit. Včasih ji komaj dopovem, da jih zdaj še ne rabi, da jih bo kasneje. Včasih pa kar začne govoriti, da mora priti dojenček ven, k Emi. Ko pa gremo kakšnega pogledat, jih pa sicer pogleda, potem se pa ne zmeni kaj dosti zanj. Me prav zanima, kako bo, ko ga bomo imeli tudi mi.

Nič, punce. Uživajte. Vem, da bom morala veliko prebrati, ko pridem nazaj, se že veselim. Naj bodo same lepe stvari.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.7.2006 15:28:16   
tasha23
Živijo punce, ste vse na plaži ali v kaki senčki, ne?!?
Jaz sem pa danes bila v Trstu na izvidnici za vozičke  - želela sem primerjati cene od Peg Perego pri nas in v Italiji... Ugotovila sem, da se kar razlikujejo cene (brez popustov) za celih 40€ ali več, saj ko seštejem vse kar bi rada prišparam skoraj 100€, kar seveda ni malo. No saj je še časa in preden se odločiva bova še malo počakala, saj ko naletiš na popuste prišparaš še več (lani nekje v avgustu mesecu) je bil cel komplet (beri voziček, jajček, torba in dežniček) nekje okoli 300€, kar je pri nas samo voziček.
Sem si pa napasla očke v prenatalu in še dobro, da sem šla samo v izvidnico brez večje vsote evrov, ker bi po vsej verjetnosti kaj nabavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vsem in čimveč lepih brcik

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.7.2006 20:26:33   
moci
kuku oktoberke, se vam še jaz pridružujem. pdp 16.10.
še zmeri delam, me ne slišijo, ko prosim za polovični delavnik. je rekla zdravnica naj veliko pijem, pa da je vsem vroče. user posted image
no, komaj čakam, da bom lahko mal počivala. pa tud jaz imam še izpite, me pa skrbi da bi blo treba počivat in potem adijo septemberski roki. pa še 3 točke mi manjkajo do pogoja za v 3. letnik. user posted image
drugač pa precej uživamo, kokr se da. očka je na bolniški po operaciji očesa in kadar sem doma se mal crkljamo. včeraj pa sva naročila tudi voziček. user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.7.2006 22:34:35   
frrrr
dobrodošla mojčeca!
kot si ugotovila, se oktoberke med vikendom poskrijejo v svoje luknje user posted image
kje ste preživele ta vikend? js sm se namakala v morju... voda full topla... če sm bla sama, sm se kr obale držala, da me ne bi kje v vodi kak krč... drgač sm pa u izi tut plavala. je blo kr težko prit domov user posted image sicer bom pa drug vikend spet pobegnila, če bo le šlo...

lepo spite... pa čuvajte svoje trebuščke!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
3.7.2006 7:49:53   
A_A
Živijo!

Evo mene, po dopustu se spet malo javljam. Je bilo tak finoooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image

Sedaj pa v službi čepim za računalnikom, brez klime user posted image  ojoj, težka bo.
Sem si med dopustom vzela dva dni časa in sem lepo šla po trgovinah v LJ in nakupila vse možno za našega tamalčka (manjka mi samo še previjalna miza, banjica in posteljica - pa tudi to je že nagledano, samo še na plačo počakamo). Kupila sem vse ta najnujnejše stvari: plenice, kozmetiko, oblačilca, še celo nekaj igrač user posted image  user posted image  user posted image

Mislim pa da bom veliko stvari tudi še dobila, me že vsi po malem sprašujejo kaj sem že kupila. Imam v juliju rojstni dan in si mislim, da bom takrat že kar nekaj stvari za tamalčka dobila. Vseeno sem tiste stvari, ki sem si jih zadala, da jih kupim in so bile MENI VŠEČ že kupila. Če bom pa še kaj dodatno dobila pa tud uredu.

Danes ob 6.-tih grem v materinsko šolo v LJ. A gre še katera od oktoberk, bi se lahko tam spoznale.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?