|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
3.7.2006 8:04:35   
tasha23
Jutro, pri nas še vedno nobenega sledu o ddežju, samo piha...user posted image  
user posted image  veliko brca in je prav fino gledati kako se trebuh  premika user posted image .  Drugače pa je vse OK le noge mi vse bolj pogosto otekajo, pa krče imam ponočiuser posted image  (full bolijo).
Kako pa kaj ostale? Kako ste preživele vikend? Mojceca dobrodošla med oktoberkamiuser posted image user posted image .

Lepo se imejte in božajte trebuščke

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.7.2006 8:40:27   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Pri nas pa dež in oblaki že dva dni in danes je že ful mrzlo, nekje 16stopinj.... TO JE PA ZDAJ PREMRLO!! Joj, nikoli nismo zadovoljni....
Mi smo lenarili doma, včeraj kljub dežju imeli piknik in  uživali....
Danes pa grem malo v shopping oziroma na oglede da vidim kje se kaj splača nabaviti...

Pa lep pozdrav...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.7.2006 9:39:31   
vava

Dobro jutro!
A_A mi trije (user posted image , moj user posted image  in jaz) bomo tudi danes ob 16ih začeli v šolo na Šlajmerjevo hodit). Se vidimo!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.7.2006 9:54:59   
naja78
haljo!

vikend preživeli in bili zadovoljni,ker ni bilo več kot 25 stopinj.user posted image zarad nas 3 je lahk kar tako celo poletje,no edino na user posted image  naj bo sonce.

naj povem da je v soboto rodila moja prijateljica,v 8 mesecu.brez kakršnih koli zapletov med user posted image .1 mesec prej,zato mene ne bo noben prepričal(beri:eni so blazno pametni in svetujejo in .....pravjo,...kaj pa tok pretiravaš,....pa saj ne,...počasi nakupujem.....),da imam še čas.to zadnje 3 mesečje bo ful hitro minilo.evo je že julij-dopust,v avgustu materinska šola (greva oba),potem je že september in hočem met vse doma!ok...razen malenkosti.......
manjka nama:postelca,jogi,previjalna se dela,posteljnina,še nekaj cunjc(danes je šel dragi iskat benkice,v BC,jih imajo po 620 sit-če si član,zelo dobrodošla majčka!kozmetika,škarice za nohte,itd.......pumpico imam sposojeno......

moj LAN se vsak dan bolj živahno oglaša.sem pa opazila da imam povečan izcedek-normalen beli tok mislim....upam da je to normalno,ker ga prej sploh nisem imela,čist mal....kaj pravte!!!!

se beremo še potem kasneje!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.7.2006 10:15:35   
tasha23
Ojla, naja78 tudi meni manjkajo samo še malenkosti in prav tako kot ti bi rada imela septembra 99% vse pripravljeno, da se ne bi Gal odločil prehitro na svet in nas presenetil nepripravljeneuser posted image . Nam manjkajo samo še voziček, avtosedež, previjalna blazina in banjica (seveda tudi kozmetika - sam toi lahko res počaka september user posted image ).
Kar se tiče pa belega toka imam tudi jaz zelo povečan, ta me skoraj moti. Čez 9 dni imam pregled in upam, da je vse ok, ter da nimam kake probleme (beri vnetje ali beljakovine v urinu)
Punce sem malo neodločena glede vozička: oba od Peg perego - Pramette ali Pack P3 Porte-enfant. Jaz sem sicer bila proti košari na vozičku, zdaj pa so mi predstavili nekaj argumentov, tako, da nisem več toliko prepričana. Vsekakor pa bom po vsej verjetnosti kupila v Italiji, saj se cene razlikujejo kar nekaj.

user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.7.2006 11:08:28   
mis
Oj, punce! Zdaj pa spet komaj cakamo soncka, ne?

Pridne ste, pridne, jaz nimam tudi ene stvari za dojencka. Resnicno nic. Vozicek bova mogoce dobila, ostalo pa popolnoma nic. Se vedno pa se odlocam za bombazne plenice (Racman ali Bambinomio). Zaenkrat me bolj drzijo kot tiste za enkratno uporabo. Je pa res, da sem zakljucila s solo in se vrnem sele cez 14 mesecev v sluzbo.user posted image user posted image

Danes se odpravljava na morje za en teden. Peljeva naso piko na izletuser posted image . Bom verjetno mela spet veliko za brat ko se vrnem. Super! Hocem same dobre novice. ko se vrnem mam pa naslednji dan pregled. Upam, da bo G rekel, da je vse ok. Zaenkrat sem pridelala 6 kg. Upam, da ne bo jezen. Mislim, da je to normalno...

Uzivajte in cartajte svoje mozeke in pike.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.7.2006 11:17:36   
Maxica
Helovček!user posted image  Pa smo spet v službi, v tem dooolgem ponedeljku. Jaz sem imela v petek spet pregled pri G., ker gre sedaj na dopust. Je vse v redu, otroček raste, PDPja pa mi ni nič spremenil, ampak mi, kljub temu, da je otroček nekoliko manjši, je kar dal že papirje za na CSD. Z možem sva se odločila kar za denar, tako kot prvič, saj imava že itak vso opremo in oblekice. Moja posteljica je še vedno nizko, tako da otroček leži prečno. Upam, da se kmalu vzdigne in user posted image  obrne z glavo navzdol. Sicer pa sem čisto zaprta in MV je dovolj dolg.user posted image  Samo upam, da res kaj ne zakrvavim, tako da se kar pazim s kakšnim pretežkim dvigovanjem in nič spolnih odnosov.user posted image
Imam pa tudi jaz vnetje in si skoz dajem svečke zvečer, sicer sem drugi dan kar uboga (peče, pečeuser posted image ).
V soboto se mi je poročila najboljša prijateljica, tako da sem bila na nogah kar pozno v noč, kar se mi je pokazalo tudi na včerajšnjih skoraj celodnevnih krčih v nogah (joj, kaj pa to boliuser posted image ). Sem ugotovila, da pomaga, če, ko ležim, dam noge nekoliko višje od glave.
Uživajte tiste, ki se greste namakat na user posted image .
Joj, meni se zdi super vreme te dni, sonček sije, pa ni prevroče. Kar tako naj bo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.7.2006 11:44:28   
Pikabu
Ojla.

Zdaj se pa res pomojem zadnjič oglašam, preden tudi z Emo odrineva. Možek se že doooooolgo vozi, pa ima še vedno nekaj ur do cilja. Mi je bilo kar hudo, ko sem ga ponoči peljala na avtobus. Upam, da tale teden hitro mine in da bo kmalu doma, ker ga obe že res močno pogrešava, pa komaj je šel.user posted image user posted image user posted image user posted image Midve bova pa tudi kmalu šli. Ema poje kosilo, pa spat gre, potem pa pride moj oči po naju in se tudi za naju začenjajo počitnice.

Maxica, naš user posted image je tudi obrnjen prečno, mi ni pa nihče nič rekel glede posteljice. Upam, da je v redu. Sem omenila, da me v spodnjem delu trebuha precejkrat boli, pa ni nič rekla, da bi bilo kaj narobe. Sem se pa včeraj zelo prestrašila. Ko me je brcnil, me je čisto spodaj in me je prav vse do nožnice zabolelo, sem čutila, kot da bi nogo pomolil ven. Čuden občutek, pa upam, da ni bilo nič narobe, danes ga spet čutim malo višje. Upam, da se bo lepo obrnil na glavo. Ema je tak čas že bila.

Tole z izcedki imam pa tudi jaz probleme. Zdaj sem spet imela canesten za tri dni. A potem je to normalno, da te drug dan vse peče? Mene je tudi, zelo. Zdaj je pa kar se izcdeka tiče v redu. Me zanima, koliko časa bo.

Uživajte, vse, ki ste na morju. Nas to čaka malo kasneje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.7.2006 13:05:51   
altati
ojla vsem!
mi smo komčali dopust-prvega, najbrž bo pa še kakšen padel avgusta.
na morju je bilo vrooočeeee, morje toplo, v glavnem imeli smo se super, le mene so takoooo noge bolele.
naš dojenček je tudi še prečno obrnjen, upam, da se bo postavil na glavo!
tale rahla ohladitev mi prav paše-priznam, lahko kar tako ostane, nič me ne bo motilo.
jutri imam zopet svoj dan v porodnišnici, moram že ob 7.30 biti tam.
imam merjenje pretokov in podobno, upam, da bo vse ok.
vse ki odhajate na počitnice uživajte!
jaz danes malo pospravljam, perem...
ta teden dobim voziček, konec meseca pa lupinico-sva naročila na kikiwelt-u.
cunjic že kar nekaj imam, posteljico mi bo soseda posodila, posteljnino imam...
rada bi kupilo kakšno omaro, ki se jo da spremeniti v previjalno, pa da ni na kolesih (v bistvu predalnik). Ima katera kakšno idejo, kje bi se to dalo dobit?
uživajte!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.7.2006 13:11:44   
muki1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa to ni reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, zdaj sem napisala kilometerski post, potem sem hotela kliknit na predogled, če delajo smajliji, pa sem kliknila PREKLIČI IN VSE ZBRISALA user posted image  user posted image  user posted image
Grem se zdaj z glavo zabit parkrat v steno, pa se potem javim še enkrat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.7.2006 14:47:14   
beki24
Ojlauser posted image !

Preden pozabim: Altati- midva sva predalnik v Harvey Normanu kupila, je ravno prav visok ima 4 predale in je dovolj dolg in širok, tako da bom potem nanj samo podlogo za previjanje položila. Bil je okoli 30.000 Sit, majo tudi znižanja, je pa res v redu ker je kar kompakten! Pa še za kasneje bo prav prišel!!!

Tudi jat imam že kar nekaj stvari zauser posted image , danes sva šle z mami še mal po trgovinah , najprej v BC, sm kupla kengurujčka- je bil znižan, pol sva pa torbe za prenašanje otroka gledale, in so bile z 12.000 znižane na 10.000SIT- pol sva šle pa v trgovino z rabljenimi stvarmi in je bila točno taka torba 15.600 SIT-NE MOREŠ VERJETI!!! Je mami rekla, da jih bo v BC nakupla (hec) in jih potem  prodala za 12.000 , pa bo še zaslužilauser posted image !

Vozičke pa jst gledam Pliko P3 Completo, sm si ga danes ogledala in mi je tolk všeč, da ga bom, mislim kar tega kupila. Mi ga je prodajalka razstavla, sestavla, povedala vse možne načine uporabe in je res super!! Pa še v njihovi trgovini (Peg Perego) so mal cenejši kot pa drugje. Pa samo 8 kg imauser posted image  cel voziček.

Kar se tiče prečne lege, pravijo da to ni tako važno kako zdaj leži, glavno, da se tam nekje zadnji mesec na glavo obrne!! tako da ni panike! Se mi pa zdi, da se je tudi mojuser posted image , čeprav je bil na zadnjem pregledu še z glavo navzdol obrnjen, malo obrnil polj prečno, ampak ma glavo še zmeraj nekje bolj dol, ker me 1/2 sramne kosti  boli če se je dotaknem.

Ja po Canestenu peče, ampak potem ko daš to "kuro" skozi je pa v redu, čeprav so imele te svečke pri meni rok trajanja 2 meseca max. in potem smo bili spet na istemuser posted image ! Zato se zdaj raje izogibam toplic in bazenov!

No se še kej slišimo,pa pa

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.7.2006 15:04:28   
A_A
vava, jaz grem ob 6.-tih (18:00h) user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.7.2006 16:02:41   
muki1
Še enkrat jaz. Sem kar eno kitico odspala vmes.

Altati, to je zate
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&langId=-21&parentCats=15567*15659&categoryId=16321&productId=60868&chosenPartNumber=S29828090 

Meni osebno je ta cela Hensvik serija všeč, pa razmišljam, da bi Neži opremila sobico v tem pohištvu in dodala še to komodico, ki je lahko previjalna, pozneje pa lahko to deščico tudi odstraniš. Sicer verjetno ni najbolj kvalitetno, glede na ceno, ampak so kar stabilne, sem jo malo pošpijunirala, ko sem bila nazadnje v Ikei. Jaz sem totalen Ikea navdušenec user posted image .

Drugače pa, kar se tiče opreme, me kar malo panika začne loviti, saj sem zmeraj govorila, imam vse od Neže, imam, jah.... voziček, pa še ta je bolj za silo user posted image . Lupinico bom rabila novo, posteljica je zasedena, ker v njej spi Neža, cotik pa kaj prida ne bom mogla uporabit, saj je Neža aprilka in so njene cunjice bile vedno tanjše in kratek rokav, zdaj bomo pa imeli malega zmrzlunčka, bo treba tople cotke nabavit, pa kombinezonček, ovčko za voziček....... bo treba počasi sezname delat, ne pa samo na morje misliti user posted image .

No, na morju je bilo super, resda se nismo kaj prida spočili, ampak bilo je lepo, bili smo skupaj in smo uživali. Čeprav se je vse skupaj začelo zelo klavrno.
Najprej so mi v vrtcu ,,popustili živci,,. Neža je namreč v četrtek zadnjič bila v tem vrtcu, počitnice bomo krpali z najinimi dopusti in babicami, septembra pa gre v drug vrtec, bližje domu.
Zdaj sem jo namreč vozila s sabo v kraj, kjer sem zaposlena, ko pa bom na porodniškem bi brezveze delala 50 km na dan, da bi jo peljala v vrtec in potem spet šla po njo. In kot nalašč, je zdaj zadnje dni v vrtcu res uživala, pa z vzgojiteljicami se je lepo razumela, jih imela rada, one njo...vse je štimalo, mi je bilo res žal, da bo jeseni mogla vse na novo štartat.
Sem se hotela zahvaliti, jim seči v roke...tak kulturno. kot se spodobi, saj so mojo princesko res razvajale..... ko je seveda prišlo do tega, sem pa v tak jok bruhnila, da sploh nisem nič iz sebe spravila....res mi je bilo hudo, pa še nerodno mi je bilo povrh vsega....sem se izgovorila na hormone in vsa v solzah zapustila prizorišče...še nekaj kilometrov v avtu sem se cmerila, res sem prava opica.

Pridemo domov...odspimo eno rundo, spokamo kufre in gremo na morje. Pripeljemo se prek meje, nakar BUM, nekaj pade na avto. Nikomur nič jasno, sem bila prepričana, da se je okrušila kakšna skala, nakar BUM, drugič in še tretjič. Kolegica, ki je bila z nami, je rekla; toča. V istem trenutku smo prispeli v tunel, tako da smo na srečo dobili samo tri toče in tri konkretne udarnine na avtu. Ko smo potem stali in čakali, da mine, je kolegica šla pogledat, pa je prinesla dve pokazat. Kot žogice za namizni tenis,, res, česa takega še nisem videla. Avto pred nami je dobil po šipi, je vsa zletela v riž, ali kak se temu reče. Res smo imeli srečo v nesreči, malo prej je mož klical in rekel, da je na zavarovalnici vse uredil, imamo na srečo kasko, pa vse krijejo. Če ne bi bilo tega tunela, bi se kar proti domu lahko obrnili, saj bi nam avto razturilo.

No, potem je šlo vse okej. Ko smo prišli do trajekta, je Neža čisto ponorela od evforije. To ji je zgleda bilo the best doživetje do sedaj. No Rab, na katerem sem bila prvič, se mi je zdel lep. Stanovali smo v Barbatu, obiskali pa smo tudi Lopar in znamenito Rajsko plažo, ki je res pravi raj za otroke. Trije dnevi so minili kot bi mignil. Naplavala in nakopala sem se kar dovolj, problemov nisem imela nobenih, nič nisem zatekala, nič me ni bolelo, kot prerojena sem bila, čeprav sem se na koncu dneva lahko le še zgrudila v posteljo. Nisem se ravno spočila, saj smo bili zelo aktivni, ampak prijalo je, res morska klima dela čudeže. Neža je bila čudežno dobre volje, zabavala nas je vse po vrsti ( poleg nas so bili v hiši še štirje kolegi ), zdržala je zvečer do devetih, desetih z nami na terasi...mah, super je bilo.

user posted image  se ni veliko javljala, tako da sem se včeraj zvečer že pošteno sekirala, ampak je danes dopoldne že vse nadoknadila, me je obrcala in okrcala. Zgleda, da je čutila, da smo v akciji, pa se je bolj zase držala user posted image , pikica moja mala. Ko bi le bila tako potrpežliva, ko bo privekala na svet.

Evo, punce, to je to. Pogrešala sem naše čveke in sem komaj čakala, da vas preberem.

@lina, zdrži te dneve brez svojega fantka, saj te čisto razumem, kako trpiš. Vedi, da sigurno skrbijo za njega in ga razvajajo kot neumni. Spočij se malo.
Pikabu, uživaj pri starših, pa se pusti malo razvajati pri mamici. Sigurno te bodo ,,nosili po rokah,, pa seveda Emo še bolj.
Naja78, a je to rodila tvoja prijateljica Najinapikica, ki se je vmes med oktoberkami kaj oglasila? Čestitaj ji, pa povej, kaj so dobili. Upam, da vse štima, kjub mescu prezgodaj.

Jah...hitro se lahko kaj takega zgodi, zato je res dobro, da smo septembra že na bojnih položajih....pa kako hitro bo to prišlo, ojej user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 3.7.2006 16:12:05 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.7.2006 16:38:27   
moci
uf, ve ste pa pridne. user posted image  koliko branja!
zdej pa komaj čakam nakupovanja, midva se še precej obirava. vidim, da vas je precej že doma, mene se pa kar ne usmilijouser posted image  delam, ta teden celo sama namesto 3. bomo videli kako bo šlo

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.7.2006 7:04:23   
vava
A_A sem videla, da sem se zmotilauser posted image . Ja jaz sem bila na predavanju ob 16ih in odločila sva se, da bova večinoma hodila na termin ob 9 ih zjutraj - predvsem zaradi vročine. Če bo nujno, bova prišla tudi na kakšen popoldanski termin, ampak se mi zdi ravno ob 18ih najslabše zaradi gužve in verjetno slabega zraka v predavalnici. V službi sem že poštimala, da bom zdaj 14 dni pač kasneje začenjala. Ja to je fino, če si sam svoj šef
user posted image - vse take stvari pač napovem, mi ni treba nikomur opravičevat in razlagat svojih odločitev. Po drugi strani si pa niti pod razno ne privoščim kakšne bolniške ali česa podobnega, če mi skoraj pol glave ne manjka user posted image . Če bi bilo nujno že ... do zdaj sem nekajkrat prej odšla domov in 1x sem kasneje prišla. Predvsem v prvem 3mesečju, ko sem bila utrujena in kmalu popoldan precejkrat zaspana. Za zdravje našega user posted image  bi seveda tudi doma ostala in manj delala, mi pa na kraj pameti ne pride, da bi dejstvo da sem user posted image  kakorkoli "izkoriščala" za druge stvari in svoje aktivnosti. Da ne bo pomote ali kakršnekoli zamere - gotovo bi drugače razmišljala v katerikoli drugi službi in na kateremkoli drugem delovnem mestu. Pikabu uživaj na dopustu in naj ti čas brez dragega hitro mine.Muki1 ne sekiraj se zaradi "scene" v vrtcu. Tudi meni se dogaja da sem kakšen dan vsa cmerava in jokava. Pa je potem kar hitro vredu - ponavadi potem, ko se spočijem ali naspim.Mojcea tudi midva nimava še prav nič za user posted image . Bova najprej materinsko šolo dala čez, potem pa začneva po trgovinah in okoli kolegov in sorodnikov hodit. Mislim, da nama bo uspelo do začetka septembra vse nabaviti.A_A kdaj boš hodila na naslednja predavanja? 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.7.2006 7:08:37   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Danes pa sem jaz rana ptička.... po dveh dnevih dežja me je spet zbuidilo sonce... juhuhu.... je blo včeraj prav žalostno tu v Mb ker je ves dan deževalo...

berem, da že vse ful pridno nakupujete... tudi jaz že delam seznam kaj še vse potrebujem, ker bi rada do sepetembra imela vse porihtano, ker imam občutek, da bo naša beba prehitevala svoj rok... ne vem čemu tak občutek, pač nikakor se ga ne morem znebiti...

Beki24, jaz sem dobila Pliko P3 Complete od svoje svakinje... in je bila ful zadovoljna z njim... jaz sem ga zadnjič brez problemov razstavila, vse oprala na roko.... pa resnično je ful lahek... zdaj zraven dobim le še lupinico...

Zdaj grem na mali sprehod z mojo user posted image , ker je zunaj tako prijetno sveže...
Se beremo, punce....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.7.2006 8:09:55   
tasha23
Dobro jutro pupe!

kako ste kaj? Pri nas je sicer ohladilo (samo zaradi vetra) je pa še vedno zemlja žejna vodeuser posted image user posted image user posted image
user posted image je vse bolj živahen in brce so iz dneva v dan bolj močne in zdaj lahko celo občasno določim lego glave in nogicuser posted image , tako lepo je .
Včeraj sva z dragim šla v BC, da bi si od bliže ogledala Pack P3 Porte-enfant voziček, pa žal ga še vedno niso dobili, tako, da v bistvu nisva videla nič, no ja vidla sva voziček Pliko P3,vendar vreče pa niso imeli na razpolago. Previjalno pa sva vidla super v Italiji :
http://www.pollicino-va.it/product_info.php?products_id=44
user posted image .Je precej praktičen, saj ga lahko uporablješ skoraj povsod, ker ima trdo lupino in predala na strani, je pa zložljiv in ga lahko pospraviš kjerkoli., cena pa je cca 54€.Kaj se vam zdi?

Se beremo še kaj kasnejeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.7.2006 9:30:21   
lucika
hehe, muki, tudi jaz sem vceraj po dooolgem pisanju ocitno pritisnila preklici. grrrr, se mi kasneje ni dalo vec pisat.

mi je pa prav smesno tole....sem mislila, da sem edina, ki me grabi, pa vidim, da smo kar vse iste. kot po urniku. tudi jaz bi rada imela vse na broju, kar se rabi za dojencka. kar naenkrat mi je sinilo v glavo in zdaj se mi ze sanja o tem, kaj vse rabim...pa imam se tri mesece in pol do konca. imam pa dve skatli cotk, jih se nisem preverla. pa vozicek, flasko, par plenick...aja, pa jogi in posteljnino za posteljico. ostalo imam obljubljeno...in bom sla kar v akcijo, naj mi posodijo kar mislijo, da vidim, kar se se rabi...

drugace so nase brcike kak dan ful mocne. sploh one v mehur so fajne:=). ne vem, ali je normalno, da zdaj hodim toliko lulat, al sem se prehladila. ker trenutno grem sigurno dvakrat vec kot kak teden nazaj. pa ni nic lusno to...

ja, pa krce imam v nogah. pijem magnezj, samo nekak nocejo cudezno zginit...:)

imejte se lepo!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.7.2006 10:17:10   
beki24
lucika sm nekje prebrala, da ti lahko poleg magnezija manjka tudi kalcij in imaš potem krče v nogah- probaj še to !

Arabela- jst sem bila čisto navdušena nad vozičkomuser posted image , lahko notri položiš tudi lupinico ali pa torbo za nošenje otroka! Seveda, če imaš originalno lupinico jo lahko še pritrdiš, ampak mislim, da se kakšnih večjih podvigov z vozičkom tudi ne bomo šleuser posted image !

Meni mojuser posted image  pravi, da sem že čisto vuser posted image  in čist obsedena zuser posted image ! Pa si ne morem pomagat, če je pa tako fino, ko ga čutiš in se premika in končno veš, da je res neko malo bitjece v tebi! Jst komaj čakam da ga/jo vidim, ampak do oktobra naj pa še kar počakauser posted image !!!!

Kakšno je vaše stališče glede EA, jst se ne morem odločit ali ja ali ne. Mam obdobja, ko se počutim pogumno in da jst bom pa že lahko brez in potem se spomnim, da to lahko traja  ter da boli kouser posted image  ( NO VSAJ PREDVIDEVAM) in bi se najraj v Postojno odpeljala in imela EAuser posted image - ker v Lj so pa tko al tko čist proti EA, Tista naša direktorica- zanjo je vse naravno, ne vem zakaj potem toliko enih pregledov med nosečnostjo, sej jih včasih tudi niso imali, pa UZ.... in ne vem kakšnih testovuser posted image . Sm iskala primernega smeškota pa sm najdla tega- takole izgleda naša beba na UZ-user posted image -user posted image !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.7.2006 10:25:12   
Arabela
Tasha, previjalna je ful dobra!!! Vsaj meni se zdi... Pa cena ni pretirana....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
4.7.2006 10:44:07   
tasha23
Nekatere sprašujete glede EA, hmmm, ne vem kaj naj rečem, jaz sem se odločila, da bom poskusila brez - dala sem skozi kar nekaj ledvičnih napadov in če je to vsaj malo podobno popadkov (vsaj tako pravijo nekatere), potem bom preživelauser posted image . V resnici, pa se bolj bojim igle in tiste cevke v hrbteniciuser posted image . Ah bo že!!!
Kar se tiče krčev sem že kar nekaj poskusila, od magnezija, kalcija, železa... in vseeno se pojavljajo. Najhujši so tisti, ki zagrabijo levo nogo, te najbolj bolijouser posted image user posted image
Joj tako, bi rada imela že vse doma, potem pa pomislim, da je boljše tako, da postopoma kupujeva stvari, ker bi na zadnje, ko bi imela že čisto vse nabavljeno samo še nestrpno čakala kdaj bomo objeli našega user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da vsak mesek nekaj nabavimo, zdaj pa je prišlo še nekaj vmes, saj bom imela čez nekaj dni RD in tast se je odločil, da mi kupi pomivalni stroj, tako, da bo treba kuhinjo malo obrnituser posted image  Rekel, je da mi mora olajšat pranje posode, ker še malo pa ne bom imela več toliko časa za 'ročne spretnosti' user posted image user posted image user posted image
Kaj nimam pridnega tasta?!!!?user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
4.7.2006 12:44:01   
naja78
dober dan user posted image !

mi pa imamo novo dnevno sobo,ful šponska,taka moderna,in končno smo začeli tudi premikati pohištvo in delati plac za postelco od Lana!user posted image in za previjalo mizico,.....zdaj pa lahko nakupi malo počakajo,ko pridemo z dopusta.
in še to,imam 8 kg več.user posted image od zadnjega pregleda kar 2 dobri kili.upam,da to ni preveč....če pa imam tak apetit.user posted image user posted image

pa noge me začenjajo bolt-podplati in komaj stojim,tako da si oktobra res ne predstavljam nakupovati v vseh mogočih trgovinah.
lulat pa tudi hodim malo več.....kako pa ve čutite kje je glava in kje noge od user posted image mi pa ni jasno....user posted image user posted image

se beremo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
4.7.2006 20:30:41   
frrrr
mene pa tolk utrujenost muči... komi čakam četrtkov laboratorij in petkov pregled, da mi dajo železo... zihr je že rizično pod mejo... pol pa kr počivam in lenarim, ker sm brez energije.

še pisat se mi ne da... tko, da vas samo lepo pozdravljam... pa pridno berem user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.7.2006 11:04:00   
Maxica
Frrr, suho sadje in rdeče meso so bogati z železom. Probaj najprej s tem, ker kakšen sirup z železom je bljak.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.7.2006 12:32:52   
vava

Železo dobiš kot sirup, tablete ali žvečljive tablete (lahko sam izbereš). No in tiste, ki so za pogoltnit nimajo nobenega okusa in so povsem prebavljive. Meni je moj dragi iz lekarne prinesel tiste žvečljivke in te so pa res bljakuser posted image . Se prilimajo na zobe, barve so pa take kot zarjavel žebelj. Mi je moj g. rekel naj jih kar pogoltnem in zdaj z njimi nimam nobenih problemov. Vzamem enega vsaj drugi dan in je ok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......