muki1
|
Še enkrat jaz. Sem kar eno kitico odspala vmes. Altati, to je zate http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&langId=-21&parentCats=15567*15659&categoryId=16321&productId=60868&chosenPartNumber=S29828090 Meni osebno je ta cela Hensvik serija všeč, pa razmišljam, da bi Neži opremila sobico v tem pohištvu in dodala še to komodico, ki je lahko previjalna, pozneje pa lahko to deščico tudi odstraniš. Sicer verjetno ni najbolj kvalitetno, glede na ceno, ampak so kar stabilne, sem jo malo pošpijunirala, ko sem bila nazadnje v Ikei. Jaz sem totalen Ikea navdušenec . Drugače pa, kar se tiče opreme, me kar malo panika začne loviti, saj sem zmeraj govorila, imam vse od Neže, imam, jah.... voziček, pa še ta je bolj za silo . Lupinico bom rabila novo, posteljica je zasedena, ker v njej spi Neža, cotik pa kaj prida ne bom mogla uporabit, saj je Neža aprilka in so njene cunjice bile vedno tanjše in kratek rokav, zdaj bomo pa imeli malega zmrzlunčka, bo treba tople cotke nabavit, pa kombinezonček, ovčko za voziček....... bo treba počasi sezname delat, ne pa samo na morje misliti . No, na morju je bilo super, resda se nismo kaj prida spočili, ampak bilo je lepo, bili smo skupaj in smo uživali. Čeprav se je vse skupaj začelo zelo klavrno. Najprej so mi v vrtcu ,,popustili živci,,. Neža je namreč v četrtek zadnjič bila v tem vrtcu, počitnice bomo krpali z najinimi dopusti in babicami, septembra pa gre v drug vrtec, bližje domu. Zdaj sem jo namreč vozila s sabo v kraj, kjer sem zaposlena, ko pa bom na porodniškem bi brezveze delala 50 km na dan, da bi jo peljala v vrtec in potem spet šla po njo. In kot nalašč, je zdaj zadnje dni v vrtcu res uživala, pa z vzgojiteljicami se je lepo razumela, jih imela rada, one njo...vse je štimalo, mi je bilo res žal, da bo jeseni mogla vse na novo štartat. Sem se hotela zahvaliti, jim seči v roke...tak kulturno. kot se spodobi, saj so mojo princesko res razvajale..... ko je seveda prišlo do tega, sem pa v tak jok bruhnila, da sploh nisem nič iz sebe spravila....res mi je bilo hudo, pa še nerodno mi je bilo povrh vsega....sem se izgovorila na hormone in vsa v solzah zapustila prizorišče...še nekaj kilometrov v avtu sem se cmerila, res sem prava opica. Pridemo domov...odspimo eno rundo, spokamo kufre in gremo na morje. Pripeljemo se prek meje, nakar BUM, nekaj pade na avto. Nikomur nič jasno, sem bila prepričana, da se je okrušila kakšna skala, nakar BUM, drugič in še tretjič. Kolegica, ki je bila z nami, je rekla; toča. V istem trenutku smo prispeli v tunel, tako da smo na srečo dobili samo tri toče in tri konkretne udarnine na avtu. Ko smo potem stali in čakali, da mine, je kolegica šla pogledat, pa je prinesla dve pokazat. Kot žogice za namizni tenis,, res, česa takega še nisem videla. Avto pred nami je dobil po šipi, je vsa zletela v riž, ali kak se temu reče. Res smo imeli srečo v nesreči, malo prej je mož klical in rekel, da je na zavarovalnici vse uredil, imamo na srečo kasko, pa vse krijejo. Če ne bi bilo tega tunela, bi se kar proti domu lahko obrnili, saj bi nam avto razturilo. No, potem je šlo vse okej. Ko smo prišli do trajekta, je Neža čisto ponorela od evforije. To ji je zgleda bilo the best doživetje do sedaj. No Rab, na katerem sem bila prvič, se mi je zdel lep. Stanovali smo v Barbatu, obiskali pa smo tudi Lopar in znamenito Rajsko plažo, ki je res pravi raj za otroke. Trije dnevi so minili kot bi mignil. Naplavala in nakopala sem se kar dovolj, problemov nisem imela nobenih, nič nisem zatekala, nič me ni bolelo, kot prerojena sem bila, čeprav sem se na koncu dneva lahko le še zgrudila v posteljo. Nisem se ravno spočila, saj smo bili zelo aktivni, ampak prijalo je, res morska klima dela čudeže. Neža je bila čudežno dobre volje, zabavala nas je vse po vrsti ( poleg nas so bili v hiši še štirje kolegi ), zdržala je zvečer do devetih, desetih z nami na terasi...mah, super je bilo. se ni veliko javljala, tako da sem se včeraj zvečer že pošteno sekirala, ampak je danes dopoldne že vse nadoknadila, me je obrcala in okrcala. Zgleda, da je čutila, da smo v akciji, pa se je bolj zase držala , pikica moja mala. Ko bi le bila tako potrpežliva, ko bo privekala na svet. Evo, punce, to je to. Pogrešala sem naše čveke in sem komaj čakala, da vas preberem. @lina, zdrži te dneve brez svojega fantka, saj te čisto razumem, kako trpiš. Vedi, da sigurno skrbijo za njega in ga razvajajo kot neumni. Spočij se malo. Pikabu, uživaj pri starših, pa se pusti malo razvajati pri mamici. Sigurno te bodo ,,nosili po rokah,, pa seveda Emo še bolj. Naja78, a je to rodila tvoja prijateljica Najinapikica, ki se je vmes med oktoberkami kaj oglasila? Čestitaj ji, pa povej, kaj so dobili. Upam, da vse štima, kjub mescu prezgodaj. Jah...hitro se lahko kaj takega zgodi, zato je res dobro, da smo septembra že na bojnih položajih....pa kako hitro bo to prišlo, ojej
< Sporočilo je popravil muki1 -- 3.7.2006 16:12:05 >