gaya
|
Dannn no pa da se spet še midva z mal javiva... Počutje je kr znosno, ker sedaj končno delam samo po 4 ure in moram rečt, da je veliko lažje. Ritem mam kukr dojenček, od 2-4 popoldne spim, obvezno ,.... Imam pa težave s hrbtenico in levo nogo, ki je konstantno mravljinčasta , ful zoprn občutek, res,... Drugače pa so brcike postale konkretne in tud sem ugotovila, da ko se uležem in se zmislim, da bi blo cajt da mal brca, če slučajno spi, ga podrozam in že začne veselo brcat ,... mam občutek, da bom vse dobila vrnejno oktobra, sploh ponoči, ko me bo metal/a iz spanja ,.... Jst imam zibelko še svojo in sta mi jo ravn zadnjič oči in moj možek prinesla s podstrešne, zdaj se pa pripravljam, da jo zglancam, da se bo svetila , pol pa da jo avgusta enkrat namontiram v spalnico ,... cunjice več al manj vse mam, vsake tolk časa pa kupim kaj za dušo ,... previjalno se bo možek počasi lotil, pol pa samo še čakamo konec septembra oz začetek oktobra ... Čeprav jst mislim, da bomo kar septembra, ker na pregledu vsakič drugače pove,... Pregled imam v petek in še vedno ne vemo kaj mamo ali , sicer ni tako važno, ampak firbec je pa močan ,.... moj pravi da bo , ker ma od prej že 2 pupe in pravi da druzga ne zna delat , jst pa mislim da je in me prav zanima, če se bo v petek blagovolil/a pokazati No grem se mal delat, pol pa sibam domov. Aja jst mam pa materinsko šele septembra, ker čez poletje je pri nas ni , majo dopuste,....