|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
7.7.2006 17:32:13   
moci
naja78, pri kikiweltu so na dopustu do 25., sem tud jaz razočarana, bo treba še precej čakat
uživajte v ohladitvi. pašeuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
8.7.2006 9:48:11   
muki1
Jutro. Jaz sem včeraj zvečer imela takšne krče, da sem se že resnično zbala, da niso popadki. Sicer je minilo, sem preležala, ampak punce moje, sem se prestrašila. Bo treba na Spasmex prešaltat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
8.7.2006 10:44:57   
Arabela
Muki, pa kakni so ti krči... Mene je včeraj tako bolelo, da sem komaj hodila... sem šla na wc (na veliko potrebo), opravila, nato pa so sledili takšni krči, da sem mislila da bom kar umrla... vse skupaj je trajalo približno 20 min, nato sem od utrujenosti zaspala...

Sem bila pa včeraj pred tem pri g. na rednem pregledu... in zaradi otrdevanja trebuha mi je naredila CTG, predvsem da je videla, če imam mogoče kakšne popadke, pa k sreči ni bilo nič...

Drugače pri meni vse ok, le utrujena sem tako, da komaj gledam... samo spala bi...

Pupike uživajte.... pri nas spet sije sonček....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.7.2006 8:21:23   
muki1
Arabela, jaz sem že imela popadke, pa niti ni bilo v taki obliki. Nekak med PMS krči in krči, ki jih imaš v želodcu ko te zvije driska user posted image . Malo čuden opis, vem, ampak v celotnem predelu trebušne votline in še niže me je nekak zvijalo user posted image .
Na srečo jih včeraj ni bilo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
9.7.2006 9:18:29   
Maxica
Morda so to tisti nevemkakšni že popadki, ko maternica vadi. Naj pa ne bi bili nič nevarni.
Je pa tudi mene včeraj nekaj zvijalo, pa še to vnetje se mi sploh ne pozdravi, tako da moram skoz te svečke uporabljat, sicer trpim kot pes.user posted image
Je pa prav fino vreme te dni, če bo tako poletje, bo prav super.user posted image
Jaz sem pa danes sanjala, da sem rodila fantka Filipauser posted image , ampak sem potem morala za deset dni v zapor, tako da ga je ena druga punca dojila. Imel je pa ful velik nos. user posted image  Kr neki.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
9.7.2006 10:26:02   
naja78
ej punce,ne strašit s temi porodi.
user posted image je pa res da je danes ful več porodov ,ki pridejo kr prej.user posted image
ej jaz molim,da nas ne doloti do oktobra,čuvat se mormo.

mene je tud zagrablo 2 dni nazaj,tko kot da bi bla ovulacija.lažnih popdkov še za 1x hvala bogu nimam.
in dete se mora čim kasnej tam nekje do 33 tedna obrnt navzdol,ker lahk drugač kej prej pride,...vsaj pravjo,če se že čist spusti......mah ta mnenja,.....vsak drgač pove.,user posted image

pa tud mene neki daje vnetje spodaj,sem kr vagisan uzela-svečke-upam da nav komplikacij zarad dopusta.
G mam 12.7.06......morje pa 15.7.------user posted image

se beremo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
9.7.2006 16:49:14   
mis
No, pa sem tudi jaz z morja. Sicer te moji dopusti bodo precej raztresceni, ker mam pac pocitnice sedaj in bova se hodila zdaj julija, avgusta ne, pol pa spet bom sla verjetno septembra s starsi se kej na morje. Blo je fino, sem se naplavala, spocila, nasoncila...

Vidim da ze vse pridno nakupujete, jaz nimam se nic, zdej bom sla v Ariel pogledat kako se zlaga traxov 3 in 4 kolesnik, pol ga bom pa kar preko kikiwelta narocila verjetno. Ostane se posteljica, previjalna in cunjice. Sej druzga pa ne rabis na zacetku. Ne bom komplicirala. Cim manj.

Jutri mam pregled. @lina, kdaj gres?

Uzivajte se naprej.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
9.7.2006 18:54:07   
@lina
Ojla, mis.
Šla bom takoj zjutraj, okoli 8h bom tam. Upam, da se ne bom spet načakala dve uri ali še kaj več.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.7.2006 7:50:56   
tasha23
Jutro!

Jaz sem čisto out user posted image , levi gleženj mi tako oteka, da me že fejst boli in ne vem kaj naj naredim. Ta vikend smo imeli veliko čistko doma, v nedeljo pa smo šli dopoldne na obisk na Hrvaško, kjer smo se ustavili samo do kosila in ob 3 že odšli nazaj domov. user posted image  neprestano brca in je prav prijetno, ko se oglaša tako pogostouser posted image .
V načrtu je bilo postavljanje posteljice, pa je veliko stvari prišlo vmes in tako smo to prestavili na naslednji teden.
Zdaj pa se odločam ali it na plažo ali ne... noga me še vedno boli in ne vem kaj naj naredim user posted image user posted image user posted image
Kako ste pa ostale preživele vikend? Lep dan vsem in veliko nežnih brcik user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.7.2006 8:03:36   
A_A
Lep pozdrav vsem!

Ej, kaj je spet en naval raznoraznih krčev pri oktobrkah? Kaj je zdej to!!!!!!! user posted image
Dejte no mal počivat punce! Vroče je! (sorry....sm vas mogla mal okregat user posted image )

Pri meni vse po starem. Tamalček brca,... noro brca. To sploh niso take nežne brcike. Včasih se mi zdi kot da bi non stop nekaj trzal in ga kr meče, ko da bi po kaki ponjavi skakal in se odbijal. Sem si vedno predstavljala, da me bo brcal tako kot da se preteguje, tako počasi in nalahno. Zdej je pa pravi tornado v moji hruškici user posted image  A je pri vas tudi tako?

Jutri imam pregled pri G. Spet!! Sem že kar naveličana kar naprej tja hodit, ampak dobro, vsaj vem, da je vse pod kontrolo in OK. To je pa tud glavno, a ne?

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.7.2006 8:43:53   
gaya
Dannn user posted image

no pa da se spet še midva z user posted image  mal javiva... Počutje je kr znosno, ker sedaj končno delam samo po 4 ure in moram rečt, da je veliko lažje. Ritem mam kukr dojenček, od 2-4 popoldne spim, obvezno user posted image ,.... Imam pa težave s hrbtenico in levo nogo, ki je konstantno mravljinčasta user posted image , ful zoprn občutek, res,... Drugače pa so brcike postale konkretne in tud sem ugotovila, da ko se uležem in se zmislim, da bi blo cajt da mal brca, če slučajno spi, ga podrozam in že začne veselo brcat user posted image ,... mam občutek, da bom vse dobila vrnejno oktobra, sploh ponoči, ko me bo metal/a iz spanja user posted image ,....

Jst imam zibelko še svojo in sta mi jo ravn zadnjič oči in moj možek prinesla s podstrešne, zdaj se pa pripravljam, da jo zglancam, da se bo svetila user posted image , pol pa da jo avgusta enkrat namontiram v spalnico user posted image ,... cunjice več al manj vse mam, vsake tolk časa pa kupim kaj za dušouser posted image ,... previjalno se bo možek počasi lotil, pol pa samo še čakamo konec septembra oz začetek oktobra user posted image ... Čeprav jst mislim, da bomo kar septembra, ker na pregledu vsakič drugače pove,...

Pregled imam v petek in še vedno ne vemo kaj mamo user posted image aliuser posted image , sicer ni tako važno, ampak firbec je pa močan user posted image ,.... moj pravi da bo user posted image , ker ma od prej že 2 pupe in pravi da druzga ne zna delat user posted image , jst pa mislim da je user posted image  in me prav zanima, če se bo v petek blagovolil/a pokazati user posted image

No grem se mal delat, pol pa sibam domov.

Aja jst mam pa materinsko šele septembra, ker čez poletje je pri nas ni user posted image , majo dopuste,....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.7.2006 10:02:23   
frrrr
mi bomo tut septembra šli na materinsko šolo, ker so zdej na dopustu in se ne izvaja...

čez vikend sm se namakala v morju... je full sedlo... vročino preživela

v petek sm mela pregled... vse ok... dobila železo, čeprav niti ni tolk slabo kazalo - sem bla kr pohvaljena, saj sem očitno s hrano dost pridno zauživala dovolj veliko dozo železa user posted image  magnezij morem pridno jemat, da ne bom imela krčev... v nasprotnem primeru mi je pa rekla, da nej začnem na 4 ure delat user posted image  bom raje bolj pridna in se začela obnašat kot nosečka, saj bi blo fajn čimdlje delat in dinarčke nabrat za naslednje leto, ko bodo prihodki bolj burni.

drugače sm pa tut js neki fasala... sm sicer G omenila, da so spolni odnosi boleči, pa mi je samo rekla, nej bomo bolj nežni... očitno sm se narobe izrazila... mogla bi ji rečt, da so skor onemogočeni zaradi pekočega občutka oz. otečenosti, ki se pojavi... morm še enkrat do G al pa vsaj v lekarno po kak Canesten
-> ste si kdaj v nosečnosti same postavile diagnozo? mene tole malce skrbi... ponavadi sem na morju vedno mogla it po kak Canesten, sam zdej mi pa glih ni za samozdravljenje... kaj menite?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.7.2006 10:03:52   
vava

Punce lep dober dan!
Danes ponoči me je tako krč v levo mečo, da še zdaj čutim, če malce napnem mišico. Kar ni in ni hotel popustiti, tako da sem se dvignila in malce pomenila z nogo, če misli kaj nehati ali kaj je zdaj to.
Sicer pa se počutim ok, delam in hodim na predavanja.
Včeraj sem sanjala, da sem bila pri G. in niti slučajno nisem mogla na mizo zlest, ker sem imela prevelik trebuh in se nisem mogla dvigniti nanjo. Potem bi morala pa še povedati kakšne barve in oblike je moja nosečnost - kar naj bi izvedela iz nekega testa, ki bi ga morala narediti za domačo nalogouser posted image  No ja sanje... Nazadnje mi je g. povedala, da je oblika rumena in barva lila ... če katera kaj iz tega razbere?!?
Maxica: na CSD greš 60 dni pred PDP (vsaj tako so nam na predavanjih rekli?!?)
A_A  - če hodiš v III. skupino (ob 18ih) v šolo, bi mi mogoče lahko povedala ali imate tudi vi danes na "sporedu" 1. porodno dobo, ker bi jaz rada danes prišla popoldan.
Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.7.2006 10:20:56   
@lina
Evo, jaz sem s pregleda, že eno uro v službi. Tolk sem vesela, ker sem bila že druga na vrsti, tako malo ne vem če sem kdaj čakala. Poslušala sva srčka, čist normalno med 140-150.
Me zanima, ali imate ve tudi ginekološke (vaginalne) preglede? Jaz ga namreč v nosečnosti še nisem imela (ok, prvi UZ je bil vaginalni). Namreč, kako vam povejo da je mat. vrat še dolg in zaprt? Sicer nisem panik, ampak avgusta bi šla rada še na morje (v 32. tednu) in bi bila rada prepričana da je res vse ok, da nas ne bo kje kaj presenetilo. Sicer imam do takrat še en pregled - 3.8.

Naše brce niso več brcike, so kar konkretne, sem danes sedela v čakalnici pri sestri, na trebuh imela naslonjeno torbico, na torbico pa zdravniški karton, in je tako ruknil, da se je karton premaknil. Tudi jaz imam včasih občutek, da skače kot bi bil na trampolinu user posted image

Ej, ženske, mate pa sanje za nasmejat - zapor, barve nosečnosti...user posted image

Glede CSD-ja in papirjev: kolikor jaz vem, je do sedaj veljalo 60 dni pred PDP (tako sem urejala tudi prvič), sem pa nekje slišala, da je sedaj pa 30 dni pred PDP. A se je  katera že kaj pozanimala? 

Lepo se imejte, čau!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
10.7.2006 10:25:04   
lucika
pozdravcek se od mene!

danes sem imela grooozno jutro. vceraj sem mojega prosila, naj mi da iz omare skatle, da koncno pregledam cotke, ki sem jih dobila. ne vem, ce je bilo to od tega..ampak celo jutro sem sanjakla, da sem zacela krvavet, tak fuuuul, in da sem se spravljala v bolnico. grozen obcutek. in med sanjami in ko sem se zbudila. upam, da nic od tega ne docakam v resnici:(

drugace mene tudi krci grabijo, pa pijem magnezij in kalcij. kak dan pozabim, priznam, samo kaj ko so mi te tablete tak ogabne.
zeleza imam na sreco dosti. sem se malo cudno pocutla in preverla v materinski zadnjo vvrednost hemoglobina. 146. ga katera rabi?:)

drugace sem ok; razen vrocina me ubija. ampak na koncu koncev sem ok. ker lahko pocivam ko je treba. to mi je najvaznejse sedaj:)

mejte se!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.7.2006 11:34:35   
psaša
Dober danuser posted image .
Včeraj sem se šla malo v morje namočit. Full dober občutek. S user posted image  greva kar vsako nedeljo malo na morje, se malo posončiti in malo zaplavati. Full dobr, mi kar paše.
Jaz bom pa začela hoditi v materinsko šolo v avgustu.
Brcike so že kar bolj močne. Jaz sem pa sanjala, da so bile vse cotike user posted image  premajhne, pa čeprav so bile št.56. Kr neki.

Danes sem bolj čudne volje, nič se mi ne da, kave sem spila preveč.
Se beremo. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
10.7.2006 12:50:58   
mis
Tudi jaz s pregleda. @lina, jaz sem mal bolj zaspanc. Sem hotla bit ob 9h tam, pa sem se takrat sele zbudila. Ampak tudi jaz sem cakala samo pol ure. Je zelo hitro minilo.user posted image

Poslusala sem srcek (150), malo sva se pogovorila. Pravi, da sem prejsnjic mela vec bakterij v vodi in da moram veliiiiiiiik pit. Pa ze tko skoz lulamuser posted image .

Vsem zelim srecno na pregledih.

Aja, se to me zanima. A boste sle 28 ali 42 dni pred rokom na porodnisko? Jaz sem v soli in mi je bols 42 dni, ker bom pol sla pa septembra nazaj delat verjetno.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
10.7.2006 13:22:08   
beki24
ojlauser posted image inuser posted image !

Danes pa je en zelooo težek dan, no vsaj zame!

Sm šla zjutri vodo pa kri dat, pa po uni glukozi sm kr musklfiber dobila v nogouser posted image  Upam, da bojo jutr izvidi ok. Drugač pa vse po starem, v trgovini na blagajni meni postane slabo, ne prenesem zgleda, da moram v tistem zaprtem prostoru čakatuser posted image  in potem se kumi do doma privlečem, pa še pritisk mi zjutraj ful pade, no razen takrat ko imam pregled pri g.,jst mam tud sindrom belih haljuser posted image

Frrrr jst bi šla še enkrat do g., in ji povedala te simptome, ker imaš 100% vnetje, men nazadnje ni dala canestena( ta deluje samo na glive), dala mi je druge vaginalete, ki so poleg tega še proti bakterijam (dobiš pa samo na recept)!
Drgač pa vem kakšne so g., mene moja vpraša kako se počutim, povem 2 stvari in pol je ne zanima več (če pa že kej povem, kot je npr., da se mi je takrat enkrat zavrtelo, pol pa napiše, da mam vrtoglaviceuser posted image ). Drugič ji bom rekla, po statistiki za ta mesec nosečnostiuser posted image !

Danes sm zvedla, da je še ena frendica zanosilauser posted image , mi smo kr sezono odprliuser posted image , bomo mele v roku 5 mesecev zdaj že 3 dojenčke. Tolk sm bla vesela zanjo, pa je zdej prov revca, ko ji je non- stop slabo in bruha- a se spomnete- jst sm mislila, da slabosti sploh ne bo konc!

Drgač ma pa moja user posted image , ful čudne spalne navade- včasih me ful brca, včasih še ponoč, da skor spat ne morem, pol pa zgleda naslednji dan ona spiuser posted image in jst ugotavljam, kdaj bo brcnila in čakam, no sej brca ampak prav leno, in potem spet od začetka živahno...

Na CSD je treba it 30-60 dni pred PDP!!! Kadarkoli v tem času! Očki, za očetovski dopust, no tistih 15 dni- 30 dni pred PDP!

se tipkamo,user posted image  inuser posted image , lepo se imejte

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
10.7.2006 13:27:12   
A_A
frrrrr: jaz na tvojem mestu bi se raje pred jemanjem kakršnihkoli zdravil posvetovala za G (vsaj pokliči in vprašaj)

vava: danes III.skupina (18:15h) nima predavanj! Predavanje Prva porodna doba bo za III.skupino na sporedu jutri, lahko pa greš na to predavanje v II.skupino danes ob 16:00 uri. A si si mogoče zapomnila kdaj preverjajo pristotnost na predavanjih? Moj mož sicer ne gre z mano čisto na vsako predavanje, bi blo pa fajn da ulovi vsaj tista, kjer se preverja prisotnost, da dobi potrdilo. A veš kako to zgleda, da dobi potrdilo?

@lina: kolikor jaz vem, moraš prve stvari urejat na CSD 60 dni pred PDP, nekaj papirjev pa 30 dni pred PDP; ne vem pa ali to pomeni, da moraš v tem roku že oddat papirje al to pomeni, da greš na CSD 60 dni prej po papirje, pa potem urejaš papirje in jih prineseš nazaj (ker v službi lahko traja tud nekaj dni, da ti dajo podatke in vrnejo obrazce)?

lucika: ja men bi železo prav prišel, a daš? user posted image

mis: kolikor jaz vem so ravno letos spreminjali zakon, da je samo 28 dnevni in nič več možnost izbire 42 dni pred rokom; Bil je predlog, ne vem ti pa točno povedat al je blo to potem v Državnem zboru sprejeto ali ne? Poglej na internetno stran Ministrstva za delo, družine in soc.zadeve, tam gotovo kaj piše.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
10.7.2006 14:06:07   
@lina
mis, tako je kot je A_A napisala - ni več nastopa porodniške 42 dni pred PDP, samo še 28 dni prej. Spremembe zakona so bile sprejete v maju letos in piše, da mati MORA nastopiti porodniško 28 dni prej.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
10.7.2006 14:29:00   
lucika
a_a, z veseljem ti odstopim malo zeleza:) pa se mal pritiska, ce zelis. pa vrooocine tudi, hehe.

pri nas je noro soparno. ze itak mam ful vroce v stanovanju, zdaj se pa vsake pol ure pride nevihta, pa je kombinacija morilska:)

celo pojstlo imam malih cotk. hm, zdaj moram pa se samo do kakega seznama prit kaj in koliko cesa se sploh rabi:) mi pravijo vsi, pocaaaasi...ja, ok, ampak ce zdaj nimam pojma, cez tri mesece isto ne bom mela nic vec pojma:( no, bo ze...

veste kaj se jaz opazam: zadnji teden, ali malo vec...sem vedno bolj lacna. kar jedla bi nekaj. pa pojem kako sadje, pa mi je cez pol ure slabo od lakote. no, po kosilu malo dlje drzi, ampak vec kot kako uro spet ne. neverjetno... a ste se zacele zdaj kaj bolj redit? jaz imam +3 v materinski, mogoce se eno zraven od zacetka. ampak imam podlage od prej veliko prevec. samo zdaj ko sem pa lacna kot volk, pa ne vem kako bo slo. pa pri vas?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
10.7.2006 16:48:49   
vava
A_A: ravno zaradi preverjanja prisotnosti očkov sem te spraševala kdaj imate na "sporedu" I. porodno dobo - ker moj danes ni mogel pred 18:15.
Sem tudi že klicala v šolo in sva se namenila takole: Jutri zjutraj greva v najini skupini poslušat II. porodno dobo in potem še 18:15 - z vami prvo. Ja malce bova obrnjeno zaporedje slišala, ampak mislim da morajo "gospodje" ravno to slišati, da so potem lahko pri porodu in drugače pri nama pač ni šlo in po moje bodo ravno tukaj preverjali prisotnost. No jutri se bova lahko tudi srečali. Sporoči prepoznavni znak (sam ne: "s trebuhom pri avtomatu za vodo" user posted image )
lp
v

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
10.7.2006 16:54:36   
altati
ojla, da se še jaz malo javim.
vzhajam z veliko hitrostjo, počutim se kot slon v trgovini s porcelanom....
počutje je kakšen dan super, kakšen dan slabše.
veliko se kopamo, plavamo, skratka uživamo poletje, upam da bo tako tudi naprej.user posted image  je živahen 100 na uro, brca, se premetava, razturava, obrnjen je na glavo....mi smo na lovu za previjalno-kupila bova kar navadno komodo in jo preuredila oz. nadgradila v previjalno.
cunj imamo že dovolj, posteljico dobimo, voziček in lupinico čakamo od kikiwelt-a.
zdajle se zunaj očitno pripravlja neurje, upam, da ne bo toče...
v glavnem, punce, še 3 mesece, pa bomo tam. stopamo v zadnje trimesečje, kakšni so vaši občutki?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
10.7.2006 17:51:51   
frrrr
beki24 in A_A - hvala za nasvet... sm mogla še koga vprašat, da ne bo rekel kdo, da pretiravam in delam iz muhe slona.

sanje imate res full zanimive... js pa zadnje čase bolj mau sanjam, se pa zato bolj pogosto zbujam... ampak ne tk čist zares... sam tolk, da se na drug bok obrnem in že spim dalje.

@lina, js od prvega pregleda še nisem imela klasičnega vaginalnega pregleda...v petek mi je zmerila maternični vrat z unim UZ, ki ga imajo kr v ordinaciji - je vaginalno. rezultati so bli pa dobri - dost dolg mat. vrat in zaprta.

pr nas tut bcike niso več brcike... če berem knjigo in jo naslonim na trebušček, se  vse kr trese user posted image pa ne prenese, če ga kdo kej podreza s prstom... včer je fant mau zafrkaval našo bebo in jo drezal, pa se je prec cel trebušček tresel tolk je vračala user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
10.7.2006 18:40:05   
moci
uf, naše brcike pa niso tako močneuser posted image  mogoče je bolj mirne sorte al pa lene.
kar se lakote tiče - jaz sem se nekaj hvalila, da v tej vročini ne morem jesti, pa ni več takouser posted image user posted image  kar naprej sem lačna, že zjutraj ko se peljem v službo. uf. včasih si vzamem banano in jo pojem v koloni.
tako da tudi teža kar narašča, mislim da sem nekje pri +7user posted image  no, upam da dojenje res topi kilograme in da bom lahko dojila. sem jih že nekaj slišala na temo: dej no kakšno pivo spij. bljak user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......