|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
26.6.2006 12:47:49   
gaya
Ojla pupike

jst sem totalno v k...user posted image , tukaj v službi v pisarni delam in to brez klime,.... user posted image  noge imam totalno zaotečene, slabo mi je, vrti se mi,....
Pa če po pravici povem, imam pa slabo vest, če grem k zdravniku in zaprosim za 4 urno bolniško. Ker od 6-10 bi še lahko delala, pol pa je stanje nevzdržno. Že sodelavke jamrajo, kaj pa šele jst user posted image ....
Sicer vem, da bom pol spet največji kriminalec, ker sem si to privošila,...
Ah bo že, moram itak še 2 meseca delat user posted image

Drugače pa naš user posted image  nenormalno špila nogomet user posted image , prav res je prekrasen občutek in tegale našga korenjaka/injo ful težko čakam,...
A katera razmišla o EA?

Punce jst tud tipkat ne morem več, se oglasim popoldne,...

uživajte v senčki

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.6.2006 13:02:13   
muki1
Zdravo.
Ja, vroče je, vroče.....jaz pridem zjutraj v že ogreto pisarno, potem malo vklopimo ventilator in odpremo okna, ampak okrog desetih je že kot v peklu. Na srečo jaz grem ob 11.00, sodelavca pa se morata kuhat do 15.00 user posted image
Neprijetno, res, ampak je letos zadnjič, saj se jeseni selimo v nove prostore, ki bodo klimatizirani user posted image .
Morala bi kuhati, pa se mi ne da, sem pravkar pojedla sendvič - tak z veliikooooo zelenjave. Zdaj pa grem malo zalegnit user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.6.2006 13:50:40   
lucika
jaz tudi umiram od vrocine. v stanovanju imava trenutno 33 stopinj. s tem da sem zjutraj vse zaluzije dol in vsa okna zaprla:) saj ne vem vec, al naj kar v bani oblezim al kaj???
mi je pa ze prav smotano, ker vsak dan nekje letava. al k nasim, al k njegovim...oni so vsaj v hisah; ze notri je ,malo boljse, v kaki senci z prepihom pa se boljs. ampak halo, jaz sem tule doma; pa komaj par ur zdrzim not...ful drzim pesti, da bo cimprej hladneje!
noge imam ko slon, samo ene natikace se spravim gor:(

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.6.2006 15:07:15   
vava

Uf user posted image
mi imamo sicer klimo v pisarni, tako da se notri kar hladimo in delovno prenašamo vroče poletje. Je pa res (vedno mora biti še kakšen ampak....), da imamo terensko delo in so šoki (iz pisarne v avto in naokoli po mestu) grozni. Včasih se mi zdi, da me bo kar kap, ko se vsedem v avto.
@lina ful si lepo odgovorila psaši se popolnoma strinjam s tabo.
mi smo bili ta vikend spet na Kolpi - pravzaprav to počnemo skoraj vsak konec tedna. Voda še ni tako topla, da bi si privoščila user posted image  zdaj ima okoli 16 user posted image  No do kolen že grem , predvsem pa si privoščim user posted image  nekaj romantike in pozibavanja. Našemu user posted image  predvsem pa meni ful paše. No potem uživamo pa šel takole:user posted image in takole:user posted image  in takole: user posted image  in je vikend naokoli, ko se je treba vrniti v Lj. - tukaj pa sama vročina in ... Ta petek imam spet pregled, upam, da spet vidim user posted image , naslednji teden pa začneva s starševsko šolo. To bo še veselo. V juliju torej nobenih daljših počitnic (predavanja bodo ob torkih in četrtkih) - v poštev pridejo samo podaljšani vikendi (od čet. popoldan do pon. zvečer) - kar pa tudi ni tako malo.
Bodite pridne in ne se pišemo!

lp
v

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.6.2006 17:14:23   
Arabela
Hojla debeluščke!

Sploh ne vem več al je dan al noč, ker imam vedno žaluzije spuščene... Ampak naj bo lepo vreme, samo da ni dežja in mraza...

Danes bila zadnjič v šoli za starše... imeli smo nego novorojenčka.. nam je sestra kazala kako ga previjati... ej. če bom jaz to znala... hahahha.... ampak ti kar lušte naredi in komaj čakam da bo malo dete pokukalo ven.... Potem pa sem šla še v trgovino... in domov sem se vrnila popolnoma izmozgana...
Zečela se mi je pojavljat vrtoglavica, pa ravnotežje sem tudi že parkrat izgubila... A se to dogaja še katerii?

Gaya, pri nas v šoli za starše se je tudi debatiralo o EA, pa plusih in minusih... Jaz bi najraje rodila čisto brez vsega... ampak kaj pa če bo res prehudo? Ne vem kako se naj odločim...

Zdaj grem malce počivat (nogomet me vedno uspava), nato pa v knjižnico po kakšno fajn knjigo...

Uživajte v senčki in hladu...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.6.2006 17:40:26   
muki1
Jaz bom rodila - upam, po naravni poti.
Kot prvo, moraš pri nas skoraj vedeti datum in uro poroda kakšen mesec vnaprej, da se naroči anasteziolog ali anastezist, ali kak vraga se reče ( Naja78, popravek prosim user posted image ). Pa v prvo je šlo po naravni poti v šestih urah, tak da upam, da bom zdaj to drugo detece rodila v borih dveh urah, pa po možnosti brez šivov user posted image . Kak sem si fajn splanirala, a ne?
Pri nas je zdaj trend, da hodijo mamice rojevat v sosednjo Avstrijo, ker imamo porodnišnico user posted image  user posted image . Saj osebje je prijazno, ampak kaj, ko je za 6 sob samo ena kopalnica z enim tini vini tušom, brez zasebnosti si, samo ena plastična zavesa se potegne čez tuš kabino, porodnice čakajo v vrsti, da se grejo tuširat, o tem, da itak težko stojiš ne velja izgubljati besed, vse bi se rade stuširale pri jutranjem odhodu dojenčkov, ko jih odpeljejo na nego, ... pa še v kabini si nimaš kam odložiti stvari. Res ubogo. Isto je, ko moraš lulat, ali menjat vložke - ki jih po novem več ne dobiš v porodnišnici, ampak si moraš kupovat svoje. Po celi porodnišnici drajsaš do tistega wc - ja. Bog ne daj, da si v enki, ker imaš potem reeeeeeeees daleč. Za ****i.
Nova porodnišnica pa stoji že par let...prazna, ker ni opreme. Joj, mogoče bo do oktobra že opremljena...upanje umira zadnje.
Zdaj sem se res razpisala na temo o EA .
Ja, zdaj greva z možekom v nabavo, si mora kupit kopalke, jaz bom pa kar stare podrajsala, čeprav so boge, ampak nosečniških za 14 jurjev si ne nameravam kupiti pa pika. Bom raje drugo leto si privoščila ene hude seksi ( ko bom spet suha... user posted image , saj nisem nikoli bila).

< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.6.2006 17:45:24 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.6.2006 17:41:43   
muki1
Joj, sem pozabla, kakšno fajn lahko knjigico mi priporočajte za morje. Takšno, da bom z eno oko škilila, če se mala slučajno ni utopila user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.6.2006 21:54:10   
frrrr
ojla,

glih prilezla s češnje user posted image sej sm full pazila in bla na tanizki lestvi... sm se pa fajn napapcala češenj.
vročina ubija.. sem že mislila, da je danes bolje, pa sem konec službe ugotovila, da temu ni tako user posted image sej bomo zdržale... bebice nas spodbujajo s svojimi brcikami user posted image
a že vse hodite na šolo starševstva? midva bova septembra hodila... zdaj se mi je zdelo mal prehitro... upam, da bo beba počakala do takrat user posted image

nč, skočim pod tuš in v posteljo... sem eno zanimivo knjigo dobila danes

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.6.2006 7:02:30   
naja78
user posted image
jutro,danes pa jaz odpoiram prvi post,če me katera ne prehiti!!!

muki1: haha ha user posted image user posted image user posted image
ma če bi le lahko bi vam tle napisala,da če pr nas v zdravstvu delaš,manj dosežeš....ker si mislijo...kaj pa misli da je če dela na okološkem(moj primer)user posted image user posted image

tudi jaz razmišljam o EA,res pa je da točno vem kako se to dela in bljak,če samo pomislim,....dobim mehka kolena....no bomo vidli......

punce.....ne morem verjet....učeraj sva v ARIELU,dobila vkomplet športni voziček,s torbo  in zimsko vrečo za 48.000 jurjev.drugač je bil kako sedečki -športni znižan iz 85.000  za 40% plus da dobiš zraven torbo in zimsko vrečo.

je od haucka:mini star by hauck-neptun 6.!edina slaba stran je da ima 13 kg!!!prazen.....ampak je prima za vozit.....

itak za polet nameravava kupit še en lahek voziček za sem in tja!!!

tako da sem ful vesela in zdaj lažje diham.

se vam javim še kasneje.letim z user posted image ven.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.6.2006 7:21:48   
beki24
Jutrouser posted image !

Kako bo in je že vroče! Jst sm se pa prejšnji teden na izpit prjavla, ko je pa kazal mal manj stopinjuser posted image , in ga mam zdej v četrtek in se sama sebi smilimuser posted image  k se moram v tej vročini učit!!!!!

Pa verjetno posledično že 2 dni slabo spim, zdej so se mi začele ene hude sanje ouser posted image , bom to kr stresu in vročini pripisala!

Tud jst sm se odločila it v materinsko šolo septembra, samo zato ker upam da takrat ne bo tolk vrooooočeuser posted image
Tako, dauser posted image  maš da počakaš, da se še kej naučimo, preden pridešuser posted image !

Danes ko sem se zbudila, je biluser posted image  v takem položaju, da prisežem, da bi lahko rekla kje ma glavo, rit in kako je obrnjen, se nekako kr zrine na vrh trebuha (mišljeno, če jst na hrbtu ležim), tako da mi potem en del kr štrli ven! No sej je tud čutit tako, kot bi imel včasih akrobatske vajeuser posted image !

Tolk vse o morju pišete, da se je men sanjal kako plavam, no pol k sm iz vode pršla se je pa nočna mora začelauser posted image !

No grem se zdej učit dokler je še znosno, pol vmes vas pa še mal preberem.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.6.2006 8:35:18   
Maxica
Ojla, sotrpinke v tej vročiniuser posted image ! Prejšnji teden sem lepo uživala na dopustu, se namakala v bazenu skupaj z našim user posted image  pred hišo, sedaj se pa že mučim tu v službi. Joj, kako je vroče, to ni za nikamor. Prvič sem rodila avgusta, ampak prav vem, da ni bilo tako hudo za prenašat te vročine. Zdaj pa res trpim. Ampak baje bo konec tedna malo bolje, ne bo več te sopare in komaj čakam. Pa še poroko imamo v soboto, se poroči najboljša prijateljica, tako da res upam, da bo kaj hladneje.
Joj, ko smo že ravno pri poroki: Frrrr, sploh ti še nisem čestitala za ta srečni dogodek. Vse naj naj tebi in možeku.user posted image user posted image user posted image
Muki, a si že prebrala knjigo Intervju z vampirjem? Jaz sicer nisem kakšen bralni uživač, ampak to sem pa kar pogoltnila. Je pa knjiga boljša kot film, kljub Bradu Pittu, ki igra v njem.user posted image  Drugače je meni ena boljših knjig tudi Imenovala se dvoje src (joj, nekaj takega, bi morala bolj točno prav doma pogledatuser posted image ), ampak ni tako lahkotno branje, moraš biti kar z obema očesoma pri stvari.user posted image
V petek imam spet pregled pri G., ki potem odhaja na enomesečni dopust. Držite pesti, da mi reče, da se posteljica dviga. Me je zadnjič oni drugi G. prav malo zamoril s to mojo nizko posteljico. Nič dvigat, nič spolnih odnosov, pri vsaki krvavitvi brž v porodnišnico...user posted image  Joj, saj se mi zmeša. Držite pesti.
Glede EA sem jaz kar prepričana vanjo, če se bo le dalo in če bo le prijela. Prvič je bilo super, EA prijela krasno, nič ni bolelo, pri porodu sem res prav uživala. Popadke na 5 minut sem sicer imela in so prav fino boleli, potem pa EA in superca. Tako da jaz jo priporočam. Imam na porod res krasne spomine.user posted image
Naj vam bo čim manj vroče pa pišite še kaj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.6.2006 9:18:04   
vava

Dobro jutro!
Muki - meni ene najboljših knjig so: Rod jamskega medveda, Lovci na mamute in Dolina konj. To so tri knjige, ki se sicer nadaljujejo, lahko pa prebereš tudi vsako posebaj. Seveda pa je pametno, da v tem vrstnem redu. Prepričana sem, da ko boš prebrala prvo, boš komaj čakala, da začneš z naslednjo. Res so malce debele, ampak boš videla (če se boš lotila), da kar padeš skozi njih.
Zgodba je izmišljena, dogaja se v prazgodovini - med praljudmi, sta pa avtorja (mož in žena) zelo naštudirala vse možno in napisana je zelooo zanimivo - priporočam. user posted image

O EA tudi jaz precej razmišljam. Bratova in stričeva ženka sta v zadnjem letu in pol rodili v Postojni z EA in obe sta bili zelo zadovoljni. Jaz pa se še nisem odločila. Ne vem, če bi se iz Lj. v Postojno vozila pa tudi bolj sem pristaš naravnega. Brat mi na ta argument odgovarja - "če ti zob pulijo je tudi naravno, da boli pa verjetno nimaš nič proti injekciji?!?" Hmmm user posted image  .... ima prav.... ne vem še. Bom počakala, kaj bodo v šoli na to temo povedali.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.6.2006 10:42:19   
psaša
Dober dan

Jaz sem pa ravno prišla iz pregleda za sladkorno in je vse OK. Vroče je za znoret. Potem sem šla še v porodnišnico po nalepke za materinsko šolo. Bom začela hodit v avgustu.

@lina, ja saj imaš prav. Moram bolj z dvignjeno glavo okrog hodit.

Glede EA sem se jaz odločila, da jo bom vzela - Postojna. Sem rekla, da bom najprej probala brez, potem pa ko bo hudo pa EA. Glede na to, da imam nizek prag polečine, mislim da bom EA vzela hitro.  

Punce držite se v senci in napišite še kaj lepega.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.6.2006 11:12:45   
Arabela
Hojla user posted image !

sem hotela danes na kopališče, pa me tako boli križ, da komaj hodim... Včeraj zvečer sem urejala nekaj na vrtu, danes sem se vstala že ob 5.30 (čudovito sveže jutro) in sem hlad izkoristila da sem polikala perilo in posesala stanovanje... zdaj pa me boli križ ko hudič... pa kaj res ne smem nič več delati???!!!! A katera ve kako se rešiti teh bolečin?

Kar pa se tiče šole za starše pa sem vesela da sem jo že dala skozi.... odgovorili so mi na mnogo vprašanj in sedaj bolj pomirjena čakam na porod, ker vsaj približno vem, kaj lahko pričakujem... Najbolj zanimiva mi je bila nega novorojenčka, zdaj vsaj vem kaj so mako majičke in tetra pleničke, hahahhaha.... Pa svetovali so nam naj čim manj kompliiciramo in uživamo v nosečnosti in kasneje v bebicah...

Sočustvujem z vsemi, ki morate delati v tej vročini... sploh si ne znam predstavljati da bi morala biti v službi, sem se prav razvadila....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.6.2006 16:53:24   
muki1
Pozdravljene.
Arabela, meni pri teh bolečinah koristi edino počitek, res..... mogoče imaš isti problem kot jaz. Meni je zdravnica razložila v tem smislu, da se pač telo razširi, vretenca se rahlo razmaknejo in lahko ti kaj pritiska na živec...tak nekak sem jaz razumela in si zapomnila. Svetovala mi je sprehode, pa počitek....ki ga nekak ne dobim skupaj. Mali hudiček me nonstop terorizira. Vedno bolj ugotavlja, da se nekaj dogaja z mamico, da bo prišla konkurenca in me hoče vso zase, 24 ur na dan. Zdaj po novem, če jo kdo vpraša, kako bo ime sestrici pravi: KAKEC user posted image
Psaša, čestitam za izvide.
Hvala za priporočila knjig. Maxica, Imenovali so jo dvoje src sem že prebrala, pa nadaljevanje tudi, res super knjige, ampak moraš res biti zbran. Bom šla jutri v knjižnico, pa upam, da imajo kaj od tega kar ste mi priporočile na zalogi. Saj če mi bo uspelo eno knjigo prebrat sem itak car, Neža pa tudi user posted image .
Punce, jaz bom na tej vročini še poginila kot črv, res. Vsak dan težje prenašam. Hišo imamo že čisto pregreto, tudi najbolj hladne sobice, recimo spalnico, ki je na severni strani, pa je sonce sploh ne obišče imamo že fajn razgreto. Ni več kotička, kjer bi se ohladila. Sanjam o morju z odprtimi očmi user posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.6.2006 18:52:27   
frrrr
dobre knjige:
- že omenjeni imenovali so je dvoje src in Sporočilo iz večnosti (isto o aboridžinih)
- za sprostitev: Skrite sanje, Najdene sanje ali Drzne sanje (vse bolj po istem principu)
- kasneje tudi filmske uspešnice: Ljubezen v steklenici, Hudičevki, Nadarjeni gospod Ripley
- detektivske: Zgodil se bo umor, Smrt v beneški operi, Igra na tujem polju (nastopa čez 60 oseb zato priporočam zapiske, saj v nasprotnem primeru ne veš kdo ubija in zakaj)
- zanimive: Stava, Parfum, Druga ženska, Odvetnik ulice, Kanibalova hči, Svila, Ženske, Nimfomanka
- razmišljujoče: Alkimist, Veronika se odloči umreti, Ob reki Piedri sem sedela in jokala, Tretje oko
- kratke: Delfin, jaz.ti@usoda.net
- realne, ki te mau ujezijo ali spravijo v slabo voljo: Pred spanjem si stokrat počešem lase, Kodrlajsasti piton (narkomanija - pripoved Kranjčana, ki je bil 2 desetletji na heroinu)

... lani sem imela napad in sm kr brala, brala, brala....zdej sm se lotila knjige Dojenček - Priročnik za uporabo user posted image včeraj sem ga dobila za darilo od sošolcev in me je orng nasmejal, saj je vse napisano v tehničnem jeziku user posted image

Maxica, hvala za čestitke...  uživajte na sobotni poroki.

vročina... ubija! pojma nimam kam naj se skrijem... je v službi bolje user posted image okolje bolj prijazno user posted image ker je klima... jutri se bom ukvarjala z izbiranjem naslednice/naslednika, potem pa bo kmalu potrebno začet uvajat, da do oktobra predam posle. zaenkrat prispelo že več kot 40 prošenj... bo kr težka izbira user posted image

pridne bodite! naj vam ne bo tk vroče kot je meni...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.6.2006 8:15:38   
muki1
Ojej frrrrr, ti pa ne boš imela lahkega dela. Daj,izberi kakšno, ki že ima majhnega otročka doma, da mu bo eno leto lahko privoščila malo več razkošja . Pa izkušnje seveda mora imeti , eh, saj sploh ne vem, kaj delaš .
Jaz sem včeraj opravila obvezno depilacijo in nego pred morjem. Lakiranje nohtov, depilacija nog in bikini dela. Pa vam sporočam žalostno vest, da imam že taaaaak trebuh, da več ne vidim svoje pipike. Sem se obračala levo in desno, pa nič user posted image  user posted image  user posted image . Sem potem nekaj na pamet čarala z kremo, upam, da nisem kot skinhead, nisem imela časa preverit, možek pa tudi ne.
Me ful bolijo medenične in sramne kosti....v bistvu me je v tej nosečnosti bolelo že vse razen ušes in mezinca na nogi user posted image , joj, kak sem drekova.
Meni je včeraj direktor druge firme ukazal, naj naredim regres do jutri, ja okej, ni problema samo programer nima časa, da bi mi prišel naredit nastavitve...joj, zdaj bom spet na trnih če mi bo to uspelo zrihtati do morja.....

< Sporočilo je popravil muki1 -- 28.6.2006 8:21:05 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.6.2006 10:27:51   
psaša
Dober dan vsem,

pri meni v službi so tudi že začeli iskati zamenjavo zame.

naja78: Kako to, da je bil tak popust na voziček? A je bila oz. je kakšna akcija? Jaz sem tudi gledala voziček od mini-star by hauck ampak alustar.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.6.2006 14:22:10   
lucika
vroc pozdravcek se od mene....
sem pravkar iz pregleda. moj novi g je res super. zdaj sem bila drugic pri njemu, pa mi je spet uz delal. prvi je sicer bil morfologija, ta danes pa dodaten:) imam novo slikco, od glavice. ce mas bujno domisljijo najdes celo nasmesek:)
sem vprasala kaj je to, da mi ob vsakem naporu ali nerviranju totalno otrdi trebuh. je reku, ja, bova pogledla, ce se slucajno ne odpiras. halooo??? sem rekla, o zdaj pa se ne..no, pa se res ne, vse je ok, samo ne ve, od cesa bi mi trebuh trdel. ocitno od utrujenosti.
potem mi je se rekel, kdaj imam rok, pa pravim 24.10; pravi: ja, to pa se malo pa bo. sem se prav smejat mogla, kak se malo, ce je to se cela vecnost... pa se je smejal, zdaj smo ze krepko cez pol, zdaj bo bolj hitro slo...
celo pot sem premisljevala, ce naj vprasam za spol, zdaj ko sem sama tam... pa sem pol gladko pozabla na to:)
sem zadovoljna z njim; zdaj mi je zal, da se nisem ze takoj prestavila... je pa res, da mi je tale ptuj malo odrocen...

drugace sem ok. ce pozavim tehle 30 stopinj v stanovanju. pa pravijo da bo vrocina popustila. jao, ce bodo danes res nevihte, grem direkt na dez stat. komaj cakam:)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.6.2006 14:52:49   
naja78
ojla user posted image !

kje se skrivate??? vsak dan nas je manj gor...ok razumem..vročina,dopusti,nakupovanje.....mislim,da ko bo 1.9.06 bomo pa kar znorele.....user posted image user posted image user posted image

psaša: popust je bil kar tako,vsakič majo akcijo in zdaj so hauckovi vozički v akciji.če razmišljaš o nakupu,drugač ga ne boš dobila cenej.
nič ni narobe z njimi vse ok.sem vsakega pregledala in sprobala.
upam,da bom zadovoljna,moj voziček je bil včasih jupiter 6 sedaj po novem je neptun 6....baje jih punce pohvaljo.....in če ga v mojega twingota spravim......pol so že ok.imaš vse možne variante.....

no mene so moje joške totalno presenetile!!user posted image user posted image mlekec,so rdeče in pomoje se mi delajo strije,in upm da celo ni kak začetek mastitisa....ker so mo mlečne žleze začele že delat....malo-po malo.....user posted image

največja fora je tudi da me ful bolijo podplati nog,....in to zjutraj pol ko se pa razhodim je bolš.....
gagam 100 na uro,ampak je že bolš sem se že klimatizirala in molim za
user posted image . da se vsaj malo ohladi......in da lažje zadiham. punce a se vam tudi dogaja da 1 dan ful čutite bebo drugi dan pa bol tko....malo.....'????????? pregled imam zdaj 12.7.,glih preden gremo na morje. se beremo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.6.2006 15:24:18   
Arabela
Hojla user posted image !

Pa nas je res vedno manj tu gor....  Jaz se ves dan skrivam v hiši ob ventilatorju... Danes sem pregledala vse stvari, ki sem jih doslej dobila za bebico od svakinje... Pa sem kar zadovoljna... Nato pa sem se lotilla "slačenja" vozičkov.... dobila sem dva, Pegperego Pliko3 in pa Chicco... jih moram oprati, ker smo jih nekaj časa imeli v kleti... pa sem se mučila več kot pol ure da sem jih razmontirala, hahhaha... sem še čisto brez izkušenj... ampak je bilo tako fajn... ves čas bi nekaj urejala za bebico....

Lucika, tudi meni zelo otrdeva trebuh... od uturjenosti in pa vsakih ko se vstanem iz wc-ja...  pa sem bila pri specialistki , pa ne vejo zakaj.... zaprta sem, le maternični vrat imam zelo kratek, tako da je mogoče zaradi tega... pač takoj počivam ko me zaboli...

Upam da bo tudi pri nas malce deževalo, le toliko da malce osveži ta zrak....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.6.2006 15:43:57   
lucika
o, arabela, to sem pa jaz pozabila povedat. namrec, ko grem na vc, mi spodnji del trebuha okameni. in drzi kakih 5 minut sigurno. in to vedno. ko pa se naprezam, ali razjezim, mi otrdi cel trebuh, gor do prsi. saj nimamo kaj, pocivat, pa prezivet.
midva sva ze tudi sestavila najinega traxxa,malo smo ga le morali sprobat:)

muki, haha, jaz se tud ne morem vec obrit sama. pol pa malo improviziram, al mi pa moj pomaga...ceprav je zdaj res tazadnje kar rabim, da bi me v tej vrocini se vse pikalo...
danes sem se ze trikrat tusirala. boste ugibali kaka sem zdaj: tik pred infarktom, cela gnila. bljak.

jaz sem pa na dopustu prebrala ockov koticek. sem se vcasih tako rezala, da so mi solze tekle. cela plaza me je mal cudno gledla:) pa pred casom sem prebrala hura, ocka bom, ali nekaj takega. meni je ful vsec tak moski humor; sploh glede stvari, o katerih niso najbolj prepricani. ce se niste brale, jaz priporocam:)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.6.2006 16:20:39   
naja78
lucika in arabela:to so b. hickovi popadki-lažni.na njih maternica vadi iztis ploda.pri nekaterih se to pojavi prej,pri drugih pozneje,pr nekaterih pa nikoli.ne škodi otroku,ga le masira.in bog ne daj da ratajo redni na 5 min,....ker pol bo treba rodit....user posted image user posted image user posted image odprte pa tud ne smeta bit,oz.ne smemo bit.šele potem oktobra mi je pa vseeno.

čudno da vama g niso rekli kaj je to.to ni nič hudega,so pa neprijetni.jaz jih še nimam in upam,da jih še neki časa ne bom.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.6.2006 19:28:37   
frrrr
muki1, delam preko študenta in tut izbiramo študenta/študentko... poleg programske opreme, ki jo mora kandidat osvojit za nemoteno delo, je potrebno obrazložit vse tehnične stvari okrog programske in strojne opreme, ki jo ponujamo na trgu - zaradi tega tolk časa uvajanja...

drugače pa tut imam tut sama probleme pri oblikovanju spodnje frizurce... trebušček mi mau v napoto hodi user posted image

drug petek imam pregled in zdej bom prvič imela žensko, ki me bo pregledala... moj G je na dopustu... mi je že kr mau nerodno user posted image

uživajte... grem pod tuš... doma za znoret vroče

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
29.6.2006 8:20:25   
tasha23
Dobro jutro lepotičke user posted image ,
kako ste kaj? Vsak dan vas berem, me pa vročina tako daje, da se mi ne da pisat... pa še otečene noge me zezajo in se mi res nič ne da!!!
Danes odnesem dve moji deli (sliki) za razstavo... upam, da bosta dobili dobro oceno, če ne pa bomo že še poskusiliuser posted image user posted image user posted image
Na obali je prav smotano vreme: na momente kaže na dež, takoj za tem pa spet na sonce, sploh ne vem, če bi šla na plažouser posted image user posted image user posted image
Naš junak vedno bolj brca in trebuh skače, da je prav smešno kako se streseuser posted image user posted image user posted image .
Naja78, medve imava spet na isti dan pregled, komaj čakam, da vidimo spet našega 'nogometaša-bokserja' user posted image
Uff, zdaj je sonce in prav lepo vreme za na plažo - verjetno se bom kar odpravila za eno urico. Se javim še kaj kasneje.

LEpo se imejte in uživajte.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......