muki1
|
Jaz bom rodila - upam, po naravni poti. Kot prvo, moraš pri nas skoraj vedeti datum in uro poroda kakšen mesec vnaprej, da se naroči anasteziolog ali anastezist, ali kak vraga se reče ( Naja78, popravek prosim ). Pa v prvo je šlo po naravni poti v šestih urah, tak da upam, da bom zdaj to drugo detece rodila v borih dveh urah, pa po možnosti brez šivov . Kak sem si fajn splanirala, a ne? Pri nas je zdaj trend, da hodijo mamice rojevat v sosednjo Avstrijo, ker imamo porodnišnico . Saj osebje je prijazno, ampak kaj, ko je za 6 sob samo ena kopalnica z enim tini vini tušom, brez zasebnosti si, samo ena plastična zavesa se potegne čez tuš kabino, porodnice čakajo v vrsti, da se grejo tuširat, o tem, da itak težko stojiš ne velja izgubljati besed, vse bi se rade stuširale pri jutranjem odhodu dojenčkov, ko jih odpeljejo na nego, ... pa še v kabini si nimaš kam odložiti stvari. Res ubogo. Isto je, ko moraš lulat, ali menjat vložke - ki jih po novem več ne dobiš v porodnišnici, ampak si moraš kupovat svoje. Po celi porodnišnici drajsaš do tistega wc - ja. Bog ne daj, da si v enki, ker imaš potem reeeeeeeees daleč. Za ****i. Nova porodnišnica pa stoji že par let...prazna, ker ni opreme. Joj, mogoče bo do oktobra že opremljena...upanje umira zadnje. Zdaj sem se res razpisala na temo o EA . Ja, zdaj greva z možekom v nabavo, si mora kupit kopalke, jaz bom pa kar stare podrajsala, čeprav so boge, ampak nosečniških za 14 jurjev si ne nameravam kupiti pa pika. Bom raje drugo leto si privoščila ene hude seksi ( ko bom spet suha... , saj nisem nikoli bila).
< Sporočilo je popravil muki1 -- 26.6.2006 17:45:24 >