|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
28.6.2006 12:55:22   
cuma
Čau punce!

Da se malo javimo! Hvala za skrb in lepe želje - so pomagale: Emica je že zdrava user posted image

Tu pa tam ji še spucam noska, a ne več kot 2x na dan. Je in spi normalno - spet v svoji posteljici user posted image !

user posted image Ker smo večinoma doma (saj zunaj ni za živet), se z Emo veliko igrava na tleh ali na postelji, na kavču...in kakor izgleda je končno pogruntala kako se obrnit nazaj iz trebuha na hrbet user posted image , novost je tudi ta, da se kot urini kazalci vrti (ko je na trebuščku) , da bi dosegla željeno igračo ali pa se iz sedečega položaja prekucne naprej in "plazi" (zaenkrat so to cm) proti njej. Najljubša igrača? To je seveda daljinec od TV, paketek robčkov, plastična vrečkica.....skratka same kvalitetne didaktične igrače user posted image
user posted image Kar se hrane tiče, gremo kljub pediatrinjim nasvetom bolj počasi:
smo še vedno na sadju, zelenjavi,krompirju, riževih kosmičih in mleku (moje+aptamil1). Poskusili smo sicer tudi plazma keks, sicer bolj po pomoti, pa ni bilo reakcij user posted image , ji ga pa dam bolj redko oz. če je v sadni kašici, se je ne izogibam, kot do sedaj.
user posted image Novost je tudi ta, da se zdaj Ema zbuja že ob 5ih zjutraj, spat pa hodi okoli 21ih. Jo slišim jokati, pa jo grem "še v komi" iskat in jo prinesem v veliko, kjer potem sicer spi ampak zbrca mene in tatija in se 100x obrne na minutouser posted image .
user posted image Po vratu (med gubicami) ima majhne mozoljčke, ki se ji včasih pojavijo tudi na ramenih ali hrbtu in potem zginejo. So kožne barve ali rahlo rdeči in vsi mi pravijo, da je to od vročine....imate tudi vi kake izpuščajčke? 

NR: hitro okrevajte!!!user posted image
Šnucika: user posted image za klimo in bazen!

Vsi ostali:
lp od cume in ulhlhčjćčč.n-j ; ; (emin podpisuser posted image )

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.6.2006 20:14:27   
NRMM
No pa je tudi današnji dan za nami. Obisk pri pediatru smo končali v 10 min, hvala nekomu, ni z našo Marušo nič kaj hudega razen grdega prehlada s kašljanjem user posted image . Predno sva šli k pediatru se mi je par minutk pošteno ''davila'' in veliko sluzi izpljuvala, tako, da je imela čisti nosek in ostale dihalne poti cele 3 ure, potem sem ji dala Sinecod raztopino, katero smo morali seveda plačat, ker je pediater predpisal beli recept (kam smo prijadrali, zdravila še za otroke niso več zastojn, banda zdravstvena slovenska user posted image user posted image user posted image ).

Zaenkrat dobro kaže, malecka kljub neznosni vročini (kmal bo zasedal domači hišni svet o nabavi klime) že aja, upam, da bo tudi ponoči ok.

Moja ima pikice od vročine zadaj po vratu in za uhicami, katere ji čez noč izginejo in se okoli poldneva zopet prikažejo. Je pa od kolegice mala z enakimi izpuščaji kot opisuje Cuma in ji je pediatrinja rekla, da je to od vročine in ni dobila nobene kremice, ker mala ne kaže znakov, da bi jo izpuščaji srbeli.

Lep večer še naprej in uživajte!

L.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.6.2006 22:48:59   
Nana Liza
Hojla!

Stanje naše  user posted image se izboljšuje. Diagnoza bronhitis je bila napačna. Tudi zdravniki se lahko zmotijo. Imela je samo malo zamašene dihalne poti in nič hudega, potem pa je dobila še visoko vročino in vnetje grla. Sedaj imamo doma malega "hripavčka"user posted image .  Baje je ena vrsta viroze. Cele noči je jokala in tudi sedaj še nima apetita. Mleko si moram izčrpavati, goste hrane pa sploh ne mara. Danes sem ji skoraj vsilila 4 žlice jabolčka in banane.  Ker je navajena, da zaspi na moji dojki, ima sedaj probleme, ker jo boli. Tako težko se uspava brez mene. Po stanuvanju jo uspavam z vozičkom! Če jo želim dojiti, pa joka.user posted image Pa ji tlačim dudo v usta, ona je pa sploh ne mara.

Naj povem pa nekaj res najlepšega od današnjega dne, naša mala hripovka je danes rekla "MAMA" user posted image in to je kar  ponavljala in ponavljala. Čist me je raznežila. Že nekaj časa govori zloge ATA. Pa sem dostikrat rekla tako v šali, "ma kaj ata, reči mama"!.user posted image Dons pa je!!!!!!

Tudi naša iuser posted image ima mozoljčke. Kopali je nismo že en teden, samo umivali z vatko, pa še ta vročino. Zgleda res kot kakšna alergija. Sem pa pozorna, ker ne je skoraj nič goste hrane, znoji se pa sploh sedaj po narasli temepreturi.  Skoraj sigurno  je od  znoja in vročine. Danes pa je skpana in namazala sem jo z mandljevim oljem. Če pa ne bo bolje, pa z bepantenom.

Uživajte v hladni senčki in se hladite s pivom ali sladoledomuser posted image !

Pozdravček od nana lize in Ele.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
29.6.2006 21:50:04   
Valeri
Kje pa ste vse?? Tud jst zdele nimam kaj dost časa za pisat, ampak sam tolk, da nas ne vrže na drugo stran user posted image
Kaj več prihodnjič.
Nočko

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
29.6.2006 22:06:07   
NRMM
Pa da se še jaz na brzino pofočkam in gasa spat, upam, da bo bolj mirna noč, kot prejšnja, ko je malecka veliko kašljala in kihala user posted image .

Stanje se po malem umirja, vsaj zdaj zvečer se ni zbudila še niti 1x in tudi zakašljala še ni, pa aja že skoraj 3 ure. Bilo pa je hudo predvsem dopoldne, ko sva hoteli it na kavico. Prišli sva z vozičkom na pol poti, ko jo je zagrabil kašelj, ves zajtrk je zbruhala od sile, iz noseka ji je teklo v potokih iz ust pa tudi slina, boga je bla fuul, sva kar obe jokali user posted image user posted image .

Uvedle sva pumpico za nosek in zgleda ravno tako, kot da jo iz kože dajem, joka fuul, ampak pomaga pa tudi, se dosti lažje izkašlja, če ji očistim noseka. Upam, da bo kmalu konec tega, no vsaj kapljice nakazujejo na to, da se kašelj umirja user posted image .

Končno se je malo ohladilo in je prav fina temp.v stanovanju user posted image ,upam, da bo tako en čas držalo.

Lepo bodite, grem pomagat Maruši, da že kar tukaj ne zalegnem!

Lepo nočko!

I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
29.6.2006 22:12:24   
Pajaca
Za enkrat smo še tuki! V ponedeljek pa odpeketamo na dopust!!! JUPI!!! Mal gremo na vikend pa se bomo kopal v Strunjanu al pa kamor se nam bo dal zapeljat... sam nekak mi Strunjan še najbolj potegne, ker je tok senčke.

Drgač pa z našim Pajackom nič novega. Cel čas nekaj razlaga, največkrat reče baba, pa če ful hit govori baba baba to pomen da je lačen. Sedi ko profesor, se usede, zdaj je dojel da lahko gre iz prostora v prostor, prej se je omejil le na en prostor, tako da ga je res povsod dovolj.

Je pa vse po vrsti, smo končali s posebki, tako da je tisto kar mi, le na majhne koščke mu narežem. S pasiranjem smo na srečo končali. Je pa kar zbirčen moram rečt, čeprav vsak reče o kako velik fant, ta pa rad je... ha ha.

To je to, se javim še kaj do pondeljka, pol pa user posted image !!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.7.2006 11:47:19   
Anonimen
Dober dan želim - po dolgem času. user posted image

Vsi smo živi in zdravi. user posted image

Robi je začel zdaj, ko je takšna vročina, hoditi spat kasneje kakor prej. Prej je hodil spat razmeroma kmalu po koncu Dnevnika na POP TV, zdaj ga pa ne zmanjka pred 22. uro. Očitno res lahko zaspi šele, ko se shladi.

Dnevno še vedno pospravi 4 stekleničke Milumila2. Ne popije pa več (očitno spet zaradi vročine) po cca. 230ml na obrok, ampak samo cca. 170 ml na obrok. Včasih mu v Milumil2 primešamo še žličko ali dve Čokolina ali česa temu podobnega, da je gostejše in nasitnejše. Poleg Milumila2 ima pa že en popolnoma samostojen gost obrok dnevno (poje celo Hipp-ovo kašico ali ta veliko Frutkovo) in enega nekako na pol. Najrajši ima sadje in mlečne izdelke, zelenjava, testenine in meso pa mu še vedno nekako ne grejo. Za poskusit smo mu dali pa že prav vse in mislim, da je bil najbolj zadovoljen, ko je v rokah držal rezino suhe salame in jo je lizal.

Pri miru ni niti minute. Obrača se s trebuha na hrbet in s hrbta na trebuh, pa okrog svoje osi in podobno. V nekaj sekundah je na drugi strani zakonske postelje ali Airex-ove blazine na tleh. Zdaj ga res ne smemo več spustiti z oči. Sedi že zelo dobro, vendar še ne povsem samostojno. Ko leži na trenuhu, se opira na stegnjene roke in na veliko brca z nogami, na kolena pa se še ne postavi. Ampak se vidi, da poskuša. Ob opori tudi že nekaj trenutkov stoji s popolnoma iztegnjenimi nogami, vendar se postavi na skrčene nožne prste.

Igra se s svojimi igračkami, za katere se trudim, da bi bile predvsem gumijaste, ker vse nosi v usta, vendar mu sorodniki nosijo plišaste, od katerih ima potem mucke v ustih. Dudo ima še vedno tisto svojo veliko, prozorno, iz mehkega silikona. Nobene druge ne mara. Samostojno jo daje v usta in iz njih, tudi ponoči, zdaj pa jo je začel že namerno pljuvati ven in z njo ciljati naokrog. Je zelo žgečkljiv.

Naučil se je reči besedico "ata". S Kamikazo sva namerno hotela, da najprej to reče (pred "mamo") in to nama je sicer uspelo, ampak zdaj je pa vse "ata". Na komando tega še ne reče, ampak ko se pa odloči, pa to ves čas ponavlja. In ko reče "ata", se tudi obrne proti Kamikazi.

Kakšni pretirani sprehajalci nismo bili nikoli, sploh pa zdaj ne, po tej vročini. Kljub temu pa kdaj pa kdaj naredimo kak krog tukaj po Novih Jaršah oz. zavijemo čez cesto v City Park. V vozičku je priden. Zvedavo gleda naokrog, ampak potem večinoma zaspi.

Tudi prva dva daljša izleta je dobro prestal. Pred 14-imi dnevi smo šli za en dan v Celje, ko smo mu šli ekspresno delat osebno izkaznico, in vse, kar ga je motilo, je bilo to, da avto ni imel klime in da je kar teklo od njega. Pa še to je bilo šele na poti nazaj. Primerno smo ga hladili z vlažilnimi robčki in mu dajali hladno tekočino za pit, pa je šlo. Za 5 dni pa je šel tudi s Kamikazo na Plitvička jezera in vožnjo, dolgo 4 ure v eno smer (z dvema krajšima postankoma) je na poti dol prespal, nazajgrede pa se je samo enkrat zbudil, da je pil. V sončenju brez plenice je užival, namočil je tudi noge v bližnjo reko Korano in poskušal lizati vso hrano, ki jo je kuhala in pekla babica. Kamikaza ga je pridno mazal s kremo za sončenje z zaščitnim faktorjem 30 in tako ga sonce ni nič opeklo, samo malenkost barve je dobil. So se pa tako ali tako večinoma zadrževali v senci.

Z dnevnim spancem je skorajda konec. Kdaj pa kdaj še zaspi za največ eno uro, drugače pa je ves čas buden. Lupinica mu je že skoraj premajhna, pa še lezti je začel ven iz nje, tako, da bo treba počasi sestaviti hojco.

Pri pediatrinji zdaj čakamo na tretje cepljenje, ki ga bomo imeli enkrat poleti. Tehta približno 7.600g in meri približno 70 cm. Obseg glavice je imel nazadnje 44 cm. Na zadnji strani glave ima še vedno majhno plešo, zdaj pa mu tudi že rasteta prva dva zobka (zgoraj). Dlesni so že popolnoma bele in napete.

Še vedno uporabljamo plenice Huggies, vlažilne robčke imamo kar od Spara, hladilno mazilo pa od firme Bubchen. Nad Niveino kremo sem bila popolnoma razočarana, ker je bila čisto vodena. Šampon imamo Johnsonov, kopel pa od Mercatorjevega Lumpija. Tisto olje, s katerim smo odstranili temenca na glavi, je pa Mediteranea. Krasno je učinkovalo.

Robi je torej trenutno skoraj najmlajši član širše družine. Edina mlajša je gospodična Lorena, hčerka Kamikazinega bratranca v Dugem selu pri Zagrebu. Spomladi smo jo šli že pogledat in je prav fejst babnica. Jeseni pa pričakuje žena od Kamikazinega bratranca še enega dojenčka in tako bo Robi dobil družbo tudi malce bližje Ljubljani.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.7.2006 20:45:34   
NRMM
Čeeer želim.

Mi smo pa totalno zakuhali user posted image . Kašelj in nosek sta se umirila za 90% smo pa nekje zahaklali vročino in se mantramo danes že celi dan z njo. Dopoldne se ji je sukala okoli 37,4-38 ob treh popoldne pa je zakuhala na 38.6 in sem ji dala pol žličke panadola in je bilo 4 urce ok, potem pa jo je zopet začelo zakuhavat, tako da smo pri 38,6 dali celo žličko panadola in to ob pol 8 pred spanjem in spi ze eno uro kot polhek, vročina ji pa že tudi padla na 37,2. Zanimivo je predvsem to, da ni neka tečkasta. Je normalno po flaši in po žlici, celo zvečer je spila 2 dc mlekega, tako da mi res ni jasno kaj nas mantra, glede na to, da je nahod že skoraj pozdravljen. Če jutri ne bo boljše ga šibnemo kar na urgenco pa da vidimo kaj bodo rekli.

Sva pa bili včeraj na Lentu popoldne, še z eno kolegico in njeno 10 mesečnico. Njeni  user posted image   je med sprehodom ob dravi narastla temperatura na 40 st in je sedaj v bolnici na opazovanju user posted image , kajti začela se je fuul trest, ko se je zbudila in zavijat z očmi (mislim, da smo kar vsi postali bledi in prestrašeni, ko smo to videli), tako da bi naj bil to neki vročinski krč, v glavnem čudne stvari, otrokecov je bolanih več kot pozimi, baje je mb pediatrija polna user posted image .

No malo sem pojamrala v upanju, da bomo kmalu zdravi, še dobro, da je vikend in da nisva sami.

Lepo bodite, zdaj je prav fino, ko je hladovina, ampak kaj ko za nas ne velja,ker smo skozi v bajti user posted image .

L.p.
I&M

< Sporočilo je popravil NR -- 1.7.2006 20:48:46 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.7.2006 21:22:36   
Pajaca
Evo danes je Pajacek sam prišel iz sobe v kuhinjo, pot je kar dolga, najdaljša v stanovanju. Vmes se je ustavil pri radiatorju in pogrizel cevi (to je zdaj nekaj nalepšega), pa smo ga spodil in je šel naprej. Pol se je usedel poleg računalnika in se nam smejal. Tko da ja postaja vedno bolj mobilen (no saj zdaj mu le še hoja preostane).

Sem mal primerjala naša dva mulca in ugotovila, da je njun razvoj kar se tiče motorike identičen. Se okol obrnila mal pred 4m, se začela plazit pri 5,5, sedita od 6 in 1/4, pri 6.5 pogruntala kako se usede. Čez 3 teden me čaka to da se mi bo postavil na noge ob opori.... pol pa lahko spet začnem pospravljat vse z spodnjih polic... JUPI!

Drgač pa še jutri pa gremo na morje.... mogoče srečam kakšno primorko????

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.7.2006 22:12:24   
BlankaT
No pa da se še mi malo pofočkamo user posted image .

No mi pa smo dobili to 6. bolezen user posted image user posted image . Že tako ne prenese te poletne vročine, sedaj pa ima še temperaturo tam do 38,5, ko ji kr pol žličke Lekadola dam. Drugače pa že sama sedi in v nedeljo se je 1. obrnila iz hrbta na trebuh (pa še to samo iz radovednosti,ker je za njo ležal od moje seke fant in ga je mogla videti user posted image ). Vstrajno kliče ATA in TETA, o mami pa ni ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image .

Od kar je ta vročina se tudi mi bolj kot ne skrivamo v sencah, ker je v našem stanovanju tam do 30 stopinj user posted image , če pa klimo vklopim pa piha po tamali user posted image . TAko, da greva ven in v tistem času poskušam ohladiti stanovanje. Je pa zelo tečna, kadar morava biti not in še po možnosti sami. Skratka more se nekaj dogajati user posted image user posted image user posted image .

V nedeljo smo se kopali na Ptuju in mala je uživala 100 na uro, je bila kr brez šlaufa, ker še ga nismo uspeli nabaviti, ampak je bilo kr vredu, smo si jo malo podajali in je kr šlo.

Jemo vse, razen korenčka, ki je bolj po redko na jedilniku, ker jo zapira. Še vedno se dojiva in sicer zvečer, ponoči in zjutraj in včasih še čez dan, če je zelo sitna. Drugače pa imava okoli 10-11 zadni obrok, okoli 13-14 zelenjavni in okoli 18 zvečer mlečni obrok(navadni kr tiste kašice, ki se pripavijo z vodo). Morem pa povedati, da vse kar ji dam jé, do sedaj še nismo prišli do hrane, ki je ne bi jedla user posted image user posted image user posted image .

NR glede sekinega dopusta, pa ti lahko samo to povem, da je danes že 4. dan od kar sem ju zapeljala na Brnik in sem dobila samo eno sporočilo od njiju in sicer:"Tu je super!Dolgčas nama  ni!Vse lepo pozdravljava in RVI;-)Full je lepo in vroče" To je vse, tako, da smatram, da jima je super, več pa ti bom lahko povedala v sredo oz. četrtek, ko prideta domov.  Vabilo za user posted image  še velja, tako, da javi.
Kar pa se zdravstava tiče pa sem kr tvojega mnenja. Potem pa še jamrajo ib se sprašujejo kako to, da nas je vedno manj user posted image user posted image .
Šnucika čestitke za takšnega brateca in atija user posted image user posted image user posted image , pa za klimu seveda tudi user posted image user posted image user posted image .

Pajaca ta tvoj Pajacek pa je napreden user posted image user posted image user posted image user posted image , moja je komaj pogruntala kako iz hrbta priti na trebuhuser posted image user posted image .

A ja, še to. Hiša je zakoličena, sedaj moreva še samo na finance počakati in lahko pričneva z izkopom in gradnjo kleti. 

To bo vse za tokrat, lep pozdrav od Blanke in Maje.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
2.7.2006 12:07:48   
NRMM
Alo decemberke, malo se ohladi in že ni več duha in sluha o vas user posted image .

Mi smo pravkar od dežurnega in diagnoza bronhitis user posted image user posted image . Kar tam sva dobili inhalacije in ji je tak pasalo, da je med njimi zaspala, za domu pa imava razpršilo -pumpico kot jo imajo asmatki in ji moram vpihovat na 6 ur. Razsaja neki virus, ki maši dihalne poti, kaj vse še ne bo razsajalo v tem čudnem vremenu. V glavnem na našem koncu je bolanih otrok malo morje. Za nami, ko smo končali inhalacije je bilo v čakalnici ziher 10 otrokecov in vsi z vročinami in kašljem user posted image user posted image .

Zdaj pa grem pomagat Maruši ajat, kajti ponoč sem ravno spravila 2 ure spanca skupaj.

l.p.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
2.7.2006 22:45:28   
cuma
Oj! Jaz pa samo na hitro: Ema ima nov album, kjer lahko vidite, da je prava primorka (paštožderka), da ima en zob, njeno najljubšo igračo (robčke) ...itd user posted image

Lep večer in lepo spančkajte!
En user posted image  vsem bolnim decemberčkom in da bi se čimprej pozdravili!

cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.7.2006 9:09:22   
mml
Dobro jutro user posted image ,

meni prav paše tale ohladitev, samo kaj ko bo v sredo spet 30 stopinj in večuser posted image . Očitno se staram, včasih bi dala vse za takšne poletne temperature user posted image .
Manca ma nove fore kar se spanje tiče...po novem ne spi več celo noč (od 21.45 - 22. do 5.30 - 6.), ampak se zbudi ob 4.20, potem sicer po dojenju zaspi, ampak se zbudi ob 7.15 user posted image  (kar je zame skoraj sredi noči). Danes sem poskusila, da sem jo zjutraj še enkrat podojila in upala, da mogoče bo pa le še zaspala, pa nič od tega. Potem sem se pač spravila pokonci in malo pospravila po kuhinju, pogledala na RR...
...in kaj se zgodi????

V spalnici se ustavijo vse aktivnosti, nobenega zvoka več...grem pogledat...

...Manca spi kot angelček...

...no ja imam pa nekaj časa zase  user posted image (saj vem kislo grozdje in lisica...jaz bi rajši še malo spala). Sicer pa zadnje čase spi dvakrat na dan, dopoldan tam nekje 45 do 60 minut, večinoma v vozičko, ko sva na sprehodu, popoldan pa po kosilu uro do uro in pol user posted image .
Gosta hrana je malo bolj zanimiva, samo to še vedno ni to, jaz pa komaj čakam, da ukineva kakšno dojenje, počasi imam tega že zadosti, samo nič ne kaže, da bo to v bližnji prihodnosti user posted image . Rajši kot tekoče kašice ima koščke sadja, pri zelenjavi je pa bolj za pasirano varianto. Z veseljem žveči tudi kruh, seveda ga je večina potem na tleh, po stolčku, na majici...ampak zabava pa je user posted image .
V vozičku se najrajši vozi tako, da leži na trebuhu z dvignjeno glavo (kobra položaj user posted image ) ali pa se ziba na kolenih (to postaja že hudo nevarno, tako da bo treba počasi ukinit).
O zobeh ne duha ne sluha user posted image  (pa jih niti ne pogrešam, je dojenje dosti manj boleče user posted image ).
Mobilna je vsak dan bolj, trenutno se premika podobno kot vojaški specialci (puzanje), občasno pa ji uspe tudi kakšen premik na rokah in kolenih user posted image .
Še vedno obožuje vodo, smo šli včeraj zjutraj v Atlantis in je veseljem čofotala in brcala, potem pa po kopanju omagala med tem, ko je jedla sadno kašico user posted image .

Cuma Ema je fuuuuul luškana user posted image .

user posted image  Mimogrede sem se spomnila, da smo se pred 3 ali 4 meseci pogovarjale kakšne barve oči imajo naše decembrke in decmbrčki...takrat je še prevladovala modra barva. Kako pa je sedaj, ko so tako rekoč stari že 7 sedem mesecev in naj bi bila barva več ali manj dokončna???

Manca ima še vedno modro modre in očitno bodo modre tudi ostale.

Lep dan vsem in uživajte v neprevročem dnevu

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.7.2006 13:26:52   
kofetek2010
sedaj nimam cajta, da še enkrat napišem vse kar sem že enkrat, dokler mi tamala user posted image  ni izklopila računalnika user posted image  

pravkar je zmazala 1/2 banane + 2 marelici + 1/2 breskve, tako, da imam sedaj mir pred njenim hranjenjem in lahko grem kosilo skuhat user posted image  če se mi ne bo motala preveč med nogami user posted image  za kosilo bo dobila riž+grah+goveji šnicl user posted image  

naša Ela ima nebeško modre oči in blond lase - čisto arijsko dete user posted image user posted image user posted image  

to je to na brzino user posted image  

aja, Cuma vse najboljše Emi za 7.mesecev user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 3.7.2006 13:28:14 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
4.7.2006 21:57:41   
NRMM
A zdej te bom pa še čakala.......pa da ne bo spet izgovor, da ti Ela pc ugasnila user posted image . Sam pod tuš skočim, pa sem nazaj.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
4.7.2006 21:58:39   
kofetek2010
ja kaj bi zdaj spet rada? user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
4.7.2006 22:06:31   
kofetek2010
Čeeeeer!

ja kje pa ste vse? user posted image  

OK, vem, da Pajaca = user posted image , Šnucika =user posted image (skor celo leto user posted image ), za ostale pa pojma nimam user posted image   aja, NR najeda pri lubenicah user posted image

danes zjutraj sem pustila Elo sede pred ogledalom s pupo v roki in se šla v kopalnico tuširat in tamala je ves čas lepo sedela in se ni prekopicnila - glede na to, da je sama sedela nekaj več kot 10 minut, lahko rečem, da samostojno sedi user posted image  in še kak teden jo loči, da bo šibala po vse 4, ker sedaj se postavi na 4, naredi 2 do 3 premike in se vrže na trebuh in gremo puzajoče dalje user posted image   že sedaj je je vsepovsod polno, kaj šele bo user posted image  

mml - kje si? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
4.7.2006 22:13:01   
NRMM
Ah zdaj vsaj vem kaj jest med tednom, da bo za vikend user posted image .user posted image

Mojo pa še zanaša kot malega pijančka, se sicer vedno ne prekopicne, se pravi čas ujame, bo pa tudi to najbrž kmal. No zdej te dneve tak ni blo skoraj nič od nje user posted image , v soboto in nedeljo se niti obračala ni, tak je bla boga, zdaj pa mora nadoknadit vse za nazaj. Pojavili so se problemi pri spanju, po novem jemo flašo ob 4 zjutraj user posted image , no je pa potem do pol 9 mir in če po resnici povem mi paše. Ob 3 se itak moram vstat,ker imava na vsakih 6 ur pumpico za inhalacije, počakam da se natelovadi in začne jokat za flašo, ko jo poje je že ni več.

Čuj ti, šibate na križarjenje?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1168
4.7.2006 22:15:58   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image  ne, ker je vse, kar je po "normalnih" cenah zasedeno, tiste najtadražje variante so pa še fraj user posted image  zdaj pa ne vem kam user posted image   bo treba kakšno last minute varianto počekirat, pa bo user posted image  

zakaj pa jo budiš za inhalacije? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
4.7.2006 22:20:50   
NRMM
Se sama zbudi,ko ji približam tisti jogurtni kozarček in pritisnem inhalator user posted image user posted image  in navadno se ob 3 zjutraj predrami, ob 9 zvečer po čaju zaspi nazaj brez blema.

Včasih last minute dobiš boljš kot da rezerviraš ne vem kdaj prej. Sej bo, na koncu koncev gti pa hrvatija ostane user posted image user posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1170
4.7.2006 22:22:23   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: NR
Sej bo, na koncu koncev gti pa hrvatija ostane user posted image user posted image user posted image .

sem raje doma user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
4.7.2006 22:25:01   
NRMM
sj vem user posted image user posted image user posted image .

Kaj misliš, da vse lubenice jejo, da ni nobene na spregleduser posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1172
4.7.2006 22:30:39   
kofetek2010
moj user posted image  je imel do 6.leta 2x letno bronhitis in sem čist imuna na to, mi je hujše, če ima user posted image  vnetje ušes user posted image  kr tisto pa res boli user posted image  

novembrke jejo lubenice user posted image  no, mogoče pa decembrke tud user posted image  

kdaj pa greste vi3 na dopust? in kam?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
4.7.2006 22:38:35   
NRMM
Moj brat je imel kronični bronhitis ampak je ozdravel med puberteto, potem pa še naj rečejo,da ni puberteta fajn.user posted image

Sej tega sem se jaz bala, da bodo še uhice stran dobile, ker je bila čisto zamašena, dihalne poti so ble zapacane fuul in je po prvi inhalaciji pri dežurnem od olajšanja vmes kar zaspala, je pa že res na cajte lovila zrak user posted image user posted image .

Gremo 14.9 na Djerbo user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1174
4.7.2006 22:50:16   
kofetek2010
ufff do septembra je še dolga user posted image  mi smo bili na Djerbi mislim, da leta 2003

zdaj pa grem....

kuhno pospravit user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......