piscancek
|
helow, pa sem se končno spravla za računalnik. PTICA, upam da se bo vse izteklo vredu, oz. vem da se bo, ni mi pa jasno kako one sestre niso videle, da bi mogla že prej dobit injekcijo Da vam povem, da sva bila v šopingu danes in sva dobila vse kar sva želela in še več , Sem tk vesela, da sploh nisem utrujena, je pa ful zmatran, tako da nisva sestavila pohištva . Pa jutr, Najprej sva šla v Kiko, kjer sva kupila tetra pleničke 80*80, 10 kom komaj 7,99eura. Sem jih sam 10 kupla, da vidim kako bo ko jih operemo. Čez dobrih 14 dni greva še enkrat, ker nisva dobila v IKEI vrat za omaro , pa rjuhico napenjalno za v kinderpet, 5EUR, pa komplet odejica in blazinica za komaj 6 eurov. Sobice imajo tud ful lepe, ampak dražje kot v Ikei, pol sva šla v Metro in Hofer, in Hein Gericke, pol pa končno v Ikeo. Kupila sva omaro, previjalno komodo, ki potem gre en del mizice stran in je regal za knjige, pa še en regal v bistvu nočna omarica, men je ful všeč, bova pa še dokupila par stvari zraven, pol ko zraste. Pa lučko, posodice za na previjalno mizo, dekico iz flisa, dve bombažni tanki dekici, 10 kom krpic za umivanje, 5 slikic in okvirje, obešalnike za omaro, pa še par drobnarij, v glavnem sva zelo zadovoljna z nakupom. MIŠI, sem vidla dans polno slo nosečk, mogoč sva se pa celo videli? A sta zadovoljna z nakupom? No, pol sva šla še v Toysa, sem bla razočarana, nč kupla, pol pa v Seiersberg, v C&A, imajo kar lušne stvari, ane to kar sem si js zamislila, v H&M sem kupla brisačko za kopanje s kapuco, cotke pa tud nisemnašla take kot sem želela. Nimam namena kaj druga kupit, kot pa kompletek za iz bolnice, želim v Svetlo zeleni barvi, pa lahk je kaka rumena ali pa bež kombinacija, a na žalost tega ni bilo. Sicer bom pa še itak enkrat šla gor pogledat. V eduscho pa sam par stvari, skor nič. Pol pa sva zavila še v NY, kjer sem si še en modrc kupla, to pa je tud vse. Blo je kar veliko enga laufanja, ampak utrujena pa nisem. Bom pa verjetno jutr po vseh štirih lazla . Lahko noč vsem, js se grem pa zdaj še statistiko učit HRUŠKA welcome back
< Sporočilo je popravil piscancek -- 17.6.2006 22:40:21 >