piscancek
|
Dober večer, no danes ste ble pa pridne, vas je vročina pregnala , se kar pozna, ker ste se kar razpisale. Js sem komi zdaj se vsedla in se zrelaksirala. Sem bla dopoldan v službi, pol sem imela prvi del izpita pri računalništvu, mi je šlo fajn in sem ga opravila (tudi moj ) , sam zdaj naju pa čaka še drugi del, ampak še le pol ko prideva z dopusta . Pol sva šla še v šoping, ker je bil hladilnik že skor prazen, pol sem se pa še likanja lotla, mi ni jasno od kod mi danes tolk energije. TIJA 75, hvala še enkrat, kaj bi mi brez tebe . A sta v Ikei kupla pohištvo? kaj sta kupla, a je v katalogu in a imajo že kaj nove robe? Kako ti je fajn, ko že imata pohištvo, js komi čakam, upam da bova dobila željene stvari, sicer sva se že z enmu mizarju menla, pa je reku da nama bo naredu, če ne bova dobla v Ikei. BIBALEZUNG, ja šopingirat greva za našga piščančka. Šla bova v Ikeo, Kiko, Toysa, Metro, ko bodo na vrsti moto shopi bom js počivala v avtu , pa H&M, C&A, Eduscho, pa še kam verjetno, upam da ne bom preveč zmatrana, sam je res kot si rekla, da ko greš v šoping za malega, maš tolk energije, da enostavno pozabiš, da te noge pa križ, pa še kaj bolijo. , mislim da smo kr vse enake kar se tega tiče. kavice že drugač ne pijem, edino takrat ko sem kadila mi je kavica fuuulll pasala. Pol. ko sem pa nehala kadit, sem pa tud kavo nehala pit. Si jo tu pa tam privoščim, a nimam neke želje ali potrebe po njej. če pa že, mora bit pa itak več mleka kot pa kave, pa veliko vode zraven. Pri nas v MŠ je babica kar hvalila čebriček. No, midva sva ga dobila za rojstni dan od kolegice, se mi je že prej zdel fajn stvar, ampak sama si ga ne bi kupila, ker ga res lahko uporabljaš le kratek čas. Ga pa kolegice ful hvalijo. Bom lahk pol povedla kako se obnese. SARAJA, boljš da si prej urediš na CSD vse papirje, pa boš pol imela mir. Js sem že vse zrihtala, sam očetovstvo še greva podpisat.Bova tud to prej uredila, da ne bom js pol po porodu mogla po socialni laufat. MIŠI dans je pa res blo ful vroče, sem švicala, kot še nikol.Te kr uniči vročina, čeprav mam pa rajš vročino, itak se lahk umaknem v senco, kot pa mraz in dež. Veš, tud js kiham, smrkam kot nora. Pa oči me srbijo. Sem se prehitro hvalila da me letos alergija ne gane. Ker me nos srbi se pol skoz smrkam in pol se mi kri zravn ulije, je ful zoprno. BAMBINA ti kar lepo miruj in počivaj. Kdaj pa imaš PDP? Pozdravček vsem in sladke sanje