Splet.Ka
|
Brjutr! Najina pikica, upam, da se vsaj počutiš bolje, ko si doma. Ti kar pridno počivaj in veliko pij, da bo vse ok. A si bla že kaj odprta, ko so te pregledali? Jaz sem bla že mal po 20. tednu, ampak ko so me dali na bolniško in mi ukazali ležanje na boku, se je odpiranje ustavilo...no, bomo vidli jutri na pregledu. Tako da se res splača upoštevat zdravnikova navodila. Jaz sem malo slabe volje, saj veste, hormoni, pa me vsaka malenkost iz tira vrže. Sem klicala v ambulanto, ker imam jutri pregled. Vem, da mojega G ni. In sem vprašala sestro, če bo vse isto kot ponavadi, se pravi tehtnica, kri, voda, potem pa UZ pregled... In me ženska lepo nadere . Da itak ne ve, kdo bo jutri in še manj ve, kaj mi bo delal in da to ni njena stvar in ne moja, ampak od tistega, ki bo jutri mojega G nadomeščal. Sem povedala, da bi moj prišel z mano, samo če ne bo UZ, nima kaj počet tam. Sem ji rekla, da mi je ravno ona razlagala, da v tej ambulanti vsi G vedno naredijo UZ. Zgleda, da tega ne bi smela rečt, ker je potem še bolj popenila, da mi po zakonu samo 3 UZ pripadajo. Ne vem, mogoče jim je klima crknila, pa jim je vroče. Zdaj res ne vem, al naj vzamem sabo...se bojim, da bo samo par ur čakal z mano, potem pa mi bodo pomerili pritisk in me poslali domov...grrr. Kaj mi predlagate? Do zdaj sem mela vedno UZ. Miši, mogoče mi lahko pomagaš ti, ti tudi nisi imela svojega G danes, ane? PA je vse potekalo enako, kot pri tvoji? Ptica, mene zanima tole tvoje kosilo presenečenja, kaj je to? Jaz tudi nimam idej za kuhanje. Enkrat na teden si gratiniram bučke in paradižnik, mam to ful rada, največkrat jem za kosilo zeleno solato in kaj gor (jajce, tuno, piščančka), zadnjič sem si naredila šopsko solato, pa juhice (špinačna, iz kumar, zelenjavna) pri meni pridejo v poštev. Je pa res, da kuham samo zase. KAj pa ti še kaj kuhaš? Fuzbal . Jaz ponavadi gledam večerne tekme in proti koncu zadremam. Drugače nisem ljubiteljica, pa je vseeno zanimivo. Stuhica, kako je bilo pri diabetologu al kaj je že???? Za dobit se...čakamo še, da se nam stuhica kaj oglasi. Jaz sicer jutri (četrtek) nimam časa, imam pregled. Če imate vse ostale čas, pa se lahko dobite in potem kasneje ponovimo, pa se vam drugič pridružim? Če ne pa drug teden, pa se nam andrejaz naslednjič pridruži? Zaenkrat se lepo imejte. Si pišemo!
|