ursa_p
|
Dan ... koncno ste se oglasile. Strucka ... Dondolino je cist fajn zadeva, ampak ker tvoj misek tehta ze 9 kg, ga ne potrebujes vec ... baterijski gugalnik dela samo do 10 kg! Pesmice, ki jih poje niso nic posebnega, tako da ti ga tudi zaradi tega ni potrebno kupit ... midva sva rekla, da ga bova kupila zato, ker bo se za drugega otroka (pri Galu sva ga sla malo pozno kupit). Sta pa Diner in Rocker zelo podoba, se mi zdi ali pa je Rocker malo boljsi, ne vem tocno, sta pa veliko cenejsa. Oba se gugata, navadni se ne, dobijo pa konec meseca nov model ... se mi zdi, da se tudi ne guga, bo pa veliko lazji. Oglasi se v BC ali v PP trgovini ... sej jih imajo skoz tam. Hranjenje ... vceraj je Gal normalno jedel do 1-ih popoldne (imel je 3 obroke) ... ob 4-ih je pa jedel res samo kako minutko, s tem da caja pred tem ni kej dosti spil (sem mislila, da je zejen), no, potem je pa jedel pa sele od pol sedmih, kljub temu, da ob 4-ih ni pojedel skor nic. Danes isto ... jedej je najprej zjutraj ob 6.30, potem pa zdele spet mogoce dve minutki in ni hotel vec. Bomo videl kdaj bo naslednjic jedel ... mu pa v taki vrocini po dveh urah ali pa prej, ce je siten, ponudim nesladkani komarckov caj (v nedeljo ga je spil celo 30). Moram pa povedat, da je Gal zacel ful noge dvigovat ... ze kak teden to pocne ... se zbudi in takoj noge v luft ... to sem pa ful vesela, ker se tako steguje, da je groza, sploh roke ... ker rokic ne primer ne daje kaj dosti gor, ampak grabi vse zadaj ... pri glavi. Edino, ce mu dam igracko v roke, pa se to bo z eno grabil zadaj. Drugace se pa z nogicami se ne igra (da bi jih prijemal), ampak jih samo gleda. Dons pa ze odkar je buden daje dudo v usta, pa spet ven, pa v usta pa spet ven ... pol ko mu pa ni vec vsec, da mu en skoz dudo iz ust vlece, pa siten postane. Jutri ... se dobimo? Jaz sigurno pridem, ce ne bom pri G cakala prevec casa (grem ponovno po injekcijo). Vceraj sva bila na ogledu Da Vincijeve sifre ... zacetek predstave je bil ob 22.10 ... tako pozno ne grem nikoli vec v kino .. zdej ko sem bolj utrujena ... namrec skoraj bi zaspala ... film je tako temacen, da ni cudno ... tistih par svetlih prizorov sem pa kar v luft skocila, pa ob prometni nesreci ... se dobro, da je bilo vsaj par takih prizorov, da so me pokonci vrgli. Sem se hotla it vmes osvezit v WC, pa nisem mogla iz dvorane! Tako tezko pa v kinu nisem gledala se nobenega filma ... ga bo na zalost potrebno pogledat se enkrat (ceprav sem samo parkrat malo zakinkala). Kaj cem ... mama sem. Kljub vsemu mi je bil pa film vsec, sploh filmska glasba na koncu in zacetku. Oblika glave ... Gal nima vec tako lepe oblike glave ... sej se vidi tudi po plesi, da je najbolj oguljena zadaj ... ga dam na bok spat, pa se sam prestavi na hrbet ... bi ga bilo potrebno dat se na trebuscek spat ... samo ne vem kako bo zgledalo to na vzdignjenem vzglavju ... v prenosni je pa bolj mehka podloga - "jogi" .... bom probala, ceprav si ne predstavljam kako naj ga sploh polozim na trebuh iz katerega koli polozaja. Tinkatonka ... nobenega nasveta nimam zate, samo zelim vam, da se cimprej pozdravite. Vreme ... meni se zdi pa zadnje dni res lepo vreme ... ze od nedelje naprej ... pa se vedno bolj vroce bo .. bom morala dajat Galu gor samo se bodi s kratkimi rokavi, pa nic hlack. Bonne ... ves kaj sem zadnjic naredila, ko sem cutila, da se mi bo naredil herpes ... z alkoholom sem ga razkuzila, pa se je kar "potuhnil" in se ni pojavil ... mogoce mi bo to pomagalo. Ga imam pa na zalost tudi jaz in to vedno, ko dobim vrocino. Eviii ... ko bo pa kaj v stanovanju ze postavljeno, nam pa kako slikco privosci. Midva bova mogla tudi kej ven .. je res lepo vreme ... Gal pa ob 4-ih ali pa ze prej zunaj kar siten rata, ker mu je kljub tankemu pajacu s kratkimi rokavi in hlackami noro vroce. Zdele je spet siten ... je zaspan, pa se kar steguje ... greva malo ven. Lp, Ursa
|