ursa_p
|
Dobro jutro! Vceraj smo se imeli zelo zelo fino ... Gal je bil kar priden, a ravno takrat, ko sva bila oba na "delu" - razne pasje zabave, je Gal kar naprej jokal in jokal ... revcek je bil zejen, a mamice ni bilo zraven ... oci se pa tudi ni spomnil, ko ga je prisel na hitro pogledat. No, potem je bilo vse ok ... pa vroce je bilo za znoret, ampak smo bili v sencki. Tam smo oddelali en cel delovni dan ... res je bilo fino, pa tudi ljudje se niso kaj dosti vtikali v malega, ampak kar v vse nas ... no, samo da je imel Gal mir. Pa tudi varusko smo imeli ... hehe ... kako prav pridejo takole prijatelji in znanci. Sem mislila, da bo tako utrujen od celega dneva, da bo celo noc spal ... pajade ... ob treh laaaaaaaceeeeeeen. No ja ... sej pravim, da ni vec nujno, da prespi celo noc (vsake toliko ga zbudi lakota). Se je pa danes zjutraj zbudil tako, da je kar hlipal, kot da bi eno uro jokal ... sem mislila, da ima ze nosek zamasen, pa ni bilo to ... sploh ne vem kaj je bilo ... ko je pojedel je bilo vse OK. Sicer pa sem v soboto zacela piti Donat (no, kupila sem Tempel, ki je veliko cenejsi) ... in rezultat ... Gal je danes po treh dneh kakal ... pa ni tako smrdelo kot po enem tednu ... tako da probajte z Donatom (mi je Katjandraz ze nekaj casa nazaj svetovala, pa sem zatrdila, da meni nic ne pomaga ... no, sej meni res ne, Galu pa). Spijem pa samo 1 dcl na dan. Marty5 ... no, pa nisem edina, ki razkuzuje ... drugace pa hvala za razlozitev barv ... mi imamo marelicno kuhinjo, spalnica je zelena, dnevna soba bo modra, WC je vijolilcen (nora barva), kopalnica je turkizna, vezo sva hotela pobarvati z rumeno, a bi jo raje "dala" Galovi sobici ... meni je zelo prijetna, topla barva ... pa tudi ucilnice so po novem v vecini za to barvo, ne vem pa kje sem to brala, bilo je tudi na netu. Aja, drugace nama pa za eno sobo zmanjka barve ... imava pa ne prevec zive barve, bolj pastelne, tako da ena barva manjka . Kar se pa plenick tice nam Beauty Baby nikoli ne premocijo, ce so pravilno namescene (se pravi lepo poravnani vsi zavihki). Karin412 ... jaz sem za suhost spodaj dobila vaginalete ... sicer se ne vem kako pomagajo, ker imam se vedno menstro, potem bomo pa videli. Otroske cunje ... jaz sem prav vesela, da sva vse cunje dobila ... kupila sva samo 2 kompletka v H&M-u, pa na BC sem narocila dva kompleta upssovih hlack, to je pa vse. S temi cunjami se mi zdi, da sva prihranila res ogoroooomno denarja. No, za naprej sicer ne vem kako bo, ampak se mi zdi, da imava za malo kasneje bolj malo cunj ... bom videla. Natalia ... Matic skopa Gala vsaj 6x na teden in ga tudi sam uredi, ga previja (razen ce je pokakan je to moje delo - ker kaka na tako malo casa, potem je pa cel pokakan ... Maticu se pa obraca, ko drekec zavoha - tudi pasjega komaj pobere! ... takrat, ko je kakal se vsak dan veckrat, ga je tudi pokakanega sam ustimal), samo hrani ga ne , drugace pa dela vse. Sem mu pa kar nekajkrat zatezila, naj se z njim ukvarja, pa mi je priznal, da se sploh ne spomne kaj vse bi lahko naredil, no potem ko sem mu pa par stvari povedala kaj naj pocne je pa veliko bolje in prav vriskata skupaj. Aja ... pa zjutraj oziroma tudi vsasih ponoci mi ga vzame iz postelje in prinese, da se podojiva, pa kupcke tudi on podira v vecini, jaz pa vmes zamenjam stran, ker je Gal tako neucakan, da kadar ga nima Matic cez, ga pa zbudi, ker se tako dere ... je treba imet papico takoj. Kar se pa dela doma tice, sem pa ze pisala, da je vedno bolj priden. Sem pa ugotovila, da je Gal pravi mali obcutljivcek ... na primer ... prejle se dojiva in sva imela odprto okno, pa zunaj na cesti na kratko zatrobi tovornjak (nic posebnega) in takoj v jok ... pa to, da se (ze zdej) ljudi boji tudi ni OK. Dons sem ze kar malo slabe volje, ker se Gal ves cas samo steguje ali pa dviguje (kot bi delal trebusnjake ali most) ... je pa noro mocen ... ne vem od kje otrokom toliko moci. Pa kupcka med hranjenjem ne morva vec podirat (ali pa mora imeti dudo, da uspe) ... je tolk siten, pa kar stal bi ... se opira na kavc, na moje noge, ... Komej cakam pregled v razvojni!!! Je pa smesen ... se mu med sitnobo zacnem smejat, pol pa nekej na pol sitnar in se napol smeje. Zdej je pa zarad svoje sitnobe pristal z dudo v vozicku in sitnari naprej. Joj, jaz berem, ve pa vmes pisete in nikakor ne morem zakljucit. No, zdej sem prebrala se Kami. Lepo se imejte danes. Ursa
|