Bonnie_RR
|
Dober večer! Je bilo dost učenja za danes in se morem malo sprostit ob prebiranju RR-ja... Moj dragi je šel s kolegi ven (na "eno" pijačo), Nik sladko spančka, jaz pa še malo prečekiram RR, potem pa hop v posteljo. obiski z majhnimi otroki... Mi smo imeli do zdaj na obisku od otrok samo 2,5 meseca starejšo punčko od Nika in se je zaenkrat še lepo obnašala . Ima pa Nikova sestrična 4 leta in sem pri njih na obisku (podzavestno) malo bolj pozorna, kaj se kaj dogaja okrog Nika. Ga ima pa mala ful rada in ga skoz boža, pa igrače mu nosi, pa dudo popravlja... Včasih malo brez občutka, ampak je pač še majhna in tudi Nik se ni še nič pritožil. Pa tud njena mami je ena tistih, ki zna otroku povedat kaj sme in kaj ne. Tako, da s te strani zaenkrat nisem imela še nobenih težav. spanje na trebuhu... Jaz sem ga prvi mesec večkrat čez dan dala na trebušček spat in mu je tudi pasalo, ampak sem s tem prenehala po nasvetu pediatrinje na 1. pregledu zaradi dvigovanja glavice. Na pregledu pred pribl. 3 tedni pa ga je pediatrinja spet pogledala in ugotovila, da se je stanje lepo izboljšalo in da ni več razloga, da ne bi smel bit na trebuščku. No, sedaj se pa niti ne spomnem, da bi ga dala na trebušček spat. Vedno, ko zaspi, zaspi na hrbtu in potem ga ne obračam na trebuh. Če pa kravice pase (to mu je ful fajn postalo, kar vriska zraven), pa nikakor ne bo zraven zaspal, ker je vse naokoli preveč zanimivo. Tako da zaenkrat ne spimo na trebuhu, ampak predvsem na hrbtu z eno roko pod povštrčkom (to ima pa po meni... ). igrače... Ja, jaz po eni strani kar nerada hodim po BC in ostalih otroških trgovinah, ker se ne znam izognit nekaterim policam... Pa če imajo tolk enih igrač, pa raznih (nepotrebnih, a lušnih) drobnarij... Nik ima precej igračk - ene samo gleda, ene intenzivno grize, ene k sebi stiska, z enimi tolče... Mu pa ne dam preveč igrač naenkrat, ampak mu jih sproti menjavam in nastavljam, da se jih prehitro ne naveliča. Je pa v tisti fazi, da takoj, ko stvar prime, poskusi, če je dobrega okusa... steriliziranje... Eh, meni se niti ne da tega pogosto počet, niti se mi ne zdi smiselno... Nimam pa sterilizatorja, zato občasno flaške in vse kar sodi zraven prekuham. gosta hrana... Ja, res vsak drugače govori in svetuje. Zdaj je pač tak trend, da pediatri svetujejo uvajanje goste hrane šele po dopolnjenem 6. mesecu. No, jaz ne dojim in ne bom čakala do 6. meseca, ampak mu že zdaj dam kaj za poskusit. Če se bo pokazala kakšna reakcija na kakšno hrano, bom pa z le-to za nekaj časa prenehala. Vidim pa, da Nik v poskušanju novih okusov ful uživa in tudi lepo poje in tudi zato se mi zdi dobro ga že zdaj navajati na gosto hrano. aptamil... Jaz sem najprej kupovala Aptamil1 v lekarni za 3500 SIT/škatlo (900g), potem pa sem ugotovila, da je v BC kar za 600 SIT cenejši in od takrat ga kupujemo tam. nogomet... Meni osebno tudi ni kaj zanimivo brez Slovencev, verjetno pa bom pogledala tu in tam kakšno tekmo. Sicer sem pa bolj navdušena nad tenisom. Sploh zdaj imam TV veliko na Eurosportu, ko je Rolland Garros... Finale Federer: Nadal... Mal heca... Smo pa res na tenis mahnjena familija. Najprej sem ga js trenirala (nehala zaradi poškodbe), zdaj pa gre sestra po mojih stopinjah... No, po dosežkih me je že kar krepko dohitela in tudi (kljub 13 letom) prehitela. Glede na to, da že precej časa nisem imela loparja v roki, bi me še konkretno našolala... Bo treba počasi spet malo lopar v roke vzet... spolni odnosi... Mene nič ne boli in je tako kot pred nosečnostjo... kontracepcija... Tabletke! dopust... Mi gremo 8. julija v Bernardin za (samo) 1 teden. Si bomo drugo leto bolj privoščili, letos sva se odločila, da ne bomo šli nikamor daleč (na Hrvaško pa tako ne hodimo). O tem, kaj zraven vzet, morem pa še temeljito razmislit, ker se mi zdi, da bom vzela FUL PREVEČ stvari s sabo. Bom verjetno jaz v kufer dajala, Jure pa ven... No, zdej grem pa počas spat... Jure je pa tud že vmes domov prišel. Preden je šel ven, mi je za danes obljubil še 20-minutno masažo, tako da hitim... Lahko noč!