![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 13.6.2006 20:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore, punce. Sej neki se mi dozdeva, da tako res narahlo čutim tam spodaj, res pa sem v velikem pričakovanju ta pravih zaresnih gibov in brcik! Mi imamo pa naslednji ponedeljek ultrazvok oziroma morfologijo, sem že kar precej nestrpna! Lepo se imejte vse skupaj!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 13.6.2006 23:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa se se jaz oglasim. Morfologijo imam sele cez 14 dni, tako da se bom se malo nacakala. Cutim tudi se nicesar ne, ampak domnevam, da bo to se prislo. Trebuh je ze kar velik (tak, da ga celo nekateri moski ze opazijo!), pocutim se prav fino, samo kri mi se kar pogosto tece iz nosa. Jasno ob najmanj primernih trenutkih... Sicer sem pa tako utrujena od sluzbe, da si bom drug teden privoscila malo dopusta . Komaj cakam, da bo petek!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 7:59:15
|
|
|
|
Aja1
|
Ema79, čestitke za opravljeno morfologijo! Koliko zdaj že meri ? Jaz ga tudi še ne čutim in upam, da bo na morfologiji ravno tako migal kot tvoj. Imam jo pa v ponedeljek....že odštevam dneve.... MucaMaca, za prve brcike!
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 8:51:38
|
|
|
|
viv_
|
Ojla! Jaz sem pa danes popoldanska in sva zjutraj s tamalo mal poležavali, tako da sem jo šele ob 8 skipala v vrtec. Včeraj sem bila končno v Avstriji. Za mulo in deca smo dobil luštne cune, zame pa čisto nič!!! Za pop . Sploh ne vem kaj bom čez poletje, kje naj staknem kakšne kratke hlače... Kriza, res! A ma kera kakšno idejo? Tako, hitro javljanje, popoldne napišem kaj več, zdaj pa malo pospravim po hiši, potem pa na en kofe in v službo!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 8:54:53
|
|
|
|
kaja11
|
O madona.... a so že morfologije na vrsti .... pa to je cel žur. Jaz imam v torek navadni pregled in bom šele takrat dobila napotnico. Od kdaj se dela morfologija?? Jaz grem na morje na začetku 22t.... a mi bodo lahko prej naredili ta pregled?? A ima še katera probleme z glavoboli. Zadnje dva dni se mi meša. Iz službe pridem k zombi. Pa še nekaj.... a ima nescafe manj kofeina kot navadna kava?? Ne vem a mi primanjkuje kofeina al kaj za en hudič je s to glavo LP
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 8:57:36
|
|
|
|
kaja11
|
Viv.... jaz grem v Trst v Prenatal (ne vem kako se napiše).... baje da imajo tam dobre bušlaste cunje. Če ima katera informacije iz prve roke bodo zelo dobrodošle
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 9:30:28
|
|
|
|
Aja1
|
Kaja11, morfologijo se dela med 20. in 24. tednom, tako, da boš verjetno imela naslednji pregled zelo kmalu. Tudi jaz iščem kakšne kratke hlače za poletje....doma imam same ozke in mi sigurno ne bodo nobene več prav. rada bi pa udobne in poceni
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 9:49:38
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Mi smo bili pa včeraj v vrtcu. Smo imeli sestanek pred vstopom v vrtec. In naš mali gre v skupino, kjer bo večina otrok starejših. Približno štirje bodo letnik 2004, ostali so pa 2003. Sem prav vesela, ker je tudi zdaj v mešani družbici in se veliko nauči od starejših. No naša mami pravi, da je on kolovodja, ki potegne starejšega fantka za sabo . Seveda v neumnosti. Moram rečt, da mi je bila vzgojiteljica prav simpatična in upam da je prvi vtis res tisti pravi. Miha je bil pa tudi priden, čeprav se je malo dolgočasil. Sva imela en blok in kuli sabo, pa je risal (sam ne me vprašat, kakšne so njegove hlače in majčka ). Pa mal se je zviral, pa vzgojiteljice osvajal, mislim, da mu ne bo hudega. Viv a si bla v Celovcu v centru al v sudparku? Ma sej jest sem rekla, da grem zdej še v Domžale pogledat v petek, kaj imajo v Breza (spar) centru. Tam je eno šiviljstvo in po ta novem imajo tudi nosečniške stvari. In po pisanju ene od RR-jevk so tud cene normalne (nižje od Kepice in La Vie). Bom sporočila v petek. Sicer sem jaz zadnjič v H&M zbrskala (ampak čisto dobesedno)ene tričetrt hlače, ki so kolikor toliko ok. In sem potem še malo se zakopala v kup in našla še ene enke, samo drugo barvo. Tako da imam zdaj bele in sive. Kaja11 probaj biti brez kave kakšen da, če ti bo glavobol popustil. Pa če imaž možnost si malo pritisk kontroliraj. Men je pa fino ker mi uz kar moja g naredi. Ne rabim nobene napotnice, tako da komaj čakam na torek . Uživajte na sončku
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 10:30:31
|
|
|
|
Luni
|
Oj! Jaz sem pa res srečka, ko vidim, kakšne probleme imate s kratkimi hlačami. Meni jih je prijateljica posodila, jih je pa sama šivala. Zelo lepe. In to kar nekaj kosov, pa kratka krilca tudi. Hlače tričetrt sem si pa dvoje kupila, številko večje , brez pasu, nizke in mislim, da mi bodo kar nekaj časa prav. Sem šla včeraj za našega bodočega četrtarja kupit šolske potrebščine, me je skoraj kap: 50000 in to brez šolske torbe . In imamo zastonj šolski sistem Pa o.k., saj normalno da stane, ampak je tudi čez leto kar naprej nekaj...... Oooooooo, ko pomislim, da bodo enkrat vsi trije šolarji bo pa kriza finančna. Pa saj tudi vrtec kar dobro plačujemo.........
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 10:59:08
|
|
|
|
lenca79
|
Pozdravljene, čestitam ema79 za morfologijo - jaz tudi komi čakam 5.7. Moje kile kar strmo naraščajo - kar preveč, sam imam tak apetit da se najem pa sem spet lačna. Če bo šlo tako naprej bom imela kmalu 100 kg . lepo se imejte in uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 13:57:32
|
|
|
|
marella1
|
Hello zunaj je že prav prijetno toplo, upam samo da se ne pokvari prehitro. Drugače pa sem v ponedeljek, ko sem se že čisto umirila, začutila brcike (no vsaj upam, da je bilo to to). No saj pri drugem bom pa že 100% vedela, kdaj se bo začelo. Je kar fino, da vas kar nekaj, ki ste že bile noseče in meni osebno vaši komentarji kar pomagajo. seenamojca: kri iz nosa je tudi pri meni že kar vsakdanje in tako kot praviš ob najmanj primernih trenutkih pa pa
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 14:18:42
|
|
|
|
viv_
|
Urška - ja, v HM v centru Celovca imajo spet otroške cune in sem super dobla za tamalo. Za nosečniške sem pa gledala v CA pa ni nič Sem pa klicala Musher jeans na Brezje, kjer šivajo hlače (kavbojke) po meri, pa mi je rekla, da delajo tudi nosečniške, tako da jih bom šla naročit...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 17:25:08
|
|
|
|
majas
|
Ojla! Mi še vedno nič ne čutimo brcik, trebušček pa res raste. Pri nas pa je tako že vroče...jaz si oblečem kar enodelne kikle in se prav super počutim. Drugo pa nič novega-tudi za morfologijo še nič ne vem... uživajte
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 20:07:09
|
|
|
|
urška76
|
Ojla ! Jaz pa sedaj uživam, mam odprto na balkon in poslušam Depeše. Sicer so malo zgodni in je še full prometa, ampak kle gor v 18-tem se kar ok sliši. Skor tako, kot da bi bila na stadionu . Pa še karte mi ni treba kupit. Evo, so me slišal očitno in so jakost zvoka mal povečal. Zdej sem pa že res skor na stadionu. Lep večer pa mal božajte trebuščke
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 20:09:40
|
|
|
|
bubče
|
haloha viv...prejle sem šla mal pogledat v babycenter v BTC, kjer imajo la vie kolekcijo za nosečke....kratkih hlač majo kr nekaj...sam pa na žalost nisem nič počekirala kolk kaj stanejo.... no, pri nas tudi še nič brcik...no, vsaj ne takih, da bi bila 100% da je to to.... sem pa še vedno non stop zbita..... morfologijo imam pa 30.6....še kr dolga..... kile pa zaenkrat +3 (sem se prejle na skrivaj stehtala....če bi slučajno vago razneslo....no, sem kr zadovoljna...in sem si iz vsega veselja privoščila malo čokolade ) lp
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 21:21:13
|
|
|
|
naja78
|
pardon ker vstopam v novemberke! najprej čestitke vsem novemberkam....no ni 2x za račt da ne bom med vami. pritegnilo me pa je :MUCAMACA:matr kako da nisem prej vidla,pa včasih poškilim. čestitke MUCA MACA!MORAM TI ČESTITAT,RES NISEM ZASLEDILA. UPAM DA SE ME SPOMNIŠ ŠE OD STARE RR.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 21:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa eno vprašanje. Zdaj že nekaj dni čutim konkretne brcike, vem, da je to to, ampak a jih ve, ki jih že čutite čutite tud samo v spodnjem delu trebuha? Se zavedam, da je še zelo mičken, pa da ne morem čutit še vsepovsod, ampak kje ve čutite brcike? Občutek pa je tak, kot da se bi mi nekaj premaknilo pod kožo , kot kak živec, ampak ko se dotaknem z roko se mi zdi da se malo izboči, ampak tako čist mičkeno.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 22:05:03
|
|
|
|
taya76
|
Ola:) Danasnji pregled,ki sem ga imela je biu pa prov bozanski...Predn grem do ginekologa me sestra stehta ,vzame kri,zmeri pritisk,grem na vodo mi rece: dans pa mamo morfologijo..Se nism polnih 20. tednov in sm bla ful presenecena..Sploh mi ni omenla za ta mesec.Sm misla,da bo to nasledni pregled..Ampak sm zelo vesla,da je vse tako kt mora bit...Pregledla sva vse:glavco,rokice,nogice,prstke,srcek,hrbtenico,zelodec itd...Ful dober..Je ginekolog reku;tale otrok je pa zlo zivahn.Za spol pa nism vprasala,k z fantom noceva vedet.Se bomo pustl presenetit... lep vecer se naprej.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 22:42:16
|
|
|
|
taya76
|
Matejka:) Jst sm svoje brcike cutla v spodnjem levem delu..Kasnej mau vise,pol pa se na desnem delu...Se mi zdi,da se kr premika.Mau tu,mau tam...Je pa prijetn filing.. cestitke matejka..
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.6.2006 23:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Taya hvala, pa tud tebi čestitke za uspešno opravljeno morfologijo . No, potem pa bo že tako, tud pri meni je zdaj nekak bolj na levi spodnji strani trebuščka .
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.6.2006 7:47:45
|
|
|
|
Aja1
|
Čestitke taya76 Kako je pa velik zdaj ? Jaz tudi komaj čakam na morfologijo.....še 4 dni.... Ko je ravno bubče omenila Baby center v Lj (BTC). Tam imajo zdaj nekaj znižanih nosečniških hlač in majic. Jaz sem si kupila ene hlače znižane (iz 14.000 na 7.000).
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.6.2006 8:20:39
|
|
|
|
kaja11
|
Taya... za opravljeno morfologijo.... komaj čakam, da pridem na vrsto Matejka.... maternico imamo veliko tam nekje do popka (zaenkrat)... tako, da sedaj lahko čutiš brcike samo v spodnjem delu bušla... za brcike. Jaz sem pa v Espritu dobila ene fuuul dobre hlače.... z žepi in možnostjo, da se spremenijo v 3/4.... pas je pa tako lepo nizek, da mi bodo prav sigurno še celo poletje.... niso pa tiste, k ti cela rit ven gleda . Skratka... v soboto grem v Celovec če imajo še kakšno drugo barvo. Urška.... ti bi pa lahko povabila na koncert .... včasih sem živela malo bližje stadiona in sem tudi koncerte v ilegali poslušala... zdaj smo pa v Mostecu in je konec tega Tri dni je napovedanih 30 stopinj...... JUPIIIII.... morje se segreva
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.6.2006 8:33:00
|
|
|
|
Višnja
|
Pozdravljene... Po dolgem času se spet javljam.... Brcik še ne čutim....upam, da bom kmalu...samo čakam in sem pozorna, moja pikica pa niččč.Pregled imam naslednji teden in upam, da mi bo tudi za morfologijo kaj rekel, če ne bom pa kar sama šla. Jaz imam tudi malo problemov z oblekami moje hlače so tesne in se ne zapnejo, nosečniške pa so zaenkrat vsee preširoke, pa še nobenih lepih nisem vidla. upam, da bom šla ta vikend kaj po nakupih. Uživajte te lepe sončne dni z vašimi trebuščki.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.6.2006 8:34:14
|
|
|
|
viv_
|
Ojla punce! Ja, jaz tudi čutim brce tam levo spodaj Ampak, so se zdaj kakšen dan malo umirile... Ali pa zato, ker sem stalno v službi, ne čutim toliko, ker nimam časa biti pozorna... Sem pa kar utrujena, včerajšnja popoldanska me je zmatrala. Ma, bo že... Bom šla danes malo prej v Mižale Bravo vsem za opravljene morfologije in prve brcike. Jaz imam morfologijo 20.6. Komaj čakam! Grem na delo! Čau čau
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.6.2006 10:39:35
|
|
|
|
MALINČICA
|
Tudi mene včasih stisne in me je strah, če ga ne čutim predolgo, mojga ligenjčka, amlpak če pa grem za računalnik in se vsedem tako, da napol ležim, pol zmeraj čutim premike, zgleda, da otroku takšna lega ne odgovarja, pa se mora premaknit, al kaj. Pravkar je pozdravil svojo mamico , sem tako vesela, ko ga čutim. za brcike. Jutri teden, pa imam še jaz morfoloogijo, ker mi je doktor na zadnjem pregledu rekel, da sem bolj v devetnajstem tednu, kot v osemnajstem, ker je že tako visoko pri popku. Se pa ful bojim, ko bo popek ven pogledal, imam občutek, da bo bolelo. Moja prijateljica, ki ima pet dni pred mano PDP, ji je že popek ven pokukal. Kaj pa ostale? Kje imate popke??
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.