|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: že kakšna novemberka?!
11.6.2006 13:22:02   
viv_
MALINČICA, nisem ti fovš za tole selitev. Mi imamo dvosobno stanovanje, sicer 90 m2, ker so veliki prostori, pa je za znoret... Kako daleč se pa vozita v službo. Moj mož se vsak dan 100 km, pa kar gre.

Mene pa že zanima, kako bomo na dopustu drugo leto, ko bomo 4 user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem malo ponočevala, sem šla spat šele ob pol 2, pa na vrsti sem bila za zjutraj vstat s tamalo, ampak Mirna se je izkazala in je spala do 9h user posted image  12 ur v kosu!

(odgovor članu lenca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.6.2006 17:42:23   
majas
Andreja07 res se boš morala pogovoriti z svojim partnerjem, ker če ne...kako boš potem z 3otroci, vedno sama? Brez pomoči... res ga vprašaj kaj mu več pomeni in jaz upma da bosta vse lepo rešila...da bo boš tudi nosečnost lepo preživela...

jaz pa sem si prehladila mehur... ko grem lulat imam take krče da me je kar groza...pa so mi govorili naj si pokrijem ledvica in skrijem trebušček. Zdaj pa mi je prav grozno! Ker sem se tako ustrašila ko sem imela krče da sem kar začela user posted image ... upam da je res samo mehurček, pa še malo je zaprtje krivo potem pa je vse na kupu...
Prav bojim se iti na WC ker me potem spet zvija...
Pa lepo nedeljo preživim pred TV... smo gledali nogomet. (srbija.-nizozemska) Ampak ga res nikoli...sem pa navijala za nizozemsko ker ko sem poslušala srbe ki živijo v sloveniji govorijo, naši to naši to...****, v sloveniji je...jaz dobim kar zvišan pritisk ko to poslušam. Res ne morem tega!!!! Še dobro da je srbija zgubila.
Nevem zakaj sem to napisala ampka sem bila tako jezna, žal... Saj so še samo bosanci in srbi vse povsod v sloveniji nas pa je tako malo....eh

Upam da ste lepo preživele nedeljo...mi na primorskem imamo že lepo poletje user posted image
papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.6.2006 19:11:05   
Anonimen
Jaz imam pa eno kratko vprašanje.

Kdaj ste kaj začutile prve metuljčke v trebuhu?

Jaz sem danes 19 t/ 4 dni noseča, pa še nič ne čutim. user posted image

Pač, če lahko malo poveste, kako in kaj je s tem pri vas ostalih nosečkah.

Lp vsem!
user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
12.6.2006 8:09:45   
Aja1
MucaMaca, tudi jaz še ne čutim nobenih mehurčkov, ne brcik in ničesar. Komaj čakam, da se začne kaj dogajati tam spodaj....zgleda, da naši user posted image  še kar spančkajo. Včasih me zagrabi prava panika, ker kar pomislim, kaj pa če ne dela več user posted image ....grozno... Komaj čakam na morfologijo, da končno vidim, kako se počuti naš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
12.6.2006 8:26:56   
Luni
MucaMaca in Aja1: glede na to, da sta prvič noseči, se metuljčki pojavijo res malo kasneje, ampak brez skrbi: v tednu ali dveh bosta zagotovo vedeli, kako to je user posted image
Jaz čutim otročka že kar dobrih 14 dni: zdaj so že kar brcike, sicer ne tiste močne, ampak malo več od metuljčkov user posted image  Enkraten občutek! Se ponoči zbudim in čakam user posted image
Drug teden imam zagovor diplomskega dela user posted image user posted image user posted image  Juuuupppiiiiiiii - in gremo proti koncu! Še pred poletjem!

Kako trebuščki? Moj je že konkreten - saj mora biti, ker je že tretji user posted image  Če se spomnim, ko sem bila noseča prvič, bi šla kmalu rodit brez trebuha - res ga nisem imela kaj dosti - pa je bil otrok velik 53 cm in težak 3800 g!!! Zdaj sem pa že sedaj OGROMNA!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
12.6.2006 9:16:07   
urška76
Ojla!
Punce nič skrbet, če še ni brcik. Mogoče pa so že, samo še ne vesta tega, ker sta prvič noseči. user posted image  Jaz sem tud v prve tuhtala, kdaj bo user posted image  brcnil, potem pa ugotovila, da me brca že dober teden, samo nisem vedela, da je to to.
Moj trebuh je tud že ogromen, se pa moram pohvalit, da se še nisem kaj dosti zredila. Mislim, da še nimam 1 kg plusa (vsaj po domači tehtnici ne).user posted image  Bom mogoče tokrat pridelala manj kot 17 kg. No če se ne bom potem (spet) v enem mesecu zredila za 4 kg. user posted image
Me pa danes že fino glava boli. Nekaj nadstropij nižje renovirajo stanovanje, pa je slišat, kot da bi pri nas vrtal, pa zbijal. Jaz moram pa čakat enga tipa , ki pride pogledat, kje nama je zalil (na stropu je en fajn flek, po tem dežju, verjetno s strehe-terase) in ne morem ubežat ven na sonček.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
12.6.2006 9:22:04   
Aja1
Hvala za tolažbo. No, mogoče pa res že čutim kakšne metuljčke, pa sploh ne vem, da je to, to....Nekaj se sicer občasno pretaka tam, ampak mislim, da je to prebava...ne vem.user posted image  

Sicer pa je trebušček še majhen....se mi še ne vidi, da sem user posted image . No, drugi še ne vidijo, jaz pa opazim kar razliko od prej. Pridelala sem pa že 3 kg....če se pa fajn najem in napijem je pa že +4 user posted image

Punce, ki ste že bile noseče...kdaj ste se najbolj zredile? V katerem mesecu (tednu)?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
12.6.2006 9:28:54   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Punce, ki ste že bile noseče...kdaj ste se najbolj zredile? V katerem mesecu (tednu)?

Sem šla iskat prejšno materinsko  in sem se med 21 in 26 tednom zredila za celih 5 kg.  No in ker sem najprej stopila na vago mi je pogled na težo še pritisk dvignil, tako, da sem morala čez par dni še enkrat na kontrolo user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
12.6.2006 9:32:37   
kaja11
Ah te brcike..... očitno se bom tudi drugo nosečnost s tem ubadala. Nikakor da trofim fuzbalerja, ki me bo skos brcal in me ne bo skrbelo. Pri meni je pa tako, da se kakšen dan javlja, pol ga pa dva dni sploh ne čutim. Verjetno je fora tudi v tem, da imam res divji tempo in verjetno sploh ne dojamem brcik.... kaj pa vem. Nočem preveč razmišljati o tem.

Aja1.... tudi jaz nimam še prav velikega bušla, sploh zjutraj. Po moje izgleda, da sem se malo zredila. O kilah pa raje ne bi.... ta teden sem na dieti (s češnjamiuser posted image ) pol grem pa ponovno na vago. Prejšnji teden sem ga malo sračkala in se valjda poznauser posted image .

Drugače pa...... SONČEK JEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
12.6.2006 9:39:16   
viv_
Ojla, punce!

Ja, jaz sem se isto zredila kot Urška76. Takrat me je ginekologinja kar malo okregala! Vsega skupaj sem na koncu pridelala 16 kg. Cilj je, da ne grem čez 70, štartala sem pa sedaj na 53.

Počutim se super, tudi utrujena nisem več. Trebuh je pa kar konkreten - že vsi opazijo. Tudi brce so kar konkretne. Zdaj že Mirna pride vsak dan, če lahko pošlata sestrico user posted image  Ta teden moram do šivilje, ker grem v Ascot, pa moram razširit kostim, ki sem si ga dala delat user posted image

Popoldne s tamalo šibava na Bled, mal na sprehod, pa ene 2 trgovini moram pogledat!

Uživajte punce!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
12.6.2006 9:49:05   
kaja11
Prvič sem se zredila 13kg...... sam kaj ko sem štartala s plusom. Jaz sem en tak mali zimski lenuhar....pozimi naberem par kg, ki jih februarja začnem klestiti s telovadbo. Če pa človek glih takrat zanosi..... UPS.... kile grejo gor, namesto dol. Redila sem se pa čisto enakomerno.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
12.6.2006 10:06:38   
Aja1
Tudi jaz bom morala pojesti malo več sadja....zadnje čase sem ga čisto opustila in se prav nažirala s sladkarijami user posted image , ampak ne morem pomagat, če mi pa tako pašejo.... Upam, da se ne bom preveč zredila, ker pojma nimam, kako bom potem te kg nazaj dol spravila....gor gredo veliko lažje, kot pa dol, ane?! user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
12.6.2006 13:38:48   
Luni
K sreči res pojem največ sadja in zelenjave, ampak prigrizkom se ne znam upreti user posted image  .... in kile gredo neusmiljeno gor: že 5 pridelanih. Pa mi nekaj govorijo, da mi ni poznat user posted image  . Mogoče mi tehtnica dela narobe user posted image  Pravijo 1 kg na mesec, jaz zdaj malo prehitevam user posted image   Kaj šele bo, ko grejo kile res gor user posted image  Veste kaj, punce, se bomo drugo leto tak čas obremenjevale, zdaj je važno, da se me dobro počutimo, in da user posted image pridno rastejo  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
12.6.2006 14:15:43   
Lana_s
Vse ste se tak malo zredile v prvi nosečnosti. Jaz sem se 26 kguser posted image user posted image , ampak sem jih v treh mesecih brez nobenih diet in telovadbe 20kg izgubila tak da se ni za bat, da ne grejo hitro dol - sploh ne veš kdaj samo tehnica ti vsak teden manj kažeuser posted image Zdaj mi tudi lepo kažeuser posted image , sem že plus štiriuser posted image   Redila pa sem se enakomerno, od začetka do konca. 

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
12.6.2006 14:19:34   
marella1
hello user posted image

danes je tako lep sonček pa prav prijetno toplo je. No glede brcik je tako, da jih tudi pri meni še ni razen nekih mehurčkov, ki jih na vsake toliko čutim pa res ne vem kaj bi to bilo. Tudi jaz komaj čakam, da se začnejo konkretne brcike, drugače pa je trebušček že kar lepo okrogel, kot bi pojedla žogico user posted image .

pa pa

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
12.6.2006 20:21:00   
urška76
Tile mehurčki so verjetno brcike, tiste prve nežne. Meni se je zdelo, kod da bi mi metuj letal po trebuhu in me vsake toliko časa oplazil s krili.user posted image
Kar se kil tiče moram pa pazit, ker vem, da potem, ko bom rodila ne bom. Prvič sem jih itak največ dobila potem kakšna dva meseca po porodu, ker nama ni steklo dojenje in sem se začela z redilno hrano basat. user posted image  No potem sem pa itak ugotovila, da mi je psiha nagajala, ker sem imela čez noč mleka za izvažat. Samo rekla sem si, da še en teden počakam, potem greva pa magari na umetno mleko. Tako, da punce ne se obremnjevat (jaz sem se zaradi malih prsi), pa bo vse ok, do poroda in tudi po njem.
Upam, da ste izkoristile današnji sonček. Ta teden se ga naužijte, za vikend bo baje spet kriza.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
12.6.2006 23:15:42   
Anonimen
Naj se še jaz malo javim,...za mano je že 3. pregled,...uz (morfologija) sledi baje čez 4 tedne,...pri gin. so mi izračunali, da bom takrat že v 24 tednu, v resnici bom pa v 22t in 5 dniuser posted image ,...zakaj prehitevajo?
No, prej ne morem na UZ, ker greva na morje,...srček je danes še lepše tiktakal kot zadnjič, prav glasno in hitro user posted image user posted image ,...sem bila ful zadovoljna.

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.6.2006 7:52:52   
Aja1
Matejka81, morfologija se dela itak od 20. do 24. tedna, tako, da sploh ni panike. Mogoče ti je pa po UZ pokazalo drug PDP. Pri meni se razlikujeta za 4 dni (tako je bilo na UZ v 9. tednu....ne vem, če to še drži), ampak ga G ni spreminjala, ker se zaradi odstopanja do enega tedna ne spreminja PDP.

Danes je pa zares lepo vreme in bom kar malo dopusta vzela, da izkoristim tale sončen dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.6.2006 8:27:46   
viv_
Ojla,

bravo matejka za pregled. Meni se tokrat PDP po zadnji menstruaciji in po ultrazvoku celo ujema user posted image  V prvo nisem imela pojma, kdaj sem imela zadnjo menstruacijo user posted image , potem sem malo na približno računala. user posted image  Mogoče je tudi to razlog, da je bila tamala 3 tedne prej, čeprav mi je G. rekla, da je mirodajen PDP po ultrazvoku.

Mirna je strelka, zdaj pa ne vem, a bi bilo bolje, da bi bila tehtnica ali škorpijonka... Kar poznam škorpijonk so vse hude karieristke in egocentrične ženske, tehtnico pa samo eno poznam, pa je kar ok, mogoče malo preveč občutljiva včasih... Ma, bi kar škorpijonko, ker imam rada ljudi z močnim značajem user posted image

V četrtek imamo v vrtcu zaključek leta - sem že gruntala, kaj naj kupim vzgojiteljicem. Pa me je odrešila ena mamica, ki se je javila, da bo zbrala denar in nekaj uredila. Super! Jaz sem samo dala narest 2 Mirnine fotke, jih nalepila na prazne vizitke, pa Mirna je notr neki narisala, za vsako vzgojiteljico, tako, da bosta imeli za spomin in v zahvalo...

Punce, uživajte!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.6.2006 9:53:33   
kaja11
O Matejka..... super.... spet si slisala svojo pikicouser posted image . Sem ti kar malo fouš. Jaz moram počakati še en teden.

Viv.... ful dobra ideja za darilo za vzgojiteljici... a imaš še kakšnouser posted image . Kdaj naj bi bil zaključek letauser posted image ... pri nas nimamo še nobene žurke napovedane. Jima bom pa pred morjem dala darilo, če ne bomo imeli poslovilne zabaveuser posted image

Jaz bi pa po moje kar tehtnico imela.... če me bo kdo kaj vprašaluser posted image . Po moje je en škorpijon na družino čisto zadosti. Sam če v prvo ni šlo.... pa sem imela rok čisto na meji.... bo po moje tudi v drugo isto.... še en škorpijonuser posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.6.2006 10:08:48   
urška76
Jest bi tud srček poslušala user posted image , no sej im am danes teden uz, pa bom malo pikico tudi videla.
Mi bomo pa končno imeli nekoga v familji, ki ni v prvi polovici leta rojen. user posted image  Ker mi trije zdaj ponavadi naredimo fešto sam za Mihov r.d., pol se pa še midva mal zraven prisliniva. Se zvrstimo v roku enega meseca user posted image
Zdej pa še malo pokukam po forumu, potem pa spet ven na sončka user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.6.2006 10:30:30   
Aja1
Škorpijonček ali tehtnica....hmmmm, mogoče bi raje tehtnico (ker potem bi bilo pač prej), sicer pa bo tudi škorpijonček ok...samo upam, da ne bo preveč "hud", ker potem bo oči prav bogi (mami levinja, user posted image  škorpijon). user posted image

matejka81, user posted image  za pregled!!!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.6.2006 11:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Matejka81, morfologija se dela itak od 20. do 24. tedna, tako, da sploh ni panike. Mogoče ti je pa po UZ pokazalo drug PDP. Pri meni se razlikujeta za 4 dni (tako je bilo na UZ v 9. tednu....ne vem, če to še drži), ampak ga G ni spreminjala, ker se zaradi odstopanja do enega tedna ne spreminja PDP.

Danes je pa zares lepo vreme in bom kar malo dopusta vzela, da izkoristim tale sončen dan!

Ne, Aja to so meni tak na oko izračunali,...sem jim rekla, da sem imela zadjo M 2.2., pa natančno vem za vsak dan v katerem tednu sem, oni pa to kar nekaj zaokrožujejo user posted image ,...potem sem si doma še enkrat v miru pogledala in bom takrat 22tin 5d,...na samoplačniškem mi je pa rekel, da je otrok za en teden mmnjši, potem pa sploh ne more bit problem, ne? user posted image , Mah ti doktorjiuser posted image , da ne govorim, da se moj izvid za toxo še zdaj ni našel user posted image , že tri mesece je nekje založen izgubljen, jaz pa ne vem, ali sem pozitivna ali negativna,...grrrr sem besnauser posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.6.2006 16:05:54   
Anonimen
zdravo babe:)

kako smo kej....pa že dolg nism pisala...joj dones sm bla na uz pa sm kr bleknla kaj je in mi je G povedal.....sicer mi je vseeno samo da je živ in zdrav.....me je pa fant forsiral nj vpraša tk da sm že mogla da je srečen...sicer sm pa že "čutla" katerega spola je....no sj lahk da nebo to kar je rekel...

user posted image ha pa vm nč ne povem.....user posted image

uživijte še naprej......pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.6.2006 16:50:30   
ema79
hoj,hoj,hoj!
Jst pa bla dans že na morfologiji! JUJUJUHUHU!
Kak je to lepo, ko se zdravnica tok dolg s tabo ukvrja na UZ. Pa moj je bil zraven ves raznežen!
Ja vse smo vidl, želodček,mehurček, prstke smo preštel, hrbtenico in druge kostke zmeril!
Edino kar se ni orenk vidl, je bil srček, ker ga je senca od hrbteničke zakrivala!
In tako me čaka še en UZ čez 14 dni!
Velikost je tud taprava, čutm mojga dojenčkota tud še ne, kar pa je rekla, da je kr mal hecn, glede na to, da ful miga okol! Ampak je moja prva nosečnost in bo to kmal pršlo. Spol si še kr ni upala napovedat točn, ona pač misli, da nič ven ne štrli, ampak ni ziher, ker je sedel po turško!hehe
Moje kilce grejo kr ful gor, ne vem kaj šele bo, ampak kregala me pa še nč ni zarad tega!
evo bejbe, to je moje poročanje upam, da tud ve vse čimprej dočakate morfologijo, ker je kr neki posebnega!
Čav bav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.