|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
8.6.2006 23:40:45   
frrrr
ja, sem vmes govorila s fantovo teto, ki dela v vrtcu in mi je že razložila zadevo.
hvala vseeno za trud @lina.

lepo pančkajte in sladko sanjajte!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.6.2006 9:02:50   
Maxica
Evo me z morfologije. Otroček ima čisto ok notranje organe, srček ima štiri votline, glavica je videti normalno, videla sem tudi rokice, nogice, prstke, mehur, ledvičke (no, to je bolj ginekolog videluser posted image ). Je pa meril glavico in trebušno votlino in po tistem sodeč bi mi rok moral prestaviti na 18.10. in ne 12.10.kot ga imam od vsega začetka. Vendar je rekel, da je otroček že od vsega začetka malo manjši, da je to možno tudi glede na spol (user posted image ) in da zaenkrat ne bova spreminjala roka, ker nogice ima pa dolge po prvem roku. Kr neki. Tako da imam čez tri tedne spet pregled, takrat bova pa videla, kako in kaj.
Frrr, jaz grem na 3D UZ v Postojno, delajo ga pa tudi v Dravljah. Sem se pa naročila že kar en lep čas nazaj, tako da čimprej pokliči, če ga želiš opravljati.
Lepo preživite še današnji delovni dan, potem pa maksimalno uživajte čez vikend. Pa pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.6.2006 10:14:07   
psaša
Lep sončen pozdrav.

Maxica, čestite za morfologijo user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa včeraj pospravljala kuhinjo in sem malo pretiravala. Ampak to sem ugotovila zvečer, ko me je tako bolel križ, za znoret. Ko sem se ulegla, potem sploh nisem mogla več vstati user posted image . Kar malo pozabim, da ne smem več tako pretiravati. Kuhinja še ni v obratovanju, tako, da sem šele včeraj prala kozarce in šalce, da lahko koga povabim na kavouser posted image . Omarice so bile pa še vse prašne, tako da sem res pretiravala.
Za danes sem se pa odločila, da bom spekla pecivo. Moram narediti otvoritev šredilnika in pečice ter mešalnika. Sem hecna ne ? Me je kar nekaj popadlo, da bi pekla, ker kuhati mi zaenkrat še ni treba.

Imejte lep vikend in se beremo v ponedeljek.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.6.2006 10:41:02   
naja78
ojla.pupe.
sem sama doma in sama kraljujem.moje user posted image sem peljala na sterilizacijo.user posted image ampak vem da bo pol ok.user posted image

glede paketa:jaz razmišljam,da bi vzela denar,avto zic baje ni po standardih,saj tako meni tupijo ostale mame.user posted image in res ga mam željo sama kupit.pa ne samo zarad tega.vse ostalo si pa tudi lahko sama kupim,nevem tako razmišljam...res pa da je če vzameš denar,cenovno manj vredno.ampak bom pač nečemu dodala in bo.

mi smo ok,veselo brcamo,zvečer je bil pravi nogomet in sploh za računalnikom ko se sprostom veselo brca.user posted image
me pa grozno boli kolk,tako da se komi oprem na D nogo.ima katera težave s tem?????menda se širijo medenične kosti.res glup in boleč občutek.user posted image
bom pa 14.uprašala G kaj bi to bilo.
pa še nekaj,2 dni zapored se mi zdi da mi iz L joškice teče mleko-kolostrum,ker sem prav gledala če bo drug dan flek no in je učeri bil,danes pa ga ni bilo.hecno ne!user posted image upam,pa da je to ok.

drugač pa bom za wikend doma,počivala itak bo pa spet dež.imejte se skrajno lepo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.6.2006 12:12:22   
tasha23
WEilla! zdaj se pa še jaz malo oglasim. Tudi danes sem bila v materinski šoli in moram priunat, da je res zanimivo (vsaj danes je bilo) Obdelali smo kaj nujno rabimo za novorojenčka in kako ga je potrebno obleči vsaj na začetku... Tako zanimivo je bilo, da se je predavanje zavleklo za eno uro in nobena se ni niti premaknila ali opazila, da smo že eno uro več v predavalniciuser posted image user posted image user posted image . Vse skupaj nas je nekaj čez 20 in smo nekako v razmaku 24-33 let starosti, večino prvorodniceuser posted image . Se pa že po vprašanjih, ki jih zastavljajo patronažni sestri vidi, da so vse nekje naštudiraneuser posted image
Danes je prečudovit dan, prav lepo toplo je in nič ne piha, tako, da bom prav kmalu zbežala na balkon kaj ustvarjat ... do konca junija moram oddat sliko za razstavo, ki bo sicer septembra, ampak lahko sodelujem na tekmovanjuuser posted image
Drugače pa sem dokaj v redu, sredini krči je tudi patronažna rekla, da so mogoče posledica dihalnih vaj. Rekla je tudi, da glede na mojo situacijo je boljše, da sem bolj pazljiva in jih ne vadim. Še ta vikend, pa bomo spet videli našega-o junaka-junakinjo user posted image user posted image user posted image , ki danes spet treniira nogomet user posted image user posted image user posted image

Lep vikend in punce : NE PRETIRAVAJTE, niste več same, jaz sem se res malo ustrašila v sredo, ko sem imela skoraj 3 ure krče.

Želim vam-nam, da so se metereologi zmotili in bo sončen vikend.

user posted image pa pa

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.6.2006 14:36:16   
frrrr
naja78, za izcedke kolostruma iz prsi je čist normalno, da se pred porodom pojavijo in tudi izginejo... verjetno je vse odvisno od trenutnega stanja hormonov (mogoče tudi povezano kaj s hrano)... vglavnem, ni panike, če se pojavijo in jih drug dan ni.
pr men zaenkrat še ne teče kaj vn user posted image upam, da bo počakalo na bebo in bo potem dost mlekeca, da bo dete zdravo.

drugače sem pa tudi js opravila morfologijo danes. videla normalno razvito glavico in možgane, trebušno votlino, želodec, srček s 4imi prekati, mehur, nogi, prstke na rokah... kar je pa med nogami pa nisem vprašala... se mi pa zdi, da sm neki razbrala iz slik, pa fantu tut user posted image
Maxica, verjetno boš imela manekenko, če so noge dolge, drugače je pa majčkena user posted image moje dete je pa kr veliko... malce prehiteva svojo starost, čeprav se rok ne more kaj preveč spremenit, saj bi potemtakem že med menstruacijo zanosila user posted image
sicer je tut mene že veliko... tko, da imam tudi jaz verjetno posteljico spredaj... sem pa pozabila vprašat user posted image tudi za slikico sm pozabla... ne vem zakaj sm pri takih stvareh tolk zmedena... sm bla navdušena nad dogajanjem v meni in čist pozabla na vse ostalo...

želim vam lep vikend poln prelepih trenutkov s svojimi dragimi...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
9.6.2006 21:31:31   
Pikabu
Mene je očitno res samo prebava dajala nekaj dni nazaj. Potem se je v četrtek to umirilo. Se mi pa zdi, da se mi je v zadnjih dnevih nenorrmalno povečal trebuh. Se mi zdi že tako veliiiiiiiik. Prej se mi sploh ni zdel ali pa se mogoče nisem tako opazovala. Me pa precej boli že v križu ali pa čisto spodaj.Predvsem, če veliko Emo dvigujem, me precej močneje boli. Se moram bolj paziti, a kaj, ko na previjalno ne more splezati sama, na tleh je pa jaz ne ne morem previjati. Se bova že. Saj drugače možek veliko pomaga in je zelo priden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo če ga pa ni doma, je pa bolj kriza.

Moje srbenje je v zadnjih dnevih bilo občutno boljše, včeraj so se mi pa na trebuhu pojavile male, rdeče pikice, ki v bistvu niti ne srbijo, ampak je tak čuden občutek, kot da bi me pikalo. Namazala sem si z bepantenom in je trenutno boljše. Bom videla, kako bo šlo naprej, sicer se bom šla pa malo pokazat, kaj bi to bilo.

Pogovarjale ste se tudi glede paketov. Midva sva pri Emi vzela tistega s stolčkom. Vozička jaz ne bi, ker sem si želela izbrati res takega, da mi bo ustrzal, za avtosedež sva takoj rekla, da bova vzela kvalitetnega, takega, ki ima tudi teste dobre opravljenje, tistega s štorkljo si niti nisva znala predstavljati, kdaj bi uporabljala, res je precej obelekic noter. Ta s stolom se nama je zdel najbolj uporaben. In ni nama žal. Kar je bilo oblekic, so mi bile vse všeč, tudi kvalitetne so. Tiste kao "firma", ki sem jih sama kupovala, so bolj sprane od teh iz paketa in prav grde so postale, tudi vse ostale stvari so nama prišle zelo prav, vse smo uporabljali, razen tistih pasov za hojo. Zdaj pri drugem mož pravi, da bi tudi kar ta paket vzela, ker so drugače ti stoli zelo dragi. Verjetno bova vseeno vzela denar in stol kupila, saj ne vem, zakaj bi tiste ostale stvari imela vse dvojno.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
10.6.2006 8:33:38   
muki1
Zdravo.
Dva dni se nisem oglasila, pa sem komaj vse prebrala user posted image .
Sprašujete me za bolniško - nič še nisem rihtala. V ponedeljek grem k zdravnici, ker sem zdaj dva dni bila v službi, potem pa več nisem imela časa, da bi še šla sedet v čakalnico dve uri. Ja, pri nas manj ne čakam, ko grem k svoji osebni zdravnici. Nonstop so gužve za znoret. Zdaj sem v službi oddelala nujne stvari, tak da je v ponedeljek na vrsti urejanje bolniške. Sem se sama pri sebi odločila, da če mi ne bodo dali 4 ure, grem nazaj v službo. Nekaj časa bom že zdržala, ko bo pa spet neznosno, pa grem na bolniško. Itak sem si zdaj nabrala nekaj nadur, ko sem med bolniško delala, pa bom nekak pokombinirala. Saj se da z našim direktorjem zmenit, samo nebi bila rada pasja, ker si na bolniškem strošek delodajalca samo do 30 dne, potem pa dobiš plačo refundirano od ZZZS. Če zdaj to prekinem, pa čez dva tedna grem spet na bolniško, je delodajalec nasral, ker sem spet njegov strošek. Mah, skrbi, skrbi. 15. julija grem pa tak na dopust, pa če mi bodo noge odžagali vmes, gremo na morje. Res bi moralo biti nekaj narobe z user posted image , da bi ostali doma. Jaz bom že potrpela user posted image .

Od paketov sva pa že prvič vzela denar, mislim, da bova zdaj tudi, ker oblekice so, dokupila bova kakšne debelejše cotike, prav za zimo. Voziček, stolček..vse je še od Neže. Tiste ki se odločate za paketke, ta afera z avtosedežem je bila pred dvema letoma, so zadevo zelo napihnili - saj upravičeno, pa mislim, da so zdaj neki dobri avtosedeži. Itak se o tej zadevi res splača zelo dobro premisliti, saj je varen avtosedež dosti bolj pomemben od vozička in stolčka za hranjenje. To je edina stvar pri kateri nisva šparala, pri ostalih pa preračunavanje, kalkuliranje....joj, jaz sem glede tega res grozna. Moj mož je bolj impulziven kupec. On bi kar kupil tisto, kar mu je všeč, takoj. Jaz pa gledam, sprašujem, pa računam..... user posted image . Kaj hočem, denar ne raste na drevesu.

Gaya, kot vidiš smo ti tiste, ki že imamo otroke, svetovale, naj ne greš prej na porodniško. Jaz sem rodila dva tedna po roku, tako da je bila Neža stara 10,5 meseca, ko mi je potekla porodniška. A veš kak je to grozno. Detece je še tak majhno, pa že mora v vrtec, meni se je mešalo. Sicer sem imela še nekaj dopusta, ampak vseeno, dobro premisli, res raje pojdi tri tedne prej na bolniško, če ne nameravaš nazaj delat ti je itak vseeno. Ne bodi vraževerna.
Psaša, tebe še kako razumem, da te ima, da bi kar nekaj brkljala pa pekla. Midva sva si med prvo nosečnostjo uredila stanovanje pri nas doma in v času božično - novoletnih praznikov sva se vselila. Pravljica, kar nekaj bi vabila ljudi na kavice, pa na kosila, pa joj, krasen občutek je to, res....
Maksica, sem ti pozabila počestitat za morfologijo, torej user posted image .

Naja 78, upam, da sta tvoji kužiki uspešno prestali operacijo. Zdaj ju crkljaj in razvajaj do onemoglosti, boščiki, saj bo....

Joj, sploh ne vem, kaj user posted image  bomo počeli ta dva deževna dneva. Zdaj smo uživali na soncu v četrtek in petek...kak je bilo fajn, pa spet ta grozen dež...... razmišljam o selitvi v Avstralijo user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.6.2006 8:34:57 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
10.6.2006 9:31:45   
gaya
Jutro user posted image

danes me je pa zjutraj po dolgem času spet v luft pognala slabost user posted image , a pa tega res nikoli ni konec, ali pa me je samo moja WC školjka že močno pogrešala, ker sem jo zdaj en mesec zelo zanemarjala user posted image ,... No saj zdaj je že bolje,...

Sem premišljevala veliko o tem, kaj bom naredila s svojo službo, res. In sem na koncu ugotovila, da bom verjetno res zdaj potrpela še tale mesec in pol do avgusta, pol bom pa vzela bolniško za ene 14 dni, pa pol kuj dopust, pa porodniška kr od 13 sep naprej,.... Ker konec koncv zato ker mam jst nerazumljive šefe okol svoje riti že ne bom pol prezgodaj pustila mojega user posted image  samega,.... Upam, da mi bo uspelo speljat. Sicer me res začne ful križ bolet, ampak ne vem če mi bodo za to dali bolniško. No bom povedala v torek mojmu G, pol bova pa vidla,....

Midva sva se tud odločila, da bova vzela denar namesto katerga od paketov. Oblekic mam dovolj, voziček bo kupila tašča, ostalo bi pa rada sama zbrala,...

Aja sedaj se odločam za voziček Quinny speedy sx, pa ne vem, ali naj se odločim še za košaro zraven, ali naj izberem samo zimsko vrečo? Sanja se mi ne,....

No se kmalu tipkamo, ker zdajle moram pa v čistilno akcijo ker mam skoz občutek da mi v stanovanju nekaj smrdi user posted image , čeprav moj mođžek prav, da nič,... ampak zdaj grem vse dezinficirat user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.6.2006 7:33:01   
tasha23
Dobro jutro!
Kako ste kaj preživele vikend? Na obali smo imeli precej vroče in lepo vreme... Soboto sem preživela z mojimi domačimi, ki so urejali vrt (sejali travo), češ, da mora okolica biti primerna prihajajočemu otročku user posted image . Včeraj pa sva z user posted image  šla na krajši izlet in obisk njegovih sorodnikov. Prav lepo se je bilo sprehajat po sončku, pa še nasončla sem se malouser posted image . Uff, še an dan pa : MORFOLOGIJA- končno!!!!!!
Čeprav sem čez dan 'mirna' imam ponoči neke čudne sanje - ni mora, ker se ničesar ne bojim ... so pa zelo moteče. Upam,  da bodo po jutršnjem pregledu prenehaleuser posted image .

Kako pa kaj ve? Aja, danes grem v S.Oliver trgovino za otročke, ker zapirajo tisto poslovalnico in imajo velike popuste - upam, da bom kaj našla, za dojenčke - imeli so res lepe stvari - morda je še kaj ostalo.

Se beremo še kaj kasneje user posted image  pa pa

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.6.2006 8:33:29   
tasha23
Joj punce, kje ste???? prej sem nekaj gledala koledar in me je kar streslo, ko sem zagledala včerajšnji datum: včeraj je bilo točno eno leto, ko sem imela ss user posted image - to je verjetno tudi vzrok mojih 'čudnih sanj'. Zdaj še bolj komaj čakam jutršnji dan, da vidim našega-šo junaka-injo. Mogoče, pa bomo lepše videli kaj se skriva med nogicami. Včeraj je neprastano brcalo - ljubi pa je naslonil glavo na moj trebuh in se pogovarjal z oreočkom user posted image  - tako nežen je bil!!! Pravil je:' daj brcni očija, da te tudi on čuti, kje si? Zakaj se skrivaš očiju??!!' Zaenkrat kličemo dete GAGA (Gal, Gaia), ker ne vemo še kaj se skriva v mojem trebuškuuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.6.2006 9:30:46   
Aja1
tasha23, srečno jutri na pregledu in seveda potem poročaj, kako je bilo. Sem kar malo fovš vsem, ki že čutite otročke....jaz ga še ne. Ali pa ga mogoče, pa ne vem, da je to, touser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
   RE: Oktoberke
12.6.2006 11:00:28   
beki24
Živjo,malo pozno pa vseenouser posted image !

Vidim, da se med sabo že dobro poznate, zato en hiter opis mene in moje/ga pikiceuser posted image .
PDP:22.10.2006, do zdaj je bilo zuser posted image  vse  v redu in po pričakovanjih (statistiki- bolj ali manj).
Videla sem da ste omenjale 3D UZ pa me zanima koliko to stane?

Lp vsem bodočim mamicam in njihovim, zdaj že brcajočim sončkom!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.6.2006 11:52:00   
altati
Ojla vsem....
zdaj je pa moja mala princeska zbolela. že od včeraj kuha vročino 39, 6, ponoči je bledla, doma se crkljava, bereva, stiskava....
Naš user posted image  je čedalje bolj živahen, brca, dela prevale, v glavnem aktivnost na višku...
Moje počutje pa ni ravno rožnato, vsako jutro me obide takšna čudna slabost, da imam občutek da bom izgubila zavest...kar ne morem stati na nogah, obvezno moram leči....Ima še katera takšne težave?
V sredo imam morfologijo pri mojem g.-komaj čakam!
Lep sončen dan vsem, ki ga boste lahko uživale...midve z mojo malo sva zaprti v stanovanjuuser posted image , pa ravno zdaj ko je lepo vreme........

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.6.2006 11:53:18   
altati
Aja, Beki24 POZDRAVLJENA MED NAMI!
ne vem točno koliko stane 3D UZ, mislim pa, da nekje med 15.000 in 20.000.
Če nimam prav, me popravite!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.6.2006 12:45:36   
tasha23
Ojla, pa ste se le malo oglasileuser posted image .
Aja1, hvala za lepe želje, veš, da bom javila, takoj ko bom doma. Kar se pa tiče brcik, boš vidla, da bodo kmalu.
Beki24, dobrodošla med nami. Spraševala si za 3D UZ, jaz vem za PO:
NAROČANJA na samoplačniške 3D UZ PREGLEDE:

Najugodnejši čas za pregled je 25. do 30. teden nosečnosti.
Preglede predvidoma opravljamo ob ponedeljkih in torkih popoldan. Pregled traja do 30 minut.
Cena pregleda: 12.000,00 SIT.
Naročanje: telefon št. 05 720 40 08 v dopoldanskem času ali po e-mailu: info@bolnisnica-po.si

Kar se pa tiče okolice LJ, pa žal ne bi vedla.
altati, upam, da bo tvoja mala kamlu ozdravela in da bosta kmalu šli na lep sonček. Saj se lepo vreme komaj začelo, tako, da se raje dobro pozdravita.

LP

Tasha

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.6.2006 13:11:01   
lucika
pozdravcek se od mene. eto, danes uradno so se zacele brcike. prave, tak da se cutijo na roko. jeeeeejj, pa tak sem cakala...

drugace sem ok; malo pod vplivom adrenalina, mesanica veselja, skrbi, panike, pricakovanja....vsega naenkrat. sla sem vplacat dopust; zdaj me caka pa pakiranje in baj baj v cetrtek. se mi zdi da sem kar vrocino dobla. pa ni to od nosecnosti, vsako leto sem ista; ker ne vem al sem se prav odločla, pa..hm, vedno ko kaj placam vec kot 10 jurjev, mi je slabo zraven. ne vem od kod sem tako navezana na denar...ko bi ga vsaj imela, bi se imela za kaj sekirat..no, pustmo to...zdaj me caka pregled omare, ce mi je sploh kaj se prav:) ja, pa lov na kopalke... sem probala lanske, pa so mi malo joske zrastle. no, ne malo, tak da mi je modrcek fuiuuul premali. spodnjih delov bo dost za preoblacit:)

se se katera odpravlja na morje?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.6.2006 15:15:13   
@lina
lucika, mi se odpravljamo na morje za 5 dni v soboto. Komaj čakam user posted image ... Mene sicer tudi slabost lovi, predvsem zaradi tega, ker imam občutek, da se bo kaj zalomilo (nisva pa vplačala zavarovanja za riziko odpovedi!). Sploh ko berem sporočilo od altati - želim vama hitro okrevanje!

Danes sem že začela pripravljati seznam, veselim se, da je končno sonček pokukal izza oblakov in bo malo segrel to našo zemljico, čeprav sem pa skeptična da se bomo kopali,saj ima morje 18-19 stopinj brrrrrrr

Ja, mene tudi čaka še lov na kopalke - lani sem si dva para novih kupila, ko so se mi joškice zmanjšale po dojenju, sedaj pa mi zgoraj niso prav niti une, ki sem jih imela med dojenjem user posted image  Sej če se ne bom kopala, ampak zgolj poležavala na plaži in letala za tamalim, bo tudi en par dostuser posted image  Ampak tega ne bom povedala možu, ker gremo avgusta še enkrat na morje in takrat pa upam tudi na kakšno kopanje, torej bom že zdaj kupila dva para....

Beki24, dobrodošla med nami! Nikoli ni prepozno!

Tasha23, ti pa uživaj na morfologiji - si ena redkih med nami, ki je še ni imela, a ne?

Punce lepo se imejte in uživajte na sončku!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.6.2006 15:48:05   
tasha23
Hvala @lina, veš kako sva z ljubim neučakana, da vidiva najino/nega user posted image . Na srečo imam jutri pregled ob 10.00 in če bom malo podaljšala v postelji zjutraj bo čakanje še lažje user posted image user posted image
Danes sem bila v tisti trgovinici in sem našla prav nekaj luštnega za našo-egauser posted image . Jutri popoldne po morfologiji grem v šopping - prvi za prihajajočega dojenčkauser posted image . Moj se mi samo smeje, da postajam neučakana in bi rada, da je oktober za vrati - pa kaj ko bi rada objela našo štručkouser posted image user posted image user posted image  AH saj bo - mogoče še prehitrouser posted image
Lepo se imejte in pišite kaj.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.6.2006 16:45:10   
gaya

Dannn user posted image

jst sem pa šele sedaj prilezla do compa doma user posted image , sem bla v službi in se mi je kr nabralo v celem tednu dela k sem bla doma in še eno novo moram učit, da bo pol prevzela delo namesto mene, tko da mi je kr hitro cajt minil user posted image ... Zdaj pa se bašem s pomfrijem pred ekranom user posted image ....

Jst tud še nisem mela morfologije in jo mam jutri ob 9, a mislite da je v 23 tednu kaj prepozno??? No itak kar je je, tko me je G naročil, upam, da ve kaj dela.... Tasha, tudi jaz komaj čakam da jutri vidim najinega user posted image , ker je kar živahen-a in najbolj mi je fajn to, k mava midve m na isti dan in imena za najine user posted image  mava pa tud čist iste zbraneuser posted image ,....

Skratka to bo za enkrat vse, zdaj pa bom šibala mal na sonček se pražit, ker sem ga res že pogrešalauser posted image

Uživajte

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.6.2006 16:51:38   
altati
Ojla, vidim, da ste že čisto morske...
Mi tudi odhajamo na morej prihodnjo sredo...za en teden. Nato pa še konec avgusta ali začetek septembra...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.6.2006 17:05:25   
naja78
dan punce!

grozen vikend je za mano.no ni glih grozen,ampak stresen.moji 2 user posted image  ste bili operirani.joj kolk ste ble boge.slinle,jokale,tresle.boščiki moji.tamala je hitro prišla k sebi,malo jo boli,mamica pa noče kakat.danes je 3 dan,pa ni še šla.user posted image user posted image
sta ble pa še pod uplivom narkoze in bile tok vesele,da sta me vidle.no pa dost o tem..............................

dobrodošla beki!
gaya:23 teden ni prepozno,še bolš!

ste se razpisale da sem rabla kr mal cajta.tasha ti si daj kr duka.jest bom nardila isto!!!user posted image user posted image
pa poročaj!!!!
lucika<:lepo uživaj na morju!
altati:držim pesti da bo dete čim prej zdravo!

mi smo ok,razen hemeroidov na presredku!user posted image user posted image za crknt kolk to boli.sicer pa sem rekla da vse potrpim,samo da bo user posted image ok.
mi imamo v sredo morfologijo.in takrat se zmenim tudi za dopust.

punce se pišemo,imejte se lepo !

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.6.2006 18:08:21   
Aja32
Zdravo vse oktoberke....

Lepo vas je prebirati... Namreč ravno lansko leto sem bila jaz v pričakovanju user posted image . Rok sem imela 31.10., pa je mali škrat privekal na svet 4. 10....
Tako, da imejte za vsak slučaj konec septembra vse pripravljeno na prihod user posted image .

Drugače pa vam želim predvsem mirno in lepo nosečnost do prihoda vašega malčka... Lp A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 12.6.2006 18:09:20 >

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.6.2006 20:13:52   
altati
Aja32, hvala....tudi jaz imam podobne izkušnje....tako da računamo na to, da bo septembra vse pripravljenouser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.6.2006 22:45:16   
frrrr
Aja32 potem bo mogoče pr men tut tko, ker mam tut 31.10.... že komi čakam user posted image in bo težko tk dolgo čakat user posted image

Aja1 - če ne čutiš brcik, se vleži na posteljo (na hrbet) - roko položi mau pod popek in v roku 10ih minut bi skor zihr mogla čutit nekaj... tapravih brcih pa js tut še ne čutim... do zdej sm samo 3 orng dobla v mehur in še čakam na kaj več user posted image

mi tut gremo na morje... v petek pičimo in bomo do torka tam... v sredo imava pa poroko, zato se moreva vrnit user posted image bova kr na hitr upedenala, da bodo papirji urejeni in ne bo treba v 3 tretini okrog skakat.
aja, kopalk pa ne rabim iskat, ker sva nudista user posted image

poročajte kako je bilo na morfologiji....

lep večer!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 12.6.2006 22:47:19 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?