muki1
|
Zdravo. Dva dni se nisem oglasila, pa sem komaj vse prebrala . Sprašujete me za bolniško - nič še nisem rihtala. V ponedeljek grem k zdravnici, ker sem zdaj dva dni bila v službi, potem pa več nisem imela časa, da bi še šla sedet v čakalnico dve uri. Ja, pri nas manj ne čakam, ko grem k svoji osebni zdravnici. Nonstop so gužve za znoret. Zdaj sem v službi oddelala nujne stvari, tak da je v ponedeljek na vrsti urejanje bolniške. Sem se sama pri sebi odločila, da če mi ne bodo dali 4 ure, grem nazaj v službo. Nekaj časa bom že zdržala, ko bo pa spet neznosno, pa grem na bolniško. Itak sem si zdaj nabrala nekaj nadur, ko sem med bolniško delala, pa bom nekak pokombinirala. Saj se da z našim direktorjem zmenit, samo nebi bila rada pasja, ker si na bolniškem strošek delodajalca samo do 30 dne, potem pa dobiš plačo refundirano od ZZZS. Če zdaj to prekinem, pa čez dva tedna grem spet na bolniško, je delodajalec nasral, ker sem spet njegov strošek. Mah, skrbi, skrbi. 15. julija grem pa tak na dopust, pa če mi bodo noge odžagali vmes, gremo na morje. Res bi moralo biti nekaj narobe z , da bi ostali doma. Jaz bom že potrpela . Od paketov sva pa že prvič vzela denar, mislim, da bova zdaj tudi, ker oblekice so, dokupila bova kakšne debelejše cotike, prav za zimo. Voziček, stolček..vse je še od Neže. Tiste ki se odločate za paketke, ta afera z avtosedežem je bila pred dvema letoma, so zadevo zelo napihnili - saj upravičeno, pa mislim, da so zdaj neki dobri avtosedeži. Itak se o tej zadevi res splača zelo dobro premisliti, saj je varen avtosedež dosti bolj pomemben od vozička in stolčka za hranjenje. To je edina stvar pri kateri nisva šparala, pri ostalih pa preračunavanje, kalkuliranje....joj, jaz sem glede tega res grozna. Moj mož je bolj impulziven kupec. On bi kar kupil tisto, kar mu je všeč, takoj. Jaz pa gledam, sprašujem, pa računam..... . Kaj hočem, denar ne raste na drevesu. Gaya, kot vidiš smo ti tiste, ki že imamo otroke, svetovale, naj ne greš prej na porodniško. Jaz sem rodila dva tedna po roku, tako da je bila Neža stara 10,5 meseca, ko mi je potekla porodniška. A veš kak je to grozno. Detece je še tak majhno, pa že mora v vrtec, meni se je mešalo. Sicer sem imela še nekaj dopusta, ampak vseeno, dobro premisli, res raje pojdi tri tedne prej na bolniško, če ne nameravaš nazaj delat ti je itak vseeno. Ne bodi vraževerna. Psaša, tebe še kako razumem, da te ima, da bi kar nekaj brkljala pa pekla. Midva sva si med prvo nosečnostjo uredila stanovanje pri nas doma in v času božično - novoletnih praznikov sva se vselila. Pravljica, kar nekaj bi vabila ljudi na kavice, pa na kosila, pa joj, krasen občutek je to, res.... Maksica, sem ti pozabila počestitat za morfologijo, torej . Naja 78, upam, da sta tvoji kužiki uspešno prestali operacijo. Zdaj ju crkljaj in razvajaj do onemoglosti, boščiki, saj bo.... Joj, sploh ne vem, kaj bomo počeli ta dva deževna dneva. Zdaj smo uživali na soncu v četrtek in petek...kak je bilo fajn, pa spet ta grozen dež...... razmišljam o selitvi v Avstralijo .
< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.6.2006 8:34:57 >