|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
8.6.2006 10:44:57   
benika
Pozdravček!

Končno je, hvala bogu, le posijal sonček tud na našo zemljicouser posted image .

Kati, res škoda za Grčijo. Pa sej boste šli kam drugam. Naš tamau ima tud heavy metalski glasek, ampak se počasi popravlja. A lahko laringitis faše brez da bi bil prehlajenuser posted image Upam, da se Luka pocajta in da se vidimo na pikniku.

Tažana, kako to misliš, da se boš potrudila prit v torek? Nč se ne boš potrudila, PRŠLA BOŠ!!!!!JASNO???????Te pridem iskat, če nimaš prevoza. Tvoj pa lahko k mojemu pride na pico, če hoče, bosta kej pametnga ugotovilauser posted image .

Ninočka, bela kava? Po moje bo treba najprej s kakavom probat, da vidim, če gospodu izbirčnežu to sploh zleze v rituser posted image  Super slikice s kaviceuser posted image user posted image user posted image

Piknik: v torek bp. Sam povejte kdaj, pa prideva in pritovoriva sadje. Al kej druzga? Pekla ne bom, ker nimam volje za to, lahko pa naredim karkoli, ki ima kako povezavo s pravo hrano (narezki, kako solato....).

Tery,user posted image  za še eno malo čvekico. Boš vidla, zdej bo šele veselje. 

Pia, držimuser posted image user posted image user posted image , da najdeš kako kulturno službo, ti pa kakšen prst stisni še zame, saj tud jaz veselo pišem prošnje in upam, da se me nekje nekdo usmili.
Pozabila sem povedat, da so me zadnjič, ko smo bile na kavi, klicali iz nekega hotela in mi ponudili službo, ampak bi mogla začet čez 3 dni. Vedeli so, da sem na porodniški in verjetno so mislili, da varstvo pade iz neba, al kako. Delala bi na Bledu, dopoldne, popoldne, včasih deljeno, včasih pozno v noč...jao, jao.  Glede na to, da sem prej skoraj 10 let delala na Bledu v neki restavraciji in poznam tempo dela, bi mi Beni konec Avgusta verjetno rekel TETA KATJA. Brruser posted image Ampak meni so trenutno bolj pomembni trenutki z Benijem.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
8.6.2006 11:01:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
   [Brisano sporočilo]
8.6.2006 11:08:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
8.6.2006 11:12:53   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery

2ursae, ti imaš tudi to knjigo, a ne? Imaš verjetno kako novejšo izdajo? Jaz imam še ful staro iz leta 79.

user posted image user posted image user posted image  ja, moja je res novejša - letnik 1986 user posted image . Jo je moj dragi dobil kot hec od prijateljev za 18. rojstni dan. Gor še piše "založba centralnega zavoda za napredek gospodinjstva" user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.6.2006 12:18:15   
teta beta
kati, imate pa res srečo v nesreči glede dopusta. Boste pa šli kam drugam. Upam, da bo Luka zdrav do piknika.

katja, jaz tud držim pesi za kako boljšo službo! S fajnim delovnikom.

Tery, sem se spomnila, da Dašo včasih tudi kupček matra ali pa jo napenja, kadar se tak meče nazaj. Jaz sem pa skoz mislila, da je fora v čaju, ker tisti dan, ko ga je pila prvič, je začela bolj piti, in zdaj ga hvalim po vseh forumih user posted image . Res pa da zdaj pije vse, tudi vodo in komarčkov čaj, čaj šipek-kamilice, ki ga kuhamo pri nas doma in sem ji ga dala zadnjič, preden se je njen skuhal in ohladil. Saj res, si ti že šla domov k mami in kako je bilo?

Se je zbudila, greva malo ven. lp.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.6.2006 13:14:26   
tažana
čao. no medve imava pa danes težave sploh noče zaspatuser posted image . ah bo že bolš.

no glede torka mi je sister že rekla, da avto rabi tko da ne vem...     no ona še ne ve za uro tako da še obstaja upanjeuser posted image . možek se je pa tut očitno kar sprijaznil.
je mislil, da se same dobimo ko pa je dojel da bodo user posted image  tut prisotni pa je reku naj jo kar peljem se bo kaj naučilauser posted image .

katja in pia:
tudi jaz se pridružujem vajinemu klubu- iskanje zaposlitve. pišem prošnje ko nora.

kati:
no lahko se pa pridružite mojemu načinu dopustovanja:
vodo v lavor pa noge namakat na balkonuuser posted image user posted image .
menda se ta vikend bazen odpre pri nas bom kar s kovtrom na bazen hodila letosuser posted image user posted image .
dost je grem pogledat, če je Katarina zaspalauser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
9.6.2006 10:00:08   
kati*
zdaj sem končno uspela prebrati za nazaj, zato tud odgovori mal za nazaj:

ninocka belo kavo (pravo) sem jaz pila že v času vrtca - doma pri babici na kmetih in je bila blazno dobra zadeva - mogoče sem zdaj zato taka kofetarca user posted image . Sicer pa je jaz Luki ne bom ponujala, dokler ne bo polnoleten user posted image

tery naš zelo štrajka pri hrani, če je preveč zaspan ali pa sit - mogoče pa je le zaspan, glede na to da je čas večerje. Kako imate zrihtano? - mi smo zaradi tega večerjo prestavili na čas pred kopanjem, namesto po kopanju in je večerno uspavanje precej manj stresno. Mlečnega riža še nisem naredila, ker ga sploh še v življenju nisem skuhala user posted image . Bom probala ta teden.

težana nimam balkona user posted image , bom pa okna odprla na stežaj. A veste, da ima morje v Istri in na slov. obali le 17-18 stopinj user posted image - kje je poletje?

Luka je že precej boljši, tako da bova verjetno prišla na piknik user posted image . Znamo pa pomahat pa-pa in buc-buc čelo na čelo. Plazimo se pa še zmeraj ne user posted image . Smo ga pa uspešno razcrkljali ta teden, ko je bil bolan user posted image .

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 1632
9.6.2006 10:58:43   
2ursae
kati, mi večerjamo ob pol sedmih, pol se gremo kopat, se podojimo in ob osmih že drnjohamo user posted image .

ekola, bila sva pri P. Glede teže sva bila vedno malo nad sredinsko krivuljo, zdaj sva pa padla kar orng pod njo - 9kg. me je P vprašala, če je pri hrani kakšen problem, pa sem ji rekla, da maili pridno je podnevi in ponoči user posted image . Pa je rekla, da je pol OK. Imava 74 cm user posted image .
Tudi naju so pretestirali, samo ne tolk kot Piino Nino. Trkanje s kockami - neuspešno, Ata/mama - neuspešno, ker še ne reče ata, bravo-bravo - neuspešno. Pa-pa - ok, stanje ob opori - nismo sprobali, ker sem rekla, da hodimo v RA in da se stanje odpriporoča.
Imava pa malo hemoglobina in morava jest borovničke in špinačo pa vse, kar je temnega.
To je to ... aja, pa sem jo vprašala za zdravila za morje in je rekla, da rabi le svečke proti vročini in Fenistil gel proti alergiji in komarjim pikom. Pol sem pa vprašala glede mazanja s kremo za sončenje in je rekla, da to absolutno ja in mi priporočila, naj v lekarni kupim kremo Lirido, s F najmanj 20.
Pa rib naj ne bi še papal user posted image .

šibam mu zdaj pripravit aj njami za kosilo - danes je na vrsti meso ... jaz pa čisto brez idej user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   [Brisano sporočilo]
9.6.2006 11:27:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.6.2006 17:11:49   
Pia67
Živjo!

Še dobro, da sva včeraj izkoristili dan (bili sva pod Gorjanci in nabrala sem kar nekaj gozdnih jagod, klopov pa na našem koncu ni toliko). Danes, sobota, sva bili kar 3x zunaj, vendar le po 15 min in potem je mama Damjana tekla z vozičkom proti domu, ker Nina vedno snema dežno prevleko in je posledično mokra, torej, minili so časi romantičnih sprehodov po dežju user posted image
Sva pa obe prehlajeni(ata za vikend se je potrudil in zdaj lokava čaj in smrkava, Nina celo pokašljuje). Upam, da bova spodobni za v torek(da ne bova kliconoski), ker to traja že slab teden dni, včeraj je bilo še najhuje(no, ni bili hudo, zoprno je le to, ker Nino moti zabasan nos in si ga skos drgne, dokler ji ga ne izpumpam).
Nina obožuje gozdne jagode (so kiselkaste), lubenico malo manj. Danes pa sva pa popoldansko malico pojedli kar ajdove žgance+mleko.
Jaz pa sem pripravila plehe za peko, ker imam še naročilo za jutri (v NM je ena cerkvena zadevščina, jutri pa majo tudi birme in bi se ljudje radi mal popedenal). No, jaz pa bom bogatejša za kak tolar večuser posted image Tery, denar res pridno šparam, zaenkrat imam prišparanega za kake pol leta bogatega brezdelja, če ne bom dobila nobenega nadomestila za brezposelnost. Aha, dala sem prošnjo za oblikovalko stekla user posted image Morda pa jim bo všeč moje oblikovanje(še nikoli nisem tega počela user posted image
Nisem pa si mislila, da nas je na septemberskem forumu toliko, ki iščemo službo (kot ponavadi jaz najbolj jamram).

Pri nas se je izjokalo nebo in bom popokala Nino, pa greva mal pofirbcat na letališče Prečna (2-dnevni miting). Hm, kaj bi rada šla enkrat probat skakat s padalom. Ali je že katera od vas to počela? Pa na Otočcu imamo grajske dneve in cvetlično razstavo. Se kar dogaja, na TV SLO2 pa je celo prenos iz NM cerkve. Pa Guncelj (lutke) fest je tudi, pa je Nina kaki 2 leti premajhna. Škoda.

No, zdaj pa se zbrcava ven. Lep preostanek vikenda z mislimi na torek,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.6.2006 18:53:56   
TVN
Živjo, ena "izgubljena" septembrka se oglaša!

Ninocka oz. Nina me je preko Z.S. povabila že na prejšnji piknik, vendar potem v Kolosej nisem mogla priti zaradi pokrivanja ur z enim razgovorom za službo.
Kakor koli že, rada bi se samo pofočkala, da bom poskušala tudi jaz priti v torek na piknik. Upam, da me sprejmete, glede na to, da se nikoli ne oglašam na tem forumu.... Sem že Nini rekla, da vas prav občudujem, kako pridno pišete. Jaz še takrat, ko najdem nekaj časa, izgubim vso voljo do branja, ker sem vmes toliko nabere. No, bom poskušala podrobneje razložiti razloge na pikniku, da dobim od vas odvezo.

Veselim se snidenja! 

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.6.2006 19:20:40   
kati*
ne vem sicer katera je spaševala, a verjetno bo marsikateri prišlo prav ... preverjeno gre vse v en večji kovček + en večji neseser user posted image + seveda voziček posebej user posted image

Seznam za na morje

obleka
2 brisači
1 debela jopica
2 jakni s kapuco
1 trak za ušesa
1 kapa
2 kapa s šiltom
3 spalni pajaci
4 kratke hlače
5 dolge hlače
3 majčke z dolgimi rokavi
5 body s kratkimi rokavi
3 body z dolgimi rokavi
4 pari nogavičk
1 čevlji
1 dekica
1 rjuhica
5 slinčkov
paket 50 plenic + komplet vrečk (za meso)
10 tetra plenic
1 vreča za umazano perilo
napihljiv bazenček
kopalke

drugo:
ninica žaba
3 kocke
knjigica + račke za v vodo
4 dude + 2 vrvici
2 flaški
grelnik za vodo
mleko milupa
1 l vode
1 sadna kašica
5 hipp kašic
2 žlički
voziček
senčnik
dežna prevleka

nega & lekarna:
torbica za prvo pomoč, calgel za dlesni, Paracetamol svečke, sredstvo za blaženje pikov, sirup, mleko za telo, mleko s faktorjem, termometer, šampon, pumpica za nos + fiziološka, krema za rito
Bepanten krema, 2 robčki za rito

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.6.2006 21:07:15   
teta beta
Helou!

Nika35, lepo pozdravljena spet, mogoče se pa res vidimo na pikniku. Jaz sem že pozabila, za kaj ste me določile, da prinesem, tako da jaz bom prinesla spalko za po tleh za malčke pa najbrž še kak čips al pa neki. Bom videla.

Pia, jaz sem že tudi dala Daši ajdove žgance in jih je kar pridno pojedla. V bistvu je bila skoraj bolj kot ena gosta ajdova juha, ker sem naredila bolj redke, not sem vmešala pa naribano jabolko. Stara mama (ravno sem bila takrat doma) mi je rekla, da sem nora, da ajdo dajem takemu majhnemu otroku, kje sem že to videla in kako je to težka hrana in da ji bom čisto želodec zapacala. No, pa je kar šlo, tudi težav ni imela.
S padalom še nisem skakala, to niti ne vem, če bi, bi pa rada letela z balonom. No, moj ni za to, tako da bom zgleda morala sama it enkrat.

Danes smo bili na rojstnem dnevu enega fantka, ki je pred tednom dni prišel iz Brazilije, star je 4 leta in ne govori nič slovensko. Bilo je ful fajn, mi smo mu podarili zmaja in je bil njegov ati še bolj navdušen kot on, je ravno prav pihalo za preizkus. Tudi Daša je jedla tortico, kar v biskvitu ni bilo nič jajc (oni jih ne jejo), imeli so pa tam tudi ene naravnost odlične arašidove kroglice, super zadeva. Mogoče bom pa poskusila to naredit do piknika, če bom dobila recept. Nisem je dobro razumela, ker bolj slabo govori angleško. Tam je bila tudi ena punčka, dva dni starejša od Daše, ki pa niti še ne sedi samostojno. Zdaj bo začela hodit v RA, je pa menda tudi njen bratec hodil.

kati, glede seznama za na morje - jaz vedno napakiram ful veliko cot, ponavadi preveč, ampak raje imam več s sabo, ko da bi mi zmanjkalo. Tudi če grem samo za dva dni domov (enkra prespat), vzamem vsaj 3 bodyje poleg tistega, ki ga ima oblečenega in kar nekaj majčk. Bogve, kolikšna bo naša prtljaga, ko gremo mi na dopust user posted image .

lp, tanja

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.6.2006 22:23:57   
benika
Čau,

mi smo današnji dan izkoristili za potepanje po štacunah in zapravljanje še zadnjih dinarčkov pred novo plačo. Popoldne mi je uspelo naprintat prošnje za delo in sedaj 45 kuvert čaka na odpošiljanje in potem upanje, da se kdo odzove mojim prošnjam.
Beniju se je končnouser posted image  vrnil glas in zdaj na vso moč kriči in se dere, tako da samo čakamo, kdaj bo spet hreščal. Je pa še nekaj...spet smo se vrnili v fazo nenormalnega slinjenja. Dobil je namreč 3 zobek (levo zgoraj) in sedaj mu ven tišči še četrti. A jim ve že kej zobe čistite z gazico?

Nekaj dni je sedaj večinoma zavračal gosto hrano, tako da je večinoma živel od spasiranih banan in mleka. Jaz sem pa tako dobre juhice kuhalauser posted image Dans zvečer sem mu skuhala kompot iz jabolk in češenj, mu potem sadje spasirala, dodala še koščke banane in je porcijo pomlatil v momentu.

Pia in teta beta, sploh mi na misel ni padlo, da bi naši mulčki lahko jedli žgance. Se morm takoj k stari mami najavit, da jih skuha. Zraven pa še ajmoht in mljaska.

Kati, pa ti si fenomen za pakirat. Ko gremo naslednjič na dopust, te prej povabim na kavo, pa še spakirala mi boš lahko vmesuser posted image

Ob kateri uri pa se dobimo v torek? Ob 12h?

Neposredna povezava do sporočila: 1639
11.6.2006 19:55:00   
Anonimen
lep pozdravcek

kati: no ja jz nisem sprašvala kaj rabmo za na morja ampak vseeno hvala mi bo ful prov prslo, mam pa eno vprasanje, za koliko casa pa je to, da vem ker mi gremo za stirinajst dni?!user posted image

danes smo bili na obhajilu, vceraj na poroki, predvcerajsnem pa na rojstnem dnevu na abrahamu, tko da sem dans ful zmatrana.

zdej pa moram it k mi mali ze piska za spat!

user posted image user posted image user posted image user posted image

se eno vprasanje: kje dobite te lepe slikice, sm nova na racunalniku, se se ne znajdem

< Sporočilo je popravil koprivc jana -- 11.6.2006 19:57:18 >

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
11.6.2006 20:04:33   
benika
Jana, najprej si izberi sliko, ki jo želiš imeti in jo pomanjšaj na velikost največ 73x73. Nato greš pod Moj profil in klikneš Naloži mojo sliko-avatar. Tam poiščeš izbrano sliko in klikneš vredu. In to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.6.2006 20:14:15   
kati*
teta beta sej jaz pa vzamem vedno 3 eksta: ponavadi je tako, da imamo en komlet = hlače + body + majčka (na morju bo verjetno manj) en cel dan. Tako vzamem 7 komletov (za 7 dni) + še 3 rezerve. Ke rpa imamo letalo, sem pa kar malo prisiljena vzeti manj. sicer pa smo bili že na zimskem dopustu, pa sem imela preveč vsega. Tako sem se že malo naučila. Sem se pa spomnila, da bom dodala še škarjice za nohte, hladilno torbico in piknik dekico.

Nika35 midva z Luko sva tud zadnjič bila prvič in mislim, da sva se kar fajn vklopla (čeprav je Lukec edini, ki se še ni plazil naokrog)

Pia z letala ne in tudi ne bom, če bom imela kaj besede pri tem user posted image . Sem pa že skočila bungee (50m); izkušnja nepozabna, totalni adrenalin, a vseeno nikoli več - starejša ko sem, manj mi dišijo te stvari. 2 leti nazaj sva z Bojanom bila v Gardalandu, ker sva dobila zastonj karte in nisva bila niti na eni adrenalinski zadevi.

katja . Imate pa že veliko zobkov user posted image . Luka si zobka čisti sam, tako da mu dam mehko zobno ščetku, s katero se igra med previjanjem in fajn podrgne zobke user posted image

koprivc jana seznam je za 1 teden. Pa dobrodošla!

Sicer pa nam je Luka danes PRVIČ SAM OD SEBE ZASPAL V VOZIČKU user posted image (smo šli gledat metuljčke in orhideje v Voljčji potok)

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 1642
12.6.2006 9:57:23   
ninocka
Da se na hitrco javim. Sem v totalni guzvi, zvecer bom pa mela vec casa, pa mal vec natipkam. Ce bo sploh se aktualno, glede na to, da se pol cez par urc vidimo? user posted image
Jst pridem na piknik, prnesem neredilno pecivo in tortilja cips + omake (moram it kupit,ker sem jih nazadnje pojedlauser posted image ).
Teta beta, tam je en pizzeria (ene 300 m nazaj od brunarce), ce bi ble vse ful lacne, lahko tam kaj narocimo. Al pa pr Jovotu (men ma tam najboljso sirovo pizzo).
Aja pa piknik deko prnesem.

Zanima me, ce kera se rabi uno hladilno torbo (katja, ti si zadnjic rekla - a je se aktualno?) in kero barvo (svetlo ali temno modro). Da jih grem se dons oz. jutr dopoldne iskat in prinesem na piknik.

Evo, tko na brzaka, je to vse, zvecer pa mal vec (al pa jutr na pikniku).

A uro mamo ob 12h?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
12.6.2006 10:39:24   
2ursae
nama je ob 12h kul user posted image . Teta beta, pri vsem tem, kar bomo prinesle s seboj, ti še sprašuješ, kje bi se dalo kakšno hrano naročit user posted image .

evo, to je vse od naju, moram se mal zasukat po hiši, da ne bo tako kot pri user posted image , se vidimo jutri.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
12.6.2006 10:52:42   
kati*
Luka je tud že zelo lepo zdrav, tako da prideva tudi midva. Kaj naj prinesem?

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
12.6.2006 11:19:48   
2ursae
še nekaj sem se spomnila: a ni ena enkrat prosila, da naj jo po ZS obvestimo, kdaj bomo imele piknik - a se ktera spomni? A je bila to Tažana al ktera druga user posted image

Nika, kul, da prideš, boš mal povedala, kako je bilo na Azurni obali user posted image .

Kati, kaj pa vem ... prines kakšne kekse al kaj - nimam pametne ideje. Aja, se je pa videlo, da je tvoj seznam za na morje mišljen za avion user posted image  - moj seznam je ene 5x daljši user posted image

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
12.6.2006 11:48:10   
TVN
No, evo, se že poboljšujem, danes sem šla ekstra gor pogledat, če je kaj posebnih novic oz. kakšnih sprememb glede piknika....

Midve prideva, a najverjetneje z zamudo. Mislim, da bova najkasneje do 14. ure tam. Upam, da ne boste prej pobegnile?!

Čau, se vidimo!

Vanja & Nika

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
12.6.2006 11:53:20   
teta beta
hej hej

tudi jaz bom zdajle bolj kratka, za nami je lep vikend, po dolgem poležavanju zjutraj smo se šli včeraj popoldne kopat na Dobrno. Imeli smo sicer v planu Ptuj, ampak smo se pol tako obirali, da smo skočili kar na Dobrno. Tam nisem bila na bazenu že več kot 10 let in se je ful spremenilo, je prav luštno zrihtano.

danes sem kupila papajo, moram priznat da prvič in po moje je velikokrat niti ne bom več. Uporabnega je še manj ko četrt sadeža, poceni pa tudi ni. Pa kje, četrt, še to ne. Pa tudi Daša ni pokazala pretiranega navdušenja, saj je jedla, ampak tako-tako. Koliko pa ve kaj kupujete bolj eksotično sadje, kaj od tega in kako se vam obnese? Pri nas je bil mango čisti kiks, tale papaja pa tako-tako, drugega še nisem probala.

Jaz sem kupila 3 čipse in prinesem za po tleh neki. 2ursae, jaz bom imela doma samo zajtrk in grem od doma okrog 10, računam pa da bom doma ob kakih petih ali šestih. Bom videla, kako bom glede hrane, bo mogoče šlo skozi tudi kar s pecivom in čipsom, ker grem pol k našim domov in me bo verjetno še čakalo kosilo.

katja, naša Daša si 2x dnevno krtači zobke (ki jih še nima), malo pa ji pokrtačim jaz.

ajd, letim, pa-pa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
12.6.2006 12:25:09   
benika
Tažana je prosila, če jo obvestimo, ker je pa brez računalnika, jo bom poklicala kr na mobitel.

Piknik ob 12h user posted image Prinesem goro sadja in dekico za po tleh. Nika, lepo, da ti bo uspelo prit.

Se vidimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
12.6.2006 13:57:36   
benika
Ninočka, hladilna torba je še vedno aktualna, barva pa itak ni pomembna. Vzamem vseuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.