teta beta
|
Helou! Nika35, lepo pozdravljena spet, mogoče se pa res vidimo na pikniku. Jaz sem že pozabila, za kaj ste me določile, da prinesem, tako da jaz bom prinesla spalko za po tleh za malčke pa najbrž še kak čips al pa neki. Bom videla. Pia, jaz sem že tudi dala Daši ajdove žgance in jih je kar pridno pojedla. V bistvu je bila skoraj bolj kot ena gosta ajdova juha, ker sem naredila bolj redke, not sem vmešala pa naribano jabolko. Stara mama (ravno sem bila takrat doma) mi je rekla, da sem nora, da ajdo dajem takemu majhnemu otroku, kje sem že to videla in kako je to težka hrana in da ji bom čisto želodec zapacala. No, pa je kar šlo, tudi težav ni imela. S padalom še nisem skakala, to niti ne vem, če bi, bi pa rada letela z balonom. No, moj ni za to, tako da bom zgleda morala sama it enkrat. Danes smo bili na rojstnem dnevu enega fantka, ki je pred tednom dni prišel iz Brazilije, star je 4 leta in ne govori nič slovensko. Bilo je ful fajn, mi smo mu podarili zmaja in je bil njegov ati še bolj navdušen kot on, je ravno prav pihalo za preizkus. Tudi Daša je jedla tortico, kar v biskvitu ni bilo nič jajc (oni jih ne jejo), imeli so pa tam tudi ene naravnost odlične arašidove kroglice, super zadeva. Mogoče bom pa poskusila to naredit do piknika, če bom dobila recept. Nisem je dobro razumela, ker bolj slabo govori angleško. Tam je bila tudi ena punčka, dva dni starejša od Daše, ki pa niti še ne sedi samostojno. Zdaj bo začela hodit v RA, je pa menda tudi njen bratec hodil. kati, glede seznama za na morje - jaz vedno napakiram ful veliko cot, ponavadi preveč, ampak raje imam več s sabo, ko da bi mi zmanjkalo. Tudi če grem samo za dva dni domov (enkra prespat), vzamem vsaj 3 bodyje poleg tistega, ki ga ima oblečenega in kar nekaj majčk. Bogve, kolikšna bo naša prtljaga, ko gremo mi na dopust . lp, tanja