|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.6.2006 15:16:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: septembrke 2005
12.6.2006 21:38:14   
Pia67
Pecivo je ohlajeno in spakirano (pa poreden škrat je prišel, ki je nekaj kosov popapaluser posted image . Ko bi vsaj škart izdelke s krožnika, ne, kje pa, gospod si je postregel kar s palete-moj oče... Sladkosnednež.user posted image

Ninocka[/b], tudi jaz sem obrnila NM za kaj podobnega hladilni torbi. Če utegneš, bi te tudi jaz prosila zanjo. Barva ni pomembna, hvala že vnaprej.

Midve se primigava okoli 12. ure (ne bom komentirala ureuser posted image ), potem pa je odvisno od Nininega razpoloženja, saj imamo še vedno zabasan nos, jaz pa sem rdečebrka(pod nosom imam od brisanja odrgnjeno kožo). Mislim pa, da je zadeva mimo, se pa bova raje držali na stran. Malo me skrbi tudi popoldanska gužva, saj se pri Trebnjem do NM (gradbišče čedno zabaše.

Drugače nič novega:
-plazenje=0
-prevračanje predmetov= 8 (beri ležeče)danes smo si zvrnili štokrle, knjige v knjižnici, kozarec vode, vaza+prt, pult za hranjenje...
-bujenje ponoči= 1x
-spanje pri mami= najnovejše odkritje, ki se ga s pridom okoriščamo, najboljši je popoldanski spanec, ko se prepoteni pripopamo mami za vrat
-pljuvanje hrane= kadar je mama naštimana za sprehod, bolj ko je majica sveža, boljši je efekt

Se vidimo,

Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
13.6.2006 9:16:35   
benika
Ojla, ker sem totalni butelj, kar se tiče Ljubljane, bi mela samo eno vprašanje. Kolk je odcepov za Bizovik in na katerem moram zavit s ceste, če prihajam iz Gorenjske smeri? Joj, sej vem, da je user posted image , ampak jest res ne znam po Ljubljani vozit.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
13.6.2006 9:22:33   
TVN
Jaz sicer še nisem bila tam, zato nisem ravno poklicana za dajanje navodil, ampak kolikor vem, je odcep eden. Ne vem, kje boš ti prišla. Ali po Nemški in nato na obvoznico ali na Celovško...?

Jaz sem iz Bežigrada, tukaj pri Smeltu grem na obvoznico v smeri BTC-ja in proti Leclercu (proti Golovcu), torej bom po odcepu za Bizovik morala zaviti desno na Litijsko in potem kot je pisalo v navodilih še kakih 500 m do table za Bizovik, potem pa samo še naravnost. Tako nekako.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
13.6.2006 9:25:26   
TVN
Aja, še glede te hladilne torbe, ki jo vsi omenjate. Sicer nisem imela časa, da bi vse prebirala, le na hitro sem preletela zadevo in našla info, da stane samo kakih 1.200 SIT. Za tak denar prosim tudi jaz za eno, po možnosti svetlo modro (ni pogoj). Pojma nimam, kdo jo naj bi prinesel, ampak če lahko, se priporočam. Tudi če cena ni ravno točno taka, ni problema. Tja do 2.000 dam. Hvala, hvala, priletim okoli 14. ure!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
13.6.2006 21:07:24   
2ursae
čer,

jaz se sam na hitro javim, da povem, da sva se imela ful fajn in da se je tamalmu še cel večer kar samo smejalo user posted image . Se vidi, da sva malo preveč sama in mu ugaja, če se okoli njega več dogaja.

Hudo mi je samo, da smo v vsem tem času popile le za 3 jurje pijače user posted image  - lastrnik je bil le tolk prijazen in nam dovolil prinesti hrano in bil na sploh zelo ustrežljiv, me smo pa sam vodo srkale user posted image . Punce, nasllednjič bomo morale buteljke praznit user posted image , da se mal oddolžimo.

Aha, pa ena je po pomoti odnesla eno Anžetovo igračko - rdeč ključ z vrtljivim delom, kjer sta narisana avtoček in hiška. Bi prosila, če ga lahko tista prinese na naslednje srečanje, ga ima namreč moj mali ful rad.

Fotke so ful luštne, jih bom pa najbrž objavila po morju, prej ne bom utegnila ... al jih bom pa samo par dala gor.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
13.6.2006 21:23:15   
teta beta
halo,

jaz bom tudi samo na kratko povedala, da je bilo ful fajn, upam, da še bomo kdaj to ponovile. Za pit pa v bistvu niti cajta ni bilo user posted image , a ste mu pustile kaj trinketa? Midve sva bile v eni uri doma, s tem da sva se prvič v Domžalah obrnile in šle nazaj po spalko, Daša je celo pot spala, res je bila zmučena. Upam, da bo ponoči tudi, da me spet ne razveseli z dveurnim pogovarjanjem. Grem raje tudi jaz kar spat.

2ursae, če slučajno ne boš dobila ključa, ti lahko jaz prinesem našega. Daša ga ne porajta najbolj, še najbolj onega modrega, ki piska, rumenega sem zadnjič spet privlekla na plano, rdeč pa je menda skoz v škatli. Ji je pa ful zanimiv on bel obesek s kroglico, ampak tudi ne zmeraj.

lp, komaj čakam slikice

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
13.6.2006 21:46:22   
2ursae
ho-hoj, moje slikce so gor user posted image user posted image . Pa tko sem jamrala, da ne bo časa user posted image . Geslo je, kot smo se zmenile in brez črke "i"

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
   [Brisano sporočilo]
13.6.2006 22:04:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
13.6.2006 22:05:37   
benika
Ojla,

še z najine strani pohvala današnjemu dnevuuser posted image user posted image user posted image . Res je bilo super in upam, da kmalu ponovimo. Slikice dajem v album, geslo je isto kot pri 2ursae.

Beni je bil tako utrujen, da je zaspal že ob pol devetih, kar se ni še nikoli zgodilo.user posted image

lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
14.6.2006 12:08:38   
doroteja23
Punce vesela novica!!! Moja mami je OK!! Izvidi so vredu. Zdaj bomo vidli ali jo bojo dali preventivno na obsevanje ( 24 urno) ali ne. To se bojo odločli jutri.
V glavnem odvalil se mi je največji kamen.

Alina je ok. Sedi že skoraj sama, včasih jo malo zanese. Full mi je noro, ko sem gledala slike in vidla kak vaši lepo sedijo, moja babika pa še nikakor ne tak lepo. Poleg tega da zdaj sploh nimama fizioterapije, ker je ni.
O plazenju sploh ni ne duha ne sluha, ker je prelena da bi se na noge spravla. Ko pa ji jaz pomagam pa me trmasto odrine ali pa celo brcne.

Zdaj se pa že malo bolj veselim morja. Trenutno se ga nisem. Zdaj ko pa vem da je z mami ok, pa je že boljše.

Joj kak hitro gre. V soboto se bomo že namakali. Upam da bo vreme.

Aja pa še to. Dobili smo še enega dojenčka. Kolegica je rodila Žana.  Sem ugotovila da so okrog Aline sami fanti. 
Upamo da še bo kaka pupa, da se bo imela s kom igrat.   

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
14.6.2006 12:37:11   
benika
Doroteja, en velik user posted image  za tvojo mami. Pa saj je že bil čas, da pride tud kaka dobra novičkauser posted image . Uživajte na morju!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.6.2006 13:41:38   
tažana
kuku- jest in moj računalnik sva že tuuser posted image .

2ursae:
kok mi je hudo ampak ravno jest sem tista, ki si je prilastila vaš rdeč ključekuser posted image . mamo mi iste pa tut približno nisem pomislila da ni naš. zdejle pa pogledam imamo pa 2user posted image .
groza.
a ti ga lahko po pošti pošljem?

no naše spanje ponoči je bilo obupno:
zbudila se je okrog 1h potem pa spet ob dveh in ker nisem pogledala na uro sem ji še enkrat dala za jest. no ampak je bila ob štirih spet budnauser posted image - no danes sem se odločila da bo treba stvari mal v roke vzet- user posted image  na kavč poslat spat, da se bova lahko medve jokale ponoči user posted image .
upam da nam kmalu uspe.

slike bom pa še pogledala naj mi ena pošlje geslo na ZS- tista ki bo prva vidla toleuser posted image .

tut men je blo ful fino. Katarina je v avtu takoj zaspala in spala celo pot. vroče ji je bilo pa tko, da ko sva prispeli domov je imela kar kapljice po nosu, mokre lase in majico na hrbtuuser posted image .
Aja pa zgrešila tut nisem nikol user posted image user posted image - sem takoj našla pravo pot. nazaj sem vozila rekordnih 40 minutuser posted image user posted image .
lep pozdrav iz Tržiča

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
14.6.2006 15:27:57   
TVN
Hvala, punce, za prijazno dobrodošlico nama z Niko. Res sem bila vesela, da sem vas končno v živo videla! Se bom v bodoče potrudila malce bolj spremljat tale naš forum, da se bom počasi lažje znašla z vsemi imeni in nicki.
Trenutno "obvladam" samo imena tistih, s katerimi smo se na koncu dneva največ družili: 2ursae (Urša in Anže), Pia67 (Damjana in Nina), Katja (Katja in Beni), Ninočka (Nina in Evan) ter Tažana (Andreja in Katarina). Če sem koga uspela pomešati, se že vnaprej opravičujem.
Ostale bom pa še naštudirala, ko bom imela čas. Si bom poskušala pomagat s slikicami, to bo prava možganska telovadba in urjenje za igro "spomin".

Ninočki iskrena hvala za torbo in prijaznost. Šele doma mi je potegnilo, da bi denar vendarle lahko zamenjala v brunarici; tako ne bi ostala dolžna!! Sem pa res nerodna, sorči. Se oddolžim ob naslednjem srečanju.

Slike so srčkane, dodala pa sem še 4 svoje. Jih nisem nič podnaslavljala, da ne bi komu dodelila kakšno napačno ime.... Prosim za razumevanje. Geslo je enako kot pri ostalih.

Pa, pa!

Vanja & Nika

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
14.6.2006 17:46:05   
teta beta
Sem si ogledala vse slikice, user posted image  vse so ful luštne! Še Ninočkine počakam, pol moram pa ugotovit, kako se dol snamejo.
še majhna pripomba: 2ursae, enkrat si niko preimenovala v katarino, katja, ti pa Evana Maxa v maxa evana. Pa neki je še bilo nekje, ampak sem pozabila. Sicer pa itak vemo, kdo je kdo, tak da ni panike user posted image .

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
14.6.2006 18:09:07   
TVN
Ja, teta beta, imaš prav, napakico glede zamenjave Nike in Katarine sem tudi sama opazila, ampak kot praviš, ni panike. Ti imaš Dašo, če se prav spomnim, žal pa sem pozabila tvoje pravo ime....user posted image

Tudi jaz se moral poglobiti v snemanje slik dol iz albumov, ker bi si rada kako slikco naprintala... Če ugotoviš, kako se to naredi, se priporočam za navodila.

Pa, pa!

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 1666
14.6.2006 20:25:38   
kati*
evo punce - tud moje slike so gor pod istim geslom ... slike so kar precej pomanjšane, tako da niso ravno primerne za snemat dol, če bi želela katera posebno slikico, pa naj mi piše privat in ji pošljem mal večjo slikco (po dopustu), da se lahko lepo sprinta ali pa razvije. Sem pa dodala tud par slikic Lukca v njegovo mapo user posted image .

Nika35 ... midve sva se očitno zgrešili .. bomo pa drugič ...

Sicer pa mi je blo mal hudo, ker sva šibala prej, saj je bilo zelooo prijetno in tud Luka je ful užival, čeprav je kar mal žlehtno nagajal Katarini user posted image , a sva imela še polno obveznosti in Luka je bil čist hin - je v avtu v trenutku zaspal.

nič - mali je zaspal, jaz grem pa še spakirat. Lepo se imejte punce in se vidimo/slišimo po user posted image

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.6.2006 20:45:51   
tažana
čao.
ogledala sem si slikice- kok so dobri vsi po vrsti (kaj pa če vam kar CD-je pošljem pa mi vse zapečeteuser posted image .

do kdaj pa ste še bile včeraj? a sva kaj pomembnega zamudile?
user posted image  je reku, da sva tko dobre volje dam prišle, da bi on predlagal, da bi kar večkrat mogle it. user posted image
kati*: je že vedel zakaj nagajauser posted image
doroteja23:user posted image user posted image  za mami in Alino.

aja danes sva Katarininega Ferarija peljali k zdravnikuuser posted image .
(na vozičku je zavora šla- pa sva ga peljali kar tja kjer kolesa popravljajo. jutri ob devetih ga dobiva!)user posted image

uživajte pa se beremo

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.6.2006 21:20:47   
ninocka
Ha, ha, ha...jst sem sele zdej vidla, kolk ste se se razpisale pred piknikom...in kaksno povprasevanje je blo po hladilnih torbah (dobr, da sem jih vec s sabo vzela)...pa da ene niste cist tocno vedle, kako se pride. No, se opravicujem, ker ce bi prej opazila oz. mela cajt prebrat, bi se enkrat napisala navodila. Pa kaj se sekiram, sej ste vse prsle user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pogledala slikce, ful so dobre user posted image user posted image user posted image
Jst sem tud svoje hotla objavt, ampak sem mela 600 KB placa in sem lahko objavla samo 6 slikic. Bom zbrisala album, ko smo se dobile prvic v koloseju (ce se strinjate user posted image ) in potem dodala se ostale.

Jst sem se mela tud ful fajn, Evan je bil pol se cel vecer naspidiran in kr ni hotu spat. Dam sva prsla v 5 minutah, se je pa tolk presvicu v avtu, kot da sva se peljala 1 uro user posted image . In 100 m pred bajto se pa skor v en taxi zaletim, ker je sel ritensko ven od soseda in sploh ni pogledu, ce kdo pelje po ulci...user posted image Dobr, da po nasi ulici vedno vozim ful pocasi, ker je ful otrok (en sosed jih ima kar 5!) in mack in kuzkov. PA se bajte so cist ob cesti, tko da nikol ne ves, kdaj ti kaj skoc pred avto...

Ne vem pa kaj so se nasi mali ucer pogovarjali (jst sem razumela samo Daso, ki je z njenim kvak-kvak povedala, da je v Ljubljani), ker se je Eviju totalno strgal dons - zacel je mahat pa pa in pri vecerji mi je spulu zlico iz rok in zacel sam zajemat hrano in nost zlico usta (no, vec jo je okrog stolcka, po pladnju, njemu in po tleh pristal, kot dejansko v njegovih ustih), povrh vsega si je pa se prijel flasko in jo nesu k ustom in pil user posted image user posted image user posted image Mislim...mormo veckrat ponovit te piknike, ker si ocitno oni tud med sabo izkusnje izmenjujejo. Pa ziher so se zmenili, da morjo uceri nagajat, ker Evan se je usedu pred balkonska vrata, zaluzije so ble spuscene (mamo popoldansko sonce v dnevno sobo) in je zacel z njimi razbijat. Ko sem mu rekla odlocen NE! se je zacel pa prav krohotat in veselo nabijal naprej. Pomagalo ni niti, da sem ga odnesla stran, ker se je zacel smejat in se takoj nazaj prplazu in spet razbijal user posted image Sej je bil kr smesen v bistvu user posted image user posted image user posted image

Dons mi je pa skor s previjalne padu user posted image user posted image user posted image - sem ga previjala in sem se sklonila, da sem pobrala s tal vrecko in vanjo dala plenicko (5 sekund,) on se je pa v tem casu obrnu na trebuh. Ampak ne vem, kaj je izvajal, ker ni pristal cel na previjalki, ampak je z nogicami padu dol. Sem ga zadnji moment ujela in sem ga ful prtisnla ob rob previjalke, tko da je pol mel se rdecino na trebuscku. Sej strbunknu bi na nogice, rit in potem se verjetno na glavo, ampak...men se je kr srce ustavlo...

Dejan (lastnik brunarce) me je danes vprasu, ce smo se mele lepo in ce smo ble zadovoljne in sem mu ful na veliko prikimavala, potem je pa se pohvalil pecivo (Pia baje sva dobre kuharce user posted image ).

Sandra, tebe sem pozabila vprsat, ce si se pobarvala? In Ursa tebe, ce mas novo frizuro oz. si se postrigla in ce je bil tist tvoj nov fotoaparat al od tasce?
Pa pozabila sem vas vse vprasat  se miljon stvari, ki sem se jih potem spomnla doma. Dobr, da mamo se ta forum user posted image user posted image
Ena izmed njih: a majo vasi ze povstrcke? Evan ga ma ze kar kaksna 2 meseca, je pa ful tanek (ene 5 cm).

Vse, ki grete na morje - uzivajte in fajn cofotajte in na debelo se s kremo mazte, da vas ne opece!!!! Pa seveda - lepo vreme!

Baje je treba eno kremo za soncenje porabit s parimi nanosi. Za enkraten namaz naj bi nase napacal 30 ml kreme (to je en stamperle).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
14.6.2006 21:30:01   
ninocka
Se to:
Doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image za mami!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
14.6.2006 22:54:36   
teta beta
doroteja23, super novice, bravo za tvojo mami!!!! user posted image user posted image user posted image  zdaj boš pa lahko uživala na morju. Kam pa greste?

kati in ninočka, luštne slike user posted image !
Daša še nima povštrčka, se pa tudi meni zdi, da je danes mahala pa-pa, ali pa je bilo bolj slučajno user posted image . Tažana, kaj si jim ti kazala in pripovedovala, ko so te vsi malčki tako gledali? Jaz se cel dan trudim in ji govorim, jo skušam naučit ni-ni in ji razlagam besede, pa me sploh ne posluša. Ukvarja se s svojim poslom in basta.
Sem pa danes prvič videla, da je čisto pravilno in povsem uspešno uporabila pincetni prijem. Lahko da ga je že kdaj prej, ampak skoz je ne gledam pod prste.
Naš voziček je tudi že usposobljen, ampak vam moram povedat, kako so v moji familiji vsi na kamot. Da bi to šel kdo sam flikat seveda sploh ne, ampak niti kolesa se ni dal bratu dol odšraufat. Kar cel voziček je naložil v džipa in ga odpeljal k vulkanizerju user posted image . Tudi prav, no, saj računali mu nič niso, pa mu je dal za eno pivo.

Nika35, jaz sem drugače tanja, podobno kot ti user posted image .

Nočko!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.6.2006 12:15:46   
tažana
čao, čao

no jest sem danes pa ful dobre volje!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ponoči sva z user posted image  odnesla jogije v dnevno in sva spala v dnevni. Katarina se je zbudila okrog dveh oziroma malo prej ( ne vem točno ker se nisem takoj zbudila), ko pa sem se je jokala ene 5 minut potem pa je nazaj zaspala.user posted image user posted image  naslednjič se je zbudila 6:40.JUPI in tako smo spali celo noč. tako do nadaljnega medva ostajava v dnevni, tako da bo spala brez da se zbudi potem pa se seliva nazaj!user posted image

in še eno dobro novico imam! prejle sva bili v vrtcu. ravnateljico sem šla vprašat, kako kaj kaže za delat septembra.
no sledil je takle odgovor:
septembra imata dve  dopust (izmenično)- tako da bi enega potrebovala za cel mesec. prašala me je če imam še status študenta (torej bi delala preko napotnice). Novembra pa je prepričana, da bo morala odpret še eno skupino, ker je toliko otrok takrat pa bi me zaposlila za celo leto!!user posted image

tako vmes bi bila en mesec očitno frej torej oktobra. ravno takrat pa ima user posted image  cel mesec dopust pa bomo šli kam na jesenski dopust. tako ali tako bomo sedaj čez poletje doma pa nem že pripada!
bravo ravnateljica in moja bodoča šeficauser posted image user posted image user posted image user posted image .
aja pa še zvedla sem, kera bo imela Katarino v skupini in sem zelo zadovoljnauser posted image .
KAJ ČEŠ LEPŠEGA

edino kar me moti je to da bova s Katarino očitno v istem vrtcuuser posted image  me zanima kera bo imela s tem več težav?

teta beta: veš vsa pozornost mi je bila namenjena, ker so me prvič videli, pa žogo sem imela v roki- kaj pa otrok še hoče potem? doma imamo pa isto- kot da me niuser posted image
te igrice ni-ni pase skušaj iti z neko osebo recimo: ni-ni babice, ku-ku tu je babica. pa bo mogoče takoj boljše ko bo še kdo drug vpleten v vajino igro.

lepo se mejte pa uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.6.2006 21:21:15   
teta beta
No, kaj pa je zdaj to - takšno zatišje!

tažana, po moje je pa fajn, da bosta s katarino v istem vrtcu, a ne? Zakaj bi pa bilo to slabo? Jaz bi bila najbrž kar vesela, čeprav po drugi strani je pa spet res, bi pol skoz hodila k njej al pa bi gledala pod prste oni vzgojiteljici.

kar se tiče pa tvoje predstave v torek - ti si kar izmišljuj izgovore, žoga bla bla bla, in prvič so te videli - saj je bila tudi katarina vmes. Samo to je, da boš/si dobra vzgojiteljica, in nič drugega!!! A se imate kaj namen seliti v celjsko regijo user posted image ?

No, javite se kaj. Lp.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.6.2006 5:47:56   
Anonimen
dobro jutro punce

dons sm pa ucitno prva vstala!
mojuser posted image je sel vceraj ze ob osmih spat zdaj se je pa ze ob petih zbudu, jz bi tojk se spala, no ja bom pa mal po racunalniku sarla!
kako ste kaj, pa user posted image ?

moj se ze pridno pogovarja z vsemi ki jih srecava na cesti, hvala bogu je lepo vreme in sva laho ful velik zunaj! najraje se igra v stajci, ko stajco postavim pred hiso in da je malo sence, se igra tud po dve uri, tko da sem lahko prebreala v enem tednu ze dve knjigi!

zdej meam pa se eno vprasanje:
a mogoce katera ve ce obstaja kaksna trgovina z pocen cujnami za user posted image ?!user posted image

se to TETA BOM

Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.6.2006 8:33:53   
Pia67

Če ima user posted image user posted image , no mi bo v bodoče malce prizanešeno. Nina je bila v sredo najslabše, imam slabo vest, ker sem jo tako skurjeno vlačila v LJ in na piknik. Nisem vas želela utrujati z zgodbicami, da ni sama sebi podobna(ponavadi je veliko bolj komunikativna, ne meče se vznak, ko želi počivat itd), najbrž pa je katera opazila, da sem zaskrbljena glede nje.
Da skrajšam, v sredo je bila čisto zabasana, glas ji je hreščal, vročina. Sicer se je igrala, zelo malo jedla, tako, da nisem zganjala panike in jo vlačila zdravniku. Včeraj malce boljše, sva šli na sprehod v jutranjih in večernih urah. Danes ponoči pa tak jok, Nina ponavadi ne joče po minuto skupaj, brez glasu, brez dihanja. Kar vijolično-plava je bila. Ob enih zjutraj sva imeli pol ure maše, potem pa je zaspala do 6. ure pri meni. Sklepala sem, da so zobje (ušesa sem odmislila, ker sem ji lahko ščistila s paličico). In res, danes sem otipala nekaj škrbinc obeh enk zgoraj. user posted image

Tako, namesto, da bi lovile hlad jutra, trenutno spi, jaz pa sem končno prilezla do RR-ja.

Piknik? Fajn je bilo user posted image . Škoda le, da nisva midve bili v malo boljši "kondiciji".

Damjana

P.S: Doroteja, se veselim, da je s tvojo mami dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.