ninocka
|
Da se se jst javim. Piknik: kot vedno, men je vseeno, ker ce je plac se zmeraj isti, rabim lih slabih 15 min do tja. Tko da, se prilagodim ostalim... Tery: dobrodosla v klubu Mamic na prezi, z ocmi na pecljih in brez prostega casa . Na brazilsko grem pa v en salon Natasa (mislim da je v bezigrajskem dvoru). Majo pa dve vrsti (nimam pojma, kaj je razlika), stane pa tam okrog 6 jurjev. Upam sam, da ne bom na 1/2 brazilka, ker bom zaradi bolecin pobegnila Maya - koncno, da si se javla . Jst sem bla ze resno v skrbeh, da te majo svizci za talko Teta beta jst ne kuham mlecnega riza, ker ga ne mara (za razliko od mamice, ki bi ga pojedla na tone). Mu pa vsake tolk casa nardim kasice z mlekom (pol vode, pol mleka), pa zdej zjutraj, ko zajtrkujem, pri meni pije kakav in pa seveda na kavicah belo kavo. A je ze kera razmisljala, da bi ponudila belo kavo in kruh za obrok? Kati, mi smo bli ene parkrat bolani, sam nas ni merilo. Pri nam se je vsak prehladek vlekel mesec, na koncu pa presel v bronhiolitis. Upam, da sta ze pocajtana, drugac pa velik spiraj s fiziolosko, pa v lekarni lahko kupis Operil za otroke (ce ma ful zabasan nosek) al pa Nisita kremo (morska al slana krema, mu jo das v nosek, da mu vlazi). Pia a tko pr vam zgleda pregled? Pr nam ni blo nic od tega. Evan je cel pobuskan. Uceraj se je plazil po sobi (jst sem v jedilnici resevala eno anketo), ko zaslisim BUM!!! Me je s svetlobno hitrostjo odneslo v dnevno in sem ga vlekla izpod kupa perila in susilnika. Ne vem kaj je delal, a je plezal al ga je samo vlekel, ampak podru je stojalo in je padlo nanjga. Tekle so krokodilje solze, dokler nisva prisla do likalne deske in je ne njej vidu obesalnik (joku je manj kot pol minute). Danes je pri brunarci butnu v glavo (nimam pojma kdaj in kako, ker sem ga skoz drzala in gledala in nisem vidla, da bi kamorkoli prislonu buco). Kar naeenkrat je mel rdecino. Doma je plezu po stolcku za hranjenje in ga je spodneslo in je (spet) priletel na buco. Posledica - plava buska. Potem je se ene 2x padu in tem 3 buskam dodal se 2 praski, za finale si je pa na glavo potegnu kugharske knjige (predvsem Jamiea Oliverja) in ima sred cela zdaj dolgo rdeco prasko. Obup! Da sploh ne govorim, da danes do 4ih sploh ni spal in je potem samo jokal. Ko je koncno zaspal, se je pa po slabe 1/2 ure zbudu in tolk histericno jokal, da sem ga ze skor k P peljala, ker sem misnla da ga kaj boli (useska). Na koncu se mi je pa z glavo ulegel na kolena (sedela sem na kavcu), jst sem ga rahlo bozala in je v 5ih minutah zaspal, jst pa z njim. Po ene 1/2 ure sem se celo ulegla, z Evanom na trebuhu in sva tko sapla se ene 40 minut. Potem se je pa zbudu, mal pojokcu, z mano ene 10 min sedel zadekan na kavcu, pol je blo pa OK (no, dokler si ni Jamiea na glavo vrgu). Ne vem, a sem vam ze povedal, da sem dobila vrtec (ne tisto enoto, ki sem jo zelela, ampak eno drugo (ki sploh ni niti bla opcija?). Zdej moram it na podpis pogodbe, ampak sem zahtevala, da imajo v evidenci, da to ni moja zazeljena enota in da takoj, ko se tam nardi plac, Evana premestijo. Mi je vseen, tud ce je sred leta. LP, Nina PS: pol moram it spet v nabavko za piknik. Sem namrec, tko kot 2ursae. vse tortilje pojedla