Špelka
|
Oooo, Pika, a ti tud ne moreš spat? Jah, jest tud ne - prvič zato, k mamo prou določeno uro za fiksanje, drgač se že kr trest začnemo, a ne, če ne dobimo svoje doze? Drigič pa jaz zato ne, ker mam čist podrt ritem spanja. Podnevi spim tud 2,5 urci, pol pa ponoč ne morem... Eh - bo že, sej bomo kmal rešene! Še maaaalll, pol pa punkcija, po lpa ET, pol pa smo ! Juhu! Pismo, sam je bla pa dolga tale drigeraška, jest sem do dons pokasirala 32 špric! Ja, tak je to v dolgih postopkih - ne vem zakaj tud mene niso dal na bližnjico.... Trenutno sem kr okej, sam mal mam trd trebuh - Pika,ma kuko ti to misliš, da si napihnjena? A to ti trebuh mal vn štrli, al kuko? A pa tebe kej špika po jajčnikih? Mene tko no, mal ja, mal ne. Pa ne vem, če je to v redu.... Trenutno mene najbolj moti to, ker sploh ne vem, kakšna bo trgatev - sploh k je tak mraz, me skrbi, da ne bo vse pomrznilo???? Ma, hecam se, bo kar bo! Sam UZ mam šele v ponedeljek, torej če je danes 8. dan Gonala - bo v pon. 10 dan! Aja, pa še to: sploh nimam več apetita, če bi se dalo, bi najrajš kr od lufta živela, sam k moram mislit na tiste dribne celice tam meni! Biba - a že zibaš?
< Sporočilo je popravil Špelka -- 3.6.2006 8:30:40 >