|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
17.5.2006 12:25:34   
lory05
Mojca, kako je kaj s testi?

Sporoči nam, kaj se dogaja.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 101
17.5.2006 19:41:05   
biba 1
Ojla!

Sem dobila M namesto v petek že danes, kar je SUPER, ker jutri lahko začnem z špikanjem!

Ampak, ker sem antitalent za injekcije, se zdej mal "tresem" kak bom to jaz?!

Kak gre vam? Špelka?

V glavnem po tem takem moram v sredo na prvi UZ!user posted image

Srečno vsem!

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 102
17.5.2006 20:01:52   
biba 1
Napaka, 7 dan bo torek!

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 103
17.5.2006 20:05:18   
pika74
biba 1 a pol midve hkrat štartava (noja, par dni razlike) user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 104
17.5.2006 20:22:51   
pika74
oštja - dons mam kr mal samogovore - ne mi zamert, ma se mi ful piše na RR - sm čist not padla dons user posted image .

biba 1 - eno vprašanje - a si ti tista biba 1, ki je imela LEETZ? Vem, da sm se z eno bibo 1 že pogovarjala sam ne vem, ker je bla en cejt biba1 pa pol biba 1... zdej sm pa mal pobrklala. Pa še leta me že enmal dajejo. BTW, prejle sm najdla svoj prvi siv las user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 105
17.5.2006 22:02:50   
biba 1
Oj!

Ja, jaz sem mal to mal ono (biba1, biba 1)...user posted image

Midve sva se pogovarjale včas ja, ko sem skoz tle gor visela pa brala pa včas tud kaj napisala. Zdej sem se pa kar mal odklopla tle gor!
Ampak LEETZ-a pa nisem imela, sva se sam pogovarjale o njem. Imam pa isto(baje) "povožene" jajcevode.user posted image

Isto bo v postopku še Špelka (par dni gor-dol) kolker jaz vem, verjetn pa še katera!user posted image user posted image

In ima da vse zagledamo user posted image user posted image !

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 106
17.5.2006 22:03:52   
biba 1
Aja, tasivga pa nikar ne puli, ker pol jih pride veliko na pogreb!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 107
18.5.2006 0:33:14   
pika74
No, sej se je men zdel biba 1, da si mi ti znana user posted image .

A tkole prauš - da pridejo pol na pogreb za tasivim... hudiča, pol pa res boljš, da jih ne pulim v bodoče user posted image user posted image user posted image  še dobr, da si mi povedalauser posted image .

Se prau, Špelka pa biba 1 pa jst mamo zdej na isto vižo IVF (tabrzinsko variantouser posted image ).

Zdej vas bom mela bolj na uču... da bom vidla, kaj me čaka...user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 18.5.2006 0:35:05 >

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 108
18.5.2006 8:30:45   
Špelka
Ojla, se jest rajš mal javim, da ne bodo vaške govorice še bolj popačle mojga postopka - da ne bo na konc vn pršlo, da sem s katermu od zdravnikov noseča!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej - Biba in Pika - welcome!!!!!!

Sem vaju prou vesela - sem že par postov nazaj sprašelvala, kje si ti, Biba, in govorila, kolk mi je dolgčas.... No, zdej vaju pa mam, sotrpinki! user posted image user posted image user posted image  Zdej morm pa še mal reda nrdit - jest nisem in ne bom v kratkem postopku, temveč v dolgem, in sem dons našutirala v moj bogi pravi trebušček že 8. injekcijo Suprefacta. 1. UZ mam pa 25.5., ko verjetno dobim zraven še Gonal. user posted image

Se pravi, Biba, ti dons prebijaš led! user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo!

Pika, ti pa - kdaj že - aja dons zveš! Srečno na GK (pa sestre pozdrav)!

Pol se pa beremo, a ne. Kukr sem jet tole naračunala me bosta vedve obe s punkcijo prehitele, ampak bo pa tam-tam, tko da se bomo pol skupi tresle! user posted image user posted image user posted image user posted image
No, ajde, babe, mejte se dons, se beremo!

Lp, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 109
18.5.2006 10:20:18   
neni
Punce- vse tri , držim vam močne pesti.
Korajža za fosilke, smo vse že preveč dale skozi, da bi se tega bale.
drug mesec bodo padale user posted image user posted image user posted image user posted image
lp Neni

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 110
18.5.2006 15:24:32   
andreja 07
Na poziv žigkar se vam javljam mi 3 veselo rastemo po UZ smo celo en teden starejši oziroma večji čeprav je to nemogoče ker je bil izveden ICSI in se ve točni datum torej korenjaka rasteta. ostalo jeblo do nedavnega vse ok tudi NS je za mano in rezultat je fantastičen sedaj pa imam težave z krči oziroma sploh ne vem kok se reče temu boli me v križu ko 100user posted image  in zvija ko da bo tik tak user posted image  tukaj in to že 3 dni pr zdravnici sem dobilatablete,ki pa niso izbolšale stanja tako da čakam na moža da pride in me pelje v bolnico mam že napotnico,upam na srečen razplat dogodkov.Odprta hvala bogu nisem je pa bilo isto pred 6 leti ko sem bla z sinom noseča in potem preživela vse dni do poroda v bolnici le 3 vikende sem bila doma tko da sem že navajena upam le da se dobro izteče.

lepo se imejte vse pa lep da in seveda srečno vsemuser posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 111
18.5.2006 19:59:34   
*Karmen*
Ooooooooooooo, Andreja07 se je javla user posted image !!! Vidim, da imaš manjše probleme s svojim trebuščkom... Andreja, kar mirno kri. Če bo treba nekaj časa bit v bolnici, pač boš. Upam in želim si, da te bodo ti krči čimprej spustili. Če te bodo pa potem še nekaj časa obdržali v bolnici se pa kar pusti razvajat. Spočij se in kaj dobrega preberi, malo pobožaj svoja dvojčka in se skušaj čimbolj sprostit. V glavnem, Andreja, malo večkrat se javi, da bomo vedele, kako je s teboj in da bomo navijale za vse tri. Pa veliiiiiiko srečeuser posted image !!!

No, jaz sem bla pa danes pri Reškotu. V sredo ali v četrtek začnem z injekcijami. Ma me je kar mal kap zadela. Sem točno vedela, da ne bom imela iste terapije kot v prvem postopku. Zdaj moram drugi dan M začeti z injekcijami Menopur-ja user posted image . In sicer v trebuh user posted image user posted image user posted image . Šele potem, ko bom že skoraj porabila vse injekcije, bom pa začela jemati sprej za v nosuser posted image user posted image user posted image . No, punce, kakšna je pa to terapija?! A je imela katera od vas že to kombinacijo? Pridite z besedo na plan. Ne zanima me koliko boli, ko si daješ te injekcije... Zanimajo me predvsem stranski učinkiuser posted image user posted image user posted image . Joj, zdaj mam pa spet tok velike oči, kot en velik prestrašen zajcuser posted image ... Menogon in Suprefact sem že kar sprejela za svoja. Zdaj pa tole... Dajte mi kakšno informacijo, punce, prosim.

Zdaj pa vas lepo pozdravljam in želim vsem soborkam veliko sreče in čimveč mirnih trenutkov v teh napetih dnevih. Karmen.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 112
19.5.2006 8:43:05   
neni
Živjo Zigkar
jaz ti lahko povem tisti del, ki te ne zanima.... inekcije v trebuh so meni najboljše, me najmanj bolijo in si jih tudi sama dam.
Za tako terapijo še nisem slišala, menim pa, da moraš Rešu zaupat, čeprav je včasih pravi čudak. Sem tudi jaz že doživela ene par njegovih izpadov.user posted image
Delaj kot ti je naročil in z veseljem spremljaj postopek. Ima veliko izkušenj in je tudi zelo predan svojemu delu.
Mi tukaj pa bomo držali pestke in rezultat mora bit user posted image .

lp Neni

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
19.5.2006 8:56:54   
Špelka
ČAo, Majčice in junijčice!

se vam še jaz malo oglasim, preden se predam delu. Torej - moja 9. injekcija Suprefacta je za mano. Karmen - tudi jaz si jih šopam v trebuh in res boli minimalno - samo malo zapeče ob vbodu. Saj bo, boš videla. user posted image

Moje počutje je še kar, no, M je prišla v najbolj boleči obliki odkar jih imam - sklepam, da je to kaj povezano s temi injekcijami? No, vsaj prišla je in zdaj je MOJ ciklus tu in ma da rata!!!!! user posted image
Malo se mi zdi, da me boli glava, ampak tudi to bom preživela za user posted image user posted image !

Malo se javite, punce, kako ste kaj - Pika, Biba, Karmen, nenitra, neni.... user posted image
zdaj pa grem jaz veselo na delo! user posted image

Lepo se mejte in veliko veselja z user posted image ! user posted image user posted image user posted image

LP, Špelka

< Sporočilo je popravil Špelka -- 19.5.2006 8:57:26 >

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 114
19.5.2006 19:00:39   
biba 1
Ojla!

Že druga  šprica je v meni in sem že mojstrica v špikanju! Pa ko bi vedele kak sem se tresla prvič, bi lahk na Trojanah krofe sipala s sladkorjem, takoj bi dobila službo, če bi me videli! Ampak še to sem prežvela in je kul!
Aja, pikam se pa v stegno, ker so me na zadnji operaciji pikali v trebuh pa me je svinjjjjsskoo bolelo!
V glavnem, hitro mi gre vse skupaj, zato res upam, da bo tudi uspešno hitro! user posted image

Špelka, tudi moja user posted image  je ta mesec ubijalska!!! Verjetn ne bi smela zdej nobenih tablet, ampak nisem mogla zdržat, mislim, da me tako zelo pa še ni matral! Tak da verjetn bo kar kaj povezano s temi hormoni.

No, javite se še kaj pa srečno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
19.5.2006 22:07:35   
*Karmen*
Punce, živjo!

Ja, kaj naj rečem. Čakam, da v ponedeljek ali torek pride gospa M na obisk. In potem v sredo ali četrtek dobim prvo injekcijo. Moj srček že komaj čaka, da bo spet lahko igral doktorja. Sicer sem se pa danes že kar mal pomirila. Kar bo, pa bo. Zdaj se bo moje razpoloženje tam nekje do tretje injekcije spreminjalo iz dneva v dan. En dan me bo katastrofalno strah, drugi dan  bom vsa blažena, tretji dan bom čisto apatična... Pa bomo počasi prišli do punkcije...

Zdajle sem malo pregledala seznam majčic in junijčic. Ja, zares napeta bo druga polovica maja in prva polovica junija. Za Neni in Nenitro moramo držat pesti, da se jima v zadnjih dneh maja in prvih dneh junija pokažeta magična pluska!!!

Čiška, Biba1 in Špelka že čakajo na prvi UZ. Želimo vam, da bi bilo se vse to zaključilo z enim veliiiikim in težko pričakovanim pozitivnim rezultatom!!! Punce, a se vse pikate same? Joj, jaz nimam jajuser posted image , da bi sama sebe matrala... Se mi zdi, da je moj boljša medicinska sestra kot jaz. Sicer me injekcij samih ni strah, ampak, da bi si jo pa sama dala... To je pač že skor znanstvena fantastika...

Aha, pa še Kokoška in Ija prideta za nami!!!  Me vam pridno utiramo pot in upam, da bomo odprle uspešno sezono nosečkic... Punce bomo tako ali drugače toliko poročale o svojih doživljajih na poti do uspeha, da bosta do svojih prvih injekcij že čist notr padli... V glavnem, punci, naj vama ta čas, do konca maja čim hitreje mine.

In pa Sisy! Ti si pa tud en as!!! Že junija greš kar v nove boje z zamrznjenčki. Tako je tudi prav. Čeprav se ti je na tolikih stvareh zataknilo, si zbrala dovolj volje, da greš spet hkrati z nami v nove boje. Te občudujem, ker si vse to tako super prenesla. Ma, kaj pa čmo. Drugega nam ne preostane, kot da se poberemo in gremo naprej, a ne punce?

No, tko, zdaj bom pa nehala s tem romanom. Vse vas prav lepo pozdravljam in vam želim veliko uspehov na tej naši trnovi poti. LP. Karmen.

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 116
20.5.2006 14:44:26   
pika74
Ojla user posted image .

V četrtek sem dobila injekcije (Gonal 225) in sedaj čakam samo še na prvi dan M user posted image , da potem začnem s špikanjem user posted image . Sploh ne vem, kako bo to zgledalo. No- saj mi je vse razložila sestra, kako se dela. Sam... nikol se sama še nisem špikala. Bom probla svojga našuntat, da me bo on.

Glede brisa... hmmm spet mam PAP II user posted image user posted image user posted image  in po dooolgem premisleku so se dohtarji odločili, da grem vseeno v postopek user posted image user posted image user posted image . Drugač bi spet šlo pol letauser posted image , ma kaki, zarad dopustov bi pomoje porabla še več, predn bi se IVF začel. So mi pa strogo naročil, da moram čez 6 mescev na kontrolo na bris.

Tokle na hitr user posted image .

Lep vikend vsem!

pa-pa
user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
20.5.2006 21:58:45   
*Karmen*
Pika74, nič se ne boj. Izgleda, da se bova skupaj tresli... Jaz začnem z injekcijami Menopurja v sredo ali četrtek. A ti začneš pa že prvi dan M? Oh, mi je kar lažje pri srcu, ko bo ena na istem kot jaz. Ja, slišat je mal "žleht" ampak je res lažje, če sta vsaj dve na isti stopnji postopka - se pravi na samem začetku. Pa saj potem takoj za nama štartata še dve borki, a ne? Ja, pol bo pa sploh veselo...

Ja, tale vikend je bil pa res lep. Punce se kar niso hotele pripravit k pisanju. Tako je tudi prav. Vreme brez dežja je definitivno potrebno izkoristit. Jaz sem ga kar koristno izkoristila. Sem šla moj vrtiček mal poplet. No, mal... Bil je že tak kot sosedov travnik... Bil je že čist skrajni čas za to opravilo...

Ja, nič punce. Če dons nočte pisat, boste pa jutri morda bolj. Upam, da boste napisale kej lepega in vzpodbudnega. Za danes pa tudi od mene en lep pozdravček in vsem želim mirno in dooooolgo noč. Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 118
21.5.2006 11:19:32   
čiška
Evo jest se javljam:)V petek sem imela prvi UZ in je bilo vse v redu.Začela sem s tremi ampulami Menopurja in seveda zdraven še Superfact.Doma imam celo lekarno ,na bušiju pa pikico pri pikici.Špikam se kar sama,včasih moram tudi po trikrat al pa štirkrat,ker se mi kar kej zatakne.V glavnem sej ni tolk grozn ,edino punkcije me je že zdej strah.Drugi UZ imam 29.maja pol pa vidimo naprej.Punce držte se, sej itak vse preživimo ,a ne!!!!????Želim nam vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LP

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
21.5.2006 20:24:58   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar

Pika74, nič se ne boj. Izgleda, da se bova skupaj tresli... Jaz začnem z injekcijami Menopurja v sredo ali četrtek. A ti začneš pa že prvi dan M? Oh, mi je kar lažje pri srcu, ko bo ena na istem kot jaz. Ja, slišat je mal "žleht" ampak je res lažje, če sta vsaj dve na isti stopnji postopka - se pravi na samem začetku. Pa saj potem takoj za nama štartata še dve borki, a ne? Ja, pol bo pa sploh veselo...

Hojla punce,

Zigkar, jaz sem malo čudno napisala - seveda tudi jaz začnem s špikanjem 2. dan M. Ampak le-te pa ni in ni. Noja, saj jo že čutim. Mislim, da jo dobim jutri ali pa najkasneje v torek. Tolk jo že poznam user posted image .

Je pa res fajn, če nas je več, ker imaš potem vsaj s kom debatirat o teh stvareh in lažje je, če je kaj za vprašat... saj veš, kaj mislimuser posted image .

pa lep pozdrav vsem skupaj

Lp
pika74

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
22.5.2006 8:31:28   
Špelka
Čao, punce!

Vidim, da ste že skoraj vse zabredle v drogeraške vode. user posted image  Ja sem zaenkrat "samo" na suprefactu, ampak predvidoma v četrtek, ko imam 1. Uz začnem tudi z Gonalom. In potem....molim, da bo vse v redu. user posted image  Biba 1 - izgleda, da em boš s punkcijo in RT prehitela. Bravo za injekcije! Zigkar in Pika74 - me tri bomo pa po mojem kar skupaj v porodnišnici! user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav imata vedve kratk postopek, začnemo skoraj hkrati z Gonalom ali Menopurjem - torej s stimulacijo. Kar pomeni, da bi znale imeti skoraj hkrati tudi punkcije. user posted image  Zato - bejbe, kr ostanite on-line in poročajte, kako vam gre.

Zdej pa še vprašanje za tiste, ki ste v dolgih postopkih (Čiška)! Ali ste ve pri Suprefactu tudi že mele kej napihnjen trebuh in špikanje v maternici in jajčnikih? user posted image

Pa še eno vprašnje za Piko74 - a si ti mela pred PAP III že prej brise? Kolk nazaj in ali so bli v redu? Ne vem - čeprou sem mela brisa februarja 2004 in feb. 2005 PAP I (v redu), me je zdej kr neki začel skrbet!

Hvala za odgovore!

No, to je to! Lepo se mejte in kratek pondelk vam želim!

Lp,Špelka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 121
22.5.2006 9:52:34   
Neža81
Drage babike!

REdno berem vaše poste o injekcijah, saj tudi mene nekje konec leta tudi čaka ta preizkušnja. Na čakalni listi sem od januarja, pošto iz konzilija naj bi dobila maja, ker pa se je čakalna doba podaljšala, so mi v začetku maja rekli, da naj pošto pričakujem šele čez 100 dni user posted image user posted image user posted image . Želim vam, da bi ćimbolje prenesle te inekcije in da bi čimprej bile user posted image !

Lp

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
22.5.2006 18:26:34   
lajna
Pozdravljene dekleta!
Končno sem tudi jez na vrsti za svoje zamrzjenčke sem že mislila da ne bo nič nekoam dolgo nisem imela ovulacije. Smo imeli smrt v družini ( mojemu dregemu ej iznenada umrel oče - infarkt ) pa se je zadeva malo zavlekla. Toda danes na UZ je dr, Rejlič potrdil ovulacijo in v petek grem po eskimkote. KOMAJ ŽE ČAKAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To bo moj tretji poiskus, prvič z eskimkoti. Pravijo da so ti bolj odporni in upam da bodo to res. Dogovorjeni smo za dve pikici.  LP lajna

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 123
23.5.2006 8:47:16   
Špelka
Čao!

Danes je takooo lep dan - jaz in tudi mnogo drugih pa mormo služit vsakdanji kruhek, pa najraje bi šla nekam veeennn, v hribe, al pa kam v naravo!!!! user posted image  No ja, bo že! Torej moja M se še kar vleeečee po tem Suprefactu, tkole po kapljicah - upam da kmalu izgine! Se mi pa že mal vleče tale postopk, sploh če štejem koliko injekcij me še čaka. user posted image  No ja, po drugi strani pa - kaj je po tolikih letih čakanja en mesec? NIČ! Torej - punce - me mormo samo svojo domačo nalogo vestno opravljat (beri se špikat), čas bo pa že sam po sebi mineval - in enkrat se bomo zbudile in bo dan D user posted image user posted image !!!!

Torej - bejbe, kako ste? Pika in Karmen - ali sta že dočakali svoji tetki ? Upam da, da lahko začnemo resne debate o počutju med stimulacijo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Biba 1 - a krofi so že vsi posuti? user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk sem se smejala! user posted image  Ma sej bo - tam enkrat 5. dan postane človek že pravi mojster za rokovanje z injekcijami! user posted image

Lajna - dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne zameriš da sem te popisala v seznam IVF-jevk! user posted image  Jaz ti že držim mooočne mooočne pesti - zate in za tvoja dva user posted image user posted image  Saj bo, boš videla!

Nenitra - kje pa ti hodiš? Verjetno si sedaj že imela ET? user posted image  Malo poročaj, kako je blo na punkciji in na ET!

Neni - kako je pa kaj s tvojim počutjem, predvsem pa psiho? Upam, da se dobro držiš! Še malo, in zveš, da si nova user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Pozdravljam pa tudi vse ostale majčice in junijčice, ki se lahko tudi kaj oglasijo, čeprav še niso v postopku! Uživajte ta lepi dan danes! Se beremo!

LP, Špelka

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 124
23.5.2006 9:21:01   
čiška
Živio!!!!Kolk lep dan,superca!!!!!!Upam, da te vse bolj na sončku,kakor pa v kakšnih pisarnah:)Jest sm v pisarni na žalost.Špelka,glede Superfacta mene ni nič špikal niti bušija nisem mela napihnjenega, zdej, ko sem pa na Menopurju se pa počas začenja.Edino vročina me je oblivala kot, da bi imela meno,pa včasih se mi je mal zavrtel.Sem pa nekje zasledila,da Menopur delajo iz urina žensk ki so v menopavzi.Zanimivo a ne???Zdej pa naprej delat,popoldne pa mal uživat!!!!!Lep dan!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?