|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 19.5.2006 22:07:35
|
|
|
|
*Karmen*
|
Punce, živjo! Ja, kaj naj rečem. Čakam, da v ponedeljek ali torek pride gospa M na obisk. In potem v sredo ali četrtek dobim prvo injekcijo. Moj srček že komaj čaka, da bo spet lahko igral doktorja. Sicer sem se pa danes že kar mal pomirila. Kar bo, pa bo. Zdaj se bo moje razpoloženje tam nekje do tretje injekcije spreminjalo iz dneva v dan. En dan me bo katastrofalno strah, drugi dan bom vsa blažena, tretji dan bom čisto apatična... Pa bomo počasi prišli do punkcije... Zdajle sem malo pregledala seznam majčic in junijčic. Ja, zares napeta bo druga polovica maja in prva polovica junija. Za Neni in Nenitro moramo držat pesti, da se jima v zadnjih dneh maja in prvih dneh junija pokažeta magična pluska!!! Čiška, Biba1 in Špelka že čakajo na prvi UZ. Želimo vam, da bi bilo se vse to zaključilo z enim veliiiikim in težko pričakovanim pozitivnim rezultatom!!! Punce, a se vse pikate same? Joj, jaz nimam jaj , da bi sama sebe matrala... Se mi zdi, da je moj boljša medicinska sestra kot jaz. Sicer me injekcij samih ni strah, ampak, da bi si jo pa sama dala... To je pač že skor znanstvena fantastika... Aha, pa še Kokoška in Ija prideta za nami!!! Me vam pridno utiramo pot in upam, da bomo odprle uspešno sezono nosečkic... Punce bomo tako ali drugače toliko poročale o svojih doživljajih na poti do uspeha, da bosta do svojih prvih injekcij že čist notr padli... V glavnem, punci, naj vama ta čas, do konca maja čim hitreje mine. In pa Sisy! Ti si pa tud en as!!! Že junija greš kar v nove boje z zamrznjenčki. Tako je tudi prav. Čeprav se ti je na tolikih stvareh zataknilo, si zbrala dovolj volje, da greš spet hkrati z nami v nove boje. Te občudujem, ker si vse to tako super prenesla. Ma, kaj pa čmo. Drugega nam ne preostane, kot da se poberemo in gremo naprej, a ne punce? No, tko, zdaj bom pa nehala s tem romanom. Vse vas prav lepo pozdravljam in vam želim veliko uspehov na tej naši trnovi poti. LP. Karmen.
|
|
|