ninocka
|
Dober daaaaan!!!! Ja, najboljs da prestavmo piknik, ce je tako grdo vreme napovedano. A se na ta teden, al na naslednji teden? Ceprav, ce pogledate napoved za naslednji teden, nam tud nc kaj lepo ne kaze http://www.krtina.com/napoved/napoved.asp V brunarci not se pa ne da bit. Mislim, je prostor, ampak jst tam ne bi bila - ponavadi not visijo tiste vaske Tilke oz. domacinski pijancki. Razen, ce se dobimo jutri v koloseju spodaj na kofetku, piknik pa prestavmo na prvi lep soncen dan? Katja, jst ga mam v kratkih hlacah in bodiju s kratkimi rokavi, pa stumfki in sandalcki (zarad stanja na nogicah). Ce pa sam sedi v vozicku, mu dam pa se to dol, da si mal smradkote prezraci . Pa kapica oz. klobucek, ce jo/ga obdrzi na glavi (zarad sonca) 2ursae, sori, nisem mela casa poslikat. Bom dones. Ce ti bo vsec, ti jo lahko prinesem al ti pa povem kam jo pejt iskat (ti al pa mozek). za zobek!!! Mi jih se zmeri nimamo nic . Res me zanima, kaj mi bo rekla zobozdravnica? Ameli, a tolk zobkov mate? Uh, bi si Mark bolj "zasluzu" zobarja, kot Evan . Evan ze samostojno sedi, ze hodi ob opori (npr. ob kavcu), zdej se mi je pa se zacel obracat in dvigovat v vozicku. Sem ga dons pustila 3 minute samga, jst sem sla pa mojmu lubiju pokazat, kako lahko dvignem en skarpnik, ki ga BTW nisem mogla dvignt in sem pol obupala. V tem so se pa zaceli sosedje z balkona dret, Nina, Nina, tamal ti bo padu! Tamal ti stoji! Men se je kr srce ustavlo. Prlaufam do njega, on pa stoji in lize streho od vozicka. Mislim... Pa se zmeri smo v lupinci. Sva ga dala v avtosedez takrat, ko sva jih dobila (da sva vidla, ce mu pase barva sedeza ), pa je tko drobckeno zgledu not, da sva se odlocila, da bo zaenkrat se kar v lupinici. Sicer pa nima se niti 9 kil. Teta beta, jst ga tud ne mazem z nicemer oz. z nobeno kremico. Na glavo mu dam klobucek, strehico od vozicka nastemima tko, da je cist v sencki, pa se stran od sonca ga obracam oz. ga imam v senci. Za na morje bom pa kupila kaksno, sam ne vem se kero. Ampak visok faktor pa definitivno. Glede tega, da bi se men kaj nardilo, sploh ne panicarim, bolj me je strah, da bi se Eviju kaj. Se zmeri se vcasih zbujam ponoci in poslusam dihanje, pa skoz mam take cudne sanje (vsako noc), da tamal lezi zraven mene, da je premal oblecen in da mi pade s pojstle. Pol ga pa skoz lovim (v resnici) in se stegujem po njemu, da bi ga zadrzla. Evi seveda sladko spi v svoji posteljici, oblecen in ne more nikamor past, jst pa s kovtrom pokrivam in k seb vlecem . Pol se pa vsa panicna zbudim in ugotovim, da sem cist nalimana na mojga in da jetamal OK. In naslednjo noc spet jovo na novo... A ma se kera take more? Men je to ze cist tu mac... Doroteja - drzim pesti jutri za tvoj mamico. Vse bo OK!!! Jana fajn da si se spet oglasila. Bogi tvoj, Evan je mel tud bronhiolitis in smo bli tud v bolnici. A si "uzivala" na zeeeloo udobnih sedezih oz. posteljah? Pazi ga, da se mu ne ponovi - nam se je 10 dni po prihodu iz bolnice se enkrat ponovilo, sam smo se pocajtali z inhalacijami in ni blo treba (na sreco) se enkrat v bolnico. Pia kaj pa se kaksno drugo sadje? Pa bucke, petersilj,... v bistvu nimam pojma, kaj bi se lahko zamrznla. Blitvo? Vceraj sem imela piknik za moj RD in pa se skarpo smo delali, tko da smo meli skarpiknikariado . Zjuraj je prisel moski del ekipe in zacel z gradnjo (ful so bli smesni), pa se svakinja s tamalo, od 14h naprej pa se zenske. Zacetek piknika se je zevlekel na 17 uro (ker do takrat se niso koncal, pa se prekleto vroce je rataloi), pojedli smo vse in smo se meli fuuul dobro. Najbolj sem pa vesela skarpe in da se je nas vrt zacel koncno urejat. Bom dal v album slikce, kako je zgledal vrt prej, kako je zdaj s skarpo in kako nama je zrisala arhitekta. Sej pocasi ga bomo pa v red spravli Lubi mi je pa za RD kupil silkepil in sem si prej noge brile oz. depilirala in sploh NE boli! Sem mela ze enga prej, k sem si ga kupila s prvo studentsko placo se v srednji soli, un pa je bolel... Tko da zdaj imam lepe, gladke noge kot Heidi Klum (al kera ze ta silkepil reklamira) Sam se dolge in suhe bi mogle bit