XXYY
|
O punce, dober dan! Naš računalnik še vedno VELIKO ŠTRAJKA. Zato mi je včasih zelo dolgčas (še posebej zvečer), ko vas ne moram brati. Zelo vas pogrešam, a vi nas nič. . Madonca ste se pa razpisale. No, vidim, da ste imele kar veliko govora o hrani. Saj vsaka mamica ve, kaj je najbolj za svojega otroka. Tudi midve imave dopoldne en obrok kašice - z okusom vanilije + zdrob (HIPP), kar ji je zelo všeč. Kakšen drugi dan pa dobi zmiksano banano, pa jabuček noter, pa surov (nariban) korenček. Smo probali s kuhanim korenčkom, pa ji sploh ne odgovarja. Tako, pa ji dam malo surovega korenčka, tolk da je malo za okus, pa za enkrat ni bilo nobene reakcije. Bomo videli kako bo v sredo (danes teden), ko imave že 4 posvetovalnico in takrat bomo stari že 5 mesecev. Joj, kolk hitro čas beži. Je pa čedalje bolj ratala en mali razbojnik. Pogovarja se prav na veliko, pa tudi krega se kar veliko. V vozičku dela neke trebušnjake, ker se hoče ona kar usesti in se potem dviguje gor. Včasih malo protestira ker mora delati trebušnjake, vendar se kar hitro naveliča. S sedenjem v vozičku bo morala še malo počakati (še kakšen mesec pa pol). Verjetno pa ima tudi neko obdobje, ko se začne jokati oz. dreti, če jo prime nekdo drug. Enkrat moje mame ni bilo doma 4 dni (živimo skupaj). Pa ko je prišla takrat potem domov in ko jo je vidla, se je začela tako dreti, kot da jo iz kože dajemo. Pride naslednjič sestra na obisk in pri njej se tudi začne dreti. A drugi dan pa pride soseda (k je ni vidla 2 dni), je pa tiho. Tako da ne vem. Verjetno ima neko obdobje, ko spoznava osebe, katere so večinoma z njo. Ali se to dogaja tudi pri vas? KILE: tako kot Caffee, sem se tudi jaz zredila v nosečnosti za 23 kg. Takoj po porodu so mi šle 15 kg dol. Ostalo mi jih je še 8kg, sedaj po 5 mesecih pa jih imam še 6kg, kar pa gre izredno počasi dol. Zdaj sem se odločila, da po 18ih uri zvečer ne bom nič jedla, ampak samo vodo pila. To mi sedaj ratuje že 3 dni . Upam, da mi bo še uspelo dati teh 6 kg dol. Da bom lahko oblekla še une kavbojke, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. KRST: mi ga bomo imeli kar drugi mesec - 25.6. - na praznik. Upam, da bo vreme super in da ne bo dežja. Nč, zdaj pa moram iti, ker se je Lara že zbudila (spi tukaj pri sosedi - sve na kavi). Se se še kaj oglasim. Če na na svojem računalniku, pa bom malo skočila tukaj. Uživajte in vsem čestitke (tudi z zamudo) za vse, ki ste dopolnili 4 mesece.
|