lumpy
|
Bobika, Dobijo se tudi klobučki, ki imajo za nastavit obseg glavice, midva imava takšnega z kar velikimi krajci potem pa zadaj vrvica pa zategneš in je. Midva sva ga kupila v Arielu. magični lonček mi uporabljamo od Aventa, ker imamo ostale stvari tudi vse od Aventa drugih sploh nismo gledali. Le - ta, midva uporabljava od Milupe žitno kašico z okusom vanilije, mlečni riž pa prav tako od Milupe, čeprav sem z žitno kašico bolj zadovoljna in bom verjetno kupila še tisto z medom, ki sva jo že enkrat poskusila. Ajda n, magični lonček je pa pr nas zakon. Sicer mu ne dajem po njem hrane , ker se mi zdi da zato ni primeren, mu dajem po njem le čaj, prvi dan ga je čudno gledal, sedaj pa ga sam drži in sam pije iz njega, včasih mu le še privzdignem malo z prstom da bolj teče. Od kar ga ima zelo intenzivno prijema vse stvari, kar koli mu pokažeš prime. Mislim da je za vaju pravi čas da začneta z uvajanjem goste hrane , pa predvsem zvečer mu daj kakšno kašico ali pa piškotek v mleko, pa se ti ne bo več zbujal ponoči, ker bo sit ali pa k večjemu le še občasno enkrat na noč, pa mu boš dala dudo in bo spal naprej. Ne jezi se, tudi tebi bo uspelo, pač poskusi najprej pri sebi narediti red kako želiš ti da bib bilo in potem skombiniraš s tem kar zahteva mali , se pravi da se mu prilagodiš in stvar uspe - samo potrpljenje rabiš. Tašonka, kar vztrajaj in ji večkrat ponudi magični lonček pa se bo že navadila, če kaj drugega ne s tem razvija svojo motoriko, če prej ne bo začela iz njega piti ko jo bodo začele prekleto srbeti dlesni saj je cuc mehak iz gume in je kot tista igrača iz gume za grizenje, pač ne smeš ji potem pustiti da se ti s tem igra, da nekajkrat ugrizne ja, potem pa ji pomagaš da se napije, in ga vzameš da ne bi mislila da je to igrača. Mislim pa da ni prav da takole menjaš cuce 2 in 3 , ker bo punca postala zmedena. Nann, midve sva pa ene tistih ki nimava enakega mnenja glede uvajanje goste hrane, pa nič zato, ljudje smo si različni, veš tudi sama sem mislila da ne bom dajala pred 4 . mesecem pa me je malček prehitel in sam pokazal da rabi več kot pa le mleko, pri čemer me je pediatrinja podprla, ker je pač prej celo noč spal, potem pa se je začel zbujat in od kar uvajava gosto hrano zopet spi celo noč. Lep pozdravček vsem in lep vikend