tinkamiška
|
Hoj! Ja, vidim, da ste malo "kuhale" tukaj, pa nič za to, sej kašna debata, pa čeprav malo ostra tudi kdaj prav pride. Ne se jezit punce Jst še vedno vztrajam samo z dojenjem, čeprav je več noči neprespanih kot prespanih, Iza zelo uživa ob dojenju in zato vztrajam, pa mleka je tudi zaenkrat še dovolj. V četrtek bo dopolnila 5 mesecev, potem gremo v petek na Pag in ko pridemo nazaj, ji bom začela dajat malo za poskušat banano in jabuček, pa potem kak korenček, tako, da bo do 6. meseca okusila sadje in zelenjavo, ki je primerna za uvajanje za začetek. Imam pa namen sama delat kašice in sokce, ko bom uvajala. Kupljeno ji bom dala samo, če bomo kje na poti... Kar se tiče umetnih mlekcov nimam pojma kaj bi vam svetovala, se pa bogi otročki, če so zaprti , hudo jih je gledat kako se matrajo...Upam, da boste rešile tole z zaprtejm in bojo kakali tako kot se spodobi Nekaj me zanima: tiste, kiste že šle na daljšo pot z vašimi , kot je recimo morje, a ste ves čas sedele zadaj pri njih? Meni je namreč slabo, če sedim zadaj in se kr matram, zdej, ko je tam moj prostor Pa še to: pediatrinjo sem vprašala glede mazanja s kermo za sončenje in je rekla, da do 6.meseca nič! jst sem pa vseeno kupila kremo od Eucerina, ker se mi zdi veeno bojše, da jo tu in tam namažem, kot, da jo slučajno sonček opeče Sej čez opoldne ne bomo zunaj, samo je dopoldan in popoldan tudi močen sonček in v vozičku jo lahko kr fino opeče... Kaj mi svetujete naj vzamem nujnega s sabo za Izo? Mam sirup Calpol, pa fiziološko raztopino, pa Kamagel(sem vprašala in lahko mažemo , če bi jo pičil kak komar,...) Mam že cel seznam z raznimi stvarmi, pa me zanima še kakšna vaša ideja... V petek ma moj zagovor v Kopru, potem pa šibamo naprej na Pag. Končno sva kupila avto z klimo, tako, da me zdej več ne skrbi vročina v avtu Ja, pa vem, da je treba dat klimo na minimum, da se Iza ne bi prehladila. Bom vesela, če boste kej svetovale. Lepo bodite! Tinka