tinkatonka
|
Hojla! Marty5…jaz se sploh ne tehtam. Sem pa že tko čist ratala zakompleksana zaradi teh strij in zaradi odvečne kilaže. Se že prav bojim letošnjega dopusta, ker se bom v kopalkah počutila tko glupo in grdo, da mi je kr mal problem it na dopust. Sprehodi…ja kokr je, če nanese sem zunaj z njim tud okrog 13h, če je treba it v trgovino, po opravkih. Ampak bom te sprehode ukinila in se sprehajala samo dopoldne do 11h in po 17h uri. Natalia…upam da bo z vašo princesko hitro bolje in da če rastejo zobki, da hitro pokukajo ven. Jah meni vsi pravijo, ko se bodo pa krčki nehali se bodo pa zobki začeli. Evii…upamo da se bo možek danes izkazal. Gosta hrana…vsak dan ko jem jabolček dam Aneju malce za polizat, pa tko cmoka zraven, očitno mu prav paše. Pa še mal kisla jabolka so in to mu je očitno všeč. Otrokom tko in tko baje zelo paše kislo, kakšna rdeča pesa, ali pa kumarce imajo baje zelo zelo radi. Tekočina…med vsakim hranjenjem, tam kake dve urci po zadnjem obroku, Aneju ponudim grenak čaj janeža in kumine, ki ga skuham sama iz semen in prav uživa v pitju čaja, najbolje pa je seveda če pije čaj po žlički in se še malo igračka s svojim jezičkom. Operacija oči…ja cena je pa kr »dobra«. Bom jaz raje odplačala vse kredite za hišo in si to pol privoščila. Sicer bom pa v prihodnjih parih letih tko in tko še kr neki literature mogla prebrat, tko da lahko se mi vid še kaj poslabša. Vseeno hvala za info. Sindrom mama…zadnjič je ena mamica odprla to temo in sem si jo prav z zanimanjem prebrala. Mislim da pri nas ratuje podoben problem. Ko dam Aneja pod most in likam zraven, igračke sploh niso zanimive ampak samo mene gleda. Ko ga dam v ležalnik in mu naštimam igračke in tisti lok z igračkami, ne gleda igračk ampak mene. Če ga kdo drug vzame v naročje gleda mene. Skoz gleda samo mene. Sicer če me ni zraven ni tak da bi jokal in cvilil, ampak ko sem, sem pa najboljša stvar za gledat. Krst…sem se šla menit, pa so že kompliciral. Zato ker jaz nimam zakramentov, ker nisva cerkveno poročena, ker bi rada imela dve botri …. Sem kr mal žalostna. No bomo vidli. Morava it z možem na en pogovor, tko da se bomo mogoče kaj več zmenili. Ne vem zakaj nočejo krstiti otroka brez komplikacij. in drugače....mi se imamo vsak dan raje in lepše. Sem včeraj možu rekla, da če zadaneva sedmico, da kupiva hišo z 11 spalnicami in imava še 9 otrok poleg Aneja. Ko samo pomislim da bom mogla it v službo me je kr groza. je tko luštno doma z Anejem, pa tko je luštno imeit otroke, da bi jih res imela kr 10. Oh ja. Ko bi le zadela sedmico Vam moram povedat eno štorijo....zadnjič je bil Anej neki sitkan in ga moja mami popoka v voziček in ga malo popelje po dvorišču. Jaz sem se pa ravno rihtala, ker sem šla v šoping. In pridem ven na dvorišče in mami in Aneja nikjer. Pa gledam in vprašam očeta kje sta (je ravno strigel živo mejo) in mi pokaže kam sta šla. Hodim kake 100m do križišča gledam gledam, njih nikjer. Mene je pa kr stiskal pri srcu. V glavi mi je samo odzvanjalo "kam hudiča mi je odpeljala mojega otroka". Sem se prov bedno počutila. Pa čeprav mami 100% zaupam, ampak me je stiskalo pri srčku, ker nisem vedela kje sta, ker nisem vedela točno kje se nahaja moj lubček. Vglavnem mislim si, sama pri sebi, da malo pretiravam. Še marsikdaj ne bom vedela točno kje se nahaja Anej, pa se zaradi tega ne bo podrl svet, ampak jaz sem se na tega mojga sinka tko navezala, da me samo misel na to, da ne vem kje je, prov razžira od znotraj. A ima katera od vas tudi podobno izkušnjo, al samo jaz pretiravam v tem???? No dovolj od nas... Se moram zrihtat. Greva z možem, danes najverjetneje kupit avto. Ampak bova baje več kot dva meseca čakala nanjga. Jah to so pa posebne želje. Lp Tina