|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 14:08:31   
tt79
Aha, Znidka, vidim da si nas našla...Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Sam mal si me zajuser posted image , ker vas je zdej spet 6 pred mano in morem za štetje spet uporabit dve rokiuser posted image user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 14:10:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 14:43:55   
TiaSara
Hojla punce!

Kolk vas je lepo brat, vse po vrsti. Znidka - dobrodošla. A si tudi ti kaj nervozna takole tik pred zdajci, kot smo menda vse ostale razen naše korenine MarijePo?

Jaz sem danes tako lepo sladko spala - domača postelja dela čudeže. Pa tak lep dan... v glavnem se počutim odlično in če bom še dolgo tako, sem lahko kar še kakšen mesec user posted image , pa se ne bom nič pritoževala. Ja, pa jade!

No, ko vas takole berem vidim, da mi sploh ni treba brat nobenih knjig in nič takega, saj je vsa modrost ki jo rabim kar tu na forumu in to na naši temi. Go girls!!!

Joj, pa da ne pozabim - čestitke MiaSophia in vse najlepše mali Manji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaš prav Barbs, sama super imena imamo pri nas - jaz imam malo občutek, da bomo mi kar duplirali enga (še nismo čist odločeni, ampak se nagibamo...).

Fajn bodite, pridne otroke želim mamicam, lahek porod tistim, ki mislite rodit in lepe zadnje dni nosečnosti še vsem ostalim!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 14:57:08   
Znidka
Hojla mamice,

Vidim da v glavnem vse pišete kako ste še polne energije,... jaz pa moram rečt, da nisem več tko zlo mobilna. Je pa res, da je to moj drug otroček in vse skupaj malo težje prenašam.

Zdaj imam tudi veliko bolj ogromen trebuh, zato že komaj čakam, pride ven naše malo dete.

Zdaj grem pa malo ven, ker je tako lep sonček, pa še po mojega Žigija user posted image  (prvi otroček, star 3,5 let) moram v vrtec.

Lep pozdrav vsem majčicam....

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 15:43:49   
MarijaPo
TiaSara to si tako lepo napisala - tisto na koncu. :)

Tudi jaz se strinjam, da so sama lepa imena in nobenega Urijela, al pa Evfemije. To je res lepo, da nasih frockotov ne bodo zezali vsakic, ko bodo povedali svoje ime.

Znidka, dobrodosla, se dobro, da si pred mano, zdaj si lahko recem: eh, saj jih je se ful velik pred mano, je se cas. :)

Danes me vse neki boli, najbrz zato, ker sem bila neki zagreta in sem ukrojila eno krilce. To, da se da iz Burdine domace strani downloadat kroje, je res genialno. :)

Uzivajte punce!!

(odgovor članu Znidka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 15:59:30   
cofek
ojla punce!

jst sem čist neprespanauser posted image - sem mogla prav pogledat, če sem se danes že kaj javilauser posted image .
smo mel ponoči spet budnico na 1h, pa čez dan nekako ne znam nadoknadit spanjauser posted image user posted image .

čestitke Leniki in Maticu ter MiiSophii in Manji tudi z moje strani!!!user posted image

drugače smo še kar sam... sem mislila, da bom lahko potem, ko bom rodila končno spala na trebuhu, pa očitno še nekaj časa ne bo šlo, ker me pa zdaj joške ovirajo user posted image  (pravi user posted image  da imam 3kg sam tamuser posted image ).
 
TiaSara - tudi moj mi je vsak dan (včasih tudi po dvakrat) prinesel kako stvar od doma - saj predno greš ne moreš spakirat vsega (npr. stvari, ki so v vsakodnevni uporabi), ko pa moraš it si pa tako zmešan, da itak vse pozabiš. Se zna naredit, da boš tudi tokrat kaj pozabila vzet s sabouser posted image .
 
ok, uživajte še naprej!
 
lp, t
 

(odgovor članu Znidka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 16:31:15   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: cofek
sem mislila, da bom lahko potem, ko bom rodila končno spala na trebuhu, pa očitno še nekaj časa ne bo šlo, ker me pa zdaj joške ovirajo user posted image   

Welcome to the clubuser posted image user posted image  
sem zadnjič probala in tudi kar nekaj časa vztrajala na trebuhu, potem pa sem se obrnila in začutila jezero tam okrog.... še dobro, da si nisem v prazno spumpala vsega mlekauser posted image
TiaSara - sploh sem ti pozabla povedat, da sem površno brala in nisem niti vedela, da si bila v porodnišniciuser posted image user posted image  Joooj, sem favlesta....user posted image  Še dobro, da si že doma in da je vse ok.user posted image
Marija - Urijeluser posted image user posted image ---in potem ljubkovalno Urček ali pa Jelčiuser posted image user posted image

Ehhh, dajte rodit; lejte nas- kar nazaj v temo lezemo in se ne moremo preseliti med "dojenčke".... Jaz bom itak do konca čakala tuki - ker je lubica TiaSara čist zadnja napisanauser posted image  
Še dobro, da me punčica ne briše, ker ne pašem več semuser posted image

Jutri pride naša babca. A sem vam že povedala? Stara je (po moje, tako, na oko) 62 let in 3 mesece in bi morala že pred časom v penzijo, ampak noče,ker ji dogaja. Je okrogla vesela, okrog vratu na verižici nosi očala, ki si jih natakne vsakič, ko od blizu pogleda Aleksa. To je bilo do zdaj trikrat.  Po moje bi morala menjat dioptrijo pred petnajstimi leti, ampak je pozabila, ker imam občutek, da ji očala služijo zgolj v kozmetične in lepotne namene. Aleks je bolj temnopolt otrok ( po moje je pozaugal nekaj genov po pradedku iz Kalabrijeuser posted image ), ona pa ga vsakič vidi na rumeno. Dobro. To sva zdaj rešili. Da je lepo zagorel in ne zlateničen in da je tak po mamiciuser posted image user posted image .  Ima tudi čudne ideje o kopanju in previjanju. Predvsem previjanju. Še dobro, da sva ostali bolj pri teoriji, le enkrat ga je zavila v enormne količine plenic in bodijev in benkic, da je revež  zgledal kot tisti indijanski otroci v kokonih. Po petnajstih minutah je zakuhal in bil čist poten okrog vratu. Na začetku sem hotela produktivno sodelovati, potem pa sem vsako misel, da bi naša srečanja postala to, čemur so namenjena, opustila. Torej na kratko - jutri pride spet - kupila sem domače piškote, sok rdeče pomaranče (tega ima najraje)  in barkafe, ker so ostale kave zgolj ponaredkiuser posted image  Psihično se pripravljam na debate o - vremenu, hujšanju, kompotu, moji mami, moji družini, njenem stricu, njenem programu CINDI za hujšanje, ki že drugo leto ne uspeva, tekočem gnojilu za rože, zmrznjeni špinači, vzgoji psov..... Medtem bo Aleks mirno spal v ležalniku in si mislil svoje. user posted image  Je pa še poudarila, da "ta mlade" patronažne čisto premalokrat pridejo po porodu pogledat otročka in mamico in da ona NIMA te navade. Raje pride večkrat, pa potem mirno spi, ker ve, da je vse porihtala.user posted image user posted image user posted image  



< Sporočilo je popravil Barbs -- 16.5.2006 16:34:22 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 20:31:38   
MarijaPo
Jao, Barbs, tole zveni grozno. Kaj ce se meni taka patronazna urajma? Jaz namrec nimam pojma o cisto nicemer v zvezi z dojencki in ce bo patronazna predpotopna, bo boga Eva kar naga in svinjska in lacna lezala kje na nepravem mestu. user posted image  Groza!! No, tolazim se s tem, da se jo da zamenjat, ce si dovolj vztrajen.
Zadnjic sem skusala previt mojega plisastega Flat Erica, ki ga imam namesto Eve, da kaj ponovim, kot recimo, previjanje in sem cisto pozabila, kar so me ucili v materinski soli. Upam, da v porodnisnici ne bom prevec hin, da ne bi mogla opazovat sester, kako previjajo Evo.

Igor je danes ceeeel dan v sluzbi - se zdaj ga ni, pa je sel ob pol sedmih zjutraj. Imajo nek brezvezen sestanek. Ne vem zakaj ljudje tako radi sestankujejo, meni se zacne vedno vrtet ce predolgo traja, najbrz se mi kri ustavi in sem potem na pol kriplasta. Ljudje pa kar: bla bla , to in ono, kateri blog je kdo nazadnje videl, kateri software ima zdaj nokia, kok frekventno se javljajo ljudje na dolocene strani,... bla bla.. Katastrofa.

Eva je neki vsa zivcna, dela bule po trebuhu in kar je najhujs, zraven ji sklepi krcajo. Ne vem ce je to cist normalno, mogoce mi pa primanjkuje kalcija.

Uzivajte punce, Barbs, ti pa kar brez skrbi, vse bomo slej ko prej rodile, razen ce bo katera se prej zanosila in bo kar nadaljevala z nosecnostjo. user posted image  (To je po moje celo mogoce.)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 20:46:20   
Mari71
Barbs - tema patronažna: mi smo tudi pričakovali eno tako izkušeno (beri starejšo) s torto od frizure na glavi in kaj se zgodi - pride ena mlada gajstna, vsa zrihtana (to bi itak morali prepovedati - le kako je izgledalo to usklajeno nasprotje - jaz vsa zmatrana in nesprespana po štirih nespečih nočeh v porodnišnici - ona pa kot una bejba od Atomik Harmonik - vsa spedenana). Moj  user posted image  je kar pobulil.
Je ta teden prva patronažna že kar na dopustu in so nam poslali nadomestno, še vedno zelo mlado, a manj spedenano. No, važno je, da smo od obeh izvedeli, kar nas je zanimalo, a ne?! Pa obe zelo prijazni. Moram rečt. Nočko!
Aja, še vprašanje: se še kateremu user posted image  najmanj 1X dnevno kolca? In to po 10 minut in več? Kar malo tečno,..le koliko bejbik mora mislt na našega Gašperja. .....verjetno so to zaenkrat samo babice in dedki, pa tetice itduser posted image  (še razlaga: pri nas se reče, da če se ti kolca, nekdo misli nate). 

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 8:30:57   
Lara28
Bravo Mia Sophia! Čestitke za Manjo!user posted image user posted image
Vidim, da sem danes prva tu, čeprav ni več tako zgodaj. Sem včeraj špricala naše debate, ker sploh nismo računalnika prižgali, sem cel dan uživala na sončku.user posted image Danes pa dež...user posted image
Barbs, cofek  in ostale majčice mamice, ki se še vedno javljate tukaj, ne nam pobegnit, bi nam bilo preveč dolgčas tukaj brez vas. Gremo konec meseca skupj na nov čvek!!user posted image   Pa tako že sedaj kaj koristnega zvemo in se malo zaposlimo še z drugimi mislimi, ne samo s tem, kaj nas muči, boli, srbi... No jaz moram rečet, da se mi zdi da sem vsak dan bolj polna energije in razen tega, da ponoči hodim na WC vsake pol ure, sem super. Sam ne smem začet razmišljat o tem, kdaj le bo, ker postanem kar nestrpna! Me pa že vsi sprašujejo: kaj še ni...? BA , saj mam še dva tedna čas, pol pa naj začnejo gnjavit.
No hlede na to , da je v MB danes tako poscano vreme, bom bolj redno spremljala zadeve tukaj - javite se kaj!
A gre danes katera rodit? Menda je sam auroraa že čez ne? Ostale pa tako še mate čas!Se pa Nataša 31 nič ni javla - mogoče že carta? No bomo že zvedli!
Papa

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 9:20:04   
mammika
Še en pozdravček od mene.
Zadnjič na ctg- pokazalo en cel popadek, odprta sem  3cm in doma čakam na dogajanje. Naslednji pregled imam v petek. Bomo vidli kaj bo. Glede telefona bom dobila kar živčni zlom oz. ga bom kar izklopila do poroda pomoje bi blo najbolj pametno ker mi že načenjajo živce.
Šibam na sončka ko je tko lepo vreme pa se še kej oglasim.


Opa da ne pozabim - vsem novopečenim mamicam pa iskrene čestitke pa fino cartanje vsem

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 336
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 9:21:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 9:47:39   
puncica
Barbs ti si faca, sem se tako narežala ob tvoji babici a to je patronažna al kako, mislim tu mač no, jaz sem pa mojo spraševala o čebričku pa je rekla da je to sam modna muha pa da ona že ne more v tem umivat user posted image , no dobro da tud jaz nisem pristaš modnih muh po njenem. je pa tud naša patronažna stara kot biblija, je že mojga dragega umivala pa rihtala user posted image , dobr da si da dopovedat, da bo šlo pri nama, da imamo še mal prakse, ki jo nisem še pozabila po 2 letih in bo bolj redko pri nas user posted image

Tina15 pa prehiteva in sporoča user posted image user posted image :
"Naj se predstavim. Ime mi je DAVID. Rodil sem se ob 20.22, težak 3.400g in dolg 50cm. Oba z mamico se odlično počutiva. LP, Tina15."


ČESTITKE user posted image user posted image

ČESTITKE MAJČICAM MAMICAM
15.04. TAJA user posted image - žmož (PDP 21.5) user posted image  user posted image
17.04. ROK user posted image - Panda1406 (PDP 14.5.) user posted image  user posted image
25.04. SARA user posted image -
Linča (PDP 7.5.) user posted image  user posted image
26.04. LUCIJA MAJA user posted image -
DeVilla (PDP 6.5.) user posted image  user posted image
02.05. MIJA user posted image - LARA (PDP 1.5.) user posted image  user posted image
03.05. AŽBE user posted image - cofek (PDP 16.5.) user posted image user posted image

03. 05. ALEKS user posted image  - Barbs (PDP 10.5.)user posted image user posted image
04.05. DAVID user posted image -
petka (PDP 4.5.) user posted image user posted image
04.05. MAJA user posted image - bajko (PDP 12.5.) user posted image user posted image
05.05. GAŠPER user posted image - Mari71, (PDP 5.5.) user posted image user posted image
05.05. VID  user posted image - puncica (PDP 8.5.)user posted image user posted image
07.05. LANA user posted image  Shesha (PDP 8.5.) user posted image user posted image
09.05. KARIN user posted image - maya2 (PDP 1.5.) user posted image user posted image
12.05. JAN user posted image - majamo (PDP 14.5.) user posted image user posted image
12.05. MATIC user posted image - lenika (PDP 7.5.) user posted image user posted image
12.05. ANŽE user posted image -
mojsoncek (PDP 10.5.)user posted image user posted image
13.05. MOJCA user posted image -
mojca75 (PDP10.5.) user posted image user posted image
13.05. FILIP user posted image - lana (PDP 12.5.) user posted image user posted image
16.05. MANJA user posted image - MiaSophia (PDP 13.05.) user posted image user posted image
16.05 DAVID user posted image - Tina15 (PDP 26.05.) user posted image user posted image

Spet fantje vodijo za dve 11:9 user posted image . Še 11 nosečk, ki bodo kmalu cartale user posted image user posted image


MAJČICE NOSEČKE
15. auroraa, Trbovlje
21. Znidka
22. mammika, Jesenice
22. MarijaPo, Postojna (Evauser posted image )
23. aljča, Trbovlje
23. sonca, Maribor user posted image
23. tt79
25. Nataša31, Jesenice user posted image
29. pikicaa, Trbovlje user posted image
29. Lara28, Maribor
29. TiaSara, Ljubljana


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 10:41:19   
aljča
Oj!!!
Da se še jaz malo oglasim. Včeraj smo že šibali v bolnico zvečer, ker sem imela popadke na 5 minut. Na CTG jih ni pokazalo in mislim da jih tudi ne bo. Šraufalo pa me je še vse do ponoč dokler nisem potem zaspala. Po pregledu je bilo ugotovljeno da je vse lepo prištimano ampak se mali ni vsedel v medenično kost čeprav je glavica že dol obrnjena, odprta sem tam okol 1 cm...to traja že 3 tedne, maternični vrat super mehak in prštiman...poslana domov in če mi bi voda slučajno odtekla ponoč nazaj ampak se tudi to ne bo zgodil ker se tudi prvič ni. Zdej grem na kontrolo jutri in upam, da bom imela še amnioskopijo da se vidi sploh kako je stanje. Križ me tko boli da samo še ležim pa noge mam tudi tko otečene da je groza...ko bi mela plavutke obute.user posted image  Komaj že čakam da grem v Rim pa sem v bistvu po dnevih še daleč 6 dni. Mali se je že tudi fuul umiril tko da res upam da grem prej.
Na seznamu pa nas je sedaj komaj 11 ostalo, bomo kar kmalu zaključile majski žur rojevanja ane???user posted image

Tko tolk za danes. Pikicaa kaj je novega pri tebi???? Držte se preostale majčiceuser posted image .
L.P. Aljčauser posted image user posted image

_____________________________

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 10:43:32   
TiaSara
Živjo babe!

Zgleda, da moram it čimprej ven, izkoristit tale sonček, ki ga imamo, ko ve vse o nekem dežu govorite.

Sicer pa Tina - čestitke za Davida user posted image user posted image user posted image .

Kako lepo, ko se takole rojevajo lepi zdravi otroci. Skoraj vsak dan kakšen novuser posted image .

Pri nas nič novega, sem še kar zaspana, pa tudi vem zakaj. Sem dobila izvide, pa sem slabokrvna (saj se mi je zdelo). Bom mogla sedaj nekje koprive najt, baje da so super za železo. 

Sicer pa hvala bogu za vas mamice, da se še kar vračate. Kot je rekla Lara - brez vas bi bilo dolgčas, pa samo pritoževale bi se ves čas.  Kdo bi nas pa zabaval s štorijami o babicah iz časov dinozavrov user posted image . Čeprav MarijaPo, za tvojega user posted image  se pa jaz prav nič ne bojim. Se mi zdi, da ga bosta z Igorjem popedenala v nulo.

Aurora - drži se, saj bo, poglej tudi Lenika že ziba, pa čeprav je tudi pri njej zgledalo, da bo Matic ostal kar not.

Tako, sedaj grem pa knjigo brat, ni energije za nič drugega. Imejte se.


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 11:49:08   
lenika
Pozdravljene.

V času , ko me ni bilo, ste napisale ogromno, tako, da resnično nimam časa brat za nazaj. Sem pa pregledala, kdo je rodil v tem času in  vsem resnično čestitam. Upam , da boste tudi ostale majčice čim prej rodile in da začnemo s klepetom na forumu Starši čvekamo.

Na forumu rodili smo sem danes zapisala svojo porodno zgodbo, ki si jo lahko preberete.

Lepo se imejte in se oglasim še kaj, ko bom imela čas.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 13:14:45   
Nataša31
Ojla!

Zdaj pa res gre zares. Tina15 je imela PDP 26.5., en dan za mano. danes imam zvečer pregled, bomo videli kaj bodo rekli.
Seveda čestitke vsem mamicamuser posted image user posted image !
puncica, kam lahko sporocim da smo trije?!?
lp
taška

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 13:16:19   
cofek
Pozdravljene!

danes pa vem, da se nisem še nič javilauser posted image user posted image  (sem po nasvetu user posted image  spala dlje kot do pol 8h - res ne vem kaj mi je, ko mislim da ob pol osmih je pa že cajt za vstat, pol pa sem cel dan čisto zlomljena in neprespanauser posted image )
danes ponoči smo se budili na 2h (a bi lahko rekli da malo že napredujemouser posted image ) in vzorec se nadaljuje čez dan.

Tina15 - čestitke za Davida (bi lahko rekla da je že pravi korenjak!)user posted image
 
Barbs tole z babico - ti najbrž misliš patronažno?! Se mi zdi da tale res ne bo šla še en lep čas v pokoj, ko ji pa tako lepo strežete (posebej zanjo v trgovino po Barcafe itd.) - sploh če je še kakšna mlada mamica taka kot ti. Si predstavljaš kakšen izpad čveka bi bil to za njo?user posted image
No, pri nas smo s patronažno zaključili - je prišla ena v četrtek (in preverila tudi socialno stanje) ter druga v petek dopoldan, da nam je pokazala kako naj bi se pikec skopal in pol je še vprašala, če še kaj pride pa sva rekla da bova nabrž zmogla, če ne, jih pa pokličeva. Če sta bili obe skupaj pol ure pri nas je veliko - o kaki kavici sploh ni bilo debate. Je pa tudi ta druga bila v dvomih, če ni user posted image  malce preveč rumen. Tudi midva sva jo komaj prepričala, da so ga v bolnici preverili in ugotovili da ni nobene panike ter tako reveža prikrajšali za disco. Ne vem sicer po kom, ampak tudi Ažbe je bolj temne polti - so me že spraševali če sem jedla Braunemon med nosečnostjo user posted image user posted image .

Mari71 - tudi Ažbe kolca (več kot 1x dnevno) - ampak ga nič ne moti in tudi izzveni samo od sebe. Ponavadi se mu začne kolcat, ko podre kupček in večinoma noče niti jest naprej (saj veš, če se ti kolca moraš nekaj spituser posted image ).

drage moje nosečke - uživajte še zadnje trenutke z vašimi bušiji in premiki user posted image  v njih - jaz se tega nisem nikoli naveličala. Se mi zdi da je to najlepši del nosečnosti.

lp,t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 13:32:49   
žmož
Majčice živjo!
Iskrene čestiteke vsemuser posted image , ki ste že mamice in lep pozdrav vsem, ki boste v kratkem user posted image .

Žmož in Taja se dobro počutita. Na Žmožin user posted image rojstni dan (16.05.) sta bili v posvetovalnici in Taja je že prava punčka: ima 3,5 kg in dolga je 49 cm.  Počasi se stvari spravljajo na svoj tir, čeprav ima Žmož dela čez glavo. Ker je bila Taja prezgodaj rojena, je ostal tudi bratec doma, da ne bi ''privlekel'' kaj iz vrtca. Do konca meseca so taki vsi 3-je doma, razen očija, ki (če se ne motim) sploh še ni koritstil očetovskega dopustauser posted image ? Včasih zavrti(m) telefon, pravkar ga je Žmož in vas vse skupaj lepo pozdravlja. Jaz jo pa zelo nerada motim, glede na vse skupaj.

PS: Oči koristi 4 dni dopusta user posted image user posted image (zadnja informacija), od ponedeljka do četrtka, v petek gre spet delat user posted image

Lep pozdrav vsem skupaj od
Žmož, Taje in seveda JST user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 13:56:54   
Znidka
Živjo punce,

Danes sem bila na pregledu pri moji G. Delala mi je CTG in me tudi ginekološko pregledala. Pravi, da sem odprta za dobr prst in da bo verjetno pred rokom (ki je mimogrede v nedeljo, 21.05.), skratka otrok je že pripravljen in lepo z glavico navzdol. Moram pa reči, da so mi tudi začeli rahlo zatekati gležnji.

Ali ima katera od vas izkušnje, se tem, koliko časa lahko to še traja, oz. ali je možno, da bom takole še kar nekaj dni zdržala???

Zdaj si pa moram nekaj narest za jest, sem ful lačna......

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 14:17:12   
pikicaa
OJLA

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam!
 
Auroraa držim pesti, da boš čimprej rešena. Kot pravijo še nobeden ni ostal notri.
 
Drugače sem OK. Danes sem bila pri moji G. Rekla je naj grem kakšen dan na CTG po potrebi. Pregledala me ni nič. Kontrolo mi je dala v četrtek in je rekla da me bo pregledala če sem že kaj odprta. Upam pa da bomo kaj prej rodili.
Popadke imam vsak dan, desno nogo zatečeno kot buhtelj. Spanje na nuli.
 
aljča iz katerega kraja si?????
 
Lep pozdrav!

(odgovor članu Znidka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 15:05:04   
maya2
Pozdravljene majčice

naj se še jaz malo javim, čeprav nimam več časa prebirat vse poste, pa malo poškilim vsake toliko časa katera spet na novo carta.... 
čestitke vsem novim mamicam, saj je vsak dan kakšna nova...
jaz se še vedno trudim z dojenjem, vendar ne gre ravno najbolje, moramo dodajat, ker naša mala prava požeruščka (kot se za zdravega otroka spodobi)...

vsem, ki še čakate: srečno!

Auroaa: kar v Europark pa gor in dol po stopnicah... (ni pa čisto preverjeno, da deluje...)

LP

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 17:51:50   
mojca75
Pozdravljene moje "majčice"

Hvala za vse čestitke obrojstvu naše Mojce, ki je mimogrede taka princeska, da ne omenjam kako vrti okol prsta očita - hudoooooo!

Samo na kratko, bom jutri napisala kako je bilo bolj natančno!

Vglavnem v petek sva se vrnila iz postojne iz pregleda, šla v šoping, prišla domov, stopila iz avta  - odtekla voda in šla nazaj v Postojno, bila brez popadkov in nič odprta, so me dali na oddelek in sem celo noč štela blage popaddke, zjutraj na pregledu pa spet NIČ!
Ker je bilo že tolk časa od razpoka mehurja (20 ur) so me dali v porodno, na umetne popadke, 4 ure sem se odpirala z umetnimi na 2 minuti - bolelo ko user posted image user posted image user posted image , potem ko sem bila 4 cm odprta so mi dali EA, potem sem bila 2 uri ko na havajih, milina tkole rojevat, pol pa še dve uri večjih muk in na svet je prišla naša prinseska Mojca (ja od tod moj nik) in takat se je zame spremenil svet! Poloeg moža je bila zraven super babica Katja - hvala ji!

Biti mama je nekaj najlepšega! Mojca je  sicer velika zaspanka, bolj slabo vleče joške, mama ima malo malo mleka, ampak se še kar dobro rihtamo. danes smo prišli domov!Malo sem povožena, imam zelo malo železa zaradi močnih krvavitev, ampak bomo zrihtali tud to, pokasirala sem 6 šivov in hemeroide, ampak...user posted image user posted image user posted image

Pogled na Mojco ki spi, vse odtehta!

MarijaPo - Postojno oplo priporočam, tudi EA!

Več jutri ko pridemo malo k sebi!

Mojca75

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 348
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 19:55:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
17.5.2006 22:29:55   
maya2
Pozdravčke!

Imam malo časa preverit kaj se dogaja na forumu, ker verjele ali ne, moja user posted image  gledata tekmo lige prvakov!!! Tale naša je čist po atiju, prvič je brcnila med tekmo nogometa, zdaj pa že dela družbo atiju!! user posted image  Res lep pogled!

Še eno vprašanje: nam se sicer dojenje malce odpira (hvala Barbs kompoti 'rulajo'!), vendar imam občutek, da nimam 'kvalitetnega' mleka, ker je mala še vedno lačna. Danes smo jo tehtali pred in po dojenju pa je pojedla 90, vendar je potem hotela še dodatek, po katerem pa je sita čeprav ga poje le 60 ali 70... če ima katera podobne izkušnje bi bila vesela kakšnega nasveta (sicer pa je očitno čas da se prselim še malo na druge forume...)  


Auroraa: ja to čakanje je res zoprno, zato ti želim, da bo čimprej! Upam, da te ne matrajo vsakič z amnio kot so meneuser posted image  Drugače pa mislim, da sem zaenkrat jaz največ 'zamudila' rok?? Pa sploh ne morem reči, da smo zamujali, ker mala ni bila prav nič 'prenošena', še vedno ji je blo fajn in še vedno je bila živahna. Je bolj verjetno, da PDP ni štimal...

LP


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Delo.
пеперутка16

Kdaj ste po porodu šle nazaj v službo?

Po 6 mesecih. (15%)

Po 12 mesecih. (60%)

Od 12 do 16. (10%)

Ne delam. (15%)


Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!