TiaSara
|
En lep pozdrav še od mene! Najprej čestitke vsem novim mamicam: majamo, lenika, mojca, moj sonček in lana . Tiste ki smo pa ostale pa imamo očitno vse podobne zgodbe. No jaz sem za malenkost drugačno, ker sem vikend pod prisilo preživela v porodnišnici. V petek zjutraj (ob 4h), me je zbudil glavobol, ki je kmalu prerasel v migreno, tako da sem ob 6h večji del časa preživela ob straniščni školjki. Vsi tableti, ki sem jih vzela (po nasvetu zdravnika, tudi močnejši kot le Lekadol), so pa itak končali v školjki, skupaj z vso popito tekočino. Pa me je kar v porodnišnico zapeljal, spotoma, ko je šel v službo, da sem dobila infuzijo, ki mi je zadevo ustavila. Petek sem seveda preživela tam, prav zadovoljna, da je glava še cela in da je želodec, kljub drugačnim namenom ostal na svojem mestu. Proti večeru pa sem bila že kar pri sebi in sem začela spraševati, kdaj bom šla lahko kaj domov - hja, bomo videli v soboto na viziti. Pride dohtar, mal pogleda papirje in komentira, ja saj jutri bo verjetno že kar za domov, danes pa naj malo ostane, da se ne bi ponovilo. Jaz seveda surla (doma obljubljen piknik), no, pa naj bo. Potem pa v nedeljo - spet vizita, seveda čist tretja dohtarca - aha, saj izvidi so kar vredu, bo jutri za domov - zdej sem pa že tkole pa pa pa gledala. A res ne bi šlo že danes, saj se počutim čist O.K.? Naj vas kar tisti zdravnik, odpusti, ki vas je sprejel. Ja kako je super bit v bolnišnici kar tako, samo ker ni pravega zdravnika v službi - in to še za vikend, ki se ga vedno tako veselim!!! No in potem se pa zgodi še nedeljska noč, ko mi od 6h dalje trebuh otrjuje in to dokaj kmalu kar na 5 minut. Tako je trajalo vse do 1h zjutraj potem pa kar konec. Seveda spala nisem skoraj nič. Zjutraj pa CTG - ravno! Ja nič, so me pa vsaj domov spustili - končno! Sedaj vsaj vem, kaj rabim vzet s sabo v porodnišnico - tokrat mi je vsak dan kaj novega prinesel. Je pa prav lepo biti doma, kjer grem lahko vsaj na internet, malo počvekat, normalno se lahko sprehodim. Od samega ležanja me sedaj že pošteno križ matra namreč. Punce, ki ste že mamice - kako super, da ste še vedno z nami . Kar počakajte do konca meseca, pa se potem skupaj preselimo na drug forum (vsaj upam, da bo to še ta mesec). En lep dan želim vsem!
|