tinkamiška
|
Hojla! Se nisem mela časa oglašat par dni, prebrala sem še, za pisat pa ni bilo časa... No, Iza spančka in zdejle sem si pa vzela malo časa Včeraj sem bila spet na tae-boju in uživala, Izo pa je pazila babi, no Iza je spančkala, babi je bila pa za vsak slučaj varuška. Ati pa vodi tae-bo, tako, da sva bila skupaj Iza se še vedno zbuja 3x na noč,zaspi med 19 in 20 uro, zbudi se pa ob 24ih, potem okoli 2ih in potem med 5 in 6, vstanemo okoli 7-8ih in potem gre spančkat še za urco okoli 9ih. Zdej sva pa res že skoraj edini, ki se takole zbujava. Sem pa brala, da se zbujajo tisti otroci, ki ne znajo sami zaspat no, bo že, enkrat bo že prespala noč Drugače pa gre čez dan spat 3x in sicer največ po eno uro, ponavadi spi pol urce. Midva kupujeva avto in se skoraj vsak dan peljemo na drugi konec Slovenije, Iza lepo spančka, jst mam pa izlet Če bova jutri v LJ, bom šla kupit Mullerjeve plenice, ker so Hoferjeve še prevelike in drekec spet ven uhaja Aja, naslednji teden bom naročila voziček-marelo, ker jo bomo 25.5. vzeli sabo na morje-Pag, gremo pa v Gajac v apartma. Joj, meni se zdi tole uvajnje goste hrane tako zakomplicirano, secer se še nisem poglobila, ampak takole, ko vas spremljam mi ni nič jasno. Ma knjigico Velika paparica za male papavčke, pa jo bom morala kr malo v roke vzet, ko Iza dopolni 5 msecev, bova malo začeli poskušat nove okuse... Tako, se mi zdi, da sem napisala vse kar sem hotela. Komaj čakam petek in soboto, ko naj bi bilo 24 stopinj, bomo malo pekli in uživali na svežem zrakcu! Lepo bodite in uživajte z svojimi ! Tinka