Anonimen
|
Čau punce, a se mene še katera spomni? Januarka, ki se vam celo večnost ni javila. Doma imam tako grozljivo počasen internet, da mi ne znese čvekat z vami, čeprav bi rada. Ampak ker nisem med tistimi srečkami, ki bi lahko uživale porodniško celo leto, sem nareč samo še na polovični porodniški in danes prvi dan v službi, se vam končno lahko malo javim, ker tukaj imam pa hiter internet. V glavnem, naša Špela je zdrava, velika punca. Pred dvema tednoma so ji v posvetovalnici namerili 63cm in natehtali 5665g (rojena s 53cm in 3900g). Spimo v glavnem celo noč, izjemoma se zbudi in hoče jest. Dojiva se ne več. 2 meseca sva se polno dojili (če odmisliš začetek v porodnišnici, ko nisem imela takoj mleka), potem en mesec dodajali, zdaj pa sploh noče več pri meni, ker se je čisto razvadila s flaško, meni je pa tudi že skoraj čisto zmanjkalo mleka. No, zdaj sem že brez, ker se že 2 tedna ne dojiva več. Najprej sva bili na aptamilu 1, potem pa sem prešla na bebo 1, po kateri je bila nekaj časa skoz lačna, kar mi je čudno, ker naj bi beba vsebovala škrob, ampak aptamila pa noče več pit sploh. No, zdaj se je tudi glede tega unesla. Se pa tud blazno čudno prehranjuje, nikoli ne vem, kolk ji naj naredim. Včasih noče več kot 60 popit, včasih pa popije tudi 150 ali več. Zvečer še največ poje. Pred kopanjem dobi cca. 80-100 ml, po kopanju pa še 150-200 poje, kakor kdaj. Prav neverjetno. Pleničke uporabljamo Beauty baby od Muellerja, prej smo bili na Babylove od DM, pa so Muellerjeve še cenejše in še veliko boljše. Pamperske so mi pa en navaden šit. Drugih pa nismo sprobavali. Hmmm, saj ne vem zdaj, kaj bi še napisala, čisto sem naspidirana danes in me lastne misli prehitevajo, da jih ne sledim. Se vam bom pa zdaj večkrat pridružila v klepetu, ob tistih dneh, ko bom v službi. Delala bom namreč 2-3x na teden poln turnus, ker mi 4-urnega delovnika ne morejo omogočit, meni pa tudi tako paše, da sem manj dni odsotna. Se beremo. Pa pa.
|