muki1
|
Dobro jutro. Jaz sem že vstala. Danes je moje detece dopolnilo dve leti. Sem pravkar napihala eno kilo balonov in obesila napis vse najboljše na steno. Zdaj čakam, da se mi v glavi malo umiri od pihanja. Pozajtrkovala sem tudi že . Potem grem na balončke, jih moram po celem stanovanju poštimat. Joj, punce moje, včeraj smo ji že dali darila, pri nas je namreč že od nekdaj taka tradicija, da si darila damo večer pred rojstnim dnevom. Kak je bila srečna. Ti naši malčki palčki pa res znajo iskreno pokazati veselje. Je že itak kakšen mesec prej vedela, da bo dobila tobogan, potem smo ji ga včeraj končno poštimali zunaj in smo Kao, šli malo ven. Ko smo prišli do tobogana, smo se vsevprek čudili, češ, ja kaj pa je zdaj to. Mala je tak zacvilila od veselja, potem pa se pognala v tek; Moj veliki tobooooogaaaaaaaaaaan. Saj ni potrebno razlagti, da so mi solze kar same silile v oči. Potem je sledilo kakšnih 50 spustov in prav toliko veselih krikov. Smo se slikali in snemali, da se mi je že bliskalo v glavi. Potem so ji še ostali dali darila, moja sestra, babica in dedi, ki sta, norčka dva, ji kupila vsak svoje darilo. Joj, potem se pa sprašujem, kako naj otroka naučim, da bo skromen . V glavnem, bila je vesela in presrečna. Zaspati ni mogla skoraj do desetih, je bila polna adrenalina. Jaz pa kot mokra cunja, kar solze, solze, solze. Bolj sem si dopovedovala, da sem glupa, da nimam razlogov za solze, saj sem lahko srečna, da imam zdravo veselo detece, bolj se mi je meglilo. Mene bodo ti nosečniški hormoni še razturili enega lepega dne. No, toliko da vam javim, danes verjetno zadnjič, ker imamo natrpan urnik. Imamo v načrtu še jajčka barvat, pa še druga dva babi in dedi prideta na obisk, tortica in pa foto sešn . Lepo se imejte punce, uživajte s svojimi dragimi čez praznike, pa se beremo.