|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
13.4.2006 17:14:50   
muki1
Tasha, jaz bom julija tudi 29 user posted image . Kaj si rak ali lev? Jaz sem že levček.
Kile me je pa kar malo sram napisat....zgleda da vodim user posted image , sem se zredila 3,5 kile. Sem med dieto zanosila, pa temu pripisujem hitro rast kilogramov user posted image , ali mislite, da je t od sendvičov? user posted image
Moram se skulirat.....moram.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.4.2006 18:22:12   
mtina
Hojla punce! user posted image

Tudi jaz sem danes prišla iz nuhalne. Seveda sem še odšla v službo, nato počivat in sedaj vam pišem. 

Zakorakali smo v 13. teden; srčni  utrip je 163; velik je 66,8 mm; riziko je 1:11068 in 1:17045; spola ne vem.  Skratka rezultati so super! user posted image   user posted image  

Konec aprila bom stara 25 let; kar se tiče pa teže ... če odmislim prej izgubljeno zaradi user posted image  in bruhanja, sem zda prišla na prejšnjo težo. 1 kg naj bi se zredila. Čeprav se mi je telo spremenilo in imam sedaj zizike in trebuh pa nič bokov. Komaj čakam soboto - NOVE HLAČE!

Midva bova zdaj poskusila, če še znava user posted image .

Lp, Tina

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.4.2006 5:14:09   
muki1
Dobro jutro.
Jaz sem že vstala. Danes je moje detece dopolnilo dve leti. Sem pravkar napihala eno kilo balonov in obesila napis vse najboljše na steno. Zdaj čakam, da se mi v glavi malo umiri od pihanja. Pozajtrkovala sem tudi že user posted image . Potem grem na balončke, jih moram po celem stanovanju poštimat.
Joj, punce moje, včeraj smo ji že dali darila, pri nas je namreč že od nekdaj taka tradicija, da si darila damo večer pred rojstnim dnevom. Kak je bila srečna. Ti naši malčki palčki pa res znajo iskreno pokazati veselje. Je že itak kakšen mesec prej vedela, da bo dobila tobogan, potem smo ji ga včeraj končno poštimali zunaj in smo Kao, šli malo ven. Ko smo prišli do tobogana, smo se vsevprek čudili, češ, ja kaj pa je zdaj to. Mala je tak zacvilila od veselja, potem pa se pognala v tek; Moj veliki tobooooogaaaaaaaaaaan.
Saj ni potrebno razlagti, da so mi solze kar same silile v oči. Potem je sledilo kakšnih 50 spustov in prav toliko veselih krikov. Smo se slikali in snemali, da se mi je že bliskalo v glavi.
Potem so ji še ostali dali darila, moja sestra, babica in dedi, ki sta, norčka dva, ji kupila vsak svoje darilo. Joj, potem se pa sprašujem, kako naj otroka naučim, da bo skromen user posted image .
V glavnem, bila je vesela in presrečna. Zaspati ni mogla skoraj do desetih, je bila polna adrenalina. Jaz pa kot mokra cunja, kar solze, solze, solze. Bolj sem si dopovedovala, da sem glupa, da nimam razlogov za solze, saj sem lahko srečna, da imam zdravo veselo detece, bolj se mi je meglilo. Mene bodo ti nosečniški hormoni še razturili enega lepega dne.
No, toliko da vam javim, danes verjetno zadnjič, ker imamo natrpan urnik. Imamo v načrtu še jajčka barvat, pa še druga dva babi in dedi prideta na obisk, tortica in pa foto sešn user posted image .
Lepo se imejte punce, uživajte s svojimi dragimi čez praznike, pa se beremo.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.4.2006 6:56:16   
vava
Muki ti si pa res zgodnja. Bravo za toliko energije. Kaže, da otroka ni nič pretežko user posted image . Seveda tudi z moje strani vse naj naj tvoji Neži. user posted image  
Sicer pa: tudi jaz sem dobila 3.5 kg, sex pri nama pride na vrsto samo vsake toliko (na ca 14 dni). Moj je kar malo nezadovoljen. Pa kaj naj naredim, če mi pa res ni do tega ..... mogoče se pa prebudi spet strast v meni, potem pa huraaaaa user posted image .
Vsem tudi čestitke za ns, zdaj nas pa večina spet čaka ...... na naslednji pregled.
Kako pa so vaši user posted image  reagirali , ko so videli svoje user posted image ? Moj očitno malce težje izraža čustva. Na pregledu je sicer bil kar navdušen. Je kar komentiral in bil vesel. Potem sem ga pa zvečer vprašala, kako mu je bilo, pa je rekel: hm, zanimivo kako je tehnologoja napredovala.... user posted image  
No pa saj je zlati. Včeraj zvečer je zlezel pod kovter do mojega trebuha in se na veliko pogovarjal z user posted image . Samo ne vem kaj, ker je šepetal. Vem pa, da mu/ji je na koncu rekel lahko noč in dal ljubčka. Mi je bilo tako lepo....
lep dan želim vsem
v

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.4.2006 7:43:14   
altati
Dobro jutro, vidim, da je sonček poskrbel da ste že vstale in ste vse dobre volje.
Jaz komaj čakam, da bo danes konec službe, da grem domov, pred nami in je en doooolg lep vikend!
Včeraj popoldne je bilo pri meni zopet bruhanje na sporedu, jaz ne vem kdaj bo tega konec.
Drugače pa, kar se tičeuser posted image , je pa pri nas trenutno tako, 1x tedensko nekje.....upam, da se kmalu izboljša....

želim vam velikooo lepih pirhov, dobro potico, pa šunkico....in veliko sončka!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.4.2006 9:53:21   
naja78
halo.še jaz na hitro.
najprej leta: februarja sem dopolnila 28 let.torej bežimo k 29.user posted image

bravo za nas za NS.user posted image

jest sem tok srečna in vesela,sam sem pa šla kar sama.sem si zadnji moment premislila,ker me je bilo strah,da bo kaj narobe z user posted image .in moj je reku,pa pejt,saj imaš vsak mesec UZ bom že šel.in sem bila pomirjena,po pregledu sem pa hitro šla kupit nosečniške kavbojke,take brez naramnic.
superca so.kupila sem jih v domžalah,tam kjer je špar in Mac.in samo 8.200 sit so bile.

zdaj grem pa
user posted image barvat.in kvašene venčke spečt.sem najdla dober recept za venčke v lisi. muki1 vse naj za hčerkico.komaj čakam da bom jaz mojemuuser posted image podarila kaj za RD. VSE SE LEPO IMEJTE IN ŽELIM VESELE,MIRNE VELIKONOČNE PRAZNIKE,ČUVAJTE user posted image  IN SE FINO NAJEJTE. prdem pa še čez vikend mal pokukat gor,če bo cajt.
user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.4.2006 10:52:06   
tasha23
Jao, koliko stese razpisale user posted image . Muki čestitke tvoji Neži user posted image . Veš tudi jaz sem user posted image . Včeraj sem se očitno preveč sprehajala, ker sem se sredi noči zbudila z občutkom, da bom vsak trenutek bruhala - ta občutek me je zapustil po dobrih 30 minutah, zjutraj pa sem se zbudila kot povožena.
Vsem želim lepe praznike user posted image user posted image user posted image in čimveč sončnih dni

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.4.2006 19:36:40   
lucika
pozdravcek tudi od mene!

jaz sem super. danes smo imeli nuhalno. vec kot uro smo gledali in merili... super je bilo, rezultat je ok. srcek bije lepo in hitro, to so mi kar solze v oci stopile. od zdaj naprej sem pa res res res srecna. prej je bil skoz en mali strahec...zdaj pa vidim, da rastemo in da smo ok.

ja, veliki 5,5; pa radi spimo...

lp

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.4.2006 17:57:55   
_katka_
Pozdrav še od mene!
Ste me kar malo potolažile, da nisem edina s +3.5 kg. Na začetku sem kar naprej nekaj grickala, da mi ni bilo slabo, zdej pa mam... Sicer pa je večina na prsih in trebuhu, tako da sploh ne pomislim več na drugo, kot na nosečniške hlače.
Hormoni so tudi mene začeli dajati, sem ravno včeraj tulila ko dež, ker mi je en bučman pokazal zvit prst. Ma, bo že bolje.
Sicer pa, stara sem 29, bom pa trideset do poroda. Tudi jaz sem levinja.

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.4.2006 10:01:59   
naja78
živjo.sem šla malo pokukat in vidim da vse lepo uživate,ker vas ni nič gor.
no jaz sem rekla da moram malo pokukat.

praznike sem prživela uredu,kar pestro.pojedla najmanj 5 jajc,šunka pa mi smrdi in nasploh ves meso.ga videt ne morem.kruh pa,za njega bi pa tud v tlako šla.
user posted image . drugače pa nič novega,upam da boste jutri gor,da vas kaj pozdravim. ves čas premišljujem o user posted image ,kolk ga mam rada.in v sredo imam 2.pregled in komaj čakam,da ga spet vidim.punce,si predstavljate,da smo štartale 4 mesec.user posted image zdaj se začne obdobje,ko bomo bolj uživale,trebuščki bojo rastli,in pa še konec meseca,mogoče katera malo kasneje bomo čutile prve nežne brcike. jupi.user posted image  pridne bodite in se pišemo.

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.4.2006 16:37:57   
mis
Joj, @lina, potem mava pa na isti dan rok, pa mogoce se v isti porodnisnici. Vesela sem za tvojo pikico, ki je tako aktivna.
Upam, da ste lepo prezivele praznike. Jaz se komaj skupaj sestavljam in si kar ne morem predstavljat, da grem pa jutri spet v sluzbo.

Vceraj sva z dragijem mela prvo obletnico poroke, pa smo s starši in ozjo druzino malo praznovali... Lepo je bilo in z mozekom sva zadovoljna z najinim prvim letom.

Glede kil: vsak dan se vagam in do sedaj sem pridelala kaksne pol kilceuser posted image . O svojih hlacah pa ne morem niti sanjat, ampak se odlicno pocutim v nosecniskihuser posted image

Lepo se imejte, pa lep zacetek kratkega tedna.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.4.2006 19:09:54   
@lina
Ojla, punce moje. Danes sem po nekaj dneh ponovno pokukala gor. In vidim, da nisem kaj dosti zamudilauser posted image , saj vas sploh ni gor.

Ja, mis, res je, zdaj morava samo še natempirati najini user posted image , da si takrat tudi res zaželita spoznati ta svet. Moj ta prvi je tako užival tam notri, da je čakal še 10 dni čez rok.

Muki, čestitke tvoji hčerkici. Gotovo ste lepo praznovali, vreme ste imeli krasno, torta je verjetno tudi uspela user posted image user posted image   Tudi midva (ok, bolj jaz, ker imam jaz vedno več idej kot moj ljubi možek user posted image ) sva razmišljala o toboganu za našega smrkolina, ki praznuje dve leti čez dobre tri tedne.

Med prazniki nisem preveč pretiravala, spekla sem rozinovo in kokosovo potico, šunka tudi meni ni preveč dišala, bolj mi je dišala francoska včeraj pri mami na malici...

Imam pa eno težavo ki raste v nebo in kmalu bo vidna tudi iz letala - mozoljasta sem huje kot kaka pubertetnica. To ne pelje več nikamor. Mislim, da bom morala razmisliti o obisku pri kozmetičarki, čeprav ne vem, ali mi bo lahko pomagala pri teh mojih podivjanih hormonih...user posted image

Lepo se imejte, grem uživat še zadnje ure prazničnega počitka... Se beremo!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 987
17.4.2006 19:14:36   
JANJAA
No še ena oktobrka: PDP 24.10.
Na nuhalni sva bila prejšnji teden in je bil rezultat 1,3.
Glede kil sm pa kr mal zaskrbljena. Preden sem zanosila sem mela 56kg. Ker sem bruhala in nisem imela apetita sem shujšala na 51kg. Mislim da bi v 13t že morala kej dobivat na kg pa sm še vedno na 51-tih. V petek mam pregled pa me je kr mal strah da me nebi v bolnico poslal.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 988
17.4.2006 19:21:57   
naja78
o a se prebujate.
user posted image  JANJAA dobrodošla.ni panike zarad kil.počakaj ko se boš začela boljš počutit.imamo še 6 mesecev.user posted image  mazolji:kaj je že to!!!!user posted image jaz sem ko
user posted image .pikasta.  

(odgovor članu JANJAA)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.4.2006 7:23:50   
gaya
Elowww punce

madona mam prav slabo vest, k se že tolk časa nisem javla user posted image . Sem v redu. V petek sem mela pregled in G pravi da je vse OK. UZ nisem mela, tko da sem bla kr mal zoprna user posted image , pol sem ga pa vprašala, zakaj ni UZ na vsakem pregledu, pa mi je razložil, da v tej starosti že lahko z otipom trebuha preveri rast,..... recimo da mu zaupam. Saj konec koncev, kaj pa naj bo narobe, še vedno namreč zjutraj bruham user posted image  in tega sem se že tko navadila, da bom pomojem prav pogrešala vse skupaj user posted image ,....
Tko da zdaj že prav težko čakam naslednji pregled 12 maja, ker takrat mi je pa obljubil UZ.
Drugače me je pa poslal v lekarno po eno svečko, zarad ful belga toka, pa po en gel za tuširat k ne izsuši kože, ker me ful srbi, pa še prečiščeno olivno olje in zdaj se veselo pacam in sem pol vsa spolzka user posted image ,....
Aja drugače mi je pa še dal pregledat urin z enimi mikrobiološkimi preiskavami, ker kao srbečica lahjko izhaja tudi iz slabega delovanja jeter. In izvide dobim po pošti. Tko, to je kratek povzetek mojega 2 pregleda user posted image ,....

Drugače pa mam občutek da se energija vrača, pa dobra volja tudi, pa trebušek mam tud že tak fleten, da ga naokol razkazujem user posted image ,....

Prazniki so mi prehitro minili, sam itak bomo zdaj skoz mal po malem doma user posted image ,...

No punce grem mal delat, ve pa se kmal javite

Pa lep dan

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 990
18.4.2006 7:34:21   
tasha23
Dobro jutro souser posted image
kako ste kaj praznovale? Pri nas je bilo kar pestro, a kljub slabem apetitu sem pridobila še en kilogramčekuser posted image . Pritisk tudi ne pada, tako, da me je kar malo strah kaj bo jutri g rekel. Vedno bolj sem neučakana kaj bo jutri - jutri imam namreč 2 pregled in NS... user posted image
Slabosti so mimo - utrujenost pa je tukaj!!! Uff, kdaj bo mimo? Trebušček je prav lepo okrogeluser posted image in komaj čakam, da lahko vsem povem - z user posted image sva se odločila, da poveva vsem po NS, tako, da res komaj čakam na jutršnji dan. Ne vem kdo od naju je bolj neučakanuser posted image .

Pupe kje se skrivate???
Lep sončen dan in pobožajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 991
18.4.2006 8:05:45   
Aja1
Pozdravljene user posted image !

Tasha, jaz imam tudi jutri NS (žal šele zvečer) in tudi že komaj čakam, da spet vidim user posted image . Sicer me je pa vseeno malo strah, če je vse ok.user posted image   Sicer pa naj bi jutri bolj natančno izvedela, ali sem novembrka ali oktobrka. Po ZM naj bi bil PDP 2.11., po prejšnjem UZ pa 29.10.

Pridne bodite in pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 992
18.4.2006 8:15:33   
altati
Pozdravljene,

pa smo zopet na delu.....
Janjaa, midve imava pa isti dan rok.
Kako ste preživele praznike?
je kakšna kilca več?
Želim vam prijeten delovni teden, vsaj malo krajši od prejšnjega...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 993
18.4.2006 9:07:29   
psaša
Pozdravljene,
ste preživele praznike? Meni je vsa hrana tako pasala, da sem sigurno dobila kakšno kilo več.
Sem bila pa v nedeljo zjutraj na urgenci, ker sem imela ponoči krvav izcedek. Hvala bogu ni bilo nič hujšega - sedaj imam še malo rjavega izcedka, vendar izginja. Sem pa videla svojegauser posted image , ko sem bila na mizi je sestra poklicala še mojegauser posted image  in sva oba občudovala to majhno čudo. Kar ne morem verjeti, da je že tako velika pikica.
Jaz imam tudi jutri 2 pregled, NS pa v petek. Komaj čakam, da zopet vidim svojegauser posted image .
Glede starosti, maja bom 28 in sem bikica.

Lep dan še naprej

< Sporočilo je popravil psaša -- 18.4.2006 9:08:39 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 994
18.4.2006 9:13:00   
viv_
Še ena "novembrka", ki bo verjetno postala "oktobrka". Mi je G. rekla, da glede na prejšnjo nosečnost, me bo imela od 30. tedna naprej na poostrenih kontrolah, če se slučajno odprem. user posted image  Mi je pa rekla, naj kar pričakujem prej, ampak kakorkoli, naj zdržim do 37. tedna...

Lepo bi bilo, če bi rodila na 26.10., imava z možem ravno 15 obletnico user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.4.2006 10:22:33   
tasha23
Ojla, kot berem na RR-ju imam nekam pozno NS. Upam, da se bo lahko vse lepo videlo.
Pupe imam še eno vprašanje: A ste tiste, ki ste delale presejalni test. Kako ste se naročile? Koliko pa je stalo?

LP

Tasha

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 996
18.4.2006 10:27:46   
altati
za presajalni test sem šla naslednje jutro po nuhalni na polikliniko.
Samo neseš izvid od nuhalne (ginekolog, ki ti dela nuhalno, ti da kopijo izvida za laboratorij, ko poveš, da greš na presejalni test) in ti vzamejo kri.
izvid pošljejo ginekologu-ki je delal NS.
naročaš se nič, samo greš.
stane 6.300 SIT-poliklilina lj.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.4.2006 10:32:19   
muki1
Dobro jutro.
Joj, kak ste se razpisale, sem komaj utegnila vsa prebrat.
Ja, pozno nas naročajo na nuhalno, meni je zdravnica na NS rekla, da je najrajši, če jo dela okrog 11 tedna, ker se takrat res vse najlepše vidi. Pri 13 tednih je dojenček že zelo velik za NS. Ampak so jo vseeno naredili.
Ja, prazniki so minili, danes me je v službi res gužva pričakala, pa sem rajši, da je tako, mi vsaj prej mine. Jutri pa že sreda user posted image . A ni ta april odštekan. Malo služba,pa spet doma, pa malo služba in še finale....prvomajski prazniki user posted image .
Greste kam na lepše?

Vse, ki imate preglede in NS, držim fige, pa uživajte. Moj naslednji pregled je šele 03. maja. Po praznikih torej, vsaj ne bom v depresiji, se bom veselila novega delovnega dne user posted image .

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.4.2006 10:47:58   
katy.25
Živjo!

Vidim da ste vse kar dobro razpoložene...lepo.
Mene pa že par dni daje slabo počutje. Tokrat ne slabosti. Imam občutek kot da slabo vreme vpliva name. V soboto me je oblivala vročina in vrtelo se mi je pa zaspana sem bila. Na splošno kot bi me ¨dol tolklo¨. Ko se razjasni zunaj je tudi moje počutje boljše. To se mi ponavlja že par dni. Sumim da gre za pritisk. Ali ima katera mogoče kake izkušnje s tem? Sicer imam v petek 2. pregled in NS ampak ne vem če je dobro za user posted image  da se tako slabo počutim. Kakšen pa naj bi bil normalen pritisk user posted image ?

Lepo se imejte in pazite svojeuser posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.4.2006 11:20:25   
muki1
Normalen pritisk je 120/70.
Jaz ga ima zdaj že nekaj časa 100/50, se počutim, kot bi me prečkal vlak. Ja, nizek pritisk je res lahko ubijajoč. Jaz pijem ogromno vode, pa na svežem zraku skušam biti čim več, pa kakšen sprehod udarim vsak dan - če je čas seveda, pa hvala bogu mi je spet začela prijati kava - moja rešiteljica, ker prvih nekaj tednov mi je ob pogledu na kavo dvigovalo želodev.

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?