spelca1
|
Joj, punce, okrog novega leta je bilo pa res plodno , saj se nas je v enem mesecu in pol, odkar sem bila zadnjic na forumu, nabralo toliko, da ne sledim vec. Celo uro sem se prebijala od 12. strani do konca, da bi vsaj priblizno vedla, o cem klepetate, pa ne vem, ce mi je uspelo. Skratka, grozno mi je hudo za Tinaajo in samo upam, da je z Nelli vse OK. Meni se je namrec dogajalo isto, zato sem izginila iz foruma. V 10 T rjav izcedek, potem krvavitve, zadrzali so me v porodnisnici, kjer sem jedla Dabroston, Buscopan in Mg. Kazalo je ze, da je bolje, pa se mi je spet pojavil rjav izcedek. Na UV so ugotovili, da imam posteljico tik ob maternicnem vratu in zato obcasno krvavim. Obcutek je GROZEN, ker nikoli ne ves, kaj se v resnici dogaja. Zato sem sla na NS, kjer so mi potrdili, da je z otrockom vse OK in da so krvavitve res zaradi posteljice. Vseeno je diagnoza GROZEČI SPLAV. Kaj bo, bomo videli v zacetku maja, ko mi bodo delali morfologijo. Zdaj sem se ze toliko pomirila, da spet upam, da bo na koncu vse OK, saj sva ze v 17 T! Tudi mi ni treba vec samo pocivati, ampak lahko/moram na sprehode in kaksen izlet. Imam pa bolnisko do JUNIJA . Takrat bom imela ze tak , da se ne bom mogla usesti za pisalno mizo v sluzbi! Pozdravljam vse 'ta nove', se posebej mocno zasedbo iz okolice Skofje Loke. Upam, da se bomo zdaj veckrat brale. Aja, moj pikec se nic ne brca!
|