|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
24.4.2006 15:25:24   
Billi
Živjo!
X_srečka_x, medve sva tiste, ki se ful redivauser posted image , ampak ti moram povedat, da sem se zdaj od prvega tehtanja pri G. zredila za 7 kil, ampak zdej gre pa bolj počasi gor in upam, da bo šlo tko počasi tudi naprej. Prve par mesecev je bla pa katastrofa. Upam, da bova od zdaj naprej bolj počasi napredovali user posted image
Urskamravlja, ne bi te rada strašila, pa tud nisem kakšen strokovnjak, ampak po mojem bi mogla to zdravniku povedat, lahko da ti tako cuker niha. No, meni se zdi, da to ni ravno tipična nosečniška slabost.
Zvezdica32 in Martina5 user posted image user posted image user posted image za user posted image . Martina 5 - pa še parček bo user posted image user posted image user posted image . Lep pozdrav vsem!!!

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.4.2006 15:40:50   
x_srečka_x
URSKAMRAVLJA tudi jst pridem user posted image  bom šla sama,ker moj ne more-dela user posted image  no sej me boš tako al tako hitr spoznala ker bom najmlajša tm user posted image  če hočeš me pa kr pocuki pa bova kkšno rekle user posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.4.2006 17:23:05   
x_srečka_x
MARTINA ČESTITAM ZA FANTKA user posted image user posted image user posted image user posted image  bojo zgleda kar fantki prevladoval septembra user posted image  
BILLI ne vem v čem  je problem: jem zmeraj enako malico kosilo ob pol štrih in za večerjo kakšno banano to je pa vse kar pojem,ne pojem kakšen teden več ampak moje kile stojijo 4tedne pol pa kar naekat dobim 2+ pa se mi še sanja ne od kje in to ponavadi lih pred pregledom user posted image  sm si mislna ja user posted image  kako lahko na pregledu vagam že toliko če sm pa še prejšen tedn dve kili manj user posted image  no saj upam da se je zdaj mal ustavlo in da kakšen mesec ne bo kilce gor,čez 70 pa ne smem pridt to sm si pa sama pr seb ublubla user posted image  ne smem jih imet več kot moj lubi user posted image  no ja...če bom šla pa čez bom pa šla čez,bom po porodu kilce dol spravlala ne zdej ko sem user posted image  jaz sem se pa do zdej zredila za 5kg user posted image

Lp srečka in user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.4.2006 19:29:11   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x user posted image , Billi 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 10.9. - pupika 
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - urskamravlja
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22  
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS 
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.

Nas je pa že 33 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Živjo punce!

Mi smo imeli pa danes morfologijo in izvedeli smo spol. Imeli bomo user posted image , ki je trenutno težek 426 gramov, se normalno razvija, ima vse tako kot mora imet in je ful živahen.user posted image user posted image user posted image Ni bilo ravno presenečenje, ker sem že od vsega začetka slutila, da bo user posted image , zdaj mi je tudi potrdila.user posted image Pa sem si rekla, da ne bom spraševala, pa si nisem mogla pomagat. Se je pa na ultrazvoku smejal in kravice je pasel (na vseh štirih).user posted image Neverjetno je živahen. Ko mi je delala ultrazvok, ji je kar roko premikal, tako je parkrat brcnil, tako, da se je še G smejala.user posted image  Pravi navihanček je. Sonček mamin. Tako, da imam dve luštni slikici za v albumček.user posted image user posted image user posted image

Tako, spol vemo, ampak sem edina, ki spol vem. Zdaj bo pa težka bit tiho, ampak bo treba zdržat. Pa ženske, ko smo tako klepetave.user posted image

Zgleda, da bodo sami user posted image . To bo boj za punce čez kakih 16 let.user posted image user posted image user posted image  Zvezdica in Martina, obema čestitke za user posted image .user posted image user posted image user posted image

Jutri bomo pa mal nazdravljali pri nam, ker bom imela mini abrahama (25 let)user posted image user posted image user posted image . Pa torta, njamiiiii user posted image user posted image user posted image  Jutri si bom pa dala duška.user posted image

Naslednji pregled pa imam že 18. maja, kar se mi zdi kar hitro. Komaj čakam.user posted image

Se pa v materinsko šolo odpravljam tudi jaz, oz. midva z mojim user posted image  nekje junija, ker greva julija na morje. Punce, to bo šlo tako hitro. Prve 3 mesece nosečnosti se mi je kar nekak vleklo, zdaj bo pa kmalu čas za porod. Pa zdaj je glih luštno postalo.

Pridne bodite, veliiik sončka želim!

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 629
24.4.2006 19:36:27   
princes
x srecka x a si bila na predavanju??
Meni se ni nobena zdela prav mlada..user posted image   Jaz te nisem opazila..user posted image
Sem gledala eno zraven mene v plavem puloverju, z rjavimi lasmi dolgimi...user posted image
Škoda da se nisva že prej malo opisale, da bi se prepoznale...men je bilo gadno pol kar eno napadt, ej a si ti srecka..user posted image user posted image

No saj a boš hodila na telovadbo?? Če ne pa se tam pocukava...user posted image user posted image

Drugače punce, pa nisem izvedela nič novega, čeprav je bilo čist fino...
V glavnem pol stvari moram opustit...user posted image user posted image

Danes sem se že sončila, imam že malo barve...user posted image
Komaj čakam, da damo vodo v bazen, potem pa vsak dan plavanje...user posted image user posted image
Se bom vsaj malo premigala...

Pa kje ste vse??
kaj je z vami...??

Lep pozdravček...

Neposredna povezava do sporočila: 630
24.4.2006 19:40:46   
princes
Pa čestitke borovnička, Martina, zvezdica za user posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bojo pa res sami fantki...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že tako firbčna...user posted image user posted image
Komaj čakam 4.5., pa bo sigurno tako obrnjen da se ne bo videlo..user posted image Samo proba naj...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.4.2006 19:43:34   
x_srečka_x
BOROVNIČKA ČESTITKE ZA user posted image  user posted image user posted image user posted image  Pa bojo res sami fantki user posted image

URSKAMRAVLJA kako ti je bilo na materinski šoli?
Meni je bilo zanimivo ,samo tisto se mi je zdelo user posted image  da naj ne pijemo sokov user posted image
LP

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.4.2006 19:47:37   
x_srečka_x
ups,sem šele malo prej videla da si napisala že zgoraj user posted image  ja pravo misliš tist sem bila jaz user posted image  ti pa si sedela v isti vrsti kot jaz samo par stolov od mene,mislim pravo?
sem prej napisala še da se mi zdi smešno da naj ne bi pile sokov. Najbolj me pa muči to da ni priporočliv jest pice user posted image  jaz pa čez vse vikende delam v gostinstvu,ker obiskujem tud tako šolo,in jem samo poce če sem lačna user posted image  pa jih bom še kr naprej jedla gob pa tako al tako ne maram.
Ja bom se prijavila na telovadbo,samo če bova v isti skupini,ker nas razdelijo v manjše user posted image
LP

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.4.2006 21:15:46   
princes
user posted image user posted image user posted image kar skupaj sva sedele...user posted image user posted image
nisem bila prepričana a si ti al ne..si bila tako resna, pa nič kaj pretirano mlajša nisi izgledalauser posted image user posted image user posted image a si opazla, k sem te ful gledala, me je bilo že kar sram, potem pa nisi nič namignla, pa sem rekla, tale pa zihr ni...user posted image user posted image user posted image
Sem mislila, da je tvoja mama s tabo...Ena je sedela čisto zraven tebe...user posted image user posted image

Saj je bilo zanimivo ja...Sam tale predavateljica je bila mal zmedena...user posted image user posted image
Ja sok ima pa veliko nepotrebnih kalorij...Zato je to omenla...Sploh če je ful sladek..Jaz sem rekla sam še vodo...saj si videla mene s flaško, nikamor ne grem brez nje..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
24.4.2006 21:28:42   
Pikica06
September bo pa res bolj modro obarvan! Čestitke vsem user posted image  za spol in pa vse najboljše Borovnička user posted image ! Želim ti zdravega user posted image in pridnega user posted image !

Mi imamo pa jutri morfologijo in komaj čakam! Se mi pa zdi, da bo tudi pri nas user posted image . Vsak, ki me vidi, mi reče, da bo fant! Edino moj user posted image  pravi, da bo punčka. Aja, pa v petek sem prvič začutila brce user posted image ! Glede na ostale tukaj na forumu kar malo pozno - 20 t in 1 dan. Zredila sem se pa za cca 5 kg od začetka nosečnosti. 2 še pred 8 t, 3 pa potem čisto počasi do 20 t.

X_srečka_x in urskamravlja, dajta malo napisati kaj so kej povedali v materinski šoli. Zakaj naj ne bi pile soka? A mogoče zaradi sladkorja user posted image ?

Nikjer ne dobim modrčka brez kosti, ki bi bil še malo podložen oz. debelejši. Edini model je od BeeDees. Ali katera pozna še kakšen model? Ne maram pa tistih tankih modrčkov, ker se preveč vidijo bradavice. Zadnjič sem v Nami probala nekaj športnih in so mi bili vsi tako štrleči, da sva se z user posted image  prav na glas smejala v kabini.

Zadnjič sem v Popku pri Magistratu kupila res fajn elegantne hlače. Cele so raztegljive in v pasu imajo široko elastiko. Razmišljam o nakupu še enih za doma, ker so bolj udobne kot kakšna trenirka. Me je že kar precej potegnilo v shoping! Končno smo dočakale toplo vreme in lahko oblečemo kakšno lepo tuniko. Prvič res z veseljem oblečem oprijeto majčko in pokažem svoj trebušček! user posted image

Lepo se imejte in pobožajte svoje user posted image  in user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 635
24.4.2006 22:35:25   
Anika_24
Hejla!

Kako je te dni lepo in toplo zunaj, zato bomo verjetno več pisale ob večernih urah.
Borovnička, ker se ne najdem na seznamu, prosim in upam, da me boš dopisala. Sicer pa vidim, da ste uredu in, da svoje pikice že pridno čutite. Jst v to še nisem prepričana, kot tudi ne, če se bo vsem napovedanim fantkom, pridružila najina (predvidena) punčka.

Lepo spančkajte in uživajte v teh krasnih dneh!
Pozdravčka!

(odgovor članu Pikica06)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.4.2006 7:05:20   
NATAŠI
OJ!!

Martina in Borovnička user posted image  user posted image  za fantka... a veš, da je res težje izbrati ime za fantka. Dobro da imamo še dovolj časa da si najdemo imena.

Borovnička čestitke za roj. dan user posted image  user posted image  user posted image  in naj ti bo vse naj naj

pikica ti pa nam sporoči kako je šlo..... Kako je fino ko se že vrstijo pregledi in kaj ima katera v trebuščku... Tudi midva bova zvedela čez dober teden, no če bova vprašala. zdaj sem v obdobju nihanja... bi ali nebi vprašala user posted image  Po kitajski tabeli mi pride user posted image , zdaj me pa bolj to zanima če drži... ne čutim pa nič kaj bi lahko bilo user posted image

Imejte lep dan, še jutri v službo potem pa freeej user posted image

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.4.2006 8:24:26   
pupika
Punce čestitam za user posted image  in srečka za user posted image . Zgleda da bodo septembra res prevladovali user posted image , mogoče bodo pa naslednji teden kar deževale user posted image . samo da so zdravi,veseli,...

Jaz imam morfologijo 12.5 in komaj čakam da vidim našo štručko kako miga, sem se danes ob 5 zjutraj zbudila, pa je bil-a tako živahna, zgleda da je bolj nočni tip, ki rad žura, čist po starših.

Vreme je super le še kako morje nam manjka, me kar vleče na morje, pa upam, da dobim kje lepe udobne tunioke za čez poletje in kake lepe lanelne hlače, sem si včeraj ene bele kupila v sportini, ki imajo elastiko v pasu, še hvala bogu, da se kje tudi spomnijo na elastiko, tudi če niso nosečniške hlače, jih bom lahko nosila do konca nosečnosti, pa še lepi kroj je in so bile zelo udobne nekaj čez 5ksit.Danes grem pa pogledat še v dugo sportino če imajo še akke druge barve.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.4.2006 8:35:53   
Dajanax
Dobro jutro, Pupika si pa zgodnja!! Jaz se komaj mal pred osmo v službo primajem, pa preden vse za nazaj preberem...Zadnje čase sem bila manj aktivna, ker sem imela včeraj izpit na faxu, pa je blo treba študirat, študirat...zunaj pa takooooo lepo vreme. Tako da vas ostale šolarke čist razumem.

nataši hvala za naslove knjig, tisto od mlad. knjige pa mislim da imam, drugo bom pa se mal prečekirala. Da ne bom kot en butec po porodu user posted image  Moram rečt da me glih te dni nek strah napada!! Kaj bo, ko bo dojenček, pa kako se bomo navadli en na druzga, pa...tisoč in eno težavico vidim. Pa tako brezskrbna sem bila do zdaj. Upam da je to sam predpraznično jamranje tjavendan.

Alenka11 kul!! Dve sva iz NM. Pa še sam dva dni imaš rok pred mano!! Zihr se kje v porodnišnici vidiva. Za Bučarjevo G sem že slišala, menda je zelo ok, jaz hodim v porodnišnico na pregled, Mijajloviču. Sem zadovoljna z njim. Morfologijo imam 4.5. in komaj čakam! Si prav iz NM? Jaz sem iz Šentj.

Kilce pa tud pr men rastejo...ene 4-5 kg sem se zredila do zdaj (19t). So mi v službi povedali da sem se v boke razširlauser posted image ...mam občutek da bo jeseni kriza s hujšanjem. Mogoče me zato tako križ boli - od širjenjauser posted image .
Zdaj sem se odločila, da ne bom glih vsega vase spravla, ampak da bom mal popazila na prehrano, me je najbrž tale faza, ko mi hrana bolj paše po prvih mesecih mal zavedla user posted image .

No pa sej se bomo pol trudile na orbitrekih pa po tekale travnikih...jupiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.4.2006 8:55:11   
borovnička
Anika_24, se ti opravičujem, sem te zgleda spregledala.user posted image Mi prosim samo napišeš kdaj imaš PDP? Te damo takoj na seznam, ni problema.user posted image user posted image user posted image

Pupika, za hlače in majčke pa tunike idi gledat v H&M. Jaz sem bila tam par dni nazaj in imajo ful veliko izbiro, pa cene so tud zelo ugodne!

Ostalim pa hvala za čestitke!user posted image Zadnje čase kar nekaj pozabljajo name user posted image . Ko se pa srečamo, vas pa na tortico povabim, ker vem, da ste same sladkosnedke.user posted image Samo ne preveč poslušat tistih na tečajih, ker pol bolj malo stvari ostane na jedilniku. Naši dojenčki morajo vsega pomalem dobit, da bodo zdravi in živahni. Tud tortico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.4.2006 11:12:14   
Martina5
Borovnicka cestitke za fantauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vse najboljše za rojstni dan user posted image . Pa kar privošči si tortico, bo mali navdušen.
Pikica javi, kaj imate - navijam za punco, da imamo enakomerno razporeditevuser posted image .
Anika dobrodošla.

Drugače pa je tudi mene kilaža začela dajat. Zredila sem se 3,5 kg v enem mesecu. Grozljivka. Zdaj sem na sadju, zelenjavi in čokoladi. Odlična dietauser posted image .

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.4.2006 11:51:38   
Billi
O, Borovnička, še ena aprilka. Čestitkeuser posted image !!! Kar privošči si tortice, jaz sem si jih tudi, pa se niti nisem nevemkako zredila takrat. Res ne vem od česa je to rejenje odvisno, tko kot ti praviš x_srečka_x. Jaz sem si pa postavila mejo 80 kil. 70 jih že imam user posted image , pa se tudi bojim, da jih bom imela več kot moj user posted image . Sem ga že začela nagovarjat, da je presuh in da bi se moral malo zrediti (zato, da imam potem jaz malo več fore...) user posted image Ampak dobro, da nisem šla jaz tudi v tečaj, bi po mojem kar pod mizo zlezla, ko bi poslušala česa vse ne smem jesti user posted image . Če bi se jaz držala teh navodil, potem bi jedla manj kot prej. Ja, sej bi še shujšala user posted image
Pa vsem čestitke za user posted image , da ne bom katere pozabila!!! Ja, fantje vodijo. Me prav zanima kakšen bo rezultat na koncu user posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.4.2006 12:56:35   
alenka11
ojla

Ej Dajanax ne boš verjela jaz tudi živim v Šentjerneju, drugač sem pa iz NM. Živim pri fantu. A si ti prav iz Šentjerneja al iz okolice?
Da imaš dr. Mijajloviča ti pa kar malo zavidam - sem slišala same pohvale, sploh pa za porod.

Men grejo tudi kile počasi gor (4kg) ampak sem drugač zelo suha in se mi sploh nič ne pozna. Za zdaj sem še vesela, da sem se končno začela redit. Kaj bo pa po porodu bomo pa še videli.

Pazite nase pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.4.2006 13:23:51   
Dajanax
OOOOO Alenka11 - skor soseda! Sem iz okolice Šentj. (Maharovec), ampak na forumu smo kot da bi ble čist sosede.

No jaz nisem bila glih ne vem kako suha pred zanositvijo (175cm/69kg), tako da se mi trebušček že kr pozna, pravijo tudi da sem se v boke mal razširla user posted image , mogoče me zato tako boli križ in medenica.

Z Mijajloviča sem tud jaz slišala v glavnem same pozitivne stvari, pa tud na pregledih je superski, se kr pomenva, kot bi bila v bifejuuser posted image , je pa Bučarjeva sigurno - glede na govorice - tud zelo dobra.

Alenka pa že veš za spol? Kdaj imaš morfologijo? Drugače pa poglej malo na privat sporočila!!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.4.2006 15:53:05   
x_srečka_x
URSKAMRAVLJA saj se mi še sanjalo ni,da si to ti user posted image  šele pol sm dojela,ko nas je na koncu klicala katere smo prisotne ko je povedala tvoj ime in priimek user posted image  o ne tista k je pa zravn sedela pa že ni bla moja mami user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra user posted image  Loh pa samo rečem da maš res velik in lep trebušček user posted image
PIKICA06 na materinski so najprej razlagli o oploditvi,kako poteka nosečnost kako je velik dojenček v mesecih,prporočljiva hrana med nosečnostjo-nič sladkarij,čipsa,smokijv----> to sm jst raj preslišala user posted image  brez tega pa ni dneva user posted image
pa da ni pametno pit sokov če nočemo imet +30kg....
BOROVNIČKA vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image
PUPIKA tudi moja brca samo ponoči in če se zbudim ponoč veselo brca user posted image  zgleda je bolj nočna,to bo veselo user posted image
LP

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.4.2006 16:29:13   
Anika_24
Sončen pozdrav! user posted image
Upam, da se sedajle razvajate kje na sončku. Borovnička, ni problema, zato sem Te pa opomnila nase. user posted image  Aha, rok imam 12.9. Seveda pa VSE NAJBOLJŠE in lepo praznuj!  user posted image  user posted image
Tako, sedaj se pa tudi jaz hitim sončkat in na sladoled.

Pozdravčka! user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.4.2006 23:08:52   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x user posted image , Billi 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 10.9. - pupika 
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 
user posted image  PDP 13.9. - urskamravlja
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22  
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS 
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.

Nas je pa že 34 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 647
26.4.2006 7:07:43   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

Pa sem dočakala zadnji delovni dan in potem freeej user posted image  user posted image  user posted image   kolk se mi to dobr zdi user posted image

No jaz sem se pa zredila od prvega pregleda za 2-3 kg ...mi še staro zalogo koristi user posted image

a boste, tiste ki že veste kaj imate v trebuščku obdržale za sebe, ali boste komu povedale od domačih ali prijateljem?

l.p.

Neposredna povezava do sporočila: 648
26.4.2006 8:55:29   
borovnička
Nataši, jaz če ne bi sama vidla, ker se je tko lepo vidlo, sploh spraševala ne bi, ker vem, da ne morem bit tiho. Zdaj pa, ko pač vem, sem zdržala celo en cel dan. Zdaj jih pa že ene par ve. Se mi to ne zdi nič takega.
Je pa kolegica rekla, da še dobro, da sem ji povedala, da je že začela oblekice kupovat za otročka pa vse v rumeni in zeleni barvi, da bo neutralno. user posted image user posted image user posted image

Mene sicer ni tehtala zdaj na morfologiji, ampak sem se doma in sem se od začetka nosečnosti pa do zdaj zredila za 3 kg. Sicer sem se pa že leto prej tolk zredila, da če bi se pa še zdaj za kakih 15, pa ne vem več kam bi vso to kilažo dala.user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 649
26.4.2006 11:25:16   
Pikica06
Mi pa naj bi imeli user posted image ! In to veliko pupo! Naj bi bila kar dolga in precej debeluška! user posted image  Sem prav vesela, saj to pomeni, da ji res nič ne manjka! Sva pa vsem povedala, da NAJ bi bila user posted image . Itak G ne more za sigurno povedati, razen, če pri fantku vidi vse 3 dele. Je rekla, da se drugi velikokrat zmotijo in rečejo, da je popkovina lulček, ona pa počaka, da vidi tudi oba jajčka. Me prav zanima, če bo na naslednjem pregledu še vedno enak spol. Mogoče pa bo še kaj zraslo. user posted image

Se pa moram pohvaliti, da me je G pohvalila, da se nisem veliko zredila. Tako, da user posted image  tudi vsam vam, ki ste se zredile tam nekje do 5 kg. Upam samo, da je G pogledala mojo težo pred user posted image  in ne od 8t, ker sem se od 8t do včeraj zredila samo za 2 kg user posted image . No ja, jaz razumem to po svoje in sem ponosna nase in na vse vas user posted image  user posted image user posted image !

SREČKA, hvala za obnovo! Bom tudi jaz te "prepovedi" za sladkarije, ki si jih napisala kar spregledala! user posted image
A bi lahko še napisala koliko so povedali, da so veliki naši user posted image  npr. v 21t? Jaz sem nekje najdla, da v 20t zrastejo do 25 cm, potem pa po 1 cm vsak teden in me zanima, če to drži? Sem pozabila vprašati mojo G. user posted image

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?