borovnička
|
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite! PDP 1.9. - Martina5 PDP 3.9. - x_srečka_x , Billi PDP 4.9. - borovnička PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 PDP 8.9. - yennika PDP 10.9. - pupika PDP 12.9. - alenka11 PDP 13.9. - urskamravlja PDP 14.9. - BONHEUR PDP 15.9. - melodija, Maja22 PDP 17.9. - Dajanax PDP 18.9. - SOncIca PDP 19.9. - Tejcha PDP 20.9. - žiža PDP 21.9. - ella2006 PDP 23.9. - SanjaS PDP 24.9. - Zvezdica32 PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli PDP 27.9. - asso PDP 28.9. - Lu, spelca1 PDP 29.9. - pinkiponki Ne vemo pa še za marusa in matahari. Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven. Nas je pa že 33 ! Živjo punce! Mi smo imeli pa danes morfologijo in izvedeli smo spol. Imeli bomo , ki je trenutno težek 426 gramov, se normalno razvija, ima vse tako kot mora imet in je ful živahen. Ni bilo ravno presenečenje, ker sem že od vsega začetka slutila, da bo , zdaj mi je tudi potrdila. Pa sem si rekla, da ne bom spraševala, pa si nisem mogla pomagat. Se je pa na ultrazvoku smejal in kravice je pasel (na vseh štirih). Neverjetno je živahen. Ko mi je delala ultrazvok, ji je kar roko premikal, tako je parkrat brcnil, tako, da se je še G smejala. Pravi navihanček je. Sonček mamin. Tako, da imam dve luštni slikici za v albumček. Tako, spol vemo, ampak sem edina, ki spol vem. Zdaj bo pa težka bit tiho, ampak bo treba zdržat. Pa ženske, ko smo tako klepetave. Zgleda, da bodo sami . To bo boj za punce čez kakih 16 let. Zvezdica in Martina, obema čestitke za . Jutri bomo pa mal nazdravljali pri nam, ker bom imela mini abrahama (25 let) . Pa torta, njamiiiii Jutri si bom pa dala duška. Naslednji pregled pa imam že 18. maja, kar se mi zdi kar hitro. Komaj čakam. Se pa v materinsko šolo odpravljam tudi jaz, oz. midva z mojim nekje junija, ker greva julija na morje. Punce, to bo šlo tako hitro. Prve 3 mesece nosečnosti se mi je kar nekak vleklo, zdaj bo pa kmalu čas za porod. Pa zdaj je glih luštno postalo. Pridne bodite, veliiik sončka želim! Pozdravček
|