|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
18.4.2006 20:01:30   
SanjaS
A kera ve a je nujno it v materinsko šolo?
Imam namreč manjši problem, ker sem nekam založila staro materinsko knjižico z žigom, da sem hodila v materinsko šolo, sicer res pred zilijon leti, a bila sem tam in ne bi ponovno poslušala iste zgodbe, če ni obvezno.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   [Brisano sporočilo]
18.4.2006 22:15:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
19.4.2006 7:24:06   
NATAŠI
Pozdravček

Lina si pa pridna z nakupi. Midva nisva še nič kupovala, mislim da je še čas..sva pa gledala za vozički, tako da približno kar  vem kakšnega si želim imeti.

yennika user posted image  za tako uspešen pregled. Si bila pa poguman da si se uprla, jaz bi se kar težko zato mislim, da bova kar vprašala

menda je partner lahko pri porodu, četudi ni opravil tečaja materinske šole le malo več mora doplačati

Tudi midva sva se pogovarjala za dopust in danes bova zvedela, če je frej termin konec junija ali nekje sredina julija.

Imejte lep dan in veliko lepih brcik

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.4.2006 8:01:19   
Billi
Včeraj sem klicala v materinsko šolo v LJ in so mi povedali, da se tečaj predporodne vadbe začne vsak mesec in da kar prideš tja, brez prijave. Samo prej moraš tam dvigniti ene nalepke. Menda traja deset ur. Pozabila sem pa vprašat kako pogosto je- enkrat, dvakrat na teden,...user posted image Predvidevam, da se zaključi v enem mesecu. A katera ve???
Če je tako, bi šla jaz kar julija. Ko bom imela največ časa, pa še bližje poroda bo. Avgusta je pa že mal tvegano, da me ne bojo kar sredi tečaja odpeljali user posted image
Včeraj je tudi moj user posted image čutil brce. Tolk je blo lepo, jaz pa v jok... Ta čustva, kaj bo šele pri porodu...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.4.2006 10:37:00   
Dajanax
Oj! Se vidi, da se že mnogo boljše počutimo, je tudi na RR bolj živahno user posted image

Urskamravlja pa detece od sobote dalje še čutiš??? Jaz ga neeee...sem tako žalostna. Sam v soboto me je mal pozdravil, zdaj pa kr spančka, al sem pa jaz bolj švoh občutljiva na drobne brcike.user posted image

Jaz imam pa sam povečan bel tok, pa mislim da ni nč narobe če ne srbi, je nenavadnega vonja in barve... Vsaj tako sem jaz zasledila. Sem pa brala in tudi kolegica mi je povedala, da je pravi šit, če dobiš vnetje - gljivice. Srbi za popiiiiz... in glede na to, da je tok v nosečniškem času navadno kr močan, je verjetnost vnetja še toliko večja! Tako da se pazite nosečke!  

Kupovala nisem še nič, sem pa našla na netu ene fuuuuuuuuuul dobre velike nalepke za v sobouser posted image . Z možkom bova imela bebiko v spalnici in bova zato samo eno steno naredila bolj otroško! Nalepke si poglejte, prodajajo jih na www.busi.si več o nalepkah pa je na proizvajalčevi strani www.funtosee.com. No men so fulll všeč.user posted image user posted image

Kako je kaj z vašim križem??!?!?!?! user posted image user posted image  Jaz ne smem spati na hrbtu, ker se tudi obrnit ne morem čez par minutk, iz enega boka na drugega me rola po postelji bodoči očka. Zjutraj ene pol urce šepam, ker me na levi strani ledvenega dela hrbtenice zelo boli. Pa sedežne se v velikem loku izogibam, ker najbrž zarad tega ker je mehka nimam opore v hrbtenici in se ne morem ustat iz nje!!! Ehhh bo že bolje user posted image

Priporoča katera kakšno knjigo o negi dejenčka, ki jo bomo potrebovale v prvih mesecih po porodu????
Pozdravček vsem!!

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.4.2006 12:41:18   
NATAŠI
Dejana nore slikce user posted image  user posted image  so mi full všeč, to je čist moj stil... bo imel najin user posted image  takole lepo sobico.. .sem jih že mojemu poemilala user posted image  . Moram še bolj podrobno preučiti kako se to naroči ker bom imela to, je full boljš kot le trak okrog sobice.

Moj križ je ok, me ne boli razen če dolg stojim pri miru potem je kriza... meni pa full paše spanje na hrbtu. Priporočam ti kakšno telovadbo, da te ne bo tolk bolelo, drugače pa leži na boku in daj blazino med noge. Nam to skos na aerobiki poudarja take stvari.. pa če ti zatekajo roke in noge,.. O knjigi pa mislim, da je ne rabiš ker itak se sproti učiš in sploh ne boš imela časa oz. ti ne bo na misel da boš šla gledat v knjigo kaj moraš narest. Nam je kar prirojeno, da bomo znale stvari narest. Drugače imam jaz doma dve knjigi, pa bi morala pogledat naslove... Bom jutri sporočila.

Moj user posted image  me pa kar luštno brca... je tok dobr

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 606
19.4.2006 14:48:48   
spelca1
Joj, user posted image , kar fous sem vam, da pikci ze brcajo. Moj(a) user posted image  je ocitno se prevec nezen.

Dajana, mene tud v spodnjem delu kriza in v kolkih trga, ce sem dalj casa v enem polozaju. Naredi se mi tudi, da mi noge otrpnejo, ce lezim na hrbtu. Enkrat sem skoraj padla, ker me noge niso drzale. user posted image  

Sicer je pa meni zelo vsec knjiga Nega matere in otroka od MK, ki je sicer zelo draga (14.700 SIT), ampak res fajnuser posted image user posted image . Najprej je vse po tednih razlozeno za mamico in plod, opisane so mozne tezave, priporocena hrana, spiski stvari za dojencka, nacini poroda in priprava na rojstvo, potem pa tudi nega dojencka in razvoj otroka vse do sole. Res zanimivo.user posted image
Moti me samo to, da v vseh revijah in knjigah na siroko pisejo o porodnem nacrtu. user posted image  Jaz pa ne poznam nobene zenske, ki bi dejansko prisla v porodnisnico s spiskom, kaj si zeli in v katerem polozaju bo rodila. To je malo za lase privleceno, a ne? user posted image  Pri nas te fliknejo na mizo, ko je cas, in potem delas, kar ti svetujejo in ukazejo. Eni z vec, drugi z manj obcutka, ker je to za njih pac sluzba.
No, malo kritiziram, ampak knjiga je pa res fajn.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.4.2006 15:04:40   
Dajanax
So res lepe slikice, so tud men ful, ful všeč. Sam nisem se še odločila katere bi naročila, vsekakor počakam do mrfologije da mi potrdijo da bomo imeli deklicouser posted image , kar se mi že ves čas svita. Me pa tud zanima kaj bo možek rekel, katera sobica mu je bolj všeč.  Nataši povej katera se teb dopade!

Za križ sem se že pri G pozanimala, pa je rekel naj nič ne pretiravam oz. da naj ne telovadim?!?!?user posted image   Ker si lahko poškodujem hrbtenico... Seveda sem morala probat telovadit, probala sem na žogi, ene 10 minut sem se vrtela po njej. Potem pa dva dni nisem spala, niti hodit skor mogla... user posted image  Tako da se mi telovadba bolj upira, čeprav sem kr zagnana športnica drugače. Poskušam pa vsak dan delat vaje za raztezanje hrbtenice. V posteljo si bom pa že danes odnesla en dodatni pouštrček, za med kolena...user posted image

Mislim, da me danes moj mali razveseljuje...se mi že cel dan zdi da miga v mojem bušitu.

Sem pa pravkar od kolega zvedla eno vražo, da menda naj bi blo ziher da nosiš fantka, če se ti pričnejo pojavljati al pa se pojačajo dlačice od popka navzdol!?!?!user posted image   Hecno...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.4.2006 15:28:34   
Zvezdica32
glede tiste vraže pa res velja:-))))

sama sem kakšen teden nazaj opazila "dlačice" okoli popka, nakar naslednji teden izvem da nam septembra štorklja prinese fantka:-)))))

PDP 24.9.2006

Zvezdica32

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.4.2006 16:05:21   
princes
Full lepe slikice, tudi jaz jih bom naročila, meni je najbolj všeč džungla...user posted image user posted image
Drugače pa se moj user posted image oglaša vsak dan...Me lepo nežno pobrca..Sploh med predavanjem...user posted image user posted image
Bravo Yennika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si, da te ne zanima kakšnega spola je..Uf jaz to ne bi mogla...user posted image user posted image user posted image

čestitam zvezdica za user posted image , user posted image , zdaj že mene tako firbec matra, da komaj čakam morfologijo...Kok je fino ko že veste kaj nosite...user posted image Ja jaz sem tudi opazila dlačice pod popkom, fantek...user posted image user posted image Meni čisto vse kaže na fantka...user posted image user posted image bomo videli...user posted image

Meni so pa danes poslali pošto za zgodnjo predavanje o nosečnosti, v ponedeljek je v Loki v predavalnici...user posted image Bom šla...user posted image Baje tud vaje pokažejo, lahko se pa še kaj naučim...user posted image user posted image

Zdaj pa šibam v šolo...

Lep pozdravček...

(odgovor članu Zvezdica32)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.4.2006 7:01:38   
NATAŠI
POZDRAVČEK !!

Naj povem, da je naša pikica včeraj zvečer tud full brcala... to je bilo zdaj prvič, da sem tako intenzivno čutila user posted image  user posted image

Evo naslova knjig, ki ju imam jaz doma: Nega matere in otroka - Elizabeth Fenwick in knjiga Mati in otrok- založba Mladinska knjiga

Dajana meni je vsaka sobica nekaj posebnega... všeč so mi rožice, le da nebi naredila tako odbite roza (v primeru punčke) ampak bi malo po svoje. Drugače so pa živali full dobre. Kaj pa vem, je težko reči točno eno in tista je najlepša... ker po svoje je vesolje tudi lepo, mogoče mi je najmanj všeč morje in to zato, ker je premalo živahno. Meni so všeč žive barve, kot je rumena, oranžna ,...

zvezdica user posted image  za fantka ...... Super je ko že kar veste, mi bomo pa čakali še 14 dni... pa še to kar ne vem, me obletijo občutki ko kar nebi vprašala a po drugi strani sem full firbčna... Bomo videli user posted image

Mene full zanima tiste, ki veste za spol če vam je po kitajski pokazalo enako?
moja vraževernost user posted image  user posted image

pozdravček

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.4.2006 7:21:06   
Zvezdica32
Pozdravček vsem user posted image user posted image ,

upam, da bo tega turobnega aprila kmalu konec in da bo končno tudi kaj sonca posijalo na naše sončke.

Nataši po kitajskem horoskopu meni kaže na user posted image , a na UZ smo vsi videli user posted image . Sicer pa moja mami še vedno trdi, da bo punčka. Sicer sem šla takoj ko sem izvedela za user posted image  kupiti en bodi v modri barvi,  a za vsak slučaj bom tudi na naslednjem UZ vprašala, če je spol 100% potrjen.

Moj mali nogometaš me zaenkrat samo malo "praska" z dolgimi nohti, brcik tapravih pa še ne čutim.
Kdaj ste ve začutile prve brcike? Sama sem v 17 tednu....

pobožajte user posted image

Zvezdica32

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.4.2006 7:45:45   
NATAŠI
Mislim, da se ti je že kmalu videlo na UZ... menda pravijo, da se takole (zgodaj) včasih zmotijo ker zamenjajo popkovino za lulčka ker se ne vidi še tako dobro.

Jaz sem začutila brciko nekje v 18/19 teden.... že prej pa mehurčke

Neposredna povezava do sporočila: 613
20.4.2006 8:32:12   
pupika
Jaz pa sem imela včeraj pregled pri svoji G in sem poslušala srček od male-ga. Zadnje čase je tudi mene začelo matrat za spol, čeprav sem jaz vedno rekla, da ne bom vprašala kaj bo, moj bi pa rad zvedel. no bomo vidli kako bom zdržala pri morfologiji, ki jo imam 12.5. kako je kja z vašimi UZ, jaz sem imela do sedaj 2* UZ enkrat čisto na začetku, da vsa si z mojo G pomirili dušo, ker sem imela enkrat ss in enkrat IMN in NS oziroma zgodnjo morfologijo. Sem pa prebrala da imate nekatere kar večkrat UZ. Jaz mojo pikico že čutim, sem pa pred dvem dnevom videla na trebuhu izboklino, ko je brcnil-a in to kar parkrat, potlej sva pa z mojmu gledala trebuh še nekaj časa in ni bilo nič, vedno je brcnil-a ko sem samo jaz gledala, tale naša pikica nam že sedaj nagaja hahahahah.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 614
20.4.2006 10:06:38   
Martina5
Ojla user posted image !

yennika, user posted image user posted image  za uspešen pregled.
zvezdica user posted image user posted image  za fantiča.

Ja naš user posted image  pridno brca, sploh v službi in ponoči, tako,da sem velikokrat budna. Je pa naša tamala včeraj prvič čutila brce in se sploh ni mogla načudit. Potem je pa celo popoldne govorila, da je mami uboga in nesi (beri dojencek) lump user posted image user posted image . Sva se z mojim narežala. Jaz pa že prav odštevam ure do jutri, ko imam morfologijo. Upam, da je vse ok in da vidimo, kaj pričakujemo.

Glede materinske šole, mi je pa kolegica povedla, da je v Ljubljani julija v predavalnici ful vroče in je bolje iti junija. Midva bova šla junija.

Dajana, slikice so meni zelo všeč: saj ne vem, za katerega bi se odločila. Junglo ali pa ribice, mogoče.

Lep dan vsem!!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 615
20.4.2006 11:41:45   
Zvezdica32
Ojla,

sama bom imela dodatne tri UZ (16 teden, 20-22 teden in 30-32 teden), ker so me prosili v porodnišnici za sodelovanje v eni raziskavi. Do sedaj pa sem imela pri svoji ginekologinji 4 preglede oz. 2 UZ in 2x poslušanjeuser posted image . Imela sem pa še NS, meseca maja me čaka pa še morfologija.  

sončen pozdravček

Zvezdica32

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
21.4.2006 13:08:07   
princes
Ja dober dan....user posted image

Saj se vidi, da je sonček, se vse potepate...user posted image user posted image

Ste pozabile na nas...user posted image

Jaz pa imam danes spet izpit..tako da sem notri, sploh ne pokukam ven, ker bi sigurno kar odfrčala..user posted image Še malo, pa bo kmalu bolje...user posted image user posted image

Včeraj je pa tudi moj user posted image prvič čutil brcike, tako da je bil ful vesel...user posted image
Ker prej vedno, ko je bil zraven pa čakal kdaj bo kaj, ni naš user posted image nič hotel pomigat...
No včeraj, pa se ga je usmilil..user posted image user posted image user posted image

Javite se kaj...

pa en lep pozdravček...

Neposredna povezava do sporočila: 617
21.4.2006 15:32:02   
x_srečka_x
pozdravljene user posted image

No pa smo končno dočakale sonček user posted image  je tako lepo zunaj,pa tako toplo user posted image
Moja pupika tud veselo brca ampak  kot zakleto ko da user posted image  roko na trebuh pa nikol noče pobrcat,zgleda da ga že malo zafrkava user posted image user posted image
ZVEZDICA32 čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image
URSKAMRAVLJA uspešno opravi izpit,držim pesti user posted image user posted image ...greš v ponedeljek na materinsko šolo v ZD v predavalnico?
Kaj pa ostale nosečke iz Šk.Loke??
Jaz verjetno grem,razen če bom imela popodne šolo,drugače pa sigurno ne vem,samo ne vem kaj mi bo pomagal zdaj ko lavfam v peti mesec tale predavanje user posted image  bomo vidl user posted image
Meni pa punčka tko prtiska na mehur da karkol spijem gre iz mene v 5mintah pa še to tako malo ampak me pa zlo na wc tišči,upam da se bo obrnila malo drugače in da ne bo več tako nizko user posted image
Pubnce lep vikend vam želim user posted image
LP

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 618
21.4.2006 15:34:26   
Anonimen
ja zunaj je zares tako lepo...tudi jaz se učim za jutrišnji izpit, pa sem ravno prišla s sprehoda da se malo pretegnem....drugače brcik zaenkrat še ni...ampak bo že prišel pravi čas kajne ???

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
21.4.2006 16:33:32   
alenka11
ojla user posted image !

Vidim, da ste vse zelo pridne in lepo pišete, jaz pa sem očitno bolj lena in samo berem vaše komentarje.
Končno ena novomeščanka user posted image - Dajanax jaz sem iz NM in imam PDP malo pred tabo. Moja ginekologinja je dr. Bučar in imam 8.9. UZ - verjetno morfologijo. Noseča sem 19 tednov in že 2 tedna čutim brcike user posted image .  Sporoči kdaj imaš kakšen pregled.
A je katera že razmišljala kdaj boste šle v šolo za starše? Jaz bom šla verjetno kar maja. Junija, julija bom verjetno na morju, avgusta pa mislim da ni predavanj.

Drugače je pa z našo user posted image  vse ok - vsaj počutim se tako. Samo občutek imam kot bi imela 100 kg. Komaj čekam na UZ, da vidim če je res vse ok. Upam da se bo videlo katerega spola je naš mali fižolček. Skoraj vsi so mi napovedali punčko in tudi meni se zdi da bo punčka user posted image . Bomo videli. Sem pa slišala, da se tudi po srčnem utripu da napovedati kaj bo - če je utrip nad 150/min potem naj bi bila punčka?!?!

Pridne bodite in uživajte na sončku. Se bom potrudila in malo večkrat kaj napisala.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.4.2006 23:34:44   
princes
x srecka x jaz grem na predavanje...A greš sama, a gre tvoj s tabo??
Mogoče pa še kaj novega izvem, če ne pa vsaj vaje, da jih bom delala..user posted image user posted image user posted image

Danes mi je šlo pa bolj slabo na izpitu...user posted image Nevem če bo..user posted image

sem šla spet na pico ob desetih zvecer...user posted image
Kako pa je kaj s kilami, meni so se kar zacele vzpenjat..Včasih kar malo pazim zvečer, da ne jem kaj kaloričnega...

Grem počasi spat, ker sem čist zmatrana..

papa...

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.4.2006 23:44:51   
x_srečka_x
Urskamravlja verjetno ne bo mogel z mano,ker bo delal user posted image  bomo še vidl,jaz pa tudi ne vem če bom šla,če bom šla grem pa sigurno samo zaradi vaj,samo ne vem kako se mi bo dalo kaj delat user posted image  sem enkat dobila delat vaje za hrbtenico,pa sem jih delala pridno en teden polse je pa nehalo user posted image  Kaj pa tvoj,gre s tabo na predavanje?
Vseno upam da opraviš izpit user posted image
Joj s temi kilami mam tud jst problem,5tednov sm držala isto kilažo a se potem kar naenkat v enem tednu zredim za dvekili,ne vem od česa saj jem pa skoz enako-količinsko,tako da mi res ni jasno da držim težo 5tednov potlej se pa zredim,no sem pa rekla da več kot lubi jih pa ne smem imet to je 70kg,zdaj jih imam jaz 62 začela sem pa pri 56 user posted image  že veliko sem se zredila user posted image
Tudi jaz vam želim lahko noč user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.4.2006 7:39:19   
NATAŠI
Pozdravček v ponedelju in kratkem delovnem tednu user posted image . Prav super bo, ko delam le do sredo in potem sem frej še cel naslednji teden... in še dober teden manjka do UZ...

Sonček je, upam da ga uživate in ste veliko zunaj.

Pri nas ni drugače nič novega, brcike so, včasih jih je več, spet drugič jih skoraj ni. Na materinsko bova pa hodila enkrat junija-julija ker mislim, da je takrat čist ok. Vsaj druge nosečke na aerobiki so mi rekle, da so takrat enkrat začele obiskovat ta predavanja.

Imejte lep dan in uživajte user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.4.2006 9:20:46   
princes
Dobro jutro...

Jaz pa grem danes na predavanje o nosečnosti..X srecka x, grem sama..A prideš??
Za materinsko šolo se pa še nisva pogovarjala..Pomoje tud junij-julij...user posted image
Ja tudi jaz imam dober teden do pregleda...user posted image user posted image

Meni pa se kar dogaja, da mi kar naenkrat postane slabo, pa se kar tko mal tresem..
To mi je res čudno...Da ni kaj narobaj...user posted image
Taka čudna postanem..Brez moči, pa čisto mi vroče rata...

Drugče pa tudi pri nas včasih več, včasih manj brca...user posted image user posted image

ej a ve čutite njegovega srčka, kako bije?? Jaz ga ful čutim, že skozi...user posted image

Ja valda izkoristimo sonček...Skoz nas ven vleče...
A ni lepo!!

No lep dan vam želim, pa javite se kaj...

Kje sploh ste vse...user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.4.2006 9:32:08   
Martina5
Ojla!

kok ste bile pridne s pisanjemuser posted image ! Mi smo se pridno potepali čez vikend, je bil tak lep sonček.
Urska mravlja saj mogoče ti pa vseeno rata na izpitu. Jaz ga imam 15.5., pa še nisem čisto nič pogledalauser posted image , sem lena ko ****s za učit.

V petek sem imela težko pričakovano morfologijo in izgleda, da je vse ok, imamo pa fantauser posted image . Tako,da očitno bomo imeli parček doma. Tamala je bila čisto zadovoljno, da dobi bratca. Ime pa bo očitno problemuser posted image , tako da vse IDEJE PROSIM na plan.

Lep dan vsem!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.