|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
11.4.2006 9:31:28   
Dajanax
Ojla nosečnice...
Jaz sem pa včeraj slišala srček, moje pikiceuser posted image . Jupiii je blo superrrrr.
Morfologijo mam 4.5. v 20t in upam da zvem za spol. Sicer sem vam ostalim, kr mal zavidam, k brcike že čutite. Meni se samo zdi da se nekaj dogaja, sam pravih brcik pa še ni. Sem se včeraj ponoči zbudila ker se mi je zdelo da me je pikici brcnila, potem sem se še eno uro držala za trebuh in čakala, če bo še kaj. Pa se moja pikica ni odločila še enkrat pokazat. Sej bo še čas za to.

Sem pa dobila izvide za tokso in mi piše da je stara okužba, baje to ni nevarno. Sem pa rh negativna in tako negostoljubna za naslednje detece če bi blo rh poz. Je še katera ki bo v 28t dobila inekcijo v tazadnjo??? Samo da bo vse ok...

Še jaz se pridružujem čestitkam vsem, ki ste praznovale, jaz bom pa naslednji rd praznovala že s svojim dojenčkom ali dojenčico!!

Že kaj mislite na morje? Jaz bi kar šla, mal se sprehajat ob plaži...pa spanje zjurtraj pogrešam, pa sončka, pa topel zrak...

Še tole. ker me kr precej boli hrbtenica sem se z G posvetovala o možnostih telovadbe, pa mi je predlagal, da naj nič kaj ekstra ne migam, da je možnost poškodbe večja in da naj delam vse tako kot vedno - seveda brez dvigovanja bremen in da naj se izogibam položajem v katerem me bolj boli.

Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 551
11.4.2006 9:48:49   
Martina5
Yennika, Billi, Maja vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image !!!! Upam, da ste lepo praznovale, z velikim kosom torte user posted image .

Borovnicka, upam, da si že bolje in da se hitro pozdraviš. Jaz sem ravno v soboto staknila prehlad. Smo bili s tamalo v živalskem vrtu in sem očitno bila premalo oblečena user posted image .

Mene je pa v nedeljo prav zaskrbelo, ker me mali ni nič 2 dni brcal. Včeraj je malo pomigal, to je pa tudi vse. Me že prav skrbi in komaj čakam morfologijo 21.4., da mi povejo ok in da bom spet malo bolj mirna. A se vam tudi dogaja, da user posted image  brca, potem pa kar 2 dni nič. V 1 user posted image  je mala skozi brcala, brez pavze in me prav čudi ta sprememba.

Punce, kje pa kupujete majčke. Jaz sem bila včeraj v Zari, pa kar mi je bilo všeč, ali ni bilo št. ali mi je pa že preozko.

Mi je pa prav trebušček ven skočil, sem si prav všeč user posted image .

O še ena stvar me muči. A se ve tudi ponoči skozi zbujate, ker vam je enkrat vroče, enkrat mrzlo. Zelo zoprno. da ne govorim o stalnih izletih na WC. Malo mi poročajte, kako je pri vas.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 552
11.4.2006 9:53:08   
Martina5
Dajana, super da je ok. Drugače sem pa tudi jaz rh-, in bom tudi dobila inekcijo. Sva že dve user posted image .
Morje pa tudi mene strašansko privlači. Mi bomo za prvomajske doma, začetek julija pa gremo v Istro, za 10 dni. Potem pa še 1 teden v Bohinj ali na Bled. Bomo videli. Se bom pa takrat že bolj ali manj kotalila in se mi zdi da zadnji mesec pa res ni najbolj pametno naokoli hodit, za vsak slučaj.

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 553
11.4.2006 10:07:39   
princes
Jaz imam morfologijo tudi v 22 tednu...4.5.....komaj čakam..upam da izvem kaj je..
user posted image user posted image

Saj jaz sem si že vse majčke za pomlad kupila, s kratkimi rokavi, pa za zdaj en bolero za čez...user posted image
Jaz že voham morje...Bi že kar šla..user posted image Sva rekla z mojim, da letos ne greva, pa me že zdaj vleče, kaj šele bo...user posted image user posted image Je že vidu, da me bo mogu peljat, sem že gledala ponudbe iz turističnih agencij...user posted image kao tko mal za foro..user posted image user posted image

Mene res full boli v trebuhu, kar čutim kako se vse razteza, a vas tudi boli...user posted image
Da vidim, da ni kaj narobaj..user posted image
Zadnič mi je pa že ena tekočina tekla iz prsi, sem imela kar en flekec moker, pa sem pogledala, pa je bila bradavička mokra, pa tko mal bela...user posted image mlekec..user posted image

Pomoje bi morala malo telovadit..user posted image Pa kakšne vaje delat, joj komaj čakam, da nimam več takega pritiska v šoli, da začnem na telovadbo hodit...

Pa dej ta sonček se je spet skril..user posted image
Pa čakam mojega da pride je nekam šel, da bova zajtrkovala, potem pa  na Zbilje na kavico..Pa sem se hotla že mal posončkat..

A se kakšna spozna, kako je z solariji v nosečnosti...Eni pravijo, da ne, drugi pravijo da v zmernih količinah nič ne škodi user posted image ...Potem sem še na mama.si, brala, pa nič ne piše da je treba kaj paziti v nosečnosti...user posted image
pa sploh ne vem...mene tako mika, ker sem vedno v solarij hodila, pa  ne upam...user posted image user posted image Yennika, ti si bolj medicinsko usmerjena..user posted image

En lep pozdravček...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 554
11.4.2006 10:37:40   
Dajanax
Urskamravlja vidim da bova na isti dan ugotavljale kaj imamo fantka al punčko. Komaj čakam!!user posted image
Drgače pa tud mene krči v maternici dajejo, kr hudi...je reku G da je vse to normalno. Me je čist pomiril. Menda mali brca v stene maternice, pa je ta razdražena in se krči...to potem boli.
Pa ponoči se veliko zbujam, ker me ves čas nekaj ščiplje, pika, boli...pa res ne vem kaj je, al so brcike?? Nimam pa težav z nočnimi obiski na wcju. Čez dan pa kr kampiram v njem user posted image

V solarij sem jaz na začetku nosečnosti hodila, potem pa res ne vem kje sem zasledila da ni najbolje, pa sm kr opustila, čeprav mi je to fuul dobr. Bom po nosečnosti zihr še kdaj šla.

Martina me se bomo pa mal za rito držale ene par dni, da bodo najini naslednji otročki tudi zdraviuser posted image . Če seveda bodo naseldnji, je treba najprej za tega poskrbet.

Kako pa kaj prenašate napore službe??? Jaz že komaj čakam dopust, sam ne vem če naj si ga šparam za na konc (imam še 20 dni) al naj ga kr sproti koristim?!?!? Kaj boste ve naredile?

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 555
11.4.2006 12:11:51   
Martina5
Ojla spet jazuser posted image ,

jaz tudi komaj čakam dopust, se mi že čisto trga. Prav dosti imam vsega skupaj. Bom pa cel letošnji dopust izkoristila pred porodniško, imam pa še nekaj lanskega - ta bo šel za prvomajske.

Ja meni je moja G rekla, da solarij ni OK, ker se telo preveč pregreje in da to ni dobro za otroka. Jaz bom letos čisto zelena naokoli hodila, smrk.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 556
11.4.2006 14:01:20   
Billi
Najprej vsem hvala za čestitke!user posted image Morje letos- bolj švohuser posted image Malo tudi zaradi letošnjih prevelikih finančnih izdatkov. Upam, da nam bo zneslo vsaj za kakšen dan. Drugače bom pa že zdržala. Katerokoli drugo leto bi v totalno depresijo padla, če ne bi šla na morje. Letos pa, ko bo pa user posted image sem pa tko srečna, da je to čisto postranska zadeva user posted image . Joj, solarij bi pa jaz osebno močno odsvetovala. Moj user posted image mi ga je itak prepovedal že takoj, ko sva se spoznala. Pa mu kar zaupam, ker se malo bolj spozna. Jaz mislim, da je tako ali tako škodljiv, čeprav proizvajalci in ponudniki trdijo, da je celo zdrav. UV žarki so v taki količini tako ali drugače škodljivi (v solariju pa sploh ni nobenega filtra oziroma ozona, tako kot v naravi), če pa imajo kakšne stare žarnice pa je še toliko bolj nevarno. Poleg tega nosečnice ne smejo izpostavljat telesa previsoki tempreraturi zaradi user posted image . Moja lastna izkušnja je pa taka, da nikoli nisem imela težav z alergijami, potem sem pa enkrat pred sezono šla parkrat v solarij in sem nato na morju dobila alergijo. Ne bom trdila, da je bilo to ravno zaradi solarija, ampak možno pa je. Tako, da mene solarij ne vidi več. Jaz bi vam svetovala, da če se že res ne morete odreči solariju za vedno, pa se mu dajte vsaj letos, za vsak slučaj.
Čim več naravnega sončka, zmerno seveda!user posted image

(odgovor članu Martina5)
Neposredna povezava do sporočila: 557
11.4.2006 14:24:52   
Anonimen
Pozdravljene, jah kar ne morem brez kakšnega komentarja še na moj račun. Namreč v teh dneh se počutim kot da imam 200 kil...občutek imam kot da je trebuh velik za trojčke..tak napihnjen in ves trd..pa še skoz me na wc tišči...drugi teden imam G in upam da bom lahko končno spet slišala user posted image  srček...za spol pa ne bom spraševala, ker želim da bo to pri porodu le še pika na i.....

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
11.4.2006 14:59:58   
princes
Mah pol pa res ne grem v solarij, ja bolje da ne, kot pa da je kaj narobaj zaradi take neumnosti...Bom se pa že kar malo sončit začela, pa bo...user posted image user posted image

No ste me kar malo pomirile, ko vidim da vse nekaj ščipa in boli...Jaz sem tudi začela malo slabše spati, sploh si ne morem najdet  položaja, ki bi mi ustrezal, potem se pa skoz premetavam, pa mojega user posted image skor iz postelje vržem...user posted image
ja pa kampiram na wc-ju podnevi in ponoči...Ponoči grem sigurno 3 do 4 krat, pol mi gre pa na živce ko ne morem nazaj zaspat, pa po možnosti moj user posted image še smrči..
Potem se mi pa skoraj zmeša...user posted image

A ste si kaj merile obseg pasu??user posted image Jaz si ga bom danes zmerila, da vidim..user posted image user posted image

Danes že cel dan pečem in kuham...
Bova papala pire krompirček, goveje zrezke, poprovo omakco in solatko...
Potem pa še mandarinino pecivo...Ful je dober...njami..user posted image

Zdaj moram pa začet malo pazit zvečer, včeraj sem jedla ob desetih sendviče, sva ravno iz trgovine prišla, potem pa svež kruhek, salamca, sirček, pa sva se ful najedla...Potem pa pančkat...fino a ne???user posted image

Borovnička si že kaj boljše..user posted image ??

Uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
11.4.2006 19:14:16   
borovnička
Helou! Evo mene, evo mene!user posted image

Sem že veliko boljše.user posted image Mal še švoh, ampak sem se nafilala z vitamini in še malo, pa bom pokala od zdravja.user posted image Upam.user posted image

Hvala vam punce moje za skrb in dobre želje po zdravju.user posted image user posted image user posted image user posted image Mičken pa je pomagal.

A veste kaj me zanima? Od včeraj dalje, mi nekak spodnji del trebuha otrdeva in na pritisk boli.user posted image Otroček sicer normalno živahen, ampak mi ta bolečina na pritisk ni všeč. Trebuh pa tako trd. Saj to ne traja dolgo, par minut, pa potem spusti. Se kateri to dogaja?user posted image Saj ne, da kateri to privoščim, ampak dajte me mal potolažit, ker ne bi rada h G letala in paniko zganjala.

Martina, glede spanja... jaz sem se zdaj zadnje 2 dni ponoči večkrat prebujala, ker sem bila cela mokra, tako mi je bilo vroče. Če se odkrijem, mi je takoj hladno, če sem pa pokrita, sem pa takoj mokra.user posted image Mogoče je to še zato, ker se nisem še pozdravila, al so pa to hormončki.user posted image To, da pa hodim 2x-3x na noč na wc, sem se pa nekak že navadila.user posted image

Ja, solarij... kako bi pasal...user posted image ampak baje odsvetujejo solarije in saune pa tudi bazene s termalno vodo, ravno zaradi tega, ker se trebuha ne sme pregrevati (škodi otroku) in ne zarad drugih stvari. Jaz bi pa glih zdaj hodila po saunah pa solarijih pa bazenih rit namakat.user posted image Ampak pol se na svojo pikico spomnim... se splača potrpet.user posted image Bomo po septembru lahko vse nadomestile. No, ok, mal kasnej.

Nosečke, fejst božat pa cartat bušije, da bodo vaši pikci tudi tako migal in nagajal mamici kot najin čurimuri.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kljub dežku se lepo mejte. Se bomo pa mal več stiskale s svojimi user posted image  pa bo hitr sonček tu.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 560
12.4.2006 7:37:11   
NATAŠI

Dajana user posted image  za srčka, jaz sem ga tud slišala prejšnji teden in je takooo lepo. Morfologijo imaš pa en dan pred mano.

Glede nočni sprehodov do wc-ja jih jaz nimam.. Spim trdo in tudi vroče ali zebe me ne. Verjetno sem tolk zmatrana da samo spim user posted image

Morje .... jap kako bi šla pa nič ne vem kako bo kaj ker bova imela raztur v našem bodočem domu. Upajmo, da se bo vseeno našlo kakšnih 10 dni za uživanje. Če bodo le delavci hitri in pridni, da ne bodo ravno takrat delali. Se pa tudi mudi, da bo avgusta vse tipi-top  (sem pa optimist user posted image )

V službi je pa tako, da komaj čakam da grem malo na dopust. Jaz bom koristila dopust za takrat ko bova doma delala in potem julija pred porodniško bo verjetno v tisti vročini kar pasalo da smo doma in se pripavljamo na prihod naših malčkov....

borovnička user posted image  da si spet ok in tako polna energije. Glede teh tvojih bolečin na otip meni niso poznane,  verjetno je vse povezano z reztezom maternice. Lahko pa pokličeš G da ne boš hodila tja in se po tel. zmenta.

Mene pa solarij ne mika, me pa plavanje. Midva sva se kopala v termalnem bazenu in sem le pazila da nisem bila v vodi ki je full vroča ker se potem rade razvijejo bakterije. Sem bila v normalnem bazenu in sem full plavala in vam povem, da mi je takoo pasal. Full sem uživala, vem pa da je še najbolj morska voda. V glavnem moja izkušnja po termalni vodi je ok

Uživajte in bodite polne energije user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 561
12.4.2006 13:22:57   
Dajanax
Oj mamice!!!
Se mi danes tako vleče v službi, sam nekaj prekladam levo in desno, pa še v Lj na fax moram...Kaj bi dala da bi bla ene 14 dni doma, spala, kuhala in uživala na sončku s kakšno dobro knjigo al pa tud kakšen trač časopis bi prišel prav...

Sem si v petek kar dopust vzela, imamo v službi eno kr hudo sranje in vsi sam nekaj čakamo kaj in kako bo šlo naprej. Same govorice take in drugačne...sploh mi ni več za bit tle.

Še dobr da mam mojo pikico v trebuščku, da mislim večinoma nanjo al pa na njega, da ne bo jezen če je fantek user posted image

Sama razmišljam, da ne bi kaj dost šparala dopusta in da bi šla raje zadnjih par tednov rajši na bolniško, za na morje itak ne bom v sedmem mesecu...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 562
13.4.2006 8:33:22   
Anonimen
Pozdravljene, kako smo kaj ? No, tudi pri nas v službi je živo sranje in prav komaj čakam, da grem na kakšen kratek oddih...potem pa še faks ....jah res sem prav vesela da imam svojega bušija, ki me vsakih toliko časa spomni, da so v življenju pomembne še kakšne druge stvari...

Ali vaši malčki že kaj brcajo ? Meni se od včeraj naprej nekaj čudnega dogaja tam spodaj.....kot da imam ene velike mehurčke...ali pa so brcike ne vem čist ziher....Kje točno pa ponavadi v tem obdobju čutiš brcike ? Ali je to pod popkom, nad popkom, levo, desno,......????

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
13.4.2006 10:25:51   
borovnička
Lina, jaz na začetku tud nisem vedela, kaj so brcike, al je to to al ni. Ampak ko boš parkrat čutila premik (ker na začetku to niso brcike), boš točno vedla, da je to to. user posted image

Kje otroka čutiš? Čist različno. Moj pikec se premika v spodnjem delu trebuha in mi prav fajn pritiska na mehur.user posted image Zdaj se ga že prav fino čuti. Točno vem kdaj dela akrobacije.user posted image Je zadnjič imel moj dragec roko na trebuhu in ga je tud on čutil prvič.user posted image user posted image user posted image Se mu je tko fajn zdelo. Ena kolegica ga je pa čutila zadaj pri križu, ker ji je nonstop v križ brcal. Srečka pa pravi, da ga čuti na desni strani trebuha. Čist različno.

Dajanax zakaj pa ne greš na morje? Midva greva na morje sredi julija.user posted image Če se bom uredu počutila in če bo z otročkom vse ok, tko kot do zdaj. In to greva kampirat na Rab. Komaj čakam.user posted image user posted image user posted image Mesec pa pol bom mela še fore pred porodom. Po mojem dovolj. Pa seveda G bo morala dat zeleno luč, drugače ne bo nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
13.4.2006 10:50:28   
x_srečka_x
pozdravljene user posted image

Danes sem bila pa na morfologiji user posted image  in imeli bomo pupo user posted image user posted image user posted image
Drugače je z njo vse v redu,srček lepo bije,je pravilno razvit,tudi drugi organi se lepo vidijo in so dobro raviti,možgani so tudi v redu...vse je v redu,samo da ima malo majhno glavico ampak ni nič posebnega user posted image  važno da je pupika zdrava,sem tako vesela user posted image  Na začetku je bila tako čudno obrnejna da se ni nič vidlo in se prišla čez 1uro in je bila čisto drugače obrnena user posted image  ima notri preveč dela user posted image

LINA jaz sem na začetku čutila te mehurčke samo na levi strani,zdaj ko pa čutim brcike jih pa čutim samo na desni strani,drugače jih pa vsaka čuti drugače in na drugačnem mestu.

Kako pa ste ve,ostale nosečke?
LP

Neposredna povezava do sporočila: 565
13.4.2006 11:11:02   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x user posted image , Billi 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 10.9. - pupika 
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - urskamravlja
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22  
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha 
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 32 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo srečka!!!!! Pa imamo prvo črtico in to roza! Čestitam mamica! Sem ful vesela, da je vse super in ok. Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 566
13.4.2006 12:11:58   
Billi
Bravo moja so-rok-inja za user posted image user posted image  user posted image  user posted image , sploh pa da je vse v redu user posted image user posted image user posted image . Mene že ful matra kaj je, pa bom verjetno šele naslednjič izvedela na pregledu, ker se zadnjič ni dobro videlo. Je rekla, da sem kakšen teden prezgodaj. user posted image Jaz ne bom nič posebej na morfologijo hodila, mi bo kar moja G na navadnem ultrazvoku preštela in pregledala organe. Sploh se nisem kaj dosti pozanimala o tej morfologiji, tako da sploh ne vem zakaj je treba it. A greste vse na to? A je zelo pomembna ta morfologija?

Neposredna povezava do sporočila: 567
13.4.2006 13:23:51   
NATAŠI
user posted image user posted image user posted image  srečka za super rezultate. A sta šla oba s fantom na pregled? A nisi ti rekla, da čutiš da bo punčka? Kaj ti pa po tisti kitajski tabeli pride?

mislim, da je tudi moje dogajanje v bušiju vedno bolj intenzivno in so to tudi brcike, sicer so pa še take nežne in na vseh koncih.. včasih spodaj pod popkom, včasih s strani.... mehurčke sem pa čutila kar po sredini bušija pod popkom

kolk je super da je tako lepo vreme, bom celo popoldne zunaj na sončku, potem pa aerobika ..... komaj čakam da se malo premigam user posted image

jaz bom pa še tri tedne počakala na morfologijo. Meni se zdi kar pomembna oz. ker vidiš vse tako podrobno je full dobr...

uživajte

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 568
13.4.2006 14:22:57   
pupika
srečka super za user posted image .

Kako ste kaj ostale punce?

Tudi jaz sem začela malo pikico čutit, je kar lep občuutek, kot da bi te nekdo od znotraj pobožal. Včeraj je bil-a kar aktivna,evo danes pa zopet, zgleda da ima točno določeno uro, ker je popoldan zelo aktiven-a dopoldan pa zgleda spi.

Srečka kaako si se kaj počutila na začetku nosečnosti, nekateri pravijo, da ti je veliko bolj slabo, če nosiš punčko, pa me zanima če to res drži.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 569
13.4.2006 14:36:39   
x_srečka_x
NATAŠI ja meni se je zdelo da je punčka in je res,po kitajski tabeli mi sploh nič ne piše ker ni za mojo starost user posted image  Ni mogel z mano ker je imel druge obveznosti,sem mu pa zato vse sporočila in slikco pokazala,je biv pa zlo vesev da je s pupiko vse uredu user posted image
PUPIKA meni je blo na začetku zelo slabo,vsak dan sem vedno bruhala,šele nekje v 17tednu sem čist nehala bruhat,ni blo jutrja da ne bi nruhala .To sem tudi jaz prebrala v oni da piše če veliko bruhaš da naj bi bila punčka user posted image
Hvala vsem za čestitke user posted image
BILLI to je pregled vseh organov,če so vsi in če so primerne velikosti,pa srčka ti gleda najmanj 20minut da gleda če je vse pravilno,moj UZ je trajal približno eno uro ker sem morala pridt dvakrat.Ja to je pregled za vsako ki ti ga oparvi tvoj G.
LP

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 570
13.4.2006 19:55:22   
yennika
Srečka ČESTITKE ZA PUPIKO! Joj kak sem vesela zate. Sta ime že izbrala?
Tudi jaz sem slišala, da če ti je na začetku slabo in veliko bruhaš bo pupa. Pa še to, da če se ti luštajo sladkarije bo tudi pupa.
Po tem bi tudi jaz mogla dobit piškico, kak bi bil atek vesel!user posted image

Samo nekaj bi vam rada povedala. No, pravzaprav 2 stvari.
Ker veste, da imam okoli sebe v službi polno dohtarije, jaz pa sem imela danes nekam napet trebuh-bolelo me sicer ni nič- sem stopila do ginekologinje in jo vprašala kaj to pomeni. In pravi, da je treba opazovati, če se pojavlja trd trebuh in nekaj časa traja, izgine in se zopet ponovi, pa ni nujno da boli, je treba do G. Če pa je samo občutek napetosti pa pomeni, da se maternica razteza. Saj ni čudno, če pa tako rastemo v bušija, se mi zdi, da me je vsak dan več spredaj!user posted image
Pa še nekaj naj vam povem, pa ne bit žalostne. Ni priporočlivo božanje trebuščkov, ker se maternica s tem draži in se lahko krči, ravno kontra. To pa ni fajn.ZATO MALO MANJ BOŽAJTE BUŠIJE!user posted image

Drugo pa, sem dobila včeraj nosečniške hlače od neckermana št 38, ki pa je bila kot xxxxxxxl!Sem jih danes poslala nazaj za menjavo za 36.Drugače pa tako lepo mehke in fajn tanke.Bomo videli!
Sem pa bila ta teden v MB v H&M-u in imeli so res veliko izbiro. Kupila sem si kavbojke na naramnice. Tak res moderen kroj z nizkim pasom. Svtovne za 10000.user posted image

Uživajte!Jaz si barvam lase, grem počasi prat!user posted image

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.4.2006 21:55:05   
Billi
Aaaa, morfologija je potem to, kar mi je nazadnje delala, pa ni vsega videla in mi bo naslednjič še enkrat... Menda je vse v redu, ni se pa dobro videlo možgan in mehurja... in lulčka...user posted image .
Yennika, jaz imam že nekje od 2. meseca napet trebuh, še posebej v zgornjem predelu (v predelu želodca), kot da bi bila napihnjena. Pa nič me ne boli. Enkrat je bolj napet, drugič manj, ampak jaz sem mislila da je to normalno user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 572
13.4.2006 22:24:35   
SanjaS
Oj!

A se vam lahko pridružim?
Izračunala sem, da bi morala imeti PDP 1.10. in se ponosno nasilila na prvo mesto, a so me na UZ prestavili na 23.9.- torej bi bilo bolj prav da se vam pridružim bolj na koncu...

Takole:

PDP 23.9.2006, v torek izvem user posted image  ali user posted image

A bo v redu?

Lep pozdrav,

S.

Neposredna povezava do sporočila: 573
14.4.2006 7:31:23   
NATAŠI
pozdravček user posted image

Sanja dobrodošla med septemberkami user posted image  user posted image

No takole je s to slabostjo in sladkarijami okrog punčk.... Jaz nisem nič bruhala, slabo mi je bilo, sladkarije mi niso pasale... po kitajskem mi pride punčka, bom pa vidla čez 3 tedne ko imam morfologijo in  bova vprašala. Včeraj na aerobiki sem govorila s puncami ki že vedo kaj nosijo pod srčkom in imajo vse tisto, kar jim pride tudi po kitajski tabeli... bomo videli user posted image

Danes sem grem pa polepšat k frizerju user posted image , je že skrajni čas me že doolgo doolgo ni bilo user posted image . Se bova malo ustrigli in pobarvali. Jutri bomo pa jajčka barvali user posted image  in potem podaaljšan vikend user posted image

lp

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.4.2006 9:18:46   
Martina5
Ojla user posted image !

Sanja dobrodošla med septembrkami.
Srečka čestitke za punčico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa v šoping za roza stvarmiuser posted image .

Punce jaz sem ta danes tako dobre volje, petek je, pa še v ponedeljek smo doma, pa še 21. se bliža, ko imam morfologijouser posted image . Vam kuj sporočim, a imamo fantiča (kar sem skoraj 100% prepričana) ali pa še eno pupiko.

Je pa moj včeraj prvič začutil, kako brca mali in je bil čisto navdušen. sva takoj šla brat revijo Nosečnost, kaj mali že zna.

A imena že kaj imate? Midva za punčko imava, ema ali julija, za fanta pa nič.

Lep dan vsem!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?