|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
6.4.2006 9:36:39   
Anonimen
jutro user posted image , jaz sem pa včeraj in to ponoči tako bruhaa, da ni za verjet user posted image . Tako sem z užitkom pojedla svojo večerjo, prav pasalo mi je, sem že mislila, da se mi apetit vrača, potem pa čez uro pa pol vse ven iz mene user posted image .
Aja, sem ravno danes razmišljala glede UZ. Kako so nefer, vsak Gin. naroča po svoje. Ne vem, zakaj nimajo vsi nek enaki termin, npr. v 9. tednu, ne pa da so nekatere na vrsti že v 4. tednu pa potem v 10. že drugič user posted image . Me pa se sprašujemo, če smo sploh noseče (no saj vem, da smo, ampak, veš, da nas skrbiuser posted image ). Ali pa bi vsaj uvedli brezplačno testiranje krvi, pa bi poklicala vsaka, ki ima pozitiven test, da ji še oni nardijo test in potrdijo, da lažje dočakaš tist mesec pa pol ko si končno na vrsti user posted image . Jaz sem z današnjim dnem v 10. tednu in imam pregled komaj v ponedeljek. In sem že res čist nervozna.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
6.4.2006 9:37:09   
urška76
Punca brez panike. Noseče smo komaj dobra dva meseca. Pri prvi nosečnosti se meni trebuh sploh ni poznal tam nekje do četrtega.  Zdej ko sem noseča v druge se mi pa samo zvečer malo, pa še to se mi zdi, da se mi je tud prej, ko še nisem bila noseča zvečer malo povečal user posted image .
Drugače pa čim manj brat žalostne zgodbe. Za te bo dovolj časa, ko bomo cartale svojeuser posted image
Zdej je pa čas, da grem jest tud mal pospravt.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.4.2006 9:44:27   
Monika79
halo punce user posted image

Včeraj sem imela pregled pri G, ker sem imela izcedek, pa sem jo poklicala pa je rekla, da naj pridem takoj, ugotovila mi je rahlo vnetje, tako, da je ta izcedek bil od tega user posted image  potem pa mi je še naredila vaginalni UZ pa se lepo videl plodek in tudi user posted image  se je lepo videl (6 t in 4 dni), kako je lepo utripal user posted image  , res nepopisen občutek, sedaj komaj verjamem, da sem user posted image  ko sem videla mojo pikico user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled pa imam v maju, takrat bove tudi mele NS, takrat pa bo pikica že dosti večja user posted image user posted image
Mislim, da so se meni komaj sedaj začele slabosti, ponavadi mi tako močno slabo rata user posted image , ko se najem, slabo pa mi je tako vedno, če sem lačna user posted image user posted image  ampak vse za pikico user posted image user posted image user posted image  drugače pa mi je sedaj še G rekla, da se naj izogibam sladkim stvrem, tako, da nič čokolade (pa ta mi je tako pasala user posted image )

tako punce pišite še kaj user posted image user posted image user posted image

lep dan, pa čeprav malo bolj deževen user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.4.2006 9:48:06   
viv_
Ojla punce,

nič bat, vse bo OK... Čeprav mene tudi včasih kakšna "črna misel" preleti. Sploh me je kar malo strah NS. Ampak, saj bo vse OK, mora bit! user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.4.2006 10:04:23   
kaja11
Monika79.... zakaj ne smeš jesti čokolade?? A zaradi kil, al je kakšna druga forauser posted image

Aja1.... takoj stran s črnogledostjo. Da ne boš mislila, da sem kakšna izjema... tudi jaz včasih zaidem na stran Spontani splav in jokam... kr neki... ne vem, al uživam v tem, da patimuser posted image  Skratka... nehat mormo s temi neumnostmiuser posted image
Še en teden imam do pregleda.... zdaj imam pa rež že dost tega čakanjauser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.4.2006 10:06:53   
marella1
Pozdravček vsem  user posted image

Za en dan se je nabralo kar precej čtiva user posted image . No mi smo imeli včeraj drugi pregled pri gin. vse OK, NS imam v Dravljah 21.4., PDP pa so mi zračunali 6.11.
Drugače pa dobimo pri nas materinsko knjižico šele v 12. tednu user posted image , tudi vse ostale preiskave nam naredijo šele takrat. Uživajte in božajte svoje bušije!

pa pa

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.4.2006 10:15:33   
Aja1
Ja, sem se odločila, da ne pokukam več na temo spontani splav, ker potem sem res vsa iz sebe in jokam, paničarim itd. Full mi je hudo za punce, ki to doživijo. user posted image  In kot je Kaja11 rekla....takoj stran s črnogledostjo!user posted image

Tudi mene zanima zakaj ne čokoladeuser posted image  Meni tega G ni rekla in zato se vsak dan sladkam s čokolado....njami!

NS imam pa jaz 19.4. Res že komaj čakam, da vidim, če je  user posted image  ok.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.4.2006 10:47:42   
ema79
Hojla na tak mrzu četrtek!
A bi še k men pršla ktera pospravit?hihi
Marella1 zakaj pa šele v 12 tednu dobite knjižico? Men jo je takoj napisala in zraven dodala listek z okvirnimi datumi vseh pregledov do poroda, kdaj naj bi jih mela, potem pa kak dan gor ali pa dol!
Drgač sem pa jst tud 4 tedne mogla čakat na prvi pregled, ker mi je rekla (8t4d), da prej pač ni ne vem kok smiseln.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.4.2006 11:31:16   
marella1
ema79 tudi meni je bilo to ZELO čudno, uradna razlaga pa je da do 12. tedna propade toliko nosečnosti, da potem nima smisla vsaki dajati materinske. Veš v Kranju me čisto nič več ne preseneča. Sem se hotela naročiti h kakemu drugemu gin. pa so že večinoma kar popoljnjeni user posted image .

pa pa

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.4.2006 12:13:23   
Aja1
To je pa res čudno, da ti materinske knjižice še ni dala. Jaz sem jo dobila že na prvem pregledu. Je notr že vse vpisala (teža, višina, pritisk, kri, PDP in še nekaj stvari).
No, nimaš kaj. Počakaj do naslednjega pregleda, ko jo boš dobila. Zgleda, da je to odvisno od G.

LP

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.4.2006 12:18:57   
ema79
Ja, tole z G je pa res težko. Jst živim v Lj dve leti, ampak G imam Še v svojem domačem kraju. Ko sem zvedela za nosečnost, sem preklicala malo morje G v LJ,ampak vsi so polni, ali pa samoplačniški. Na koncu sem jo dobila v ZD Fužine pa še to šele 10 maja. Do takrat moram pa še k svoji hodet! 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.4.2006 12:30:48   
urška76
Sama sem tud že dobri dve leti v lj, pa sem pri prvem hodila v Domžale in bom pri drugem tudi. Se mi je vmes moja g upokojila, pa sem si tud drugo kar tam izbrala. Tako ali tako imamo namen enkrat spet v Domžalah živet. Upam da še predno bo šel Miha v šolo. To je le en tak zdravnik, k mu moraš zaupat oz.imet dobr občutek. Knjižico pa jest tud dobim šele na naslednjem pregledu. Za enkrat imam pri sebi samo izvid z mojo krvno skupino.
Punce tiste ki vam je pa slabo. Meni je sestra pri g rekla naj jem tisto kar mi paše in naj ne gledam na zdravo prehrano dokler mi je slabo. Sicer s tem verjetno ni mislila, da se moram basat s sladkarijo, pa saj mi sladko itak ne paše.

< Sporočilo je popravil urška76 -- 6.4.2006 12:35:02 >

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.4.2006 12:53:13   
Monika79
ne vem punce, zakaj mi je G rekla, da čimmanj jesti sladkega user posted image  ne vem mogoče, da te potem še bolj napadejo kaka vnetja če uživaš sladko user posted image  ne vem zakaj (saj to pa je od ženske do ženske različno), pač jaz se bom poskušala tega držati, meni je pomembno, da se ne bodo več vnetja ponavljala in da nebi vnetja škodovala moji pikici user posted image user posted image  zato bom naredila vse za mojo pikico, da bo vredu user posted image user posted image  

tako, da upam, da vnetje čimprej mine user posted image user posted image

uživajte  v user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.4.2006 14:16:07   
krfjolca
Helou!
Opravila prvi pregled user posted image
Pikica se je lepo videla, srček tiktaka, velika pa je 1,3 cm user posted image .
Sicer sem pa kar malo razočarana, čakala sem od 9.30 zjutraj, ob 11ih prišla na vrsto pri ginekologu, potem sem morala pa do 13.30 čakat na UZ.
Toliko se pa še nisem načakala pri zdravniku.
Pa nič mi niso povedali, prav na hitro me je odpravil. No, tudi jaz sem v Kranju, pa tudi nisem dobila materinske knjižice. Sem pa v 7t 4d. Naslednji UZ imam pa šele 3. maja user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.4.2006 14:39:37   
viv_
user posted image Super Karfjolca user posted image

Jaz pa iz KR hodim v Škofjo loko, mi je fajn, ker ti tam sestra vzame kri, vodo daš, UZ ma v ordinaciji... Meni je super!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.4.2006 19:30:33   
taya76
Ola punce:)
Vceraj popoldan sm mela pregled...Vse je super.Dobila sm materinsko knjizico in g. mi je pogledal utrip srcka..Res se ze lepo vidi..V ponedeljek bom glih 10. tednov...Drgac sm pa polna energije,se blizajo boljsi dnevi kt pa na zacetku k so bli polni utrujenosti in nc apetita..Dans sm ze ceu dan tok tecna,pa tale dez me ubija..Sj bo:)Mejte se lepouser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.4.2006 21:16:41   
atanja
Urška76 kateri pa hodiš? Ker jaz sem se že lansko leto prepisala k dr.Strah ker jo vsi ful hvaljo-in jo nič preveč ne hvaljo ker je full vredu.
Včer sm mela pregled in je velik 27mm, med pregledom smo pa se ful hecal tako da me je strah čist popustil še predno se je videl na UZ.
Drugač pa tudi jaz nisem dobila knjižica, pa sem v 9t. Nihalno me je pa dala 21.4..
Dugače pa vsakič ko mislim da bo kaj boljše z bruhanjem tisti dan prebruham.
Lep pozdravček!

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.4.2006 21:49:30   
Anonimen
to materinsko knjižico moraš pri gin. plačat ali ti jo dajo? user posted image , ker če jo moraš plačat si jo lahko kupiš v knjigarni, potem je tak vseeno, če ti je ne dajo, ker jo imaš že od začetka.
Ampak ne moreš verjet kako šparajouser posted image , če slučajno ne bi šla nosečnost do konca ti je prej kot v 12. tednu ne dajo! Za crknit. Pa kje smo mi, za Karpati?user posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
6.4.2006 22:31:40   
krfjolca
Kaj pomeni, če reče, da je placenta "zadaj"?
A je to dobro ali slabo?
Ali to mogoče pomeni, da bom nosila bolj zadaj in da ne bom imela tako ogromnega trebuha? Kar pravijo, da tiste, ki zadaj nosijo, so manj okrogle?
Al to nima veze??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.4.2006 7:44:47   
Aja1
Punce dobro jutro! user posted image  Petek je! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako kaj user posted image ?

user posted image user posted image user posted image  za vse uspešne preglede!

Včeraj sem nekaj pisala, da mi je trebuh izginil user posted image ....ja seveda.....zvečer me pa moj user posted image  gleda  v trebuh in pravi "te je že malo razrinilo" user posted image  Ojoj, sva se smejala pol ure.  user posted image   

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.4.2006 8:05:11   
MaliPrinc
Pozdravljene še ena nova med vami. Tudi za mano je prvi pregled. Moja pikica se je lepo videla in je velika že 27 mm. PDP pa imam 6.11.

Ataja, imava isto G in tudi jaz sem zelo zadovoljna z njo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.4.2006 8:11:29   
Lana_s
Dobro jutro,

mene pa se prehlad loteva. Sem se zbudila z taaak veliko glavouser posted image  in polnim nosom. Mali vragec se mi je danes 3x ponoči zbudil, ne vem kaj ji ni pasalo. Nikakor se ne more v postelji prav vležt, samo se premetava in obrača v vse smeri. Po 15 minutah pa zaspi z glavo navzdol - tam kjer bi mogla imet noge.user posted image  

Drugače sem kar vredu, trebuha še ni, slabosti rahle, utrujenost še vedno prisotna. Knjižice pa še jaz tudi nisem dobila. Tudi prvič sem jo komaj v 11-12-tem tednu in tak bo zdaj, imam tudi komaj v 12-tem tednu naslednji pregled. Res šparajo, da ja ne bi kakšen tolar vstran vrgliuser posted image

Krfjolca ni rečeno da boš nosila bolj zadaj. Jaz sem jo tudi imela zadaj pa sem kljub temu imela velik trebuh in sem bila zeelo okroglauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.4.2006 8:23:25   
viv_
Dobro jutro punce!

Jaz sem danes spet v službi, tamala v vrtcu. Joj, že zdaj me je groza, ko pomislim, da bo treba zjutraj 2 budit in oblačit in pokat od doma... Aaaaaa... Pa mula je sredi noči priromala k nama v posteljo! Zdaj sem pa vsa zlomlena, ker sem spala nekje na pol jogija. Če to danes ponovi, jo bom nesla nazaj v svojo postlo.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.4.2006 9:09:44   
kaja11
Krfjolca.... zate ni čisto nič pomembno kje je placenta. Če je spredaj malo manj čutiš bebiko ko brca... jaz npr nikoli nisem vedela a me ruka z nogico al z rokico... pri kolegici, ki je pa imela placento zadaj, se je pa prav lepo videl odtis nogiceuser posted image .
Mi smo imel danes tudi zelo pestro noč... od štirih naprej ga je sraluser posted image . Še dobro, da me je zvečer zvilo in sem po objemanju školjke odšla spat... že ob 20.00.
A ni fino k je petekuser posted image user posted image user posted image

Mali Princ.... dobrodošla med novembrkamiuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.4.2006 10:47:36   
nanica
Meni je G rekla, da bom otročka zato prej začutila. Pa nisem presuha, obratno, nekaj kg preveč imam.

nanica

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......