|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
1.4.2006 8:41:58   
lucika
hej bejbe!

da se se malo oglasim... sem ok. zdi se mi, da mi je spet malo slabo ob vecerih in ko se vstanem. zanimivo, upam, da bo ostalo na tem "malo".
izcedka imam tud sama ful, pa prsi me bolijo, vcasih skor nic, pa potem spet tako, da niti brez modrcka ne morem spat. ker je pravi izziv obracanje po postelji; ker boli ko sto vragov.

sama imam od prej trebuscek, no, konkreten trebuh, glede na visek kg. ampak prej sem ga lahko se not potegnila, zdaj se mi pa zdi, da mi spodaj ze stoji mal drugace. po samem trebuhu se mi seveda se nic ne vidi, ampak meni pa se zdi, da se malo mi...ko sama gledam. ko drugi, sem itak taka za 5 mesec, ze pred nosecnostjo sem bila...
mam tako cudno postavo. vecina kil mam na trebuhu. hlace so mi prav v bedrah in riti, samo zapret jih ne morem. in sem izbirala stevilke (seveda xl), samo na podlagi tega, da mi grejo zapret cez trebuh. zdaj pa pojma nimam za nosecniske, ki imajo trebuh itak raztegljiv, mogoce bi mi bil prav ze kak m. sem probala nekermanove, sam so itak fuuuul raztegljive. no, tam mi je bil xs cist ok:) zdaj ne vem, al naj grem v trgovino in probam kar vse stevilke? ker tud zgornji deli bi mi bli ful manjsi prav, ker me je zdaj isto spanalo sam v trebuh. in prej se niti videt ni smelo, a zdaj ga bom nosila ponosno:) saj vem da se smesno slisi, ampak je res. pojma nimam kaj mi bo prav,...

v torek imam pregled. g mi ni niti omenil moznosti ns, se moram malo pogovorit z njim. ocitno je forsira ravno ne... sem ze malo nestrpna. ko bom naslednjic videla pikico, bo ze poletje menda, to je pa malo dolgo...se vedno ne vem,ce bi sla,  malo casa pa se imam:)

vejo zdaj ze skoraj vsi, to mi je ratalo v enem tednu. in se super pocutim...

moj je sel v mb, pa sem mu narocla, ce bo sluuucaaaajno sel mimo mcdonaldsa, kaj vse bi jedla:) hehehe, ura je 8.30. sicer mi nobena hrana ni ful dobra, a ko se mi zluuusta... ja, mc donalds, pa koka kola, pa jagode, pa samo fino in nezdravo...ja, pa solatke tud... nic sladkega, nic salanega, nic mesa... sploh pa nic, ko kam greva in me silijo:bos to, bos ono, bos tretjo... in pol se dobim kako porcijo jagod serviranih, ker vejo da jih mam rada. in so mi cisto bljak. pa ne vem, al od siljenja, al so res, al..pojma nimam. izklucno tisto kar imam rada in kaj se mi zlusta samo od sebe.

in druge?

lep vikend vam zelim!!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 826
1.4.2006 14:27:21   
SANIKA
pozdrav vsem skupaj!kako ste kaj?sploh pa v tem čudovitem vredenu-zdaj glih grem malo ven na sprehod!drugače se pa počutim ok-počutje je vredu,razen določene vrste hrane mi smrdijo,pa prsi še me ful bolijo!
lep dan vsem skupaj vam želim!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 827
1.4.2006 19:58:50   
naja78
čerči. moje babure.
že spet je wikend tle in se pozna dopust med oktobrkami.user posted image user posted image

no jaz sem kr kul,napeta sem za 5.mesec,prdim ko user posted image ,neki mi hoče bit slabo.upam,da se ne bo zdaj meni začela slabost,ko ste ve že mim in vam bom jamrala 100 na uro.user posted image user posted image

lucika:tudi jaz ko sem zanosila sem mela 10kg preveč,tako da sem že od prej imela mali vampek,ki se je spravil v 2 gube ko sem se usedla.user posted image user posted image
no zdaj pa tudi jaz opažam da moje 2 gube zginjata in da trebuh dobiva eno obliko.in dans mi je moj lubi reku,....tebi se pa že buša pozna.user posted image

drgač pizdim 100/h ker nimam nobenih hlač.do riti jih spravim in pol fertik.ne zapnem gumba.da bi si kupila večjo številko mi je bad,ker pol so tud hlačnice široke in mi to ni všeč,če ti bingla okol.
tako da čakam regres in kidneva v italijo.in seveda vsaj do NS bom hodila okil v trenerki.user posted image

mogoče veste,kje majo tam kake kul hlače.???trst,palmanova!!!????

bom si pa kupila tud jaz nekermanove nos.kavbojke,se mi zdijo kul in so cenejš kot v kerih nos.trgovinah.

zdaj pa pridne bodte in lepo nedeljo.
v pondelk mi pa rito nastavte da vas po riti,ker se niste javle.(se hecam)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 828
2.4.2006 12:38:32   
naja78
helooooooooooooow,kje ste!!!

kaj bo pa poleti!!!!????

no jaz uglavnem mislim na vas.user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 829
2.4.2006 18:58:51   
mis
Res, med vikendi pa cist zmrznemouser posted image
Jaz sem bila z dragim v petek popoldan in v soboto v Kranjski Gori. Super soncek, sla sva tect na smuceh iz Planice v Tamar. Vmes sem veliko pocivala, da mi ne bi srce ven padu...user posted image
Upam, da ste vse v redu. A veste, da se vse lepo blizamo 12 tednom, ko se naj bi znizal riziko, da je lahko kaj narobe? Mene obcasno se vedno prime, da moram met kaksen procent v mislih, da je lahko kaj narobe, pol si pa recem, ej, ce smo do sem, bomo pa se naprejuser posted image .
Drzte se in lep zacetek tedna.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 830
2.4.2006 19:42:02   
mis
Hej, spet jaz. Se eno vprasanje. Ne vem, a tale trakec, ki racuna dneve nosecnosti lahko napacno zacne racunat? Namrec v ponedeljek sem bla pri svojem G, zracunal je, da sem 10t6d. Tudi trakec je ta dan tako kazal. Torej je ob ponedeljkih 6. dan v tednu. Danes pa je nedelja, pa mi kaze 11t6d. Kaj je zdaj prav? Se kera spozna? Pa sem sla danes se enkrat na novo narest trakec pa isto pokaze.user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 831
2.4.2006 20:41:35   
SanjaS
naja78,

vidim, da imaš manjše težave s hlačami. S tem sem imela opravka prejšnji teden... Pri Čarmanu v Škofji Loki sem si kupila sicer navaden spodnji del trenerke, samo so tako narejene ( s patentom in spodaj rahlo zvončasto), da je ful udobno za nosečke in zelo poceni (mislim da so 2800 sit).... Skratka tolk mal denarja, da sem tud natačno ceno pozabila..
Štos je pa v tem, da če imaš majčko čez boke niti ni videt, da si  v trenerki (no če se odločiš za črno barvo) je pa zeloooo udobno za nas ta trebušaste zaradi patenta v pasu-narejeno tko kot nosečniške hlače.

Škoda da jih ne delajo iz kakšnega drugega materijala (  trenutno izključno bombažast jersey) - sem neki spraševala, sam je videt, da je premalo zainteresiranih tečk...

Predlagam, da jih zasujemo s telefonskim povpraševanjem, morda jim bo vžgalo in bojo uporabili tud kakšne druge materijale, ker hlače za nas oni  (preverjeno) znajo izdelat.

lp,
S.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 832
3.4.2006 9:45:33   
naja78
hojla pupe.

ste se zbudile od wikenda!user posted image user posted image no no počasi že.

SanjaS saj bom jaz točno tko nardila.ker 15 čukov za 1x ne mislim dajat.za doma mam že,samo ko kam grem katastrofa.
učer sem šla po dolgem času k maši z mojim user posted image  in seveda ne morem v trenerki.user posted image no in sem si oblekla hlače z odpetim gumbom in pulover čez pa je blo.sam se pa počutim bolj tko.ni glih fajn,nisem glih sproščena.če se mi odpne zadrga,jih bom pa pod ritjo lovila.user posted image user posted image

no in danes kot vsak ponedeljek sem se vagala in tehtnica mi je pokazala da sem se vsega skup zdredila le 2 kg.ob toki hrani,ki jo spravim vase.bi pa jedla sam kruh pa pašteto.user posted image pa glih ni tko fajn.
dans bom nardila špinačo in hrenavke pa pire krompir.komi čakam.user posted image

mis:če ti je G rekel da si 10t in 6 dni,potem tale trakec neki ne štima.jaz bi bolj verjela G,čeprav nikoli tud pri njih ne več.včasih so prav zmedeni,ampak ker so strokovnjaki,gre njim verjeti.

in ostale.mene dons čudno zateguje v D jajčniku.upam da je vse ok.user posted image komi čakam še 10 dni in vidim svojega user posted image .

no se še pol oglasim,da se mal razpričamo.

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 833
3.4.2006 10:26:46   
vava

Punce čisto na hitrco - en lep pozdrav!
Čez vikend smo nabirali regrat in uživali ob Kolpi. Potem smo ga prali in čistili in spet prali in..... no potem pa za večerjo jedli s pečenim krompirjem in uživali mmmmm....
Danes imam 2. pregled  - a mi katera pove ali bomo imeli spet uz, ali je to odvisno od odločitve g. V nekih člankih sem brala, da uz ne delajo na vsakem pregledu.
Kakorkoli upam, da danes vidim najinega user posted image , če pa ne, ga pa sigurno vidiva jutri, ko imam NS.
V teh dneh sva z mojim poskušala kakšno okoli imena rečt. Začela sva tako, da sva napisala vsak svoj širši izbor - vsak na svoj list in upala, da se bo kakšno ponovilo. Ups.... od ca 30 napisanih se ni ponovilo niti eno. No pa saj imamo še precej časa. Je pa res, da sem mislila, da bo metoda uspešnejša.
No pa še dobrodošlica "ta novim" in lep pozdrav vsem. Se javim popoldan po pregledu.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 834
3.4.2006 10:48:45   
muki1
Dobro jutro.
Jaz sem že pozajtrkovala in pomalcala user posted image . Oblečene imam še zadnje od prej hlače, ki imajo v pasu vrvico. Ko nisem bila noseča so mi bile lepo dolge, zdaj so pa nekam čudno kratke. user posted image
Za mano je res lep vikend. Poln sončka in druženja z mojima srčkoma. Res je bilo fino.
Sem se včeraj zjutraj malo oglasila, napisala kak smo lepo soboto preživeli, kaj vse smo delali potem pa ko sem hotela objaviti odgovor, mi je napisalo, da je čas potekel. Grrrrrr, se mi ni dalo ponovno kracat, ker me je klical sonček.
Slabo mi več ni skoraj nič, mislim da me je mtina vprašala, če jemljem kaj proti slabosti. Nič, ker ne obstaja nič učinkovitega. Za boljše počutje jem Centra med mami - vitaminčke, pa me kar malo dvignejo. Zaspanost je tudi malo pošla. Ob večerih sem spet aktivna v dnevni sobi pred tv, ne hodim več spat ob osmih. ALELUJA.
Mislim, da se je začel prehod v drugo tromesečje. Samo pikice naj rastejo punce, srčki naj bijejo, pa bomo začele uživati v nosečnosti. Boste videle, pa s ponosom bomo kazale svoje štrleče trebuščke - brez gub user posted image .

Lepo se imejte, pa pišite.

Vava, držimo pesti, pa javi se.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 835
3.4.2006 11:36:44   
psaša
Lep sončen dan.
Slabosti so minile, napihnjenost je še malo prisotna. POčutje je super, v primerjavi z prejšnjimi nekaj tedni. Jaz sem začela tudi jemati Centramed mami. Najboljše je to, ker sije sonček in je tudi bolj toplo.
Danes sem se naročila na NS - 21.04. Komaj čakam.

Lep dan še naprej.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
3.4.2006 12:13:08   
A_A
Pozdravljene!

Mislim, da se zato tako malo oglašamo, ker je zunaj takoooo lepooo vreme user posted image

Z mojim user posted image  sva šla v soboto na sprehod na Bled. Bilo je zelo lepo in sproščujoče na svežem zraku. Povabil me je še na slastno tortico, mljask. In sva lepo uživala.

Včeraj pa sem šla kar dvakrat na sprehod. Zjutraj sem mačice in zvončke nabrala za en tak lep šopek za na mizo. Popoldne pa še na en sprehod. Tale zrak res dobro vpliva na mene. user posted image

Upam, da se vreme ne bo prehitro skisalo v dež.

Slabosti so samo še na vsake štiri do pet dni. Hura! In pojenjujejo, hura! Včasih imam res kak tako pozitiven dan, poln energije, da se kar čudim, da je še sploh možno se tko dobr počutit in kako sem lahko zdržala z vsem temi nosečniškimi težavami do sedaj. Člevek kr pozabi, kako je če ni nič slabo. user posted image

Vidim, da ene že imate NS, mene to čaka šele v četrtek nasl.teden. Upam, da user posted image  lepo raste in da je vse OK.

Lp.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 837
3.4.2006 19:17:52   
gaya

Drage user posted image

da se vam po dolgem vikendu še jst javim user posted image ,...  Za mano je prelep vikend, k sem ga večino preživela na sončku in ob pomladanskih delih ter ob razvajanju svojih domačih. Moj user posted image  je bil namreč na motorju user posted image , midva z user posted image  pa pri mojih starših, morm rečt, da takle crklanje kr paše....

Samo res je zatišje nastalo med oktoberkami, pomoje je vsem malo slabo počutje izginilo in nimamo več kaj jamrat tukaj user posted image , hecam se,....

Drugače pa je moje počutje tko tko. Jutranje bruhanje ostaja, presežek sline v ustih ostaja user posted image , ostalo pa počasi izginja. Trebušček pa se kr opazno veča, pa zdaj še ne vem od česa, ker pravijko, da je še prezgodaj da zarad user posted image ,... no kakorkoli, sam da je user posted image ,...

Naslednji prelged imam 14.04 in že komaj čakam, da spet vidim našega korenjaka oz korenjakinjo,....

Vava, kako pa je bilo na pregledu????

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 838
3.4.2006 19:35:44   
tasha23
Pozdravljene souser posted image .
Danes pa je pravo aprilsko vreme - zjutraj megla, nato sonce in vroče, zdaj pa dež, dež in mrazuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi pri meni so slabosti mimo oziroma so prisotne samo če grem na daljše sprehode ali da se lačnauser posted image .
Sem neprestano žejna user posted image ...
Sicer pa sem bila danes na centru za socialno pomoč po informacije: rekli so mi, da mi v vsakem primeru pripada denarna pomoč (sem brezposelna). Rekla je naj sedaj raje mislima nase in na user posted image , da drugo nima veze. Sicer naj bi mi za 3 mesece pripadalo nadomestilo od zavoda, nato pa denarna pomoč - isto od zavoda. V kolikor bi ta bila nižja od socialne pomoči (cca 49.000), pa bi mi socialna pokrila razliko. No za zdaj imam nadomestilo, kasneja pe vam bom vedla kaj več povedat.

Juhuhu - 12t je tu!!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 839
3.4.2006 23:27:34   
vava
Dober večer!
Imam odmor med spanjem user posted image . Na pregledu je bilo vse ok. Dete je veliko slabih 12 cm. Veselo maha in brca. G je videl, da je hrbtenica cela, mehur in srček delata, to da z nogicam in rokicam na veliko kolovrati sem videla pa tudi jaz. Izmeril je premer glave - 22 mm (madonca, pred 1 mesecem je bilo tako veliko celo telesce). Več stvari ni gledal, ker imam jutri nuhalno in bodo tam vse premerili in pregledali. V zadnjem mesecu sem se zredila dobro kilo (skupaj 3.5), pritisk 175/25 in dala sem kri in vodo. Za centramed mi je rekel, da so sveže sadje in zelenjava boljše od sintetičnih dodatkov, če pa ne bi jedla naravnih, so tudi ti boljši kot nič.
Po pregledu sem šla še malo v službo, ob šestih sva povečerjala (zrezek in veliko skledo regrata) in mislim, da sem samo še slišala, kako se je začel dnevnik. Ja adrenalin je naredil svoje in spet sem zaspala kot se spodobi za nosečko v prvih tednih. Sicer se pa tudi jaz počutim vedno boljše. Nekaj hlač mi je še prav (ja nekatere so se čudežno skrajšale, na drugih pa pač ne zapnem zgornjega gumba), grozna potreba po sladkem se je umirila in počasi se vračam v stare odnose do sladkega (no včasih me še popade neustavljiva potreba in zadnjič sem si po verjetno 10 letih namazala kruh z maslom in spet odkrila čarobnost borovničeve marmelade).
Ja nosečnost je res nenavadna in čarobna stvar. Uživajte v njej tudi ve, vaši user posted image  in vaši user posted image .
pa lahko noč
vava

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 840
4.4.2006 8:15:07   
Aja1
vava....pri 12t in še par dni je velik user posted image  že 12 cm....uauuuuu, jaz sem skoz mislila, da je takrat okoli 6 cmuser posted image user posted image user posted image .  Potem v enem mesecu zraste za 10 cm. Potem pa ni vrag, da se na NS še ne bi videl spol...hahaha user posted image user posted image ...jaz bi res rada vedla, kaj je naš user posted image .

Uživajte in pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 841
4.4.2006 8:25:54   
vava
veš aja1 tudi meni neki ne štima. Se mi zdi, da različno merijo. Sem potem brala v knjigi in je takole: Od temena do trtice naj bi bil velik 6 cm. Kot kaže pa moj G. upošteva tudi nogice?!? Sicer pa je na velikost sklepal iz nekih tabel potem, ko je izmeril premer glavice in ugotovil: premer glave 22 mm, zato velikost ploda slabih 12 cm in starost ploda 12t in 4dni, (moji izračuni pa 12t in 3dni). Ne vem. Sem malo zmedena. Bom prišla skrivnosti do konca danes na nuhalni. Poročam in do takrat pozdravljam.
lp
v

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
4.4.2006 8:40:24   
Aja1
Ja, zgleda, da res različno merijo,  ker moj user posted image  naj bi bil pri 9t in 1d (po UZ) velik 1,95 cm, od tashe23 pa pri podobni nosečnosti (mislim da tudi nekje 9t) 2,8 cm.

vava, srečno na NS. Potem pa seveda čakamo na poročilouser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 843
4.4.2006 9:30:21   
tasha23
Dobr jutro user posted image ,

kako ste kaj? Jaz se danes ne morem in ne morem zbudit.user posted image Se mi pa od včeraj zvečer nekaj čudnega dogaja - full me srbi trebuh in okoli popka - tako nekako kot takrat ko ti prsa rastejo,( vsaj mene tako srbijo in pečejo).
Vava četitam za otročka user posted image . Tudi jaz sem nekje prebrala, da bi moral pri 12t bit že velik okoli 12 cm, ko pa je prijateljica, ki je bila v 12t pokazala slikico od UZ, na kateri je bila razvidna izmerjena velikost 6,5 cm mi ni bilo nič več jasno. Mah, me prav zanima kaj bo meni rekel 19.4, ko po mojih izračunih bi morala biti že v polnem 13t.
Srečno pa za danes pri NS.

Lep dan vsem - pobožajte trebuščke
tashauser posted image
Drugače se res boljše počutim in je res čudno, saj še dober teden nazaj sem komaj hodila in mi je bilo non stop slabo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
4.4.2006 9:53:12   
naja78
helow.
vidim da se ukvarjate z velikostjo user posted image .
6cm bo držalo,12cm pa verjetno z nogicami.,ker okoli 20t meri približno od 20-25 cm in tehta približno 500g.drugače merijo,teme -trtica.
na dan približno plodek zraste 2mm.ni pa pravilo.

jaz imam NS čez 9 dni.komi čakam,takoj čez 1 teden pa še redni pregled.
zaradi spola je pa tako.bolj sigurni rezultati so pri morfologiji,mislim,da se dela od 18-22 tedna.neki tazga in takrat zanesljivo pokaže,če se seveda vidi kaj bo.izkušen G,pa ve tudi po obsegu glavice.torej???!!!pri nas v službi je RADIOLOG,POVEDAL PRIJATELJICI PO OBSEGU GLAVICE,ker se ni hotel obrnit,da bi se vidlo,.....no in je trofu.fantek.
bomo vedeli.samo da je vse ok.

mene spet daje neki psiha,kaj če ni vse ok.kr neki premišljujem in gruntam,pa sem že čist odmislila hudo.
no jaz držim pesti.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.4.2006 9:54:59   
naja78
tele trakci pa malo prehitevajo če ste opazle.meni kaže 1 dan več,ker pri pregledu mi je G rekel točno tako  kot sem si zračunala.

ne vem no.se mi zdi.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 846
4.4.2006 9:56:41   
Aja1
Tudi jaz se zdaj veliko bolje počutim, kot en teden nazaj... Sploh nisem več non stop utrujena. user posted image  Mogoče smo res dale tiste pravo krizo z utrujenostjo že skozi. user posted image

tasha, tudi jaz imam NS 19.4. user posted image  Po izračunih glede na M naj bi bila noseča 12t, po UZ pa že 12t4d. Tako, da sem ravno na meji med okrobrkami in novembrkami.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 847
4.4.2006 10:52:55   
tasha23
Ja Aja, takrat pa bi jaz morala po izračunih od UZ 12t 6d, drugače pa sem jaz računala, da bi morala bit 13t in 4d, mah - bomo vidli kaj bo g rekel. Sem res radovedna.

user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
4.4.2006 13:33:56   
Anonimen
Zaenkrat še skrita anonimna, v četrtek po NS se pa končno razkrijem.
Danes sem imela prvi pregled, otrok je ok, normalno velik, ima rokice in nogice, no, več bodo pa NS pregledali.
Me je pa v slabo voljo spravil moj G., saj mi je omenil, da imam nizko ležečo posteljico, in da se zna zgoditi, da jo maternicauser posted image  ob dvigovanju le-te pretrže in začnem krvaveti. To ni hudega za otroka, je pa zame, saj lahko izkrvavim, če brž ne grem v bolnico. To je baje nevarno potem, po 25.tednu. Se pa lahko čisto normalno zgodi, da gre posteljica mimo in je potem vse ok. Joj, drage moje, namesto da bi uživala v nosečnosti, bom pa trepetala vsak dan posebej.user posted image  Ni pa nič rekel, da bi morala počivati ali biti na bolniški, vsaj zaenkrat ne. Prav slabe volje sem, res. Sploh ker je bila prva nosečnost tako lepa in ok, sedaj pa...No, bomo videli, morda se bo vse izšlo tako, kot se mora.
Pozdravček od zaenkrat še anonimne, kmalu pa ne več.

Anonimna1, PDP 12.10.06

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
4.4.2006 14:19:24   
vava

Tako punce, sem nazaj iz Domžal.
Z velikostijo je tako, kot smo predvidevale - najino dete ima od temena do konca trtice 63.7 mm in slabih 12 cm z nogicam vred. Videla in slišala sva srček user posted image . Tveganje za ds je 1:1809 kar je baje čist ok. Se je premetavalo, kot da kar naprej kolcauser posted image in videla sva vse prstke in nosek.... no spola pa žal ne. Sicer pa je rekla g., da tudi takrat ko vidijo čisto lepo, je verjetnost 80%. Spol se z večjo gotovostjo vidi šele okrog 20 tedna.
Midva sva srečna in počutim se ok. Bodite še naprej vesele.
lp
v

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......