lucika
|
hej bejbe! da se se malo oglasim... sem ok. zdi se mi, da mi je spet malo slabo ob vecerih in ko se vstanem. zanimivo, upam, da bo ostalo na tem "malo". izcedka imam tud sama ful, pa prsi me bolijo, vcasih skor nic, pa potem spet tako, da niti brez modrcka ne morem spat. ker je pravi izziv obracanje po postelji; ker boli ko sto vragov. sama imam od prej trebuscek, no, konkreten trebuh, glede na visek kg. ampak prej sem ga lahko se not potegnila, zdaj se mi pa zdi, da mi spodaj ze stoji mal drugace. po samem trebuhu se mi seveda se nic ne vidi, ampak meni pa se zdi, da se malo mi...ko sama gledam. ko drugi, sem itak taka za 5 mesec, ze pred nosecnostjo sem bila... mam tako cudno postavo. vecina kil mam na trebuhu. hlace so mi prav v bedrah in riti, samo zapret jih ne morem. in sem izbirala stevilke (seveda xl), samo na podlagi tega, da mi grejo zapret cez trebuh. zdaj pa pojma nimam za nosecniske, ki imajo trebuh itak raztegljiv, mogoce bi mi bil prav ze kak m. sem probala nekermanove, sam so itak fuuuul raztegljive. no, tam mi je bil xs cist ok:) zdaj ne vem, al naj grem v trgovino in probam kar vse stevilke? ker tud zgornji deli bi mi bli ful manjsi prav, ker me je zdaj isto spanalo sam v trebuh. in prej se niti videt ni smelo, a zdaj ga bom nosila ponosno:) saj vem da se smesno slisi, ampak je res. pojma nimam kaj mi bo prav,... v torek imam pregled. g mi ni niti omenil moznosti ns, se moram malo pogovorit z njim. ocitno je forsira ravno ne... sem ze malo nestrpna. ko bom naslednjic videla pikico, bo ze poletje menda, to je pa malo dolgo...se vedno ne vem,ce bi sla, malo casa pa se imam:) vejo zdaj ze skoraj vsi, to mi je ratalo v enem tednu. in se super pocutim... moj je sel v mb, pa sem mu narocla, ce bo sluuucaaaajno sel mimo mcdonaldsa, kaj vse bi jedla:) hehehe, ura je 8.30. sicer mi nobena hrana ni ful dobra, a ko se mi zluuusta... ja, mc donalds, pa koka kola, pa jagode, pa samo fino in nezdravo...ja, pa solatke tud... nic sladkega, nic salanega, nic mesa... sploh pa nic, ko kam greva in me silijo:bos to, bos ono, bos tretjo... in pol se dobim kako porcijo jagod serviranih, ker vejo da jih mam rada. in so mi cisto bljak. pa ne vem, al od siljenja, al so res, al..pojma nimam. izklucno tisto kar imam rada in kaj se mi zlusta samo od sebe. in druge? lep vikend vam zelim!!!!!
|