|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
30.3.2006 10:50:47   
HOPE79
Pozdravljene punce, zdaj pa še moje poročilo NS.
Bilo je prav zabavno, ko sva z mojim   user posted image  prišla na vrsto, se moj  user posted image  ni in ni hotel umiriti, je skakal, plezal, mahal z rokicami.... Tko da smo pol ure ležali in čakali in nič. Pol me je pa G poslala ven in rekla da bo vmes eno pogledala in da nej malo počivam in bomo pol vidli. No pol sem šla notr čez 10 minut in spet isto, pol ure smo ga probali umiriti. Ker spet ni uspelo, se je moja G odločila da bomo naredili kar notranji UZ. Pol se je pa končno vse videlo.
Z izvidi smo kar zadovoljni  user posted image  in sicer NS je 1,1 velikost mojega bejbija je pa 60 mm. Glavica je velika 2 cm. Tveganje je pa tudi kar uredu za dawnov sindrom 1: 11500, za tiste ostale napake (žal ne vem točno kako se reče) pa 1: 16500. Čeprav se pa zavedam da to ni 100%.

Moram pa priznati, da je bil tako luškan ko je tako poskakoval, da sem mislila da se bom kar tam zjokala. Moj dragi je bil čist raznežen in ko sva šla domov me je skoz božu po trebuščku in se z njim pogovarju.
Tko da punce, obvezno na NS imejte partnerje zraven ne bo vam žal!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 801
30.3.2006 10:52:49   
muki1
Ups, vidiš, tega pa nisem vedela. Torej štartamo s čajem avgusta user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 802
30.3.2006 11:02:03   
tasha23
user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO HOPE79user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam za športnika-icouser posted image . Tudi midva z user posted image komaj čakava na naslednji pregled in NS - samo še 2 tedna pa bomo spet videli user posted image - takrat naj bi bil že 13t 'star' - mladuser posted image user posted image user posted image
No še enkrat iskrene čestitke

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.3.2006 14:29:55   
mis
Tudi na dolenjskem je kar lepo vreme. @lina, ja, imam G v porodnisnici, vec pise na zasebni posti.
Vesela sem za vse lepe rezultate NS. Jaz tudi cakam drug tedenuser posted image .

Cez vikend si privoscite kaj lepega in ga izkoristite kolikor se da.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.3.2006 17:30:57   
naja78
punce,kak ste kaj.

jaz opažam,da mi joškice zopet rastejo in bolijo.prej  se mi je kr malo umirilo,zdaj pa spet.
sem vesela,ker vem da je to dober znak,da malo dete raste.user posted image
vsaj upam.
danes sem doma,moj lubi dela popoldne,jaz pa tu gor visim.mejte se in pa pa

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.3.2006 21:00:24   
mtina
Hojla!

Vidim, da vam gre kar dobro. Jaz že nekaj dni nisem bruhala, je bilo boljše, sedaj pa že zopet akcija. Pa sem se tako veselila, da je mimo. user posted image

Mi predvsem uživamo na sončku, saj je klima zunaj veliko boljša kot v zaprtih sobah.  user posted image

Lahko noč in lepe sanje; ko greste pa na WC ponoči, se spomnite tudi name.

LP, Tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.3.2006 21:27:07   
proxi
Hej,hej!
Tudi jaz in moja user posted image se s ponosom podpisujeva pod mesec oktober. Trenutno sem v 11  tednu in moram priznati da sem (zaenkrat) med bolj srečnimi nosečnicami, saj me slabosti niso niti povohale user posted image ! 4.4. imam nuhalno in upam da bo na pregledu vse ok! Toliko zaenkrat od mene.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.3.2006 22:16:54   
najina pikica*
ku ku naja78
verjetno že počivaš k je pozna ura,sm rekla da še teb napišem kratki pozdravček,čeprav sva se že dans slišale in počeblale,ampak sej veš zdej k smo user posted image  se tolk novih stvari zgodi v parih urah...
mojuser posted image  je cel dan od jutra do poznega pop. bil full full aktiven,kot bi plesal rokenrol al pa 100 na uro igral fuzbal,tko da upam da se bo zdej umiril,da grem lahko tut jst v miru spat user posted image
ejo,jutr mam frej dan,sicer je dop. moj lubi doma ampak pop. mam pa čas za kak klepet...se slišimo če nimaš kake obveznosti...
bejba poglej še na privat ...tega nism mogla napisat v javnost
papa bodi pridna in čuvaj svojega user posted image

(odgovor članu proxi)
Neposredna povezava do sporočila: 808
31.3.2006 7:58:08   
muki1
Dobro jutro.
Najina pikica*, če želiš lahko naji 78 pišes tudi na ZS, pa bo samo ona videla, kaj bi ji rada povedala. No, ne zameri, sem mislila da morda še ne veš za to opcijo, ker si šele nekaj dni na RR. To je v levem spodnjem kotu.

Drugače, punce?
Če se kateri bolj od mene razume v modo naj mi napiše, če se že lahko nosijo bele hlače, ali naj počakam, da bo malo topleje? Danes je en teden odkar jemljem vsak dan centra med mami, pa se mi zdi, da se mi je malo izboljšalo počutje.
Proxi, dobrodošla.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
31.3.2006 8:33:59   
tasha23
Jutro user posted image ,
danes se obupno počutim. Sem že pozabla kako mi je lahko slabouser posted image . Sploh ne vem kaj bi... pa še na zavod sem moralauser posted image . Kako pa kaj ostale?
Novim pa DOBRODOŠLE!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 810
31.3.2006 8:37:32   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Da se tudi jaz malce javim.... Počutje je ok, vendar imam en velik problem (no, vsj meni se tako zdi).... FUL SLABO SPIM PONOČI.... In to že od kar sem noseča... Prej sem vedno zaspala tiptop, zdaj pa... Prav muka mi je iti spat... A ve  mogoče katera za kaj, da bi lažje spala? To me resnično muči...

Drugače je pri nas že začelo počasi deževati... Dan za lenarjenje...

Aja, dobrodošle vse nove oktobrke....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
31.3.2006 8:56:46   
@lina
Arabela, ti pa meni povej, kaj naj naredim, da ne bi skoz bla zaspanauser posted image
Meni energijo jemlje moj skoraj dveletnik in padem v posteljo in zaspim kot top. Ponavadi dremljem že pred TV.

Kaj ti svetujem? Se dosti giblješ? Mogoče si čez dan premalo aktivna in si pravzaprav zvečer že spočita... Si na svežem zraku? Spiješ skodelico mleka pred spanjem? Prebereš par strani zanimive knjige? Lahko zaspiš pred TV? Mogoče bi bilo to slednje opcija, da postaneš zaspana in se samo prestaviš v spalnico? Izkoristi sedaj in se naspi - potem ne boš mogla tako zelo, razen če bosta z bejbijem sklenila kakšen poseben pakt o spanju user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 812
31.3.2006 9:03:44   
altati
dobro jutro v tem deževnem dnevu...
jaz ležim, z vročino 39+, kašljam kot za stavo, z nosu mi lije.....
očitno je vse narobe z mano...
počutim se uboga, nemočna.....user posted image
upam, da je moja pikica bolje kot jaz...in da ste ve zdrave...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 813
31.3.2006 9:37:56   
naja78
jutček.

evo mene.
user posted image tudi jaz ne spim od vsega začetka.baje so to hormoni.tako mi je G razložil,ene so pa čist povožene.kokr pač.baje da pikica ponoči,ko se umirimo intenzivno raste.user posted image user posted image

pa še ful mazolasta sem ratala,učeri mi je v lekarni rekla,ko sem neki kupovala,če bomo imeli punčko.user posted image user posted image

pa sem rekla da mi je vseeno,samo da bo zdrav user posted image in da bo z mano vse ok.

najina pikica* pa je moja naj prijateljica,tako da sem vesela  da pokuka k meni,ker tudi jaz med avgustovke in vas lepo pozdravi.

no mi danes štartamo proti 11t.jupi.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 814
31.3.2006 9:54:29   
Aja1
Pozdravljene so user posted image !
Sicer se bolj zadržujem pri novembrkah, ampak z zanimanjem pokukam tudi k vam, ker semo kar blizu po datumih user posted image .
Jaz naj bi imela PDP po zadnji M 2.11., na UZ mi je zmerila pa 29.10....tako, da je možno, da bom vaša user posted image . Zanima me, kako velike user posted image  so vam izmerili pri G in pri kolikih tednih? Meni je izmerila 1,95 cm pri 8t4d (ZM) oz. 9t1d (UZ).

Pridno božajte svoje trebuščke! user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 815
31.3.2006 10:39:01   
tasha23
Meni je v 9t4d nosečnosti izmeril plodek 2.8 mm, kar je rekel, da je OK za 8t5d. user posted image
Zdaj pa komaj čakamo 19.4, da ga-jo spet vidimouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
31.3.2006 10:41:45   
andreja 07
evo jaz sem si tud drznila mal k vam napisat sicer naj bi bila novemberka ampak je včeraj rekel dr.Reš da bomo pohiteli,ker imam dvojčke in reku naj računam na 17.10. tako da sedaj niti ne vem ali naj se pospišem pri vas ali naj ostanem pri novemberkah.

Vsekakor pa vsemuser posted image želim lepouser posted image in pa sevedazdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
lp andreja

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
31.3.2006 11:33:29   
Aja1
tasha23, to se pa zdej nekaj ne ujema user posted image . Tvoj je za skoraj 1 cm večji, pa ti je določil G 8t5d, meni pa 9t1d.... user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 818
31.3.2006 12:02:56   
tasha23
Najprej dobrodošla Andreja 07 in čestitke za dvojčkeuser posted image .
Aja 1, ne vem, ker meni je bilo tudi čudno, ker sem po izračunih bla že v 9t - skoraj 10t in mi nato reče, da je veličina za 8t5d. Ampak glede na to, da se nosečnost in starost ploda razlikujeta od 1 tedna do 2 tedna se ne obremenjujem.
Zdaj me samo firbec matra kolliko bo detece veliko na naslednjem pregledu, ko po mojih izračunih bom malo manj kot 14t nosečauser posted image
Ah, gta dva tedna se bosta malo vlekla, ali pa tui ne, saj s mi zdi včeraj ko sem test delala in je zdaj že več kot mesec mimouser posted image .
Aja, ne skrbi, boš vidla, da je vse OK.

LP

tashauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 819
31.3.2006 12:09:04   
DORI
Ciao MUKI1

sem prebrala, da bo hčerkica imela dve leti aprila, moj sine tudi (24.) pa me zanima kdaj ima tvoja.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 820
31.3.2006 12:17:09   
Aja1
tasha23, pa ti je rekla G potem da imaš rok 28.10.? Jaz sem vidla, da mi na sliki od UZ piše, da rok 29.10. in na sliki je označeno 1,95 cm in 9t1d.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 821
31.3.2006 12:25:35   
tasha23
bolj točen PDP mi bo določil na naslednjem pregledu, ko mi bo delal NS.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
31.3.2006 13:30:37   
muki1
Zdravo DORI. Mi smo 14., priprave za žur so že v polnem zagonu user posted image .

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 823
31.3.2006 14:56:07   
mtina
Hojla!  user posted image

Tasha tudi meni je danes nenormalno slabo. user posted image   Danes še jest ne morem! Mi nič ne paše, samo riga user posted image se mi in bi bila po eni strani kar vesela, če bi lahko bruhnila to očitno odvečno hrano. Ful mi je slabo.
Danes hodim po šoli kot duh - sem čisto bela, pa zelena, pa bela ... user posted image user posted image   Ma je tak dan menda.

Ali Muki ti kaj ješ proti slabosti?

Komaj čakam, da je ura 15.10 in spokam domov: najverjetneje počivat. OBUP VAM REČEM.

LP, tina

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.3.2006 20:24:15   
Pikabu
Da se še jaz na hitro malo javim. Po prvem tednu službe, sem danes čisto preč. Tako utrujena, da bom rabila cel vikend, da pridem k sebi, potem pa upam, da bom naslednji teden kolikor toliko normalno funkcionirala. Nekaj me spet hoče po malem špikati tam spodaj, pa spet se mi je obilno povečal izccedek. Mi kar teče ven, hlače imam prav mokre, da si jih moram preobleči. Bom počakala čez vikend, potem pa ne vem, če se ne bom šla malo pokazat.

Uživajte, jaz grem počasi spat.

Lp

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......